Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.7.2010 13:02:29
|
|
|
|
PapuaNG
|
aja, pol je pa to to
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.7.2010 13:14:43
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja kdaj so že Erazmovi dnevi??? da ne zamudim spet teh vitezov! 18.julija
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.7.2010 13:15:42
|
|
|
|
koala.cek
|
na šobcu je bilo lani tako: 4 eur parkirnina, kar je tudi ena vstopnica za v kamp otroci zastonj odrasla 4eur letos še nismo plačali, ker začnejo pobirat s 1.julijem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.7.2010 18:31:27
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 a dej ledenka, a nisi mogla še mal počakat Te mika ane Evo se že zbirajo aprilčice 2011. Se grem hitr izpisat iz RR vsaj počakmo na majčice
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.7.2010 20:27:23
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 a dej ledenka, a nisi mogla še mal počakat Te mika ane Evo se že zbirajo aprilčice 2011. Se grem hitr izpisat iz RR vsaj počakmo na majčice No way z moje strani Leela...hvala za obisk...bi vsaj copate lahko ponudila upam, da ne boste zboleli
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.7.2010 21:32:05
|
|
|
|
koala.cek
|
mož je končno ugotovil da obstajajo tudi barve . sva malo štrihala, nekaj pa naju še čaka ta teden...seveda pod pogojem da gre mulc na dopust.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.7.2010 21:32:58
|
|
|
|
koala.cek
|
bodoče zmajčice 2011 - kar veselo na delo. mi bomo samo veselo, delali pa ne bomo nič.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 6:45:29
|
|
|
|
maja1488
|
Spet smo od petih pokonci . S tem da je Z od enih piskala skoz neki, M je vmes kakat tiščalo, 2x jo je zanimalo, če je tati že doma. Zeeeeeeeeeh
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 8:39:41
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, tokrat smo pa malo potegnili, celo do sedmih, ko ga je zgleda premagala lakota. In pokakana plenica. Tudi prav, sem itak spala celo noč v kosu, tako da sem spočita. Imava pa vsakič večje borbe s previjanjem, tako se mi izmika, da kar živce zgubljam, pa sem flegmatik po naravi Ampak on ne bi ležal pri miru za noben denar, nič več ga ne zamoti, razen če se čudež zgodi in je dve minuti pri miru.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 8:42:23
|
|
|
|
maja1488
|
Previjanje . M smo proti koncu sam še stoje lahko previli. HB je šla zgodej iz plenic.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 8:50:40
|
|
|
|
koala.cek
|
dobro jutro, ojoj previjanje. nočna mora. pri obeh. se spomnim nečaka, ko je bil dojenček. lepo je ležal, pri miru, noge narazen in so bp previli. jest pa pri naših dveh čisto zašvicana. uživajte. gremo se kopat.
< Sporočilo je popravil koala.cek -- 11.7.2010 8:51:20 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 9:01:43
|
|
|
|
ledenka
|
jutro pr nas še kar bruhanje in driskanje... predvidevam, da bom jutri doma, če bo to noč tudi bruhal. pa nič jest, sam na joški visi. vsaj to. ker polulan je slabo... previjanje - jaz ga kar močno primem in strogo okaram, pa kaka igrača v rokah tud zaleže včasih. ker previjanje stoje mi ne gre. mislim, da greva raje še malospat... sem tečna. fejst.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 9:13:38
|
|
|
|
PapuaNG
|
uf ledenka, naj se hitro pozdravi. Nam zaenkrat hb samo iz nosa teče. Pa upam, da tako tudi ostane, ker v sredo imamo pregled v PEK. Sem pa jst probala tut v stoje previjat, pa se mi stalno šeta gor pa dol po previjalki in je praktično nemogoče. No, mogoče sčasoma pogruntam sistem, do takrat pa pač trpim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 9:17:52
|
|
|
|
majana79
|
ledenka naš bi po moje brez joške dehidriral, ker je spil 3 požirke na dan, lula pa še vedno bolj tako tako lejkica mi je rekla da lahko probaš dat malo gatorade oz kak izotonični napitek (jaz sem mu dala eno costello s temi minerali), ker je bil čisto adijo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 9:31:53
|
|
|
|
maja1488
|
za bolančke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 17:20:52
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ledenka, Majana... A se meni samo zdi ali tole pri vas res že traaajaaa pikepoke da bo zdej kmalu bolje! Jaz sem pa čisto fertik. Nisem si mislila da me bojo otroc' tako pobral... Uf, težka tale služba... Ma saj se imamo fajn, ampak te otroške fore me utrujajo. Še posebej Jaka. Obup! Triletniki so khm, khm... Obup! Sem uspela da je že cel teden brez plenic in lula v stranišče, kakanje je pa svetovna muka. Upam da dneve preživljate v mirni senčki s pivcem v rokah pa da so otroci milostni do vas in so pridni... Ja, ane... ...malo morgen.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 18:29:30
