|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
11.7.2010 20:34:15   
Anonimen
uglavnem... jest grem jutri v službo in nimam pojma kako bo to izgledalo

dobro bo! spočila se boš.
bom držala pestke, da bo vse okej! s teboj in z J.!

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2176
11.7.2010 20:34:47   
FLASK_A
Piknik? Kje, kdaj? Očitno imam nos za te reči če še nisem prepoznauser posted image

Fuzbal tajm. In čips tajm. Mc sem spustila, sem šla rajši švicat v atrij in okopavat pleveluser posted image Butara jaz.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
11.7.2010 20:36:51   
Anonimen
letos še nismo plačali, ker začnejo pobirat s 1.julijem.

mi smo za parkirnino dali (4€ na avto, smo bili pa z dvema), v kamp smo šli pa brez vstopnine.

(odgovor članu koala.cek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2178
11.7.2010 20:39:32   
maja1488
Naši sta tut skopani, spat pa še ne bosta šli, ker sta se šele ob šestih zbudili. Ah no, pa nej fuzbal gledata.

Leela...gremo lahko enkrat skupaj na Mašun.  M je navdušena nad L user posted image . Ji je všeč. Rastur...sej ga ni bilo. Sam srečo smo pa imel s tistim zvočnikom, da ni na katerega padu. Bomo privezali naslednjič ko pridete user posted image

Majana...sej ti bo lepo..boš vidla. Zihr te komi čakajo.

Flašonka...tebe pa dolg ni blo.

Načeloma bo večerja ta teden v PO. user posted image  Katera pride? A gremo h kaminu?. Baje je ful dobro. Za dan se še zmenimo, načeloma proti koncu tedna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
11.7.2010 20:40:02   
Tanja_
Čer!
Sem čist povožena od včeraj. Ampak je bila super poroka. Sicer smo cel dan skakali okoli, pa se veliko vozili, ampak sem se naplesala za vse nazaj-nisem tkole žurala od izpred nosečnosti. Imam žulje na podplatihuser posted image Popoldne sva šli s H še za 2 ure spat in je bilo zakon. Zdej bom pa tudi počasi odšla, sem čist hin.

majana vse bo kul, boš vidla. Samo najbrž se ti bo vleklo prve dni-vsaj meni se je. Potem se pa ful navadiš in je okej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
11.7.2010 20:41:16   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Čer!
Sem čist povožena od včeraj. Ampak je bila super poroka. Sicer smo cel dan skakali okoli, pa se veliko vozili, ampak sem se naplesala za vse nazaj-nisem tkole žurala od izpred nosečnosti. Imam žulje na podplatihuser posted image Popoldne sva šli s H še za 2 ure spat in je bilo zakon. Zdej bom pa tudi počasi odšla, sem čist hin.

majana vse bo kul, boš vidla. Samo najbrž se ti bo vleklo prve dni-vsaj meni se je. Potem se pa ful navadiš in je okej.

Kako si pol zrihtala s pisavo in denarjem?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
11.7.2010 20:43:07   
FLASK_A
Oooo, Tanja! Si uživala! Zakonuser posted image

Ja, Majana, boš vidla da ti bo še preveč luštno v službiuser posted image

Maja, ne govori. Kaj vse nam dogaja... Ne sledim več sami sebi, kaj šele forumuuser posted image Sem pa še en izpit naredila ta časuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
11.7.2010 20:48:13   
Anonimen
user posted image  ooo, Leela, poletna! všeč, všeč!

previjanje _ jaz najraje zavijam otroka v plenico sede... plenico dam na kolena, otroka posedem na plenico in zapnem. ker drugače so muke.

a potem bo gužva na Erazmovih dnevih?user posted image

za majčka naslednje leto se mi je pa ravno vzpostavil ciklususer posted image ,... U. nič ne moti, veselo cuclja naprej!
meni je pa malo moteče s to vato med nogami... pa ugotovila sem, da bom morala vseeno spet keglove vaje delat.

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2183
11.7.2010 20:49:32   
Anonimen
Sem pa še en izpit naredila ta čas
user posted image user posted image user posted image  pridna!

