|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberčki 2009* 3. del
8.7.2010 9:42:20   
mateja8
Uf....sm naložila!

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 551
8.7.2010 13:43:07   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: mateja8

Uf....sm naložila!

Jah, dobrodošla v klubu radoživih septemberčkov! Tudi sitnarjenje, cviljenje, godrnjanje sodijo zraven. Ne smeš namreč pozabit, da to počno le, če jim ne ustrežemouser posted image user posted image user posted image Pa grizenje (a ja, Vitini zobje šele prihajajo), renčanje, vstavi poljubno; a ja, pa stalno zizanje pri zizomanihuser posted image user posted image user posted image
Pa najlepši in najbolj glasni nasmehi, pa mokri, slinasti poljubčki, ..., objemčki tistih malih točic...

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 552
8.7.2010 14:33:38   
lean
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Uf....sm naložila!

Jah, dobrodošla v klubu radoživih septemberčkov! Tudi sitnarjenje, cviljenje, godrnjanje sodijo zraven. Ne smeš namreč pozabit, da to počno le, če jim ne ustrežemouser posted image user posted image user posted image Pa grizenje (a ja, Vitini zobje šele prihajajo), renčanje, vstavi poljubno; a ja, pa stalno zizanje pri zizomanihuser posted image user posted image user posted image
Pa najlepši in najbolj glasni nasmehi, pa mokri, slinasti poljubčki, ..., objemčki tistih malih točic...

user posted image user posted image  pa dretje ko ne dobijo kar bi radi, pa ko je treba kuhat takrat na tleh ni dobro, ampak hočejo v naročje, naša punca se od mene ne oddalji za en meter, se zgrabi za moje noge in me vleče, da naj jo dvignem obenem seveda kriči, spremlja me vsepovsod, edino v kopalnico odšiba sama. Tja jo pa ne pustim, so ji preveč všeč tube in mačja hrana user posted image , ko ji pred nosom zaprem vrata dobesedno kar tuli.
Ko jo odložim v stajico, pa se iz nje dere maaaama in dviguje male rokice user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 553
8.7.2010 14:42:35   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: lean

Uf....sm naložila!

user posted image user posted image  pa dretje ko ne dobijo kar bi radi, pa ko je treba kuhat takrat na tleh ni dobro, ampak hočejo v naročje, naša punca se od mene ne oddalji za en meter, se zgrabi za moje noge in me vleče, da naj jo dvignem obenem seveda kriči, spremlja me vsepovsod, edino v kopalnico odšiba sama. Tja jo pa ne pustim, so ji preveč všeč tube in mačja hrana user posted image , ko ji pred nosom zaprem vrata dobesedno kar tuli.
Ko jo odložim v stajico, pa se iz nje dere maaaama in dviguje male rokice
user posted image

Samo 1x smeš ugibat, kaj je naš počel, preden je pravkar pristal nauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 554
8.7.2010 15:55:05   
lean

Uf....sm naložila!

Ko jo odložim v stajico, pa se iz nje dere maaaama in dviguje male rokice
user posted image

Samo 1x smeš ugibat, kaj je naš počel, preden je pravkar pristal nauser posted image user posted image user posted image

user posted image  sigurno je hotel obiskati eno od sob njegovih sester ali brata. Tam so tako leeepe pa zanimive stvari, ki samo čakajo na njegove male rokice.  

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 555
8.7.2010 16:03:31   
lean
Pa šla sem malo pogledat temo na ad3 kapljice. A jih še dajete? Men je pediatrinja naročila, da po šestem mesecu ji naj dajem 10 kapljic na dan. Dajala pa bi jih naj še letošnjo zimo. Tako da jaz jih kar dajem, no mogoče kakšen dan pozabim.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 556
9.7.2010 8:59:12   
mateja8

Uf....sm naložila!

