Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lean Sem prišla malo pogledat, če je katera tle, pa očitno vsi zunaj čofotate. Saj bi mi tudi, sam so spet njegovi starši prišli ob nepravem času in smo mogli prestaviti kosilo, zdaj pa spi. Bomo pa šle na en večerni sprehod. Sta jo pa seveda zbudla ko sta prišla , sta morala takoj dvignit glas, da ne bi slučajno prespala obisk. Sta pa zdaj vsaj dobla porcijo nazaj, mala se ju je tolk ustrašla, da se je drla na ves glas, je komaj k sebi prišla. Bolj ko je tašča silila vanjo, bolj je tulila in se me oklepala. Se mi je spet dvignil pritisk! Pa prej sem se nerodno zatipkala ,mišljeno je blo, da takrat ko rabim kaj za oblečt, ni časa da bi zlikala, da zaradi tega skoraj nikol ne likam. Da ne bi slučajno katera mislila, da hodim naga naokrog . He, he, Lean, saj če nas ne bi opozorila na dvojni pomen, verjetno ne bi niti zaznale, tako pa, Kar se likanja tiče, lika samo mož, jaz pa praktično nikoli. Res sem na dolgo vozičkala, oz. tudi sprehajala malega, ker je hotel na vsak način ven in hodit: beri porivat voz pred sabo. To gre pa počasiiiii...