|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
9.7.2010 21:27:12   
maja1488
Dudi a prideš ti tut na kofečk naslednji teden?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
9.7.2010 21:36:15   
Dudica1
Kam?

Grem zdej spat...nočko

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
9.7.2010 21:50:53   
maja1488
V Postojno najbrž. Tubby, petrazg?

Lahko pa komot tut k mani. Se bodo tamalčki še bolj lahko zamotli, da bomo čvekale.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
9.7.2010 21:51:06   
ledenka
a je kaka luna? otroci so fuuuuul sitni, sva bila z M na igrišču in so se sam kregali user posted image  pa spet je pogrizen iz vrtca user posted image  tokrat 2x

tiste, ki imate starejše, kdaj ste dale dol rešetke na postelji ali jih prestavile v večjo posteljo? ker normalne postelje na vikendu so, sem razmišljala, da samo varovalo kupim, da ne kupujemo še posteljice.

me mal zanima, če sem nosečka... bomo videli. ko bom naredila test, boste vsekakor izvedele takoj user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
9.7.2010 22:11:14   
Anonimen
ledenka, seveda si nosečkauser posted image user posted image user posted image

M. se je pa več dojil samo zato ker je čutil prisotnost še nekoga in mu je jasno povedal, da si še vedno njegova mamica!

evo, mulca 1 spravim spat. danes sva pozna.user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2130
9.7.2010 22:33:27   
Anonimen
zaspal. je spet hotel nekaj filozofirat,... HB ga je hitro zmanjkalo.

....>K.tja...ti ze znas do mene

naslednji teden delam popoldne in bova z U. dopoldanska popotnika. za kakšen dan bi se res rada zmenila za kakšen sprehod po Arboretumu.

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2131
9.7.2010 22:50:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

zaspal. je spet hotel nekaj filozofirat,... HB ga je hitro zmanjkalo.

....>K.tja...ti ze znas do mene

naslednji teden delam popoldne in bova z U. dopoldanska popotnika. za kakšen dan bi se res rada zmenila za kakšen sprehod po Arboretumu.

petrazg, ti boš drugi teden tudi sama z L. bi šla dopoldne na kakšen sprehod v Arboretum?

drugače pa, maja, Leela, sta mu lušte naredila s Sviščaki!
meni je tam noro dobro! pa Snežnik... 1x sem celo v snegu gor lezla. pa en zelo prijazen gospod je tam oskrbnik. pa vidi se vse do morja!user posted image

ledenka, moj veliki je še vedno v posteljici z ograjico (pravi, da se počuti bolj varnega). star je bil 4 leta. se pa tudi zelo premetava po postelji.
kaj pa če bi kupila tisto prenosno posteljico? saj zdaj bo praktična tudi za drugega otročka.

ni nobene več? pa danes ste tako luštno klepetale!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2132
10.7.2010 0:12:09   
Anonimen
ah, žabe,... user posted image  lahko noč vam želim! pa sladko spite... jutri me čaka dopoldansko delo pa popoldanska mulca.
kako že pravite? samohranilski vikend me čaka.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2133
10.7.2010 0:13:33   
Anonimen
pa ne morem mimo... petra a, si obljubila, da se boš večkrat oglasila. user posted image  

upam, da si (ste) okej!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2134
10.7.2010 0:14:56   
Anonimen
kdaj so že Erazmovi dnevi??? da ne zamudim spet teh vitezov!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2135
10.7.2010 6:03:09   
maja1488
Jutro. Smo že od petih pokonci. Moj nimam pojma kdaj je pršu.
Je pa Z neki po telefonu šarila in je klicala zadnjo klicano telefonsko. HB je bla to moja mami, ki jo je 15 čez 5 vrgla iz postelje. Boga user posted image

Petrazg in tubby. V četrtek jst nebi mogla, ker imam zobarja in pride še sestrca.

K.tja, erazmovi so drug vikend če se ne motim.

