TuBoLina_86
|
pozdravljene! jaz vas resno berem, pisat pa se mi neda, ker sem samo zvečer na rač.... no, mi smo ok, zobekov imamo (kar) 6... no, 2 spodaj, 4 zgoraj... v nedeljo zjutraj, ko smo se zbudili, sem mu na nogicah opazila velike rdeče pike, ki smo imele na sredini malo trdo bulico... nisem polagala posebne pozornosti, saj sem mislila da so samo piki komarjev, dokler ga nisem šla previjat.... imel je 6 - 7 rdečih pik, ene večje druge manjše.... smo šli v pon k dr, je naš pediater na dopustu, nas je pogledala... vročine nimamo in nismo imeli, me je dr pozneje klicala po telefonu, po posvetu z pediatrinjo ( jo je poklicala ), da ji je P rekla, da bi to naj bile SIMPTOMATSKE KOZE..... sem včeraj poguglala in nikjer nič našla nihče ne ve, kaj bi to naj blo.... moja mama je rekla, ali so koze ali pa niso in moja razlaga - da naj bi bili vsi simptomi kot pri vodenih kozah, le da ni prisoten virus, prisotni so samo simptomi.... ampak nimamo vročine, srbi zgleda da ga ne - mu mažem z tekočim pudrom... širi se ne, niti nima več pik, kot jih je imel.... a niti manj... nevem, bom mu mazalo, in počakam so pon, če bo slabše ( vročina, več pik... ) grem nazaj k dr, če ne, pa ne... ampak če ga je pičilo nekaj, ga je nekaj res fejst, ker do rdeče pike velike kot evro kovanec, na sredini pa je trda bunkica, a ne zgleda, da bi bila kaka tekočina znotraj.... ga je pa popikalo ponoči, saj po kopanju ni imel še nič.... v sobi pa tudi nisem nič videla, da bi letalo, saj mamo mrežo na oknu.... no včera sva ostala not, danes pa sva šla ven, ker ni za zdržat not z njim... no, toliko o nas.... kako ste kaj pupike? mali septemberčki? je pa pasalo zdaj par dni ohladitev, ne? ju3 bo pa spet nazaj toplo...
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|