Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 21:27:12
|
|
|
|
maja1488
|
Dudi a prideš ti tut na kofečk naslednji teden?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 21:36:15
|
|
|
|
Dudica1
|
Kam? Grem zdej spat...nočko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 21:50:53
|
|
|
|
maja1488
|
V Postojno najbrž. Tubby, petrazg? Lahko pa komot tut k mani. Se bodo tamalčki še bolj lahko zamotli, da bomo čvekale.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 21:51:06
|
|
|
|
ledenka
|
a je kaka luna? otroci so fuuuuul sitni, sva bila z M na igrišču in so se sam kregali pa spet je pogrizen iz vrtca tokrat 2x tiste, ki imate starejše, kdaj ste dale dol rešetke na postelji ali jih prestavile v večjo posteljo? ker normalne postelje na vikendu so, sem razmišljala, da samo varovalo kupim, da ne kupujemo še posteljice. me mal zanima, če sem nosečka... bomo videli. ko bom naredila test, boste vsekakor izvedele takoj
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 22:11:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ledenka, seveda si nosečka M. se je pa več dojil samo zato ker je čutil prisotnost še nekoga in mu je jasno povedal, da si še vedno njegova mamica! evo, mulca 1 spravim spat. danes sva pozna.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 22:33:27
|
|
|
|
Anonimen
|
zaspal. je spet hotel nekaj filozofirat,... HB ga je hitro zmanjkalo. ....>K.tja...ti ze znas do mene naslednji teden delam popoldne in bova z U. dopoldanska popotnika. za kakšen dan bi se res rada zmenila za kakšen sprehod po Arboretumu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 22:50:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja zaspal. je spet hotel nekaj filozofirat,... HB ga je hitro zmanjkalo. ....>K.tja...ti ze znas do mene naslednji teden delam popoldne in bova z U. dopoldanska popotnika. za kakšen dan bi se res rada zmenila za kakšen sprehod po Arboretumu. petrazg, ti boš drugi teden tudi sama z L. bi šla dopoldne na kakšen sprehod v Arboretum? drugače pa, maja, Leela, sta mu lušte naredila s Sviščaki! meni je tam noro dobro! pa Snežnik... 1x sem celo v snegu gor lezla. pa en zelo prijazen gospod je tam oskrbnik. pa vidi se vse do morja! ledenka, moj veliki je še vedno v posteljici z ograjico (pravi, da se počuti bolj varnega). star je bil 4 leta. se pa tudi zelo premetava po postelji. kaj pa če bi kupila tisto prenosno posteljico? saj zdaj bo praktična tudi za drugega otročka. ni nobene več? pa danes ste tako luštno klepetale!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.7.2010 0:12:09
|
|
|
|
Anonimen
|
ah, žabe,... lahko noč vam želim! pa sladko spite... jutri me čaka dopoldansko delo pa popoldanska mulca. kako že pravite? samohranilski vikend me čaka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.7.2010 0:13:33
|
|
|
|
Anonimen
|
pa ne morem mimo... petra a, si obljubila, da se boš večkrat oglasila. upam, da si (ste) okej!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.7.2010 0:14:56
|
|
|
|
Anonimen
|
kdaj so že Erazmovi dnevi??? da ne zamudim spet teh vitezov!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.7.2010 6:03:09
