Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.7.2010 11:17:56
|
|
|
|
PapuaNG
|
kako ste jih pa odvadle nočnega futranja? Ste ji čaj oz. vodo dale? Ker pomoje bi naš vodo al pa čaj potegnil parkrat, pol pa spet jok...ne vem no...bom magari probala,pa bomo vidl.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.7.2010 11:22:42
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG kako ste jih pa odvadle nočnega futranja? Ste ji čaj oz. vodo dale? Ker pomoje bi naš vodo al pa čaj potegnil parkrat, pol pa spet jok...ne vem no...bom magari probala,pa bomo vidl. Če te kej tolaži dejstvo...se tut mi še vedno futramo. Je celo nehala vmes za ene 14 dni in je jedla recimo ob šestih al pa mal prej. Pol so jo pa zobki al kaj vem kaj začeli matrat in je skor celo noč napol budna. Ko se začne prebujat zaprav (zarad bolečine al kaj vem česa) ji dam mleko in potem se mal umiri. Z vodo al pa čajem jst nebi nadomestila. Vseen bo pil, sam da ne bo mleko. A ti ni isti šmorn kaj mu daš. ne vem...jst bom počakala, da se zadeva s strani zobk mal umiri. Ko bo spet normalna, bom pa vidla al ji še am al ne več. če bom ukinila, pol tut vode ne bom dala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.7.2010 11:23:24
|
|
|
|
maja1488
|
Lahko jo pa začnem nazaj dojit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.7.2010 11:32:17
|
|
|
|
KatMat
|
maja...ni sans....me je zanc šausnla....zagleda josk...sem mislila da bi potegnla je pa sam zobe skup udarla.... papua....jest sem cist odrezala...ko se je zbudila sam dudo in nic drugega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.7.2010 11:53:35
|
|
|
|
PapuaNG
|
ja sej jst bi dala dudo, ampak že itak - ko je lačen, duda ne zaleže in jo ven meče, joka ful...razen če bi si res čas vzela in ga potolažila. Pa čez pol ure, ko bi se spet zbudil, isto Je pa pri nas tako, da se vse večkrat zgodi, da nič ne je ponoči, ampak to je en dan tako, drug dan se zbudi, tretjič spet ne...tako da pomoje da počasi že bo nehal jesti. Kaj pa vem, nisem pametna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.7.2010 12:04:16
|
|
|
|
FLASK_A
|
Papua, ti ga mal biksaš Če ti dve noči skup prespi brez hranjenja potem že ni lačen Drl se bo pa itak. Dve noči traja, pol si pa zmagala. Sam dudo mu daj, pa fertik. Če boš dala čaj nisi naredila nič- odvadila mleka, navadila na čaj. Isti šmorn. Če hočeš da ti prespi celo noč, da striktno odvadi. Prvo noč bo tulil eno uro, drugo noč deset minut, tretjo (in vse ostale) pa bo prespal. Tko je.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.7.2010 12:05:20
|
|
|
|
majana79
|
Juhu! Evo mene v službi, mam mešane občutke trenutno komi čakam malico maja ledenka, sožalje, sem zadnjič pisala da je samo Goluhova tam pa si očitno spregledala do 23.7. ni ne vaše ne naše MALCA!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.7.2010 12:10:26
|
|
|
|
Dudica1
|
Perilo obešeno in eno zloženo...pospravilo v omare se mi zdi se bo samo Vroooče je...in popoldne moramo v trgovino imamo prazen hladilnik in vse drugo...pa še za strehico igrala gremo naročit... Tast je kupu še dva ležalnika tako da bomo zdaj lahko ležali po terasi majana dober tek! Aha k frizerju moram naročit oba mulčka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.7.2010 12:12:50
|
|
|
|
KatMat
|
nasa je tud mal pojokala ene 4 dni....tud neutolazljivo...od takrat naprej se ponoci ne zbuja vec....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.7.2010 12:17:34
|
|
|
|
koala.cek
|
nočno hranjenje : ko sem se odločila, da zdaj pa nehamo, sem se psihično pripravila, da naslednjih 14 dni verjetno ne bomo spali. zato sem to začela ukinjat še preden sem šla nazaj v službo. na koncu ni bilo tako hudo. prva noč se mi zdi, da je najtežja. potem pa vsak dan za 100% bolje. enkrat ga pač moraš. sej sem že večkrat napisala, ampak naš tavelik je tako jedel do 18m, dokler si nisem rekla, da je pač dovolj. in tako je tudi bilo. pa brez čajev, vode, ... tudi brez dude. pri obeh. itak pa nista bila dudlarja.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.7.2010 12:29:24
|
|
|
|
Dudica1
|
pri nas načeloma spi celo noč brez flaške ponoči ampak če se kdaj zbudi sem ga tako najprej frej...če hoče pa naj...ko se bom odločila da je dovolj pa bo dovolj.Itak samo zlije tisto flašo mu dam dudo in grem iz sobe. Za kosilo danes pa bo samo juha---
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.7.2010 12:30:34
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Juhu! Evo mene v službi, mam mešane občutke trenutno komi čakam malico maja ledenka, sožalje, sem zadnjič pisala da je samo Goluhova tam pa si očitno spregledala do 23.7. ni ne vaše ne naše MALCA! Ja kaj si pa tko lačna? A se nisi čokolade vmes najedla? Du ju mogoče lov mi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.7.2010 13:13:30
