|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberčki 2009* 3. del
20.6.2010 9:49:09   
petea
sasek79, aktiferrin smo hodili kupovati v Avstrijo, cena za sirup je 3,15 €, za kapljice pa 1,85 €, dajo pa ti ga samo na recept (lahko neseš tudi recept za Legofer ali Ferrin Lek). Kolikor se spomnim, je sirup kar užiten, kapljice pa so precej grenkega, 'kovinskega' okusa. Po aktiferrin nas je poslala hematologinja, je rekla, da nekaterim otrokom zdravila, ki so na voljo v Sloveniji, ne pomagajo.

Če dokažeš (z laboratorijskimi izvidi), da otroku zdravila, kupljena v Sloveniji, niso pomagala, avstrijska pa so, lahko na ZZZS zahtevaš povrnitev stroškov nakupa.

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 401
20.6.2010 10:21:42   
Mož*
Dober dan!
Tisto o sedmih in osmih mesecih je vraža.
V službo grem okoli 10. septembra, takoj po prvem tednu uvajanja v vrtec.
Včeraj (bolje rečeno do danes), smo imele izvsten babji žur, s katerega sva, žal, s prijateljico odšli, ko je postalo najbolj zanimivouser posted image user posted image user posted image ) Ona ima pa 11-mesečnika. Klemen je bil materi tokrat prijazen in sva vstala šeče ob 9.30, sem mu pač pustila dolgouser posted image user posted image user posted image user posted image

Danes gremo na rojstni dan bratrančka.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 402
20.6.2010 11:03:35   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: mateja8

user posted image  za vas. Js smo jo že spila in je tako dobro dela. Mmmmmm.........

Mmmmmmmmmmmmmm

Hvala

user posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 403
20.6.2010 15:13:05   
mateja8
IZVIRNO SPOROČILO: čili

user posted image  za vas. Js smo jo že spila in je tako dobro dela. Mmmmmm.........

Mmmmmmmmmmmmmm

Hvala

user posted image

Ni za kaj. Jo lahko vsak dan js častim. user posted image

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 404
20.6.2010 18:21:04   
TuBoLina_86
hej hej!

sporočam, da so danes prijateljici naredili CR.... dobila pa je deklico Carin, 43 cm, 1800 g.... user posted image kolko sem razumela, je vse ok, male še ni videla, se je komaj ob 16:00 zbudila, CR pa je mela ob 10:50...

no, naš mali pa že spi 2. rundo, v roku 4 ur user posted image user posted image

danes je napravil cel krog po dnevni po 4... je bil tako smešen, napravil je 2 koraka, se vsedel in me pogledal, če ga opazujem, in ko sem mu rekla bravo, se je nasmehnil in šel naprej.... pa spet 2 koraka, me pogleda... in tako cel čas... je trajalo 20 min da je prišel vse okrog user posted image user posted image user posted image

hja, pa se je tudi nam začelo malce več gibanja user posted image user posted image user posted image bomo barem kondicijo nabrali user posted image user posted image user posted image

kako ste ve preživele to dolgočasno nedeljo?

moj user posted image je šel na ribolov, sva bila z malim sama z taščo pa tastom... user posted image user posted image user posted image user posted image

no, mali se prebuja, se tipkamo zvečer...

čao čao!

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 405
20.6.2010 18:31:45   
baby blue
En pozen dober dan...

Mi se danes več al manj samo prestavljamo iz kavča na posteljo in obratno... Lana je pa aktivna pa kobaca po celem stanovanju in je čisto neumorna user posted image user posted image Je pa zadnje čase izredno sitna kar nekaj joka in stoka imam na sumu zobke ampak ne vem no... Se pustimo presenetit...