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro. Smo že od petih pokonci. Moj nimam pojma kdaj je pršu. Je pa Z neki po telefonu šarila in je klicala zadnjo klicano telefonsko. HB je bla to moja mami, ki jo je 15 čez 5 vrgla iz postelje. Boga Petrazg in tubby. V četrtek jst nebi mogla, ker imam zobarja in pride še sestrca. K.tja, erazmovi so drug vikend če se ne motim. Ledenka, M je šla v navano posteljo s 16 meseci. Sem čakala, da konkretno hodi in da ve, da se gre iz postelje dol tako da daš najprej noge dol, ne pa glavo . Je imela pa varovalo, zdej pa tut tega nima več in ni nikoli še padla. Zihr bo danes, ker se tko hvalim . Z še ne kaže nobenih znakov in bo do nadalnjega v ograjah. Bo pa z Z zihr pozneje, ker bosta skupej v sobici in pol bosta neumnosti delali. Bom pomojem tut M nazaj kletko nardila Grem si priklopit kofein v žilo. Komaj gledam.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.7.2010 7:52:25
|
|
|
|
PapuaNG
|
maja, še ena žrtev zgodnjega mulca tukaj. Ne vem, zakaj se mu je zdelo, da je že malo čez pol šesto čas za budnico. Pa še ves nasmejan je bil, ko sem prišla ponj. Pol je pa še slabo uro lezel po meni v postelji, dokler res ni bilo več znosno. Razmišljam, da bi se šli danes na kolpo kopat. Sam kaj ko mojega še ni domov Sem ga klicala, pa se ne javi. Včasih bi ga kr ven zaklenila, pa nej se znajde. Pa že včeraj sva se zmenila, da gremo danes na izlet Pa menstre tut še ni. Aja ledenka, naš ima tudi ugriz, na hrbtu. Pa tut sam je začel grist in prav smeji se zraven, ko grize Kako nej ga odvadim tega?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.7.2010 7:59:01
|
|
|
|
maja1488
|
Mene je M enkrat ugriznila...ful in sem jo impulzivno ugriznila nazaj...tut kr močno. Od takrat ni večč probala. Ni pa baje nobenga druzga probala prej ugriznit v vrtcu. Sam mene. Če me nebi tko močno, najbrž nebi tko odreagirala. Vprašanje če bi nehala grist. Ji je blo pa v veliko veselje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.7.2010 8:08:33
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka tiste, ki imate starejše, kdaj ste dale dol rešetke na postelji ali jih prestavile v večjo posteljo? ker normalne postelje na vikendu so, sem razmišljala, da samo varovalo kupim, da ne kupujemo še posteljice. ravno danes o tem razmišljala. tavelik je itak skoz pri nama spal, do 22meseca. potem je šel v svojo sobo in svojo posteljo. kupila pa sem varovalo. pri najmlajšem čmrlju pa ne vem kdaj bo. sej varovalo še ni tak problem. bolj to, da on vstaja in skače po postelji. edino če bi bolj kakšno nizko kupila, da lahko sam hodi doli-gori. ma ne vem. ne bi pa rada milijon postelj kupovala. tavelik ima velikost 140x200 in jo bo res imel dooooo poroke pomojem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.7.2010 8:32:32
|
|
|
|
Dudica1
|
LEDENKA pri nas je šel v veliko sobo z slabimo 2 leti ker ni bilo prej nobene potrebe potem pa smo rabili posteljico za Maja in smo mu kupilo novo sobico...ima pa mal višjo in gor tako ograjico in lojtrce,nikoli ni padel. Maj bo pa posteljico imel tolk dolgo da mu kupimo tudi njemu novo sobico Pa zunaj me je že nekaj pičilo!...me zdaj peče...pa kavo smo že spili na terasi. maja drug teden gremo enkrat na morje tako da ne vem kako bo s kavico. ktja kako je z Šobcem?...a to je ta kamp...a kaj plačaš? Študiram kam jutri...lahko bi šli tudi na "brnik" gledat letala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.7.2010 8:43:41
|
|
|
|
ledenka
|
celo noč je bruhal... že perem posteljnino. karkoli je popil, je bruhnil. zdaj ko je pokonci pa je zaenkrat ok. upam, da ostane. pa normalno živahen je. doji se skos ne vem, a bi šli do Ikee al raj ne...bom videla, kako se bo počutil hvala za nasvete za posteljo, M zna prit sam gor in dol. bomo probali z varovalom, pa vzeli prenosno, če ne bo šlo. itak večino noči prespi pri meni...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.7.2010 8:56:53
|
|
|
|
PapuaNG
|