|
|
|
|
Leela
|
ledenka za M. kaj ste rota dobil? za nočno nehranjenje jaz nisem pravi naslov.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.7.2010 13:17:38
|
|
|
|
Dudica1
|
katka en dan pridem jaz k tebi...samo ne vem kje si home???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.7.2010 13:35:40
|
|
|
|
PapuaNG
|
no prav, bomo probali bez čaja, vode ipd. Mogoče za vikend, da ne bo ravno služba naslednji dan, če ne, pa na morju, ko ne bo treba v službo naslednji dan. Aja, pa babycheck sem kupila, ker še vedno ni M. Bomo vidli jutri zjutraj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.7.2010 13:50:08
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG no prav, bomo probali bez čaja, vode ipd. Mogoče za vikend, da ne bo ravno služba naslednji dan, če ne, pa na morju, ko ne bo treba v službo naslednji dan. Aja, pa babycheck sem kupila, ker še vedno ni M. Bomo vidli jutri zjutraj. A navijamo za al proti
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.7.2010 14:02:55
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 katka en dan pridem jaz k tebi...samo ne vem kje si home???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.7.2010 14:16:19
|
|
|
|
maja1488
|
Torej: JUTRI kofe v Postojni (al pa pri meni, kakor čte): petrazg tubby KatMat Maja1488 VEČERJA ta teden v Postojni: Maja1488 Izlet k Zoji10 in njeni sostanovalki spodaj (baje ima lepe rože in ne smemo pozabit pohvalit): Maja1488
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.7.2010 14:20:55
|
|
|
|
petrazg
|
oj oj... Evo iz razprodaj... bila v btc... Kupila... mmm nič zase... no, en puloverček. Anže dobil nekaj novih cunjc... Zapravljala v mullerju... v BTC imajo -20%, če katera tam kupuje... Za vse bolančke Papua.. ali navijamo za 2 črtici? Ledenka.. a ti si že? Se pa verjetno srečeamo pri Goluhovi, ima Lukec učko čisto zapacano... se moram psihično pripravit nanjo... Majchi se vidimo jutri končno...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.7.2010 14:26:08
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Torej: JUTRI kofe v Postojni (al pa pri meni, kakor čte): petrazg tubby KatMat Maja1488 VEČERJA ta teden v Postojni: Maja1488 Leela Izlet k Zoji10 in njeni sostanovalki spodaj (baje ima lepe rože in ne smemo pozabit pohvalit): Me too, rože bomo seveda pohvalili, kakšnemu narezku pa se jaz raje odpovem, res ni potrebno Maja1488
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.7.2010 14:28:23
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 katka en dan pridem jaz k tebi...samo ne vem kje si home??? mejbi v petek samo napotke mi dej da približno vem kam it Jutri ne morem...za večerjo se pa zmenite kater dan pa bomo videli...mogoče v petek bi šlo čimprej ko lahko
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 12.7.2010 14:29:37 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.7.2010 14:33:39
|
|
|
|
lake
|
Pa je spet ponedeljek. Čez vikend smo uživali na morju, in v morju, vroče je blo za znoret, dons pa peljem taščo in T. na Bled za dva dni na počitnice, v četrtek gremo pa na Dunaj. za M. in ostale bolančke. Majana Si preživela prvi dan? Previjanje Vidm da je pri vseh katastrofa. Jst je še v stoje ne morem, ker mi pobegne.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.7.2010 14:34:38
|
|
|
|
PapuaNG
|
Zaenkrat kar samo za eno črtico navijamo, pomoje ne bi blo fajn, da bi zdej, ko jemljem KT, zanosila Ne vem, če bi si upala zadevo do konca speljat, bi me blo preveč strah...drugače če ne bi bla na KT, bi pa itak mela še enega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.7.2010 14:59:04
|
|
|
|
petrazg
|
Papua... nočno hranjenje... jaz mu dam, takrat ko hoče. Anžeta tudi nisva odvajala od nočnega obroka, ampak je kar naenkrat sam nehal. Luka pa včasih je včesih ne... sigurno pa je takrat, ko čez dan malo je. Takrat se ponoči sigurno zbudi...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.7.2010 15:04:28
|
|
|
|
maja1488
|
Torej: JUTRI kofe v Postojni (al pa pri meni, kakor čte): petrazg tubby KatMat Maja1488 VEČERJA ta teden v Postojni: Maja1488 Leela Zoja10 Izlet k Zoji10 in njeni sostanovalki spodaj (baje ima lepe rože in ne smemo pozabit pohvalit): Me too, rože bomo seveda pohvalili, kakšnemu narezku pa se jaz raje odpovem, res ni potrebno Maja1488 Jst se tut narezku odpovem...pa kofetu z mlekom. Bom pila črnega
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Družinski sestanek - Družinske novoletne z...S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......