Ledenka, M je šla v navano posteljo s 16 meseci. Sem čakala, da konkretno hodi in da ve, da se gre iz postelje dol tako da daš najprej noge dol, ne pa glavo user posted image . Je imela pa varovalo, zdej pa tut tega nima več in ni nikoli še padla. Zihr bo danes, ker se tko hvalim user posted image .
Z še ne kaže nobenih znakov in bo do nadalnjega v ograjah. Bo pa z Z zihr pozneje, ker bosta skupej v sobici in pol bosta neumnosti delali. Bom pomojem tut M nazaj kletko nardila user posted image

Grem si priklopit kofein v žilo. Komaj gledam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
10.7.2010 7:52:25   
PapuaNG
maja, še ena žrtev zgodnjega mulca tukaj. Ne vem, zakaj se mu je zdelo, da je že malo čez pol šesto čas za budnico. Pa še ves nasmejan je bil, ko sem prišla ponj. Pol je pa še slabo uro lezel po meni v postelji, dokler res ni bilo več znosno. Razmišljam, da bi se šli danes na kolpo kopat. Sam kaj ko mojega še ni domov user posted image Sem ga klicala, pa se ne javi. Včasih bi ga kr ven zaklenila, pa nej se znajde. Pa že včeraj sva se zmenila, da gremo danes na izlet user posted image Pa menstre tut še ni.

Aja ledenka, naš ima tudi ugriz, na hrbtu. Pa tut sam je začel grist in prav smeji se zraven, ko grize user posted image Kako nej ga odvadim tega?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
10.7.2010 7:59:01   
maja1488
Mene je M enkrat ugriznila...ful in sem jo impulzivno ugriznila nazaj...tut kr močno. Od takrat ni večč probala. Ni pa baje nobenga druzga probala prej ugriznit v vrtcu. Sam mene.

Če me nebi tko močno, najbrž nebi tko odreagirala. Vprašanje če bi nehala grist. Ji je blo pa v veliko  veselje.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
10.7.2010 8:08:33   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

tiste, ki imate starejše, kdaj ste dale dol rešetke na postelji ali jih prestavile v večjo posteljo? ker normalne postelje na vikendu so, sem razmišljala, da samo varovalo kupim, da ne kupujemo še posteljice.

ravno danes o tem razmišljala. tavelik je itak skoz pri nama spal, do 22meseca. potem je šel v svojo sobo in svojo posteljo. kupila pa sem varovalo.

pri najmlajšem čmrlju pa ne vem kdaj bo. sej varovalo še ni tak problem. bolj to, da on vstaja in skače po postelji. edino če bi bolj kakšno nizko kupila, da lahko sam hodi doli-gori. ma ne vem. ne bi pa rada milijon postelj kupovala. tavelik ima velikost 140x200 in jo bo res imel dooooo poroke pomojem.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
10.7.2010 8:32:32   
Dudica1
LEDENKA pri nas je šel v veliko sobo z slabimo 2 leti ker ni bilo prej nobene potrebe potem pa smo rabili posteljico za Maja in smo mu kupilo novo sobico...ima pa mal višjo in gor tako ograjico in lojtrce,nikoli ni padel.
Maj bo pa posteljico imel tolk dolgo da mu kupimo tudi njemu novo sobico user posted image

Pa zunaj me je že nekaj pičilo!...me zdaj peče...pa kavo smo že spili na terasi.

maja drug teden gremo enkrat na morje tako da ne vem kako bo s kavico.

ktja kako je z Šobcem?...a to je ta kamp...a kaj plačaš?

Študiram kam jutri...lahko bi šli tudi na "brnik" gledat letala user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
10.7.2010 8:43:41   
ledenka
user posted image  celo noč je bruhal... že perem posteljnino. karkoli je popil, je bruhnil. zdaj ko je pokonci pa je zaenkrat ok. upam, da ostane. pa normalno živahen je. doji se skos user posted image  ne vem, a bi šli do Ikee al raj ne...bom videla, kako se bo počutil

