Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 16:16:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya rina...kak izpit pa imaš v sredo? vokalizem (spada v zgodovino slovenskega knjižnega jezika) fajn predmet
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 16:19:33
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 mimogrede (vem, da sem nekaj časa bila "odsotna", zato me zanima..), nebo in vitabella se ne javljata več? Nebo je na morju. Sicer je res da je bila zdaj neaktivna nekaj časa, bo pa vse nadoknadla ko bo v službi. Vitabella pa se je poskrila. a tak. hvala za odgovor
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 16:20:44
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya rina...kak izpit pa imaš v sredo? vokalizem (spada v zgodovino slovenskega knjižnega jezika) fajn predmet ja, zelooooo malo sem noro napisala - spada v zgodovino, ampak sega od tam do sem gre za razvoj samoglasnikov
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 16:49:27
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bila sem v Slovenj Gradcu pri omi v bolnici. Hvala bogu, da je boljši . Sem kar boljše volje, ko sem jo videla da že hodi in se malo heca, ker ni nič mogla tak boga je bila. Bravo za omo,pa veliko da bo čimprej spet vredi.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 17:22:29
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Zdaj pa pakiram...ponoči gremo na morje.Komaj čakam Kam pa greste?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 17:23:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz sem tudi rezervirala Mali Lošinj ...komaj čakam konec avgusta. se bova načakale ...upam samo da vreme zdrži do takrat jaz tudi upam, da bo vreme kolk tolk
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 18:58:31
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Zdaj pa pakiram...ponoči gremo na morje.Komaj čakam Kam pa greste? V planu je Šilo na Krku,ker pa gremo na slepo,pa so možne raznorazne kombinacije . Se bomo potrudili najt najbolj ugodno varianto,primerno našemu (plitvemu) žepu.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 19:01:01
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz sem tudi rezervirala Mali Lošinj ...komaj čakam konec avgusta. se bova načakale ...upam samo da vreme zdrži do takrat jaz tudi upam, da bo vreme kolk tolk Mi smo par let hodili konec avgusta na morje,pa smo ponavadi imeli precej sreče z vremenom.Botrca,greš prav v mesto Mali Lošinj?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 19:28:41
|
|
|
|
tasa_m
|
dan oz. večer. Sami... lepo se imejte in uživajte botrca super za omo, sam da je bolje Saraya v Foto Taboru pride nekje 8 al 9€ slikanje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 19:58:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Botrca,greš prav v mesto Mali Lošinj? ja in to prvič
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 19:59:47
|
|
|
|
botrca
|
Tasa_m kak je bilo v Zrečah? Je Lija uživala?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 20:24:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tasa_m kak je bilo v Zrečah? Je Lija uživala? vredi je blo, samo vreme ga je malo sračkalo. Drugače pa smo vsi uživali na polno Lija se je ene 4-krat kuj potunkala, mi je skoraj srce v hlače padlo
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 5.7.2010 20:25:02 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 20:28:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Saraya v Foto Taboru pride nekje 8 al 9€ slikanje. se mi je zdelo ja...milomater ...mi smo za eno da li samo 20
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 20:29:54
|
|
|
|
arabela*
|
sami...uživajte maximalno ...za kolk časa pa greste?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 20:30:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Saraya v Foto Taboru pride nekje 8 al 9€ slikanje. se mi je zdelo ja...milomater ...mi smo za eno da li samo 20 KKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJ KAJ MAJO ZLATI ROB OKOLI AL KAJ ups črke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 20:35:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Saraya v Foto Taboru pride nekje 8 al 9€ slikanje. se mi je zdelo ja...milomater ...mi smo za eno da li samo 20 KKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJ KAJ MAJO ZLATI ROB OKOLI AL KAJ ups črke ma saj valda da kričiš... ...tu v Vitrinjski..gremo not,pa tak bolj uštimano...pa reče na koncu 20 eur....pa se mi je fuuuul zdelo,potem pa vidim na tabli napis...vrhunska kvaliteta..(ma boli me za sliko kaka je..na osebni)
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 20:42:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma saj valda da kričiš... ...tu v Vitrinjski..gremo not,pa tak bolj uštimano...pa reče na koncu 20 eur....pa se mi je fuuuul zdelo,potem pa vidim na tabli napis...vrhunska kvaliteta..(ma boli me za sliko kaka je..na osebni) itak ja tak jo skenirajo preko. Ljubi bog ej, kak napizdu*ejo folk. Ja pa še v centru mesta je, logo da ma cene navite,
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 20:42:18
|
|
|
|
katy83
|
čer. Taveliki in tamali sta pred eno uro šla malo dremnit , pa še vedno dremata.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 20:44:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. Taveliki in tamali sta pred eno uro šla malo dremnit , pa še vedno dremata. čer. Pa pol nimaš problemov za spanje?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 20:50:14
|
|
|
|
katy83
|
btw, punce, da malo reklame naredim: Fotografirat se full splača dat pri Foto Stanko v CITY-ju (vhod iz tiste smeri kjer so avtobusne postaje). Ded te poslika večkrat, si pogledaš slike na računalniku, izbereš najboljšo, ti jih popravi malo (če hočeš), sprinta in je to to. Stane nekje 8€ (4 slike), pa vedno ti jih da nekaj zraven (vsaj 4) Mi se hodimo tudi tak slikat tja, zadnjič glih smo se vsi 3 šli, pa je take lepe slikice naredo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 20:51:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma saj valda da kričiš... ...tu v Vitrinjski..gremo not,pa tak bolj uštimano...pa reče na koncu 20 eur....pa se mi je fuuuul zdelo,potem pa vidim na tabli napis...vrhunska kvaliteta..(ma boli me za sliko kaka je..na osebni) itak ja tak jo skenirajo preko. Ljubi bog ej, kak napizdu*ejo folk. Ja pa še v centru mesta je, logo da ma cene navite, ....je kar moj not zavil, ker se mu ni dalo hodit do citija....jaz pa bila tiho,zarad ljubega miru
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 20:52:18
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. Taveliki in tamali sta pred eno uro šla malo dremnit , pa še vedno dremata. čer. Pa pol nimaš problemov za spanje? ne , zaenkrat ni blo panike. Zdaj jih bom polasi zbudla, malega bom slekla, ga dala na eno tako veliko koco, da se on preteguje, pa smeji, pa binca kake pol ure, pol ga umijem, flaška in že spi. Do kdaj pa je zaenkrat še pod vprašajem. Ponavadi ima uro ob 3-eh, pa potem okoli 8-ih.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 20:52:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. Taveliki in tamali sta pred eno uro šla malo dremnit , pa še vedno dremata. čer. Pa pol nimaš problemov za spanje? enako se sprašujem
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?