|
|
|
|
koala.cek
|
flaška - ne govori. kaj naš triletnik dela pa kolk enega pregovarjanja, čebljanja, dretja,....tako da zaenkrat sem še kako hvaležna da vsaj mali še ne govori.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 18:43:28
|
|
|
|
maja1488
|
A vama povem kaj delajo skor štiriletniki Sm odspala 2 uri. Kaj je pasalo. Ne zamenjam z nobenim namakanjem, hribolazenjem, posedanjem v senčki...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 19:23:41
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 A vama povem kaj delajo skor štiriletniki Sm odspala 2 uri. Kaj je pasalo. Ne zamenjam z nobenim namakanjem, hribolazenjem, posedanjem v senčki... 4-letniki baje še spadajo v to kategorijo Tako da bo tole mučna doba... Fouš za spanje Bom pa zdele eno porcijo... ...Mc!!! Rabim dozo svinjarije direkt u žilo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 19:30:22
|
|
|
|
Leela
|
maja tudi vam hvala...pa sorry za raztur. Sta oba v avtu zaspala. L. se je ob treh ponoči zbudil ful lačen, F. pa je spal zjutraj do 7h. Zbudil se je prehlajen tako, da bo danes bolj švoh noč imam občutek. A maškarce ste videli? Mašun je fajn, naslednjič gremo še naokrog, samo si bom mogla nahrbtnik sposodit. Danes smo šli na morje, strunjan. Gužva za znoret, toliko še nikoli, brizača pri brisači, nobenga parkir placa. Ni to zame. F. sploh ni hotel spat, zaspan tolk, da je komaj gledal ampak zaspat pod nobenim pogojem. maja unih sob pa ni več na razpolago Erazmov turnir je 18. od 10h naprej samo mi ne gremo, prevelika gužva. bolančki za vas. F. tudi slabo pije, ta otrok bo men vse živce pojedel. O triletnikih pa no comment, preizkušajo meje do konca in preveč energije imajo, da jih lahko dohajamo. Pravijo, da je konec tega obdobja pri 7 letih. Tako zdaj pa likat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 19:52:54
|
|
|
|
koala.cek
|
Leela - sej se mi kar smiliš. In pra to je razlog, da mi poleti pri takih vročinah ne hodimo na enodnevne izlete na morje. Na šobcu je bilo krasno. Je bilo kar nekaj ljudi, nič ne rečem, ampak tako glih prav. Pa še veter je pihal in sploh ni bilo občutka da je 33stopinj. Fantje so se nakopali, naigrali, jst sem brala, ...skratka svežina
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 19:53:54
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 A vama povem kaj delajo skor štiriletniki Sm odspala 2 uri. Kaj je pasalo. Ne zamenjam z nobenim namakanjem, hribolazenjem, posedanjem v senčki... ja no, sej naš je glih tukaj vmes.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 19:58:30
|
|
|
|
meduzica
|
ola majčice se spet malo javim po dolgem času kako ste kaj ve in vaši zmajčki? nič nisem sledila in ne vem kaj se dogaja elyy je najbrž že rodila? kako je pa kaj klara gloria in christiana se kaj oglasi ? mi smo prejšnji teden spet šli v bolnico na klistir, prebava se mu izboljšuje ampak še kar imamo vsaketoliko hude težave. Hodi tudi še ne, v torek gremo (najbrž) na zadnjo fizioterapijo, potem pa je na vse na malčku da shodi. kam boste šle kaj na dopust ?? ne zamerit ko tkole uletim in sprašujem ... večkrat bi prišla kaj pogledat ampak ... pa sej veste ane
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 20:25:24
|
|
|
|
majana79
|
flaskonka, a si ti spregledala tisto o pikniku, a? bi rada eno dozo taške? uglavnem... jest grem jutri v službo in nimam pojma kako bo to izgledalo J. bo še doma, bo moj z njim, ker še ful kašlja pa nos ima totalno zamašen, čeprav skoz spiramo. Je bil pa prej tako smešen, je zaspal v stolčku za hranjenje, tako je bil utrujen ga bo treba očitno vsak dan tako utrudit meduzica, eelyy še ni rodila, za malega se pa ne sekiraj, mi je ravno v petek potrdila iz naše razvojne, da se sedaj priporoča kobacanje vsaj do 14. meseca, ker je dolgoročno boljše za hrbtenico naš tudi še ne hodi, bosta že
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.7.2010 20:32:44
|
|
|
|
Anonimen
|
moje samohranilsko stanje končano. uff,... pa še brezlunje je! otroka že spita (en že dobro uro in pol). skopana. oba. z opranimi lasmi! kaj sem dobra. smo šli v zoo. premalo dodatnih cunj vzela. sta bila takoj premočena. pa kačo sem imela na rokah... sem vsa blažena. navdušena! ko je bila v oskrbnikovih rokah, je bila vsa nemirna in je opletala z jezičkom, se obračala sem ter tja, ko pa jo je položil v moje dlani, je naslonila glavo na mojo podlaht, pospravila jeziček in je obmirovala. sva bile kot eno! še mali veliki jo je potem dobil za popestvat. mali mali pa je samo gledal. kaj potem - za koga navijamo danes?
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?