tubolina čestitke prijateljici ob rojstvu hčerkice... user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 406
20.6.2010 20:27:09   
Rosca79
Ojla!
Prov en fajn vikend je za nami čeprov je tolk turobno vreme zunaj...smo včeraj praznovali tretji roj.dan ene punčke in danes še ene druge, tako da je naša miška 100% uživala v družbi malih in velikih cel vikend. In zdej uspešno vadi tapravo babje kričanje...itak. Se je treba že kar kontrolirat, vse si zapomneuser posted image
Je pa zdaj šlo kar hitro z njenimi razvojnimi fazami. Ne dolgo nazaj se je začela postavljat na vse štiri pa potem robantit po stanovanju, no zdej se pa povsod dviguje, veselo prestopa in malo manj veselo zbira buškeuser posted image
Hodiva na terapije bioresonance in je prava umetnost tako zaposlit našega otroka, da zdrži eno uro naslonjena v mojem naročju pri miruuser posted image še tanajbolj mi uspeva s polnilcem za gsm, ampak 1 ura je res veliiiik časauser posted image fora je pa še v tem, da bi ona bla povsod kr na tleh in nič več po naročjih

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 407
20.6.2010 21:09:46   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: Rosca79

Ojla!
Prov en fajn vikend je za nami čeprov je tolk turobno vreme zunaj...smo včeraj praznovali tretji roj.dan ene punčke in danes še ene druge, tako da je naša miška 100% uživala v družbi malih in velikih cel vikend. In zdej uspešno vadi tapravo babje kričanje...itak. Se je treba že kar kontrolirat, vse si zapomneuser posted image
Je pa zdaj šlo kar hitro z njenimi razvojnimi fazami. Ne dolgo nazaj se je začela postavljat na vse štiri pa potem robantit po stanovanju, no zdej se pa povsod dviguje, veselo prestopa in malo manj veselo zbira buškeuser posted image
Hodiva na terapije bioresonance in je prava umetnost tako zaposlit našega otroka, da zdrži eno uro naslonjena v mojem naročju pri miruuser posted image še tanajbolj mi uspeva s polnilcem za gsm, ampak 1 ura je res veliiiik časauser posted image fora je pa še v tem, da bi ona bla povsod kr na tleh in nič več po naročjih

Si mogoče opazila kaj izboljšanja?

Jaz sem bila z mojim pri njegovih 4 mesecih, ker je imel sum na KM in jajca. Sem še polno dojila, sem bila jaz na dieti. Na začetku je pokazalo na vse mogoče, na 5 terapiji pa še samo na beljak. Potem več nisem šla, ker je bil bolan, pa sneg.
Sem pa zdaj opazila, da pa dobi lise po obrazu, če je kje jajca. Pri izdelkih KM (skuta, jogurtov še nisem probala) nisem opazila. Mu pa dam mogoče 1do 2x na teden malo skute.
Koža se mu v tistem času (5 tednih) ni izboljšala, mi pa je farmacevtka v lekarni priporočala eno oljno kopel in kremo in se mu je že v enem tednu videlo izboljšanje (se ni širilo, je bledelo), po enem mesecu pa je izginilo tudi tam, ko je bilo najbolj močno. Pri 6 mesecih sva celo bila pohvaljena kako lepo kožo ima in kako se sveti.
Jaz pa sem kar z njim v naročju malo hodila, koliko so dopuščali kabli. Najbolj pa ga je zanimala tista palca. Se mu je fajn svetila.

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 408
20.6.2010 21:24:58   
čili

Mmmmmmmmmmmmmm

Hvala

user posted image

Ni za kaj. Jo lahko vsak dan js častim. user posted image

he,he,bo 1x na teden dovolj.V SN seveda!user posted image

Kdaj bi ta teden naredile en shod? Kaj Če bi poskusile?Vsaka naj napiše kdaj ima čas,pa se uskladimo...Tiste ,ki ste res od daleč opravičimo in vam potem poročamo!!! Rosca kdaj imata terapije?

Drugač smo pa mi danes bivali pri mojih. Sem se malo spočila. Moja mami je en hiper... pa se kar pustim razvajat pa moja otroka tudi.user posted image user posted image

Porodniška se meni zaključi 14.8. Bom potem še na dopustu do konca avgusta...v septembru pa upam,da me bodo lahko na začetku  en teden pogrešili,da bom lahko malega uvajala.S septembrom se v vrtcu prične novo šolsko let in veliko otrok pride po dolgem dopustu v vrtec,veliko je novih...zato smo vse zaposlene več kot potrebne. Vseeno upam,da bodo upoštevali posebne okoliščine in mi dali še malo prosto.
Večina nas ima samo še malo časa za uživanje. Mateja sm ti kar malo nevoščljiva ,da boš tako dolgo še doma. Ti pa privoščim!!

