|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
14.6.2010 21:20:57   
lake
Dudica V Portorožu.

Likanja pa ne omanjat, ker že zmečkano nosmo, ker ni nič zlikan user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
14.6.2010 21:24:34   
Dudica1
Jaz moram pa jutri po barvo za igralo,pa ne vem a bova še v Lj. skočila če se nama bo dalo,tko bi šla en dan da bo mal manj vroče.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
15.6.2010 7:48:53   
PapuaNG
jutro,

sem prva? Tudi prav user posted image Se moram pohvalit, da zdej pridno s kolesom v službo hodim pa malega peljem v vrtec. Se mi zdi, da kar uživa. No, vsaj pritožuje se ne user posted image Tudi spi veliko bolje kot čez vikend, tako da sem tudi jaz bolj spočita. Če bi šla še kaj prej spat, bi blo pa sploh super. Tko sem pa zjutraj kot bi me tank povozil,ampak na kolesu se lih fino zbudiš. Aja, lake-mislim, da sem se danes skor vate zaletela pri ministrstvu za šolstvo user posted image Sem iz ovinka prišla...

Imamo pa danes izobraževanje, tko da bomo bolj malo delali. Pa upam, da ne začne deževat, da mi ne bo treba še domov po avto za malega.

aja, eno vprašanje za bolj izkušene-tamal je začel tepst - kar udari z roko. Včasih mene, včasih kar sam sebe, včeraj je tudi vzgojiteljico...sicer mu že od začetka govorim, da ne, da to ni lepo itd..., pa tudi zamaje zglavo dostikrat, tko da se mu nekaj sanja, da to ni prav, ampak preneha pa ne. Se mi zdi, da mu je včasih prav zabavno...kaj mi je storiti? Bo minilo samo od sebe, če mu dosledno govorim, da tega ne sme delat itd.? Drugače nisem opazila neke vzročne povezave, kdaj to počne....včasih se mi smeje, pa me 'udari'. user posted image Včasih je pa izraz nejevolje, ko mu kaj ne pustim...

Pa trmo tut že razvijamo-včeraj mu nisva pustila, da po pečici pritiska, in se je ulegu na hrbet in jok user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
15.6.2010 8:02:30   
Anonimen
ooooooo, pridna PApua!

premišljujem, ali bo deževalo ali ne... bi šla rada z mulčkom do M centra, ker potrebuje sandalčke. bi šla rada peški