|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
10.7.2010 13:02:29   
PapuaNG
aja, pol je pa to to user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
10.7.2010 13:14:43   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

kdaj so že Erazmovi dnevi??? da ne zamudim spet teh vitezov!

18.julija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
10.7.2010 13:15:42   
koala.cek
na šobcu je bilo lani tako:

4 eur parkirnina, kar je tudi ena vstopnica za v kamp
otroci zastonj
odrasla 4eur

letos še nismo plačali, ker začnejo pobirat s 1.julijem.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
10.7.2010 18:31:27   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

a dej ledenka, a nisi mogla še mal počakat user posted image  user posted image  user posted image

Te mika ane user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Evo se že zbirajo aprilčice 2011.

Se grem hitr izpisat iz RR user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image vsaj počakmo na majčice user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
10.7.2010 20:27:23   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

a dej ledenka, a nisi mogla še mal počakat user posted image  user posted image  user posted image

Te mika ane user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Evo se že zbirajo aprilčice 2011.

Se grem hitr izpisat iz RR user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image vsaj počakmo na majčice user posted image

No way z moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image

Leela...hvala za obisk...bi vsaj copate lahko ponudila user posted image  upam, da ne boste zboleli user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
10.7.2010 21:32:05   
koala.cek
mož je končno ugotovil da obstajajo tudi barveuser posted image . sva malo štrihala, nekaj pa naju še čaka ta teden...seveda pod pogojem da gre mulc na dopust.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
10.7.2010 21:32:58   
koala.cek
bodoče zmajčice 2011 - kar veselo na delo. mi bomo samo veselo, delali pa ne bomo nič. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2157
11.7.2010 6:45:29   
maja1488
Spet smo od petih pokonci user posted image . S tem da je Z od enih piskala skoz neki, M je vmes kakat tiščalo, 2x jo je zanimalo, če je tati že doma.

Zeeeeeeeeeh user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2158
11.7.2010 8:39:41   
PapuaNG
jutro,

tokrat smo pa malo potegnili, celo do sedmih, ko ga je zgleda premagala lakota. In pokakana plenica. Tudi prav, sem itak spala celo noč v kosu, tako da sem spočita. Imava pa vsakič večje borbe s previjanjem, tako se mi izmika, da kar živce zgubljam, pa sem flegmatik po naravi user posted image Ampak on ne bi ležal pri miru za noben denar, nič več ga ne zamoti, razen če se čudež zgodi in je dve minuti pri miru.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
11.7.2010 8:42:23   
maja1488
Previjanje user posted image . M smo proti koncu sam še stoje lahko previli. HB je šla zgodej iz plenic.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
11.7.2010 8:50:40   
koala.cek
dobro jutro,

ojoj previjanje. nočna mora. pri obeh.user posted image  se spomnim nečaka, ko je bil dojenček. lepo je ležal, pri miru, noge narazen in so bp previli. jest pa pri naših dveh čisto zašvicana. user posted image  

uživajte. gremo se kopat. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil koala.cek -- 11.7.2010 8:51:20 >

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
11.7.2010 9:01:43   
ledenka
jutro

pr nas še kar bruhanje in driskanje... predvidevam, da bom jutri doma, če bo to noč tudi bruhal. pa nič jest, sam na joški visi. vsaj to. ker polulan je slabo...

previjanje - jaz ga kar močno primem in strogo okaram, pa kaka igrača v rokah tud zaleže včasih. ker previjanje stoje mi ne gre.

mislim, da greva raje še malospat... sem tečna. fejst.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 2162
11.7.2010 9:13:38   
PapuaNG
uf ledenka, naj se hitro pozdravi. Nam zaenkrat hb samo iz nosa teče. Pa upam, da tako tudi ostane, ker v sredo imamo pregled v PEK. Sem pa jst probala tut v stoje previjat, pa se mi stalno šeta gor pa dol po previjalki in je praktično nemogoče. No, mogoče sčasoma pogruntam sistem, do takrat pa pač trpim user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
11.7.2010 9:17:52   
majana79
ledenka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naš bi po moje brez joške dehidriral, ker je spil 3 požirke na dan, lula pa še vedno bolj tako tako

lejkica mi je rekla da lahko probaš dat malo gatorade oz kak izotonični napitek (jaz sem mu dala eno costello s temi minerali), ker je bil čisto adijo

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
11.7.2010 9:31:53   
maja1488
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za bolančke

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
11.7.2010 17:20:52   
FLASK_A
Ledenka, Majana... A se meni samo zdi ali tole pri vas res že traaajaaauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pikepoke da bo zdej kmalu bolje!

Jaz sem pa čisto fertik. Nisem si mislila da me bojo otroc' tako pobral... Uf, težka tale služba... Ma saj se imamo fajn, ampak te otroške fore me utrujajo. Še posebej Jaka. Obup! Triletniki so khm, khm... Obup! Sem uspela da je že cel teden brez plenic in lula v stranišče, kakanje je pa svetovna muka.