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 409
20.6.2010 21:27:45   
čili
Rosca dobra si,da ti ga uspe eno uro animirat... Jest bi šla takrat,ko bi spal user posted image user posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 410
20.6.2010 22:39:28   
Mož*
Dober večer!
Mi smo pravkar z bratrančkovega 5. rojstnega dne. Klemen se je najprej mastil s škarpeno, zeleno solato in balzamičnim kisom, potem pa je požrl ogromen kos torteuser posted image user posted image user posted image . Kriza, se je drl kot veper, ko sem mu hotela vzeti. Sicer je neprestano na dveh nogah, stopica, preprijema, spet stopica, včasih se drži samo še z eno roko.

Verjetno bo v SN najbolje takrat, ko je slabo vreme. Jutri? Torek?

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 411
20.6.2010 23:44:36   
Rosca79
Jaluka: sva imele šele drugič, pa še to zdaj še ne dela na alergijah ampak samo na vnetju kože, no se niti ne spoznam, pač kar mi ona pove. Je pa zadnjič nekajkrat kukr pojamrala da upa da bo, da ni koža že preveč uničena s kortikosteroidnimi kremami...user posted image mi je kar upanje vzela. Kaj pa vem...no zaenkrat še nič drugačna koža. Katero olje in kremo pa sta vidva uporabljala?

Nama bi uspelo pridt v sn v torek, čet. in petek pa mogoče tudi

Čili: ej ja je spala zadnjič več kot uro...prvo je sploh trajalo uro in pol pa sva se kr vmes podojile (teta je pa tisti čas račun spisalauser posted image ) in je čist spala do konca. Sva pa prišle direkt s sistematskega tko da je bla kr že fertik

Porodniško imam pa do 23.8., sem pa oddala še vlogo za podaljšanje, kar pa pričakujem itak kenslan, glede na izkušnje s to našo komisijouser posted image so mi v nosečnosti na moje krvavitve podaljšal bolniško za petek, soboto in nedeljo...res ne morš verjet

zej pa eno fajno nočko pa, pa

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 412
21.6.2010 8:22:15   
JaLuca

Jaluka: sva imele šele drugič, pa še to zdaj še ne dela na alergijah ampak samo na vnetju kože, no se niti ne spoznam, pač kar mi ona pove. Je pa zadnjič nekajkrat kukr pojamrala da upa da bo, da ni koža že preveč uničena s kortikosteroidnimi kremami...user posted image mi je kar upanje vzela. Kaj pa vem...no zaenkrat še nič drugačna koža. Katero olje in kremo pa sta vidva uporabljala?

Čili: ej ja je spala zadnjič več kot uro...prvo je sploh trajalo uro in pol pa sva se kr vmes podojile (teta je pa tisti čas račun spisalauser posted image ) in je čist spala do konca. Sva pa prišle direkt s sistematskega tko da je bla kr že fertik

Porodniško imam pa do 23.8., sem pa oddala še vlogo za podaljšanje, kar pa pričakujem itak kenslan, glede na izkušnje s to našo komisijouser posted image so mi v nosečnosti na moje krvavitve podaljšal bolniško za petek, soboto in nedeljo...res ne morš verjet

dobi se v lekarni od La Roche-Posay (oljna kopel Lipikar huile, krema pa je Iso Urea) na začetku sem skopala, potem namazala, zjutraj sem pa ga samo namazala. Zdaj pa ga večinoma 3 dan na čist natanko namažem, skopam pa ga samo s kapljico oljne kopeli.
Še ko sem na začetku ga kopala v olni kopeli z  LInolo Fett ni tako napredovalo, potem pa sem menjala po priporočilu P, pa je bilo slabše.

