Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 20:53:19
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. Taveliki in tamali sta pred eno uro šla malo dremnit , pa še vedno dremata. čer. Pa pol nimaš problemov za spanje? enako se sprašujem ma, jaz sem taka zaspanka, da je joj. Očitno ima to po meni.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 20:54:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. Taveliki in tamali sta pred eno uro šla malo dremnit , pa še vedno dremata. čer. Pa pol nimaš problemov za spanje? tak je A bila...skozi spala..brez problemov....M pa nič enako se sprašujem ma, jaz sem taka zaspanka, da je joj. Očitno ima to po meni.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 20:54:37
|
|
|
|
katy83
|
Botrca, Mali Lošinj je zakon
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 20:56:23
|
|
|
|
katy83
|
Saraya, pa veš da full vidim, da so ponavadi 2.otroci full drugačni od prvega. Jao, te jaz drugega ne bom imela, ker je ta zaenkrat tak priden, da se prav bojim kakšno nasprotje bo drugi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 20:57:23
|
|
|
|
katy83
|
Jutri se pa greva s tamalim kopat na otok, pa sestrična in njen sin, ki je star 7 mesecev. to bo veselje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 21:03:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Jutri se pa greva s tamalim kopat na otok, pa sestrična in njen sin, ki je star 7 mesecev. to bo veselje.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 21:04:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saraya, pa veš da full vidim, da so ponavadi 2.otroci full drugačni od prvega. Jao, te jaz drugega ne bom imela, ker je ta zaenkrat tak priden, da se prav bojim kakšno nasprotje bo drugi. pri nas je kontra ja...ampak se počasi gliha.....
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 21:04:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lija se je ene 4-krat kuj potunkala, mi je skoraj srce v hlače padlo
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 21:05:06
|
|
|
|
arabela*
|
ima kdo slučajno prenosno posteljico za posodit?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 21:06:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 btw, punce, da malo reklame naredim: Fotografirat se full splača dat pri Foto Stanko v CITY-ju (vhod iz tiste smeri kjer so avtobusne postaje). Ded te poslika večkrat, si pogledaš slike na računalniku, izbereš najboljšo, ti jih popravi malo (če hočeš), sprinta in je to to. Stane nekje 8€ (4 slike), pa vedno ti jih da nekaj zraven (vsaj 4) Mi se hodimo tudi tak slikat tja, zadnjič glih smo se vsi 3 šli, pa je take lepe slikice naredo. hvala za informacijo
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 21:07:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Botrca, Mali Lošinj je zakon si že bila? je za otroke kot je najin Jan?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 21:08:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ima kdo slučajno prenosno posteljico za posodit? ne žal
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 21:09:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Botrca, Mali Lošinj je zakon si že bila? je za otroke kot je najin Jan? baje res fajn tam...pa za bronhitis je super...ker je borovje menda...al kaj že
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 21:10:00
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Botrca, Mali Lošinj je zakon si že bila? je za otroke kot je najin Jan? meni se je full dopadlo. res da sem bila takrat sveže zaljubljena v mojega dragega , ampak fajn je. Senca, full sprehajalnih potk, voda čista, pa plaže tud ok. Polno je bilo družinic, tak da ja, po moje je to super za otroke. Takrat še pač nisem na to tak gledala. kam pa grete? v hotel?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 21:11:07
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ima kdo slučajno prenosno posteljico za posodit? to rabiš kdaj? Jaz jo imam, sicer sem jo od kolegice dobla, pa ni zdaj ono full ohranjena, ampak jaz ne mislim nove kupovat. Bo ta kr ok.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 21:11:33
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 btw, punce, da malo reklame naredim: Fotografirat se full splača dat pri Foto Stanko v CITY-ju (vhod iz tiste smeri kjer so avtobusne postaje). Ded te poslika večkrat, si pogledaš slike na računalniku, izbereš najboljšo, ti jih popravi malo (če hočeš), sprinta in je to to. Stane nekje 8€ (4 slike), pa vedno ti jih da nekaj zraven (vsaj 4) Mi se hodimo tudi tak slikat tja, zadnjič glih smo se vsi 3 šli, pa je take lepe slikice naredo. hvala za informacijo ni kaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 21:13:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ima kdo slučajno prenosno posteljico za posodit? to rabiš kdaj? Jaz jo imam, sicer sem jo od kolegice dobla, pa ni zdaj ono full ohranjena, ampak jaz ne mislim nove kupovat. Bo ta kr ok. za na morje...za 4 dni spanja ...se mi brezveze zdi kupovat))
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 21:16:20
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ima kdo slučajno prenosno posteljico za posodit? to rabiš kdaj? Jaz jo imam, sicer sem jo od kolegice dobla, pa ni zdaj ono full ohranjena, ampak jaz ne mislim nove kupovat. Bo ta kr ok. za na morje...za 4 dni spanja ...se mi brezveze zdi kupovat)) ja kdaj grete točno na morje. jaz ti lahko posodim, če te ne moti, da ni zdaj ono fansy šmansy
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 21:16:56
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ima kdo slučajno prenosno posteljico za posodit? to rabiš kdaj? Jaz jo imam, sicer sem jo od kolegice dobla, pa ni zdaj ono full ohranjena, ampak jaz ne mislim nove kupovat. Bo ta kr ok. za na morje...za 4 dni spanja ...se mi brezveze zdi kupovat)) ja kdaj grete točno na morje. jaz ti lahko posodim, če te ne moti, da ni zdaj ono fansy šmansy jaz jo skratka rabim do zadnjega avgusta nazaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 21:18:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ima kdo slučajno prenosno posteljico za posodit? to rabiš kdaj? Jaz jo imam, sicer sem jo od kolegice dobla, pa ni zdaj ono full ohranjena, ampak jaz ne mislim nove kupovat. Bo ta kr ok. za na morje...za 4 dni spanja ...se mi brezveze zdi kupovat)) ja kdaj grete točno na morje. jaz ti lahko posodim, če te ne moti, da ni zdaj ono fansy šmansy jeee...super...eh kaj me bo te motlo, samo da jo imam kam dat...tamičkeno)))...gremo pa 22.8
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 21:18:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kam pa grete? v hotel? apartma
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 21:18:23
|
|
|
|
katy83
|
nič, se ju3 kaj javim, grem zdaj malega porihtat, pol pa še velikega se pišemo jutri. Čao
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 21:18:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz jo skratka rabim do zadnjega avgusta nazaj 27...smo mi doma že)))
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 21:19:11
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ima kdo slučajno prenosno posteljico za posodit? to rabiš kdaj? Jaz jo imam, sicer sem jo od kolegice dobla, pa ni zdaj ono full ohranjena, ampak jaz ne mislim nove kupovat. Bo ta kr ok. za na morje...za 4 dni spanja ...se mi brezveze zdi kupovat)) ja kdaj grete točno na morje. jaz ti lahko posodim, če te ne moti, da ni zdaj ono fansy šmansy jeee...super...eh kaj me bo te motlo, samo da jo imam kam dat...tamičkeno)))...gremo pa 22.8 no te pa ni panike samo spomni še me, saj veš skleroza pa to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 21:20:10
|
|
|
|
botrca
|
Naj mi ena razloži razliko med evropsko kartico zavarovanja ki jo dobiš zastonj (kaj zajema) in med zdravstvenim zavarovanjem Vzajemna za tujino katero moraš plačat?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?