mateja8
|
Jutro..... naša princes se je tako poslabšala v spanju, da kar verjet ne morem, da je to ista pridna deklica. Prej je hodila spat ob 19h zvečer, zdaj jo pred 22to ne dobim v postelco. Prej je zaspala sama. Sem jo samo položila v posteljico in je zaspala, zdaj jo moram jaz uspavat in crklat. Prej je spala cele noči, zdaj se zbudi najmanj 3x na noč in skor vedno jo težko nazaj spravm. Tut čez dan je zmanjšala iz 4 ur na uro in pol v dveh kosih. Čist skos, ampak res skos, neki nerga, sitna, se dere za prazen nič in podobno. Skos se ji dogaja, ker moram skos za njo ali pa z njo okol hodit, pa ji še ni prav in še tečka. Še vedno nimamo zobkov, tako da ne vem al je to to, al je kaj druzga. Pri vsem tem me sploh ne moti, da jo moram stalno izpod pisalne mize in izpod omare vlečt, da kobaca in vzame v roke in usta vse kar ni zanjo. Sam da pa zraven skos sitna in nekaj protestira.... Joooj...... Tako jo je lepo gledat, kako kobaca in se ob vsem možnem, kar ji nudi oporo postavi na kolena. Vstat pa še ne zna. IZVIRNO SPOROČILO: mateja8 IZVIRNO SPOROČILO: Mož* Dober dan! Sem že nazaj s prve seje, spet bo vroč dan. Mali ponoči švica, da je kaj. Dnevi so očitno za vse zelo intenzivni, saj le malo pišemo(te). Po moje 100x dnevno pobiram malega iz bolj ali manj nevarnih položajev, vstaja ob čemerkoli, leze, vleče, pleza ; zagrabi daljinca ali nekaj kablu podobnega z obema rokama, se zvrne, spet pleza, spet leze...; vam je znano??? Uživajte! Meni ni nič od tega poznano. Pa bi tako rada tudi te stvari spoznala. Ne vem kdaj bo to pri nas prišlo na vrsto!? Punce to pobiranje iz nevarnih položajev je meni čisto v redu. Sem navdušena nad vsakim novim korakom in podobnim. Tudi nad vlečenjem predavov in prtov, sam stalno jokcanje, trmanje in to je pa prav ubijalsko. Drgač pa bi Vita sam hodila, da bi jo kdo za roke vodil, js pa tega nočem in mi ni kull, pol je pa spet trmanje. Zdej moram pa končat, ker tamala spet sitnar in gruli in joka in Žigata 100/h ščipa, cuka in praska. Pol pa še on tuli in se krega...........zdaj pa imam pestro.