sasek79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: indy0024 heyyyy bejbikeee imam eno vprasanje za vse,a bo katera imela se kaksnega mislim rect enga za drugim????in kaj ve mislita ali lahko zenska zanosi ce polno doji in ne uporablja nobene zascite????HVALA ZA ODGOVOR!!!! , 2 septemberki 2009 že pričakujeta. Za eno je že nuhalna z dobrim izzidom. Ja, če ženska polno doji, lahko zanosi, verjetnost zanositve je sicer manjša, a ne nemogočča. Moji prvi dve hčerki sta 14 mesecev razlike (prva je prav tako septemberka in smo želeli drugo čim prej: je uspelo ob polnem dojenju). Indy0024 pozdravljena. Tudi pri nas si čim prej želimo še enega, pa zaenkrat še ni ratalo. Se bojim, da bom morala povsem nehat dojit, da bom spet plodna. Sem imela že s to zanositvijo probleme, tako da je ginekologinja rekla, da ni pričakovala, da bo šlo po naravni poti. Svetovala mi je naj ne čakam predolgo z drugo zanositvijo, ker bom verjetno kmalu v meni. Sedaj dojim popoldne okrog treh, zvečer in ponoči (velikokrat - vsaj 5x). Če bom hotela, da mi ginekologi pomagajo, bom morala nehat dojit. To pa je trenutno še skoraj nemogoče. Imava vsak dan bitke, ko je zaspan, ker želi zizat. Mislim, da bi doživel travmo, če ga povsem odstavim. Jaz pa tudi verjetno. Sem si zadala cilj, da neham dojit do novega leta 2011. Takrat bo star 1 leto in 4 mesece. Upam pa, da bo že prej kaj ratalo. Nekatere punce zanosijo pa brez problemov pri polnem dojenju. Tako, da ni recepta. Indiy kar gasa. Mož, ali je skrivnost kateri dve sta noseči? Nas tudi zanima. Mi privatnice kar poznamo glede na to, da smo ta forum spremljale. Ste bile zelo zabavne in predvsem poučne. Žal mi je , da se nisem že prej vključila. Samo se mi je zdelo, da je že vse napisano. Drugače pa jim želim lepo nosečnost in še enega zdravega otročka. Mateja: Držim pesti, da se čim prej pozdraviš in bravo za Vito. Sedaj boš pa videla kaj si si pred kratkim zaželela. Drugače pa jaz komaj čakam ohladitve. Ko malija uspavam in se boriva (on hoče zizo, mama pa ne da ), mi kar po hrbtu teče tako mi je vroče. Ažbetu pa nič manj. Je tako vztrajen. So mi mamice rekle, da se otroci hitro navadijo na spremembo. Naš se še ni navadil, pa se dopoldne ne dojiva že en mesec, popoldne se kakšen teden dojiva, ko se zbudi. Je isti jok kot na začetku. Verjetno mi bo katera rekla, da sem grda, ker mu ne dam. Vendar si resnično želim še enega otročka. To je glavni razlog, da ga odstavljam. Če bom čakala, da se sam odstavi, bo Ažbe že v šoli. Vedno sem si želela starostno razliko max. dve leti.
|