hvala za nasvete za posteljo, M zna prit sam gor in dol. bomo probali z varovalom, pa vzeli prenosno, če ne bo šlo. itak večino noči prespi pri meni...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
10.7.2010 8:56:53   
PapuaNG
ledenka, sej pomoje ni tok panika, da bi buden padel dol, ampak v spanju. Naš se ponoči tak obrača pa leze sem pa tja, sploh ko se zbuja al pa kej sanja, da moramo nujno met nekakšno varovalo, po celi dolžini. Tko da ga mamo na morju pa če kam gremo, najraje v prenosni postelji. SIcer je malo zoprno, ker so stranice iz takega materiala, da je kr šundr, ko se obrača z ene strani na drugo, ampak raje to, kot da mi čmokne dol. Enkrat sem ga mela pri sebi v postelji in ga je nekaj zvijalo ponoči, pa še preden sem ga uspela prijet, je bil že na tleh. Pa zna drugače že nekaj časa sam prit gor in dol.

Aja, me je pa mali včeraj ful presenetil-je skor celo večerjo sam pojedel user posted image Sicer je bil ves pomazan okoli ust, ampak večina je šla pa vseeno v usta. Moj se je celo primajal domov, baje je več al manj delal. Itak. Zdej pa ne vem, a nej kar sama pičim na kolpo al nej raje malo kopalnico spucam pa cunje polikam...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
10.7.2010 9:15:25   
Anonimen
jutrček.user posted image

tako kot Papua pravi, ni problem da ne zna sam dol s postelje, problem je, da v spanju ni pri miru... nam je tudi ene parkrat med spanjem padel s tavelike postelje.

Dudica, parkirnina je 4€ (se mi zdi) in vključuje vstopnico za v kamp za dodatno odraslo osebo še dodatno 4€ plačaš pri vstopu v kamp. koala.ček popravi me, ti si bolj na tekočem s temi cenami.
tisto s trampolinom je pa v bilo slikano preden smo šli v Šobec.

ledenka user posted image  za M

zdaj pa hitim nazaj delatuser posted image  - lepo soboto vam želim!

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 2143
10.7.2010 9:16:15   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image  celo noč je bruhal... že perem posteljnino. karkoli je popil, je bruhnil. zdaj ko je pokonci pa je zaenkrat ok. upam, da ostane. pa normalno živahen je. doji se skos user posted image  ne vem, a bi šli do Ikee al raj ne...bom videla, kako se bo počutil

hvala za nasvete za posteljo, M zna prit sam gor in dol. bomo probali z varovalom, pa vzeli prenosno, če ne bo šlo. itak večino noči prespi pri meni...

mogoče ga daje nočna slabost user posted image user posted image user posted image

Če je tko, boš z veseljem prala bruhice še neki časa user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
10.7.2010 9:16:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Mene je M enkrat ugriznila...ful in sem jo impulzivno ugriznila nazaj...tut kr močno. Od takrat ni večč probala. Ni pa baje nobenga druzga probala prej ugriznit v vrtcu. Sam mene.

Če me nebi tko močno, najbrž nebi tko odreagirala. Vprašanje če bi nehala grist. Ji je blo pa v veliko  veselje.

opa! ti pa nisi ravno RRmamauser posted image  

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2145
10.7.2010 9:51:03   
maja1488
Ahahah...a se morm izpisat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
10.7.2010 10:05:36   
Dudica1
evo nakofetkal smo se user posted image

zdej pa naročujem baby vac...a je fino da si še kakšen rezervni del naročim al neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
10.7.2010 10:20:15   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

evo nakofetkal smo se user posted image

zdej pa naročujem baby vac...a je fino da si še kakšen rezervni del naročim al neuser posted image user posted image user posted image

Jst ga v 4 letih še nism rabila. rezervnega dela mislim.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
10.7.2010 10:36:52   
PapuaNG
dudi, jst sem vzela samo še en tisti zadnji del (ki ga vstaviš v nos). Tko da če ti en glih kam pade, pa ga ne najdeš, maš še enega rezervnega. Se je že zgodilo user posted image Imam pa pol ure frej, je brat od mojga prišel srajco zlikat pa je malega mal ven peljal user posted image Pa un okrtačko za pucat, obvezno.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
10.7.2010 11:27:03   
Dudica1
sej piše da sta 2 že v kompletu.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?