Tanja_ lepo te je brati!user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2184
11.7.2010 20:56:43   
majana79
flaska, ja tist piknik k ga boš ti mela za zmajčke... še kar čakamo user posted image

Tanja, super da ste se imeli fajn user posted image

maja, prjatlca, mogoče me res, sam jaz ne njih user posted image

k.tja, hvala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
11.7.2010 20:59:56   
Tanja_
maja kar na računalnik sva napisala, pa potem skopirala na en tak šajni papir, v kuverto pospravila, zraven sva pa dala eno knjigo o moško ženskih odnosih-neka na foro napisana in lepo zavila.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
11.7.2010 21:08:33   
Dudica1
čer
mi smo se pa danes svežili v Idrijski Beli user posted image takoooo sveže in hladna voda!.Prav super je bilo.

sem utrujena tako da bom šla kar spatuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
11.7.2010 21:08:36   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
flaska, ja tist piknik k ga boš ti mela za zmajčke... še kar čakamo user posted image

no, no... ne me zdej zaj****
sej še na vselitveni žur ni bilo nobene, razen katmat.

user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
11.7.2010 21:08:57   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
čer
mi so se pa danes svežili v Idrijski Beli user posted image takoooo sveže in hladna voda!.Prav super je bilo.
sem utrujena tako da bom šla kar spatuser posted image

user posted image lahko noč!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
11.7.2010 21:15:56   
Anonimen
v Idrijski Beli

Dudica, kaj več, prosim,... bere se prav fino!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2190
11.7.2010 21:19:53   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Leela...gremo lahko enkrat skupaj na Mašun.  M je navdušena nad L user posted image . Ji je všeč. Rastur...sej ga ni bilo. Sam srečo smo pa imel s tistim zvočnikom, da ni na katerega padu. Bomo privezali naslednjič ko pridete user posted image

A misliš F.-ja? Ni slaba ideja user posted image . Ja L. in M. sta se zabavala. L. je ene neumnosti klobasal, M. se je pa režala zraven. Na mašun gremo pa komot lahko-super ideja. Se zmenimo.

k.tja a kačo si držala? user posted image  jaz jo ne bi mogla.
Erazmovi dnevi so pa čist preveč nagužvani. Že tako je tam malo prostora, za ljudi in avte. Je bolš, če greste kdaj ko ne bo tega.

koalček- ja res ni preveč dobro čez vikend na morje. Vsako leto je slabše. Še ne dolgo nazaj je bila ta plaža prazna (normalna), zdaj pa mravljišče. Šobec bomo pa tudi mi sprobali, sem videla na katjinih fotkah, da je res lepo.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
11.7.2010 21:25:57   
koala.cek
no pa je polčas. pira ni, čipsa ne smem, imamo samo študentsko hrano,.....mah knjigo bom šla brat. berem od Mary Higgins Clarkove ''Where are you'', je čisto tako poletno lahko branje.

Leela - mi morje prakticiramo spomladi in jeseni. Ok, razen za dopust. Ti enodnevni izleti v tole morsko džunglo, pri 35stopinjah, drago ko sam satan,...no way. user posted image  V teh mesecih so gorski kraji najboljši. Vsaj za nas.

viteški dnevi - čist preveč guže. škodauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
11.7.2010 21:30:23   
Anonimen
koala.ček, vi ste prejšnje leto dostikrat hodili gledat morski akvarij - koliko je zanimivo za mulčke?

Neposredna povezava do sporočila: 2193
11.7.2010 21:34:55   
koala.cek
k.tja - samo enkrat smo šli gledat. recimo da je ok. priznam, da sem mogoče zares pričakovala malo več. otroci so bili sicer navdušeni, tako da to šteje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
11.7.2010 21:35:51   
Anonimen
k.tja a kačo si držala? jaz jo ne bi mogla.

guma. ni bila strupena. ameriški gož.

strupene pogledam samo če je šipa med nami, čeprav je bilo kar grabek modrasov oz. gadov v mojem otroštvu,... smo se takrat (na)učili, da moramo peti in ropotati, ko gremo čez travnikuser posted image  pa s kakšno palico v roki;

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2195
11.7.2010 21:36:03   
koala.cek
majana - tebi pa jutri vso srečo. boš videla, kako se boš spočila. pa čimbolj odklopi dogajanje doma. se bosta fanta morala že nekako ujeti. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2196
11.7.2010 21:36:55   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

k.tja a kačo si držala? jaz jo ne bi mogla.

guma. ni bila strupena. ameriški gož.

strupene pogledam samo če je šipa med nami, čeprav je bilo kar grabek modrasov oz. gadov v mojem otroštvu,... smo se takrat (na)učili, da moramo peti in ropotati, ko gremo čez travnikuser posted image  pa s kakšno palico v roki;

superuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
11.7.2010 21:38:15   
Anonimen
so bili sicer navdušeni, tako da to šteje

to, ja. ker mi je danes mulček omenil, da bi šel gledat (ne vem, kje je slišal za to)...

Neposredna povezava do sporočila: 2198
11.7.2010 21:41:19   
Dudica1
sem mogla še enkrat pofirbcat predno grem res spat user posted image

ktja tole: http://park.idrija-turizem.si/043_bela.php

Neposredna povezava do sporočila: 2199
11.7.2010 21:42:36   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

no, no... ne me zdej zaj****
sej še na vselitveni žur ni bilo nobene, razen katmat.

user posted image

sploh te ne user posted image

povej datum, pa kaj naj kera prnese

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?