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 413
21.6.2010 8:25:55   
JaLuca
Jaz pa s porodniško zaključim z 11.9, imam pa jo podaljšano za 1 mesec, ker imam doma že 2 otroka do starosti 8 let.
Potem pa dopust 2 tedna, nato pa grem v službo.

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 414
21.6.2010 10:38:38   
sasek79
Dober dan! user posted image  - Mateja ti skačem v zelje. user posted image

Kakšen turoben dan. Moj srček spančka. Sva se kar namučila, da je zaspal. Verjetno bo kmalu sirena. Zadnje čase manj spi. Bi bilo fajn ko bi prešaltal na spanje 1x na dan, pa takrat dlje. Bi se samo enkrat na dan borila s spanjem.

Tistim, ki boste dlje doma, vam pa prav zavidam. user posted image  No ja , verjetno ste pa prej bile dlje v službi. V soboto 3.7. bo točno eno leto, ko sem bila nazadnje v službi (nato sem šla na dopust in naprej v porodniško). Kako je to minilo. user posted image  - Mi je pa takrat sredi križišča crknil avto. user posted image  Sem se enemu gospodu zasmilila, ko sem imela bušija in je avto potisnil na stran.

Naju ta teden ne bo v SN. Morava veliko stvari pripravit in spakirat za na morje. V soboto gremo prvič v troje na morje. Me je kar malo strah kako bo mali prenesel. Upam, da ne bo prevroče, ker naš škrat je skoz terenski in ne bo razumel, da je senca zakon.user posted image  Pričakuje, na dopustu prvi zobek. Upaaaammmmm!!!!!

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 415
21.6.2010 12:11:34   
lean
Zdravo

men se porodniška izteče 21.9, sem bla namreč brezposelna. Uvajanje v vrtcu pa začneve 25.8, drugače sem jo mislila imeti še nekaj časa doma, samo rada bi si čimprej našla službo pa jeseni moram še zagovarjat diplomo, tako da bo tako boljše. Sem pa že drugo leto brez službe in si ne predstavljam več biti doma brez denarja, saj mam svojo pikico rada čez vse, samo res sem se že naveličala gospodinjstva in tega, da sem nonstop odvisna od svojega dragega.

Smo pa tudi mi imeli včeraj spalni dan, je spala 2X po eno uro in pol, seveda tako da sem jaz ležala z njo. Očitno se kar pozna tole vreme, je danes tud skoz zaspana, sam danes pa mami nima časa z njo ležat pa se kar hitro zbudi. Kako hitro vse pogruntajo, sem parkrat šla z njo spat in evo, če hočem da dlje spi, moram it obvezno z njo, vragec mali. 

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 416
21.6.2010 12:21:53   
lean
IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86

sporočam, da so danes prijateljici naredili CR.... dobila pa je deklico Carin, 43 cm, 1800 g.... user posted image kolko sem razumela, je vse ok, male še ni videla, se je komaj ob 16:00 zbudila, CR pa je mela ob 10:50...

prenesi čestitke še od mene, naj čimprej okreva in da bo deklica hitro zrasla

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 417
21.6.2010 17:48:03   
mateja8
Mož*..........vprašanje za tvojega dragega. Meni je tako grozno slabo, da tut Vite ne morem več met. Me sili na bruhanje in se grozno počutm, bruham pa ne. Je možno da je to od tablet (Athyrazol)? Pa v grlu čutim, kot bi mela tujek not. Skos ko požiram čutim, kot bi se mi slina nekam zatikala. Vprašaj ga malo ob priliki, ker so tele slabosti  ubijalske. Drugega vzroka zanje ne vidim, oz. ne odkrijem.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 418
21.6.2010 20:12:36   
baby blue
Čer

Mi smo se danes potepali smo bili pri enemu od septembrčkov... Je bilo prav fino... user posted image

Porodniška... Meni se izteče 15.8 tako da z delom pričnem 19.8... Sicer bom potem še vidla kako bom dopust pokorstila ampak to se bo že dala zmenit... Mam fajnga šefa user posted image user posted image

Ammm kaj naj še povem... Lana je vsak dan bolj živa in prava pustolovka po stanovanju user posted image user posted image Aja pa ne vem če sem že omenila da smo v ponedeljek imeli sistematskega kjer so nam namerili 73cm in natehtali 8760g... Pa zdravi smo... Ji je pa poslušala srčka pogledala ušesa in grlo pa malo je potipala trebuščka... Krvi in vode nam ni jemala je rekla da ni potrebno... Pa spraševala nas je kaj že znamo in to je to...

