Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 20:34:15
|
|
|
|
Anonimen
|
uglavnem... jest grem jutri v službo in nimam pojma kako bo to izgledalo dobro bo! spočila se boš. bom držala pestke, da bo vse okej! s teboj in z J.!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 20:34:47
|
|
|
|
FLASK_A
|
Piknik? Kje, kdaj? Očitno imam nos za te reči če še nisem prepozna Fuzbal tajm. In čips tajm. Mc sem spustila, sem šla rajši švicat v atrij in okopavat plevel Butara jaz.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 20:36:51
|
|
|
|
Anonimen
|
letos še nismo plačali, ker začnejo pobirat s 1.julijem. mi smo za parkirnino dali (4€ na avto, smo bili pa z dvema), v kamp smo šli pa brez vstopnine.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 20:39:32
|
|
|
|
maja1488
|
Naši sta tut skopani, spat pa še ne bosta šli, ker sta se šele ob šestih zbudili. Ah no, pa nej fuzbal gledata. Leela...gremo lahko enkrat skupaj na Mašun. M je navdušena nad L . Ji je všeč. Rastur...sej ga ni bilo. Sam srečo smo pa imel s tistim zvočnikom, da ni na katerega padu. Bomo privezali naslednjič ko pridete Majana...sej ti bo lepo..boš vidla. Zihr te komi čakajo. Flašonka...tebe pa dolg ni blo. Načeloma bo večerja ta teden v PO. Katera pride? A gremo h kaminu?. Baje je ful dobro. Za dan se še zmenimo, načeloma proti koncu tedna.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 20:40:02
|
|
|
|
Tanja_
|
Čer! Sem čist povožena od včeraj. Ampak je bila super poroka. Sicer smo cel dan skakali okoli, pa se veliko vozili, ampak sem se naplesala za vse nazaj-nisem tkole žurala od izpred nosečnosti. Imam žulje na podplatih Popoldne sva šli s H še za 2 ure spat in je bilo zakon. Zdej bom pa tudi počasi odšla, sem čist hin. majana vse bo kul, boš vidla. Samo najbrž se ti bo vleklo prve dni-vsaj meni se je. Potem se pa ful navadiš in je okej.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 20:41:16
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Čer! Sem čist povožena od včeraj. Ampak je bila super poroka. Sicer smo cel dan skakali okoli, pa se veliko vozili, ampak sem se naplesala za vse nazaj-nisem tkole žurala od izpred nosečnosti. Imam žulje na podplatih Popoldne sva šli s H še za 2 ure spat in je bilo zakon. Zdej bom pa tudi počasi odšla, sem čist hin. majana vse bo kul, boš vidla. Samo najbrž se ti bo vleklo prve dni-vsaj meni se je. Potem se pa ful navadiš in je okej. Kako si pol zrihtala s pisavo in denarjem?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 20:43:07
|
|
|
|
FLASK_A
|
Oooo, Tanja! Si uživala! Zakon Ja, Majana, boš vidla da ti bo še preveč luštno v službi Maja, ne govori. Kaj vse nam dogaja... Ne sledim več sami sebi, kaj šele forumu Sem pa še en izpit naredila ta čas
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 20:48:13
|
|
|
|
Anonimen
|
ooo, Leela, poletna! všeč, všeč! previjanje _ jaz najraje zavijam otroka v plenico sede... plenico dam na kolena, otroka posedem na plenico in zapnem. ker drugače so muke. a potem bo gužva na Erazmovih dnevih? za majčka naslednje leto se mi je pa ravno vzpostavil ciklus ,... U. nič ne moti, veselo cuclja naprej! meni je pa malo moteče s to vato med nogami... pa ugotovila sem, da bom morala vseeno spet keglove vaje delat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 20:49:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem pa še en izpit naredila ta čas pridna! Tanja_ lepo te je brati!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 20:56:43
|
|
|
|
majana79
|
flaska, ja tist piknik k ga boš ti mela za zmajčke... še kar čakamo Tanja, super da ste se imeli fajn maja, prjatlca, mogoče me res, sam jaz ne njih k.tja, hvala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 20:59:56
|
|
|
|
Tanja_
|
maja kar na računalnik sva napisala, pa potem skopirala na en tak šajni papir, v kuverto pospravila, zraven sva pa dala eno knjigo o moško ženskih odnosih-neka na foro napisana in lepo zavila.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 21:08:33
|
|
|
|
Dudica1
|
čer mi smo se pa danes svežili v Idrijski Beli takoooo sveže in hladna voda!.Prav super je bilo. sem utrujena tako da bom šla kar spat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 21:08:36
