sasek79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lean Ojla punce evo mene po krajšem premoru. Zabava kljub dežju v nedeljo uspela, kakšno slikico prilimam zvečer, ko bo upam da več časa. Naj bi zvečer spet dobili obiske, sem že tolk nenaspana od žurov, da pol samo padem v posteljo. Pa popoldne imamo še sestanek svet staršev. Skoz je nekaj, glede službe upam da bo januarja v muzeju, če se kaj podobnega ne bo pokazalo prej. Do takrat pa sem se zmenla za volantersko delo 3x tedensko , da se malo priučim in da malo pridem nazaj k sebi, v formo, fizično in psihično. Se že prav veselim spremembe in delovnega okolja, družbe. sasek po bolezni je Neva ostala doma malo več kot en teden, da se res pozdravla, še smrkala ni več, da se ja ne bi spet hitro česa nalezla. Upam da se kmalu spet ne bo kaj pokazalo in kot praviš, da ne bo uvajanje potekalo celo zimo. Smo pa en teden uspeli bit brez ugriza, včeraj se je po bolezni deklica vrnila in evo ga spet, tokrat vsaj na drugi strani lička, se še prva ni zacelila, je še zmer cela flekasta po obrazu. Upam da obe kmalu ne bosta spet bolni in da se bosta ene druge navadle, da se bo to nehalo. Za vse bolančke in mamice čimprej se pozdravte, javte če vam zmanjka medu , jaz sem uspela zdaj nazadnje spraznit kozarc Bravo Vita , zdaj pa že vsi septemberčki hodijo Pozdravljene! Naš fant je še vedno doma in jaz tudi. Sploh ne vem ali bo jutri šel v vrtec. Vročine nima že od prejšnjega ponedeljka. Sedaj mu tudi iz noska ne teče več - občasno prozoren izcedek. Žal pa še vedno nekajkrat na dan kašlja. Mislim, da se tega kašlja zlepa ne bomo rešili in da v tem času, ko je polno virusov praktično ne moremo otroka obvarovat pred boleznijo. Tudi če ga imamo kakšen dan ali teden več doma bo otrok zbolel, če ima slab imunski sistem. Eni otroci so skoz bolani (več doma kot v vrtcu), drugi pa nikoli. Mislim, da ne moremo kaj veliko narediti. Vse je odvisno od otroka. Midva imava danes popoldne kontrolo pri zdravniku in če so ušesi vredu, bo šel jutri v vrtec. Kolikor dolgo bo zdržal pač bo. Vita bravo !!!!!! Klemen: Ubošček mali, naj se čim prej pozdravi. Mož ali si ti Klemena cepila proti pneumokokim okužbam? Koliko je to smiselno cepiti in v kakšnih primerih. Vem za punčko, ki so jo morali izpisati iz vrtca, ker ji je vsak prehlad udaril na ušesa. Bila je en ali dva dni v vrtcu, nato pa 14 dni ali še več doma. Nato so jo pri dveh ali treh letih cepili in imajo sedaj mir. Lean: Držim pesti za službo in seveda za Nevo, da bo sedaj zdrava in da ne bo pokasirala novih ugrizov.
|