Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 7:34:03
|
|
|
|
ly117
|
Jutro.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 7:35:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jaz pa samo sanjam poleg Rina sma že dve. Se že pač na začetku sprijazniš in je to to.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 7:35:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Ma ni to nič takega,skleroza je materinski dodatek...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 7:36:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 NIMAM RADA RIB!! jaz tudi ne, razen svinjske
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 7:38:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, ampak ti se lahko, jaz pa...mala, vesela, debela ma idi v kišto... ja, grem samo mora bit taka ornk kišta faca si res
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 7:38:46
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jaz pa samo sanjam poleg Rina sma že dve. Se že pač na začetku sprijazniš in je to to. ja, to je pa res. meni je včeraj moj rekel, da bi lahko zaj bili na morju, pa me niti ni ganilo - ne moreš verjet ker drugače mam fuuuuuuull rada morje. ampak zdaj, ko vem, da ne bomo šli, sploh ne razmišljam o tem, in je lažje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 7:40:24
|
|
|
|
ly117
|
Jaz mam tudi rada morje, ampak nam letos enostvno ne znese. Pač tako je.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 7:41:59
|
|
|
|
botrca
|
Jutro
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 7:51:58
|
|
|
|
arabela*
|
jutro
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 7:52:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 NIMAM RADA RIB!! jaz tudi ne, razen svinjske jaz pa jih obožujem...sploh pa soma
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 8:24:12
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz mam tudi rada morje, ampak nam letos enostvno ne znese. Pač tako je. Saj nam tudi ne.. Kaj češ, pride tako leto..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 8:45:08
|
|
|
|
sami0804
|
Jutro! Nekaj lepih misli za začetek tedna... Stvari jemljite z lepše strani. Ko uživaš,preštej do 10 preden spregovoriš. Misli,kot želiš,in da se izogneš nesporazumom,to dovoli tudi drugim. Rad imam dolge sprehode,še zlasti takrat,ko gredo na sprehod ljudje,ki me živcirajo. Pravi prijatelj ti nikoli ne stoji napoti,razen če slučajno drviš proti neuspehu. Smisel življenja ni zmaga.Smisel življenja je rast in razdajanje.Ko boste pogledali nazaj na vse,kar ste v življenju naredili,boste več zadovoljstva dobili iz veselja,ki ste ga prinesli v življenja drugih,kot pa iz trenutka,ko ste jih prekosili in premagali.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 8:59:58
|
|
|
|
arabela*
|
pa še nekaj misli...za oblačen dan Imeti SEBE je največje bogatstvo sveta. To pomeni biti zdrav, operativen, vesel in to deliti z ostalimi. Sreča je v nas samih, le zavedanje, da je to naša pravica, jo lahko osvobodi. Mi smo vladarji svojega notranjega sveta. Zaupaj, da si natančno tam, kjer moraš biti. Ne pozabi na neskončne možnosti, ki jih rojeva Življenje, v tebi in zunaj tebe. Naj ti služijo darovi, ki so ti bili dani, in naj se širi ljubezen, ki ti je bila podarjena. Naj se ti zavest o tem, da si OK, ustali v kosteh, in naj da duši svobodo za petje, ples, hvaležnost in ljubezen. Tu so za vsakega od nas. Sem, kar sem. In nihče me ne more spremeniti. Grem in vem, da bom hodila vedno naprej. Obložena s prtljago poguma in težav, ki mi stojijo ob poti. In se ne ustavljam. Kajti moj kočijaž je pogum in moja vodnica priložnost. Čudovito je biti preprosto - človek in preprosto živeti. Zazreti se v nebo in videti sonce, opazovati cvetje in zvezde ponoči. Gledati otroke, se igrati in smejati z njimi. Delati kar te veseli. Sanjati. Pustiti domišljiji prosto pot. Biti zadovoljen. Tedaj postane življenje praznik.
< Sporočilo je popravil Saraya -- 5.7.2010 9:01:34 >
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 9:02:50
|
|
|
|
botrca
|
sami0804 in saraya ful lepe misli
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 9:37:06
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca sami0804 in saraya ful lepe misli se podpišem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 9:38:07
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa še nekaj misli...za oblačen dan meni pa danes prav paše tako vreme sicer se sonce že malo kaže, ampak vseeno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 9:43:32
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Ste pa še načvekale včeraj. V Umagu je ful fajn,sploh za otroke je idealno.Mi2 z mojim pa boma mogoče šla v avgustu za 2 dni sama nekam na morje.Upam,da bo ratalo.Kaj več pa letos ne bo,ker nimam dopusta! Nič,se grem počasi rihtat za šiht.Pa mala2 moram umirit,ker bota mi bajto v treske vrgla(beri:Maks in Lea)!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 9:51:39
|
|
|
|
katy83
|
morgen
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 9:52:52
|
|
|
|
katy83
|
T je spal 8 ur v kosu ha, ha, sem ga kao čakala, da se zbudi okoli polnoči, zbudil pa se je ob 4.30
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 9:55:03
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 NIMAM RADA RIB!! jaz tudi ne, razen svinjske jaz pa jih obožujem...sploh pa soma mhm, vitki som v koruzni moki
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 9:55:57
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, ampak ti se lahko, jaz pa...mala, vesela, debela ma idi v kišto... ja, grem samo mora bit taka ornk kišta faca si res faca s parkplaca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 9:56:52
|
|
|
|
katy83
|
pa že spet sama nabijam poste
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 11:20:45
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa še nekaj misli...za oblačen dan meni pa danes prav paše tako vreme sicer se sonce že malo kaže, ampak vseeno Jutro! Meni tud odgovarja tak dan, čeprav sem bila prej na sprehodu in sem zašvicala fuulll.. (soparno je :S)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 11:22:18
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 T je spal 8 ur v kosu ha, ha, sem ga kao čakala, da se zbudi okoli polnoči, zbudil pa se je ob 4.30 hehe .. jaz sem našo tud že čakala večkrat. Samo 8 ur pa še ni spala v kosu! :) Mislim, da največ 7.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?