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 flaska, ja tist piknik k ga boš ti mela za zmajčke... še kar čakamo no, no... ne me zdej zaj**** sej še na vselitveni žur ni bilo nobene, razen katmat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 21:08:57
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 čer mi so se pa danes svežili v Idrijski Beli takoooo sveže in hladna voda!.Prav super je bilo. sem utrujena tako da bom šla kar spat lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 21:15:56
|
|
|
|
Anonimen
|
v Idrijski Beli Dudica, kaj več, prosim,... bere se prav fino!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 21:19:53
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Leela...gremo lahko enkrat skupaj na Mašun. M je navdušena nad L . Ji je všeč. Rastur...sej ga ni bilo. Sam srečo smo pa imel s tistim zvočnikom, da ni na katerega padu. Bomo privezali naslednjič ko pridete A misliš F.-ja? Ni slaba ideja . Ja L. in M. sta se zabavala. L. je ene neumnosti klobasal, M. se je pa režala zraven. Na mašun gremo pa komot lahko-super ideja. Se zmenimo. k.tja a kačo si držala? jaz jo ne bi mogla. Erazmovi dnevi so pa čist preveč nagužvani. Že tako je tam malo prostora, za ljudi in avte. Je bolš, če greste kdaj ko ne bo tega. koalček- ja res ni preveč dobro čez vikend na morje. Vsako leto je slabše. Še ne dolgo nazaj je bila ta plaža prazna (normalna), zdaj pa mravljišče. Šobec bomo pa tudi mi sprobali, sem videla na katjinih fotkah, da je res lepo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 21:25:57
|
|
|
|
koala.cek
|
no pa je polčas. pira ni, čipsa ne smem, imamo samo študentsko hrano,.....mah knjigo bom šla brat. berem od Mary Higgins Clarkove ''Where are you'', je čisto tako poletno lahko branje. Leela - mi morje prakticiramo spomladi in jeseni. Ok, razen za dopust. Ti enodnevni izleti v tole morsko džunglo, pri 35stopinjah, drago ko sam satan,...no way. V teh mesecih so gorski kraji najboljši. Vsaj za nas. viteški dnevi - čist preveč guže. škoda
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 21:30:23
|
|
|
|
Anonimen
|
koala.ček, vi ste prejšnje leto dostikrat hodili gledat morski akvarij - koliko je zanimivo za mulčke?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 21:34:55
|
|
|
|
koala.cek
|
k.tja - samo enkrat smo šli gledat. recimo da je ok. priznam, da sem mogoče zares pričakovala malo več. otroci so bili sicer navdušeni, tako da to šteje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 21:35:51
|
|
|
|
Anonimen
|
k.tja a kačo si držala? jaz jo ne bi mogla. guma. ni bila strupena. ameriški gož. strupene pogledam samo če je šipa med nami, čeprav je bilo kar grabek modrasov oz. gadov v mojem otroštvu,... smo se takrat (na)učili, da moramo peti in ropotati, ko gremo čez travnik pa s kakšno palico v roki;
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 21:36:03
|
|
|
|
koala.cek
|
majana - tebi pa jutri vso srečo. boš videla, kako se boš spočila. pa čimbolj odklopi dogajanje doma. se bosta fanta morala že nekako ujeti.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 21:36:55
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja k.tja a kačo si držala? jaz jo ne bi mogla. guma. ni bila strupena. ameriški gož. strupene pogledam samo če je šipa med nami, čeprav je bilo kar grabek modrasov oz. gadov v mojem otroštvu,... smo se takrat (na)učili, da moramo peti in ropotati, ko gremo čez travnik pa s kakšno palico v roki; super
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 21:38:15
|
|
|
|
Anonimen
|
so bili sicer navdušeni, tako da to šteje to, ja. ker mi je danes mulček omenil, da bi šel gledat (ne vem, kje je slišal za to)...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 21:42:36
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 flaska, ja tist piknik k ga boš ti mela za zmajčke... še kar čakamo no, no... ne me zdej zaj**** sej še na vselitveni žur ni bilo nobene, razen katmat. sploh te ne povej datum, pa kaj naj kera prnese
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?