Upam da dneve preživljate v mirni senčki s pivcem v rokah pa da so otroci milostni do vas in so pridni... Ja, ane... user posted image ...malo morgen. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
11.7.2010 18:29:30   
koala.cek
flaška - ne govori. kaj naš triletnik delauser posted image user posted image pa kolk enega pregovarjanja, čebljanja, dretja,....tako da zaenkrat sem še kako hvaležna da vsaj mali še ne govori.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
11.7.2010 18:43:28   
maja1488
A vama povem kaj delajo skor štiriletniki  user posted image
Sm odspala 2 uri. Kaj je pasalo. Ne zamenjam z nobenim namakanjem, hribolazenjem, posedanjem v senčki...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2168
11.7.2010 19:23:41   
FLASK_A
Sm odspala 2 uri. Kaj je pasalo. Ne zamenjam z nobenim namakanjem, hribolazenjem, posedanjem v senčki...user posted image

4-letniki baje še spadajo v to kategorijouser posted image Tako da bo tole mučna doba...

Fouš za spanjeuser posted image Bom pa zdele eno porcijo... user posted image user posted image user posted image ...Mc!!! Rabim dozo svinjarije direkt u žilo!user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
11.7.2010 19:30:22   
Leela
maja tudi vam hvala...pa sorry za raztur. Sta oba v avtu zaspala. L. se je ob treh ponoči zbudil ful lačen, F. pa je spal zjutraj do 7h. Zbudil se je prehlajen tako, da bo danes bolj švoh noč imam občutek. A maškarce ste videli?
Mašun je fajn, naslednjič gremo še naokrog, samo si bom mogla nahrbtnik sposodit.

Danes smo šli na morje, strunjan. Gužva za znoret, toliko še nikoli, brizača pri brisači, nobenga parkir placa. Ni to zame. F. sploh ni hotel spat, zaspan tolk, da je komaj gledal ampak zaspat pod nobenim pogojem.

maja unih sob pa ni več na razpolago user posted image

Erazmov turnir je 18. od 10h naprej samo mi ne gremo, prevelika gužva.

bolančki user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za vas. F. tudi slabo pije, ta otrok bo men vse živce pojedel.
O triletnikih pa no comment, preizkušajo meje do konca in preveč energije imajo, da jih lahko dohajamo. Pravijo, da je konec tega obdobja pri 7 letih.

Tako zdaj pa likat.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
11.7.2010 19:52:54   
koala.cek
Leela - sej se mi kar smiliš. In pra to je razlog, da mi poleti pri takih vročinah ne hodimo na enodnevne izlete na morje.

Na šobcu je bilo krasno. Je bilo kar nekaj ljudi, nič ne rečem, ampak tako glih prav. Pa še veter je pihal in sploh ni bilo občutka da je 33stopinj. Fantje so se nakopali, naigrali, jst sem brala, ...skratka svežinauser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
11.7.2010 19:53:54   
koala.cek

ja no, sej naš je glih tukaj vmes.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
11.7.2010 19:58:30   
meduzica
ola majčice se spet malo javim po dolgem času

kako ste kaj ve in vaši zmajčki? nič nisem sledila in ne vem kaj se dogaja

elyy je najbrž že rodila? kako je pa kaj klara gloria in christiana se kaj oglasi ?

mi smo prejšnji teden spet šli v bolnico na klistir, prebava se mu izboljšuje ampak še kar imamo
vsaketoliko hude težave.

Hodi tudi še ne, v torek gremo (najbrž) na zadnjo fizioterapijo, potem pa je
na vse na malčku da shodi.

kam boste šle kaj na dopust ??

ne zamerit ko tkole uletim in sprašujem ... večkrat bi prišla kaj pogledat ampak ... pa sej veste ane user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2173
11.7.2010 20:25:24   
majana79
flaskonka, a si ti spregledala tisto o pikniku, a? bi rada eno dozo taške? user posted image  user posted image

uglavnem... jest grem jutri v službo in nimam pojma kako bo to izgledalo user posted image user posted image user posted image user posted image

J. bo še doma, bo moj z njim, ker še ful kašlja pa nos ima totalno zamašen, čeprav skoz spiramo. Je bil pa prej tako smešen, je zaspal v stolčku za hranjenje, tako je bil utrujen user posted image ga bo treba očitno vsak dan tako utrudit

meduzica, eelyy še ni rodila, za malega se pa ne sekiraj, mi je ravno v petek potrdila iz naše razvojne, da se sedaj priporoča kobacanje vsaj do 14. meseca, ker je dolgoročno boljše za hrbtenico

naš tudi še ne hodi, bosta že

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
11.7.2010 20:32:44   
Anonimen
moje samohranilsko stanje končano. uff,... pa še brezlunje je!

otroka že spita (en že dobro uro in pol). skopana. oba. z opranimi lasmi!user posted image  kaj sem dobra.user posted image
smo šli v zoo. premalo dodatnih cunj vzela. sta bila takoj premočena.

pa kačo sem imela na rokah... sem vsa blažena. navdušena!
ko je bila v oskrbnikovih rokah, je bila vsa nemirna in je opletala z jezičkom, se obračala sem ter tja, ko pa jo je položil v moje dlani, je naslonila glavo na mojo podlaht, pospravila jeziček in je obmirovala. sva bile kot eno!user posted image  še mali veliki jo je potem dobil za popestvat. mali mali pa je samo gledal.

kaj potem - za koga navijamo danes?

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?