ledenka, sej pomoje ni tok panika, da bi buden padel dol, ampak v spanju. Naš se ponoči tak obrača pa leze sem pa tja, sploh ko se zbuja al pa kej sanja, da moramo nujno met nekakšno varovalo, po celi dolžini. Tko da ga mamo na morju pa če kam gremo, najraje v prenosni postelji. SIcer je malo zoprno, ker so stranice iz takega materiala, da je kr šundr, ko se obrača z ene strani na drugo, ampak raje to, kot da mi čmokne dol. Enkrat sem ga mela pri sebi v postelji in ga je nekaj zvijalo ponoči, pa še preden sem ga uspela prijet, je bil že na tleh. Pa zna drugače že nekaj časa sam prit gor in dol. Aja, me je pa mali včeraj ful presenetil-je skor celo večerjo sam pojedel Sicer je bil ves pomazan okoli ust, ampak večina je šla pa vseeno v usta. Moj se je celo primajal domov, baje je več al manj delal. Itak. Zdej pa ne vem, a nej kar sama pičim na kolpo al nej raje malo kopalnico spucam pa cunje polikam...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.7.2010 9:15:25
|
|
|
|
Anonimen
|
jutrček. tako kot Papua pravi, ni problem da ne zna sam dol s postelje, problem je, da v spanju ni pri miru... nam je tudi ene parkrat med spanjem padel s tavelike postelje. Dudica, parkirnina je 4€ (se mi zdi) in vključuje vstopnico za v kamp za dodatno odraslo osebo še dodatno 4€ plačaš pri vstopu v kamp. koala.ček popravi me, ti si bolj na tekočem s temi cenami. tisto s trampolinom je pa v bilo slikano preden smo šli v Šobec. ledenka za M zdaj pa hitim nazaj delat - lepo soboto vam želim!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.7.2010 9:16:15
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka celo noč je bruhal... že perem posteljnino. karkoli je popil, je bruhnil. zdaj ko je pokonci pa je zaenkrat ok. upam, da ostane. pa normalno živahen je. doji se skos ne vem, a bi šli do Ikee al raj ne...bom videla, kako se bo počutil hvala za nasvete za posteljo, M zna prit sam gor in dol. bomo probali z varovalom, pa vzeli prenosno, če ne bo šlo. itak večino noči prespi pri meni... mogoče ga daje nočna slabost Če je tko, boš z veseljem prala bruhice še neki časa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.7.2010 9:16:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Mene je M enkrat ugriznila...ful in sem jo impulzivno ugriznila nazaj...tut kr močno. Od takrat ni večč probala. Ni pa baje nobenga druzga probala prej ugriznit v vrtcu. Sam mene. Če me nebi tko močno, najbrž nebi tko odreagirala. Vprašanje če bi nehala grist. Ji je blo pa v veliko veselje. opa! ti pa nisi ravno RRmama
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.7.2010 9:51:03
|
|
|
|
maja1488
|
Ahahah...a se morm izpisat?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.7.2010 10:05:36
|
|
|
|
Dudica1
|
evo nakofetkal smo se zdej pa naročujem baby vac...a je fino da si še kakšen rezervni del naročim al ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.7.2010 10:20:15
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 evo nakofetkal smo se zdej pa naročujem baby vac...a je fino da si še kakšen rezervni del naročim al ne Jst ga v 4 letih še nism rabila. rezervnega dela mislim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.7.2010 10:36:52
|
|
|
|
PapuaNG
|
dudi, jst sem vzela samo še en tisti zadnji del (ki ga vstaviš v nos). Tko da če ti en glih kam pade, pa ga ne najdeš, maš še enega rezervnega. Se je že zgodilo Imam pa pol ure frej, je brat od mojga prišel srajco zlikat pa je malega mal ven peljal Pa un okrtačko za pucat, obvezno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.7.2010 11:27:03
|
|
|
|
Dudica1
|
sej piše da sta 2 že v kompletu.
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?