Pa osebno smo dali delat in jo že dobili user posted image user posted image

Zdej jo pa šibam nafutrat

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 419
21.6.2010 20:44:44   
čili

Mož*..........vprašanje za tvojega dragega. Meni je tako grozno slabo, da tut Vite ne morem več met. Me sili na bruhanje in se grozno počutm, bruham pa ne. Je možno da je to od tablet (Athyrazol)? Pa v grlu čutim, kot bi mela tujek not. Skos ko požiram čutim, kot bi se mi slina nekam zatikala. Vprašaj ga malo ob priliki, ker so tele slabosti  ubijalske. Drugega vzroka zanje ne vidim, oz. ne odkrijem.

Zoprna reč...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem pa mislila ,da boš kaj v Ljubljano prišla user posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 420
21.6.2010 20:47:23   
čili

Jaz nimam nič obveznosti ta teden...lahko kadarkoli... Bo še Mož povedala kdaj lahko.

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 421
21.6.2010 20:57:46   
TuBoLina_86
hej ho!

a ste vse iz lj konca? kaj pa prekmurke? a bi se me kkaj dobile z našimi septembrčki?

vreme je kar turobnom brezvezno....

ja, prijateljica včeraj sloh ni videla hčerkice, jo je danes uspela videt za nekaj minutk, jo še vedno pritisk zajebava user posted image user posted image upam, da bo vse ok, hčerkica po imenu Carin, pa je v ogrevani posteljici, in ji poleg kg hvalabogu nič ne manjka.....

no, naš mali potepuh je imel danes pohod po hiši... lepo se je sprehodil po vseh 4 po celi dnevni sobi user posted image user posted image

in, kak se majo nosečke? user posted image

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 422
21.6.2010 22:04:45   
Mož*

Draga mateja!
Naš pravi, da take slabosti niso pričakovane, niti običajne ali celo normalne, so izjemno redke, a vseeno mogoče povezane z jemanjem zdravil, še zlasti, če se s trajanjem jemanja stopnjujejo. Ker stanje ni normalno, predlaga, da se ponovno oglasiš v triažni ambulanti na Polikliniki in natančno opišeš težave, saj je v primeru neprenašanja mogoče tirostatik zamenjati z drugim (s propiltoiuracilom). Naš ima ta teden dopust, v triažni ambulanti bo v ponedeljek, 29.6. (kar je zate zaradi slabega počutja najbrž prepozno).

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 423
21.6.2010 22:05:56   
Mož*

Jaz nimam nič obveznosti ta teden...lahko kadarkoli... Bo še Mož povedala kdaj lahko.

Jutri imamo vpis v vrtec. V četrtek bi bilo super.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 424
21.6.2010 23:50:58   
Rosca79
IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

dobi se v lekarni od La Roche-Posay (oljna kopel Lipikar huile, krema pa je Iso Urea) na začetku sem skopala, potem namazala, zjutraj sem pa ga samo namazala. Zdaj pa ga večinoma 3 dan na čist natanko namažem, skopam pa ga samo s kapljico oljne kopeli.
Še ko sem na začetku ga kopala v olni kopeli z  LInolo Fett ni tako napredovalo, potem pa sem menjala po priporočilu P, pa je bilo slabše.

Zdej vem, ja sej si mi že vse nekoč napisala, sori sem bolj ribaste sorteuser posted image na bicomu nama je preverla res en kup negovalnih kremc, kaj bi naši miški odgovarjalo na kožo, pa je pokazal samo mustelo, tko da dons sem še to nabavla, ker niso imel vzorčkovuser posted image in samo upam da bo res ok, ker poj pa začnem počas lahko že kar prodajat te žavbice na štantuuser posted image joj...

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?