Ko jo odložim v stajico, pa se iz nje dere maaaama in dviguje male rokice user posted image

Aha, pol to kar zraven spada in se lahko kar sprijaznim s tem. user posted image  No saj sem se veselila tega, zdaj pa mam. Sam brez stalnega cmeranja bi blo veliko lepše in lažje.

Včeraj je šla Vita spat ob 20.00 in je vstala danes ob 8.30. Mogoče se pa vrne v stare tirnice, s spanjem če ne z drugim. 
Zdaj že veselo kobaca po dnevni sobi. Ji gre še malo bol počasi ampak ji gre. Pride čez celo dnevno sobo, do računalnika oz. do kablov pod njim.
Danes sem ji očitno otežila plazenje, ker sem jo oblekla v bodi, ki kima prišito krilce, ki se ji zdaj zatika pod koleni. Joj, mami!!!

Ji bom morala spredaj laske postrič, ker ji lezejo v oči, pa se še nisem odločila kdaj bi to nardila. Zdaj nosi špangice, kot prava punči. Sam si jo tut dol sname se bojim, da je ne bi v usta stlačla. Bomo rajš kar strigel.

No se pritožuje nad mojim tipkanjem...........

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 557
9.7.2010 9:02:41   
TuBoLina_86

Pa šla sem malo pogledat temo na ad3 kapljice. A jih še dajete? Men je pediatrinja naročila, da po šestem mesecu ji naj dajem 10 kapljic na dan. Dajala pa bi jih naj še letošnjo zimo. Tako da jaz jih kar dajem, no mogoče kakšen dan pozabim.

hej!

mi jih dajemo, ampak samo 3... nam je tako napisal P.... a ni 10 malo preveč?

< Sporočilo je popravil TuBoLina_86 -- 9.7.2010 9:03:01 >

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 558
9.7.2010 14:29:12   
lean
IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86

hej!

Oj

količina kapljic je odvisna od tega ali so dojeni ali pijejo AM. Dojeni jih rabijo več, AM pa vsebuje že veliko dodanih vitaminov.

Ste očitno že vse bolj počitniške, tle ni neke gužve. Fajn bodite, midve se greve zdaj kopat user posted image

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 559
9.7.2010 16:02:26   
Mož*

Uf....sm naložila!

Aha, pol to kar zraven spada in se lahko kar sprijaznim s tem. user posted image  No saj sem se veselila tega, zdaj pa mam. Sam brez stalnega cmeranja bi blo veliko lepše in lažje.

Včeraj je šla Vita spat ob 20.00 in je vstala danes ob 8.30. Mogoče se pa vrne v stare tirnice, s spanjem če ne z drugim. 
Zdaj že veselo kobaca po dnevni sobi. Ji gre še malo bol počasi ampak ji gre. Pride čez celo dnevno sobo, do računalnika oz. do kablov pod njim.
Danes sem ji očitno otežila plazenje, ker sem jo oblekla v bodi, ki kima prišito krilce, ki se ji zdaj zatika pod koleni. Joj, mami!!!

Ji bom morala spredaj laske postrič, ker ji lezejo v oči, pa se še nisem odločila kdaj bi to nardila. Zdaj nosi špangice, kot prava punči. Sam si jo tut dol sname se bojim, da je ne bi v usta stlačla. Bomo rajš kar strigel.

Hi, hi, sem si jo kar predstavljala, kako leze s tistim krilcem. Ob Vitinem spanju se mi pa kar sline cedijo, kot kakšnemu kužijuuser posted image
Naša noč je bila namreč katastrofa od katastrofe. Oba s klemnom kašljava, spat je šel okoli 23., vstal ob šetih, se celo noč dojil, zbujal s tuljenjem in kašljem (mu je šlo na živce nabiranje sluzi), se premetaval, plezal, plazil, vstajal, in to vsakih 20 minut do pol ure. Še ta tretjega, ki ima res kondicijo, sva uničila. Od šetih do sedajle pa sploh še ni šel spat. Sedajle tolče po TV ekranu (ne morem ga več vleči stran), ker se mi bo samega kablovja ravnokar odpeljalo. Punce, a imate ve tudi toliko informacijske opreme??

Skratka, jaz, razen, da šetam Klemna in zlagam cunje, pa sesam, pa kuham ob tuljenju, ampak res minimalno kratkek čas, ne storim več ničesar. Zdajle pospravlja knjige, no ja, zdajle že kopalnico.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 560
9.7.2010 21:51:55   
sasek79

hej!

Dober večer!

Mi imamo Plivit D3 in imamo od vsega začetka predpisane samo tri kapljice. Imam še dve steklenički. To bo zadostovalo še zeloooo dolgo. Če bom veliko pozabljala, tam nekje do dveh let. user posted image  Se mi zdi pa kar smiselno, da jih pozimi še dajemo. Več mamic mi je že reklo, da so dajale do 1,5 leta - to bo ravno pozimi.
Glede na to, da bo naš kmalu v vrtcu, se zna narediti, da bom pozabljala na te kapljice. Mu jih pa mešam med čaj. Samih noče več pit, ker so tako nagravžne.

Mislim pa, da pediatri predpisujejo več kapljic AD3 kot D3, ker je v D3 večja koncentracija.

Neposredna povezava do sporočila: 561
9.7.2010 22:05:19   
TuBoLina_86
čer punce!

za ad3 nisem znala da dojeni morajo dobit več... šori user posted image user posted image

no, mi smo kar tečni, pa saj veste... zobki...user posted image včeraj smo imeli malo drisko, sem danes šla po svečke k dr, bomo viddeli, kako pa kaj...

no, zdaj pa namesto da bi spali, vstajamo, hodimo, se kotalimo v posteljki, in gledamo mamo, kako tipka user posted image

jaz pa sem včeraj imela pregled pri G, in mi je rekla da imam sum na HPV user posted image user posted image user posted image sem bila tako šokorana, ko sem šla iz zd, so me kar solze oblile user posted image

je vzela včeraj še bris mv, in moram čez 2-4 tedne poklicati, če je negativen ali pozitiven... ker baje oni ne sporočijo domov, četudi je pozitiven user posted image

sem nekaj brala, ampak se nič ne razumem iz tega... user posted image user posted image mogoče katera ve, kako, kaj, zakaj?

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 562
9.7.2010 22:08:52   
sasek79

Uf....sm naložila!

Hi, hi, sem si jo kar predstavljala, kako leze s tistim krilcem. Ob Vitinem spanju se mi pa kar sline cedijo, kot kakšnemu kužijuuser posted image
Naša noč je bila namreč katastrofa od katastrofe. Oba s klemnom kašljava, spat je šel okoli 23., vstal ob šetih, se celo noč dojil, zbujal s tuljenjem in kašljem (mu je šlo na živce nabiranje sluzi), se premetaval, plezal, plazil, vstajal, in to vsakih 20 minut do pol ure. Še ta tretjega, ki ima res kondicijo, sva uničila. Od šetih do sedajle pa sploh še ni šel spat. Sedajle tolče po TV ekranu (ne morem ga več vleči stran), ker se mi bo samega kablovja ravnokar odpeljalo. Punce, a imate ve tudi toliko informacijske opreme??

Skratka, jaz, razen, da šetam Klemna in zlagam cunje, pa sesam, pa kuham ob tuljenju, ampak res minimalno kratkek čas, ne storim več ničesar. Zdajle pospravlja knjige, no ja, zdajle že kopalnico.

Pri nas nimamo veliko info. opreme, ima pa zato tisto kar imamo, dobro naštudirano. V vsaki sobi je nekaj. Jaz to rešujem tako, da zapiram vrata. Mu omejim gibanje na relaciji kuhinja - dnevna. V kopalnico in WC ga ne pustim (razen če mi uide ali sem jaz tam). Se bojim, da se bo umival v WC školjki ali pa degustiral kakšen prašek ali mehčalec. V spalnici mu je blazno zanimiva likalna deska, ki si jo je nekajkrat že skoraj vrgel na glavo. Res pa je, da mi imamo samo trosobno stanovanje, ki ga je veliko lažje nadzorovati kot hišo - sploh če zapreš vsa vrata. user posted image

Kar se raznih opravil tiče, sem se jaz že kmalu po njegovem rojstvu sprijaznila, da zraven njega ne morem niš delati. Všasih je hotel biti skoz na rokah. Takoj, ko si ga odložil se je zbudil (če je spal) ali pa je protestiral. Sedaj ko je vglavnem skoz na tleh, pa se mi skoz mota pod nogami in tišči vame. Še kuhanje je prava umetnost. Najlažje z njim sesam, ker je nor na sesalec. Sloni na njem in ga ima za hoduljico. user posted image  Zraven pa veselo vriska. Če hočem, da se malo zamoti, mu dam kljukice za perilo in jih raztrešči po celi sobi. Jaz pa imam potem seveda delo. user posted image  Ko bo hodil, bo vse še bolj zabavno.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 563
12.7.2010 12:23:32   
mateja8
Ojla,

opažam, da ste naš forum popolnoma zanemarile, ali pa ste vse na dopustu!? No mi smo lepo doma v senčki, ker ima dragi dopust avgusta in se bomo šele takrat kam odpravili.

Vita je prava radoživa septembrka, ki kobaca po celi bajti, se oprijema in vstaja, čeprav ji vstajanje še ne uspeva 100%. Je firbčna, hitra in ne ravno pazljiva. Iz sedežne na tla hoče it z glavo naprej in podobno. Žiga ji je zakon in z veseljem pleza po njem in vrta po njegovem popku. user posted image

Jst sm tako, tako. Kakor kdaj. Danes naprimer mi je slabo pa mi že 2 dni ni blo. Upam na boljše čase.

Javite se kaj, da bom imela za koga pisat.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 564
12.7.2010 16:47:25   
čili
oj oj oj...
Punce jest sem neki lena zadnje čase za pisat .Sej bo bol user posted image .Čez dan nam dogaja in Ažbe ne spi več toliko,da bi uspela še sem priletet.Zvečer pa lenoritis pasem.
Sej če se bo pa kej pomembnega zgodilo pa napišem. user posted image user posted image
Mi imamo že 10 mesecev in res ne vem kam čas beži user posted image . Imam občutek,da se bo Ažbe pričel vadit v prvih korakih. Tudi njega ni nič strah (tako kot Vite) in on naredi kar korak brez opore. Me je včeraj skoraj kap,ko sem ga vidla.

Mi bazenčkat ne mormo ,na žalost. Gremo pa v četrtek na morje. Se veselim morja ,zelo...

Mateja želim ti čimmanj dni s slabostjo user posted image

Sasek Ažbetkoti so živahni fantje user posted image user posted image user posted image . Tudi naš ima pod kontrolo vso stanovanje in takoj opazi,če so kaka vrata pzabili zapreti. Tko zašiba ,da se kar kadi za njim HAHA

tUDOLINA to kar pišeš da imaš ,pa ne vem o čem govoriš. Zato ti žal ne znam nič povedat in daj ti mene razsvetli!!

Šibam. Fajn pište,da bom mela kej brat zvečer  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 565
12.7.2010 21:48:07   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: čili

tUDOLINA to kar pišeš da imaš ,pa ne vem o čem govoriš. Zato ti žal ne znam nič povedat in daj ti mene razsvetli!!

Okužba s HPV je predpogoj za nastanek večine primerov
raka materničnega vratu...... verjetnost je majhna, ampak obstaja.... čez par tednov bom vedela, če je bris pozitiven, ali ne....

baje je spolno prenosljiva, ampak jaz sem z fantom skupaj že več kot 5 let, in v tem času nisem bila z nikomer drugim.... 

no, mi smo pa danes spet imeli padec user posted image sva hodila, sem ga držala za rokice, ampak nevem kako nama je uspelo, pa mi je spolzel iz roke, in padel na tlakovanec... nič hujšega, malo odrgnine pri obrvi.... pa malo jokanja... to je vse...

drugače, pa šibamo po 4 redno, na 2 se postavljamo, kje je le možno....

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 566
12.7.2010 21:55:54   
čili

raka materničnega vratu...... verjetnost je majhna, ampak obstaja.... čez par tednov bom vedela, če je bris pozitiven, ali ne....

baje je spolno prenosljiva, ampak jaz sem z fantom skupaj že več kot 5 let, in v tem času nisem bila z nikomer drugim.... 

no, mi smo pa danes spet imeli padec user posted image sva hodila, sem ga držala za rokice, ampak nevem kako nama je uspelo, pa mi je spolzel iz roke, in padel na tlakovanec... nič hujšega, malo odrgnine pri obrvi.... pa malo jokanja... to je vse...

user posted image user posted image user posted image držim pesti zate.

Neposredna povezava do sporočila: 567
12.7.2010 22:40:22   
lean
Večer

kako pridno čvekate user posted image . Čez vikende sm jaz tud bolj lena za pisat, se skoz neki dogaja, da še do rač. nimam časa pridet.

Smo pa tud mi večinoma na dvorišču in se kopamo, no danes se nismo, se je mala prehladila. Je včeraj malo bolj vetr pihal in evo smo mel pestro včeraj zvečer. Še iz spalnice nisem mogla, se je do polnoči skoz jokala, potem pa na vsake tri ure. Ni mogla spat tolk ji je z nosa teklo pa malo je imela vročino. Seveda najhuje je blo ko je komaj user posted image , ker ni mogla dihat skoz nos, je dvakrat potegnila in spet lovila zrak, ampak ni popustila, je vztrajala. Še danes se je cel dan samo dojila, GH je v celoti odklonila. Sicer prej je lepo zaspala, upam da bo boljša noč pa seveda naslednji dan, danes je praktično nisem mogla dat iz rok.

Me je pa očitno preveč skrbelo njeno vstajanje ob opori, je že veliko boljše, vaja dela mojstra in zdaj že pretežno stopi tudi na stoplo.
Čisto prehitro gre razvoj zdaj, še malo pa bodo racali okrog in pihali prvo svečkouser posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 568
12.7.2010 23:01:16   
lean

user posted image  upam da bo negativno. Drugače pa so lahko prenašalci tega virusa moški, tako da te je lahko fant okužil. Se je to zgodilo moji prijateljici. Se ni zavedala, da njegova pestra zgodovina lahko kaj takega prinese. Je blo kar hudo, je morala na operacijo, da so ji del mater. vratu odstranili. Zadnji izvid je bil zdaj dober, tako da upa da bo vse uredu. Čez nekaj časa pa je zbolela tudi njegovo naslednje dekle (jo navidez poznamo), tudi ne takoj, po dveh letih, ko sta bla skupaj.
Ne misli, da na kaj namigujem, samo za informacijo. 

Neposredna povezava do sporočila: 569
13.7.2010 8:39:24   
lean
Dobro jutro vsem user posted image

danes bo dober dan, mala je lepo spala, ji je očitno boljše, z noseka ji malo še teče, a glavno da je boljše volje. Ji bom šla zdaj zajtrk narest pa da vidim kako bo s hrano.

Sem pa vam včeraj pozabla povedat, da mamo že četrti sicer prvi zgornji zobek odzun (sem že mislila da ji bodo samo spodaj rasli), kaže pa se tudi peti. Še malo pa bo lahko v roke dobila piščančjo klobasico user posted image  Sicer ji je moj že dal za probat, je enkrat pred njo jedel sendvič in je tolk fehtala, da je kar kričala zraven, samo še ni mogla zgrizt, je bla prav smešna ko ni in ni šlo dol.

Pa spet je pihat začelo, tako da ne vem če bo glih za kopanje. Ji bom pa v kopalnici naštimala vodo kot včeraj, da se bo malo ohladila. Samo tokrat se bom verjetno še jaz spravla v banjo user posted image . Bazenček sem tud prinesla not, se ful rada igra v njem, leze ven pa nazaj not. Igralni center bom pa pospravla za trimesečnika od prijatljice, ji ni več zanimiv.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 570
13.7.2010 11:31:50   
baby blue
Daaaan

Kako je zunaj pasje vroče... Za znoret... Ne delam nič pa mi povsod dol teče...

Še dobro da imamo doma pri mojih starših senco in da smo po cele dneve tam ker je bolj znosno kot pa v stanovanju... Lana pa še v bazenčku uživa včeraj se je celo potunkala ker ji je spodričnilo in se je takoj obrnila in postavila na vse štiri malo globoko zadihala in čukasto pogledala pa je blo... Nobenega strahu in potem se je igrala pa vriskala naprej...

Imamo pa dva spodnja zobka - končno nismo več brezzobi user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 571
13.7.2010 13:38:34   
mateja8
Dober dan iz hladne dnevne sobe. Zunaj je noro in mi se cel dan držimo not ali pa smo pod bajto, kjer je sonce le zjutraj kake tri urce pol je pa kar hlad.

Mi smo še brezzobi. Ne vem če ni Vita še edina brez zob. user posted image

Js tako uživam, ko jo gledam kako kobaca in vstaja. Saj vstajanja se mora še priučit ampak je vstrajna in hitro kopča tako, da je v enem tednu osvojila kobacanje in vstajanje. Res je razvoj hiter in naši otročki so že pravi mali človečki, ki se trmajo, protestirajo, premikajo, kregajo, pogovarjajo, smejejo, ... Kar ne dohajam zadnje dni vsega tega. user posted image

Od drugih stvari pa Vita zna zaploskat, ko rečem bravo, bravo. Zna tut pomahat pa-pa. Pa oponašat zna kako ata kašlja. Se mi zdi da je kar dobro glede na to, da bo zdaj stara 10 mesecev, korigiranjo pri njej 9 mesecev. Jst se vsa topim ob napredku. user posted image

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 572
13.7.2010 15:06:02   
baby blue
Hitro odraščajo in so vedno bolj samostojni in dojemljivi za nove stvari in poskuse...

Mi imamo pa jutri 10 mesecev... Še dva pa bomo upihnili že prvo svečko... Neverjetno

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 573
13.7.2010 21:20:52   
lean
Večer

mala pridno pančka, je dež prinesel malo svežega zraka. Smo se pri nas izognili neurju, je samo malo padal dež, medtem ko je bla v MS kriza.

Bom pa še malo pospravla hišo, potem bom pa verjetno še jaz šla spat, moj user posted image  že spi. Noč bo glih ta prava za spat.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 574
14.7.2010 13:59:50   
lean
Dan

vidim da ni več nekega zanimanja za temo. Kljub temu imam eno vprašanje, če slučajno pride katera kaj pogledat. Bom vesela kakšnega odgovora.

Me zanima nekaj glede kobacanja naših malčkov. In sicer tistih, ki že dalj časa šibajo po kolenih ali pa če odgovorijo mamice večih otrok, imate verjetno že izskušnje s tem. Me pa zanima kako je s plezanjem rikverc z ovire dol, recimo s kavča, postelje, stopnice dol, iz bazenčka. Namreč imamo eno manjšo stopnico in mala kar z rokami pleza dol. Me je strah da bo enkrat butnila z glavo ob ploščice. In zato vas sprašujem, a se tega malčki čez čas sami naučijo, da je treba iti rikverc ali jim je to potrebno pokazati?   

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?