sasek79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: mateja8 IZVIRNO SPOROČILO: lean IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: mateja8 Uf....sm naložila! Jah, dobrodošla v klubu radoživih septemberčkov! Tudi sitnarjenje, cviljenje, godrnjanje sodijo zraven. Ne smeš namreč pozabit, da to počno le, če jim ne ustrežemo Pa grizenje (a ja, Vitini zobje šele prihajajo), renčanje, vstavi poljubno; a ja, pa stalno zizanje pri zizomanih Pa najlepši in najbolj glasni nasmehi, pa mokri, slinasti poljubčki, ..., objemčki tistih malih točic... pa dretje ko ne dobijo kar bi radi, pa ko je treba kuhat takrat na tleh ni dobro, ampak hočejo v naročje, naša punca se od mene ne oddalji za en meter, se zgrabi za moje noge in me vleče, da naj jo dvignem obenem seveda kriči, spremlja me vsepovsod, edino v kopalnico odšiba sama. Tja jo pa ne pustim, so ji preveč všeč tube in mačja hrana , ko ji pred nosom zaprem vrata dobesedno kar tuli. Ko jo odložim v stajico, pa se iz nje dere maaaama in dviguje male rokice Aha, pol to kar zraven spada in se lahko kar sprijaznim s tem. No saj sem se veselila tega, zdaj pa mam. Sam brez stalnega cmeranja bi blo veliko lepše in lažje. Včeraj je šla Vita spat ob 20.00 in je vstala danes ob 8.30. Mogoče se pa vrne v stare tirnice, s spanjem če ne z drugim. Zdaj že veselo kobaca po dnevni sobi. Ji gre še malo bol počasi ampak ji gre. Pride čez celo dnevno sobo, do računalnika oz. do kablov pod njim. Danes sem ji očitno otežila plazenje, ker sem jo oblekla v bodi, ki kima prišito krilce, ki se ji zdaj zatika pod koleni. Joj, mami!!! Ji bom morala spredaj laske postrič, ker ji lezejo v oči, pa se še nisem odločila kdaj bi to nardila. Zdaj nosi špangice, kot prava punči. Sam si jo tut dol sname se bojim, da je ne bi v usta stlačla. Bomo rajš kar strigel. No se pritožuje nad mojim tipkanjem........... Hi, hi, sem si jo kar predstavljala, kako leze s tistim krilcem. Ob Vitinem spanju se mi pa kar sline cedijo, kot kakšnemu kužiju Naša noč je bila namreč katastrofa od katastrofe. Oba s klemnom kašljava, spat je šel okoli 23., vstal ob šetih, se celo noč dojil, zbujal s tuljenjem in kašljem (mu je šlo na živce nabiranje sluzi), se premetaval, plezal, plazil, vstajal, in to vsakih 20 minut do pol ure. Še ta tretjega, ki ima res kondicijo, sva uničila. Od šetih do sedajle pa sploh še ni šel spat. Sedajle tolče po TV ekranu (ne morem ga več vleči stran), ker se mi bo samega kablovja ravnokar odpeljalo. Punce, a imate ve tudi toliko informacijske opreme?? Skratka, jaz, razen, da šetam Klemna in zlagam cunje, pa sesam, pa kuham ob tuljenju, ampak res minimalno kratkek čas, ne storim več ničesar. Zdajle pospravlja knjige, no ja, zdajle že kopalnico. Pri nas nimamo veliko info. opreme, ima pa zato tisto kar imamo, dobro naštudirano. V vsaki sobi je nekaj. Jaz to rešujem tako, da zapiram vrata. Mu omejim gibanje na relaciji kuhinja - dnevna. V kopalnico in WC ga ne pustim (razen če mi uide ali sem jaz tam). Se bojim, da se bo umival v WC školjki ali pa degustiral kakšen prašek ali mehčalec. V spalnici mu je blazno zanimiva likalna deska, ki si jo je nekajkrat že skoraj vrgel na glavo. Res pa je, da mi imamo samo trosobno stanovanje, ki ga je veliko lažje nadzorovati kot hišo - sploh če zapreš vsa vrata. Kar se raznih opravil tiče, sem se jaz že kmalu po njegovem rojstvu sprijaznila, da zraven njega ne morem niš delati. Všasih je hotel biti skoz na rokah. Takoj, ko si ga odložil se je zbudil (če je spal) ali pa je protestiral. Sedaj ko je vglavnem skoz na tleh, pa se mi skoz mota pod nogami in tišči vame. Še kuhanje je prava umetnost. Najlažje z njim sesam, ker je nor na sesalec. Sloni na njem in ga ima za hoduljico. Zraven pa veselo vriska. Če hočem, da se malo zamoti, mu dam kljukice za perilo in jih raztrešči po celi sobi. Jaz pa imam potem seveda delo. Ko bo hodil, bo vse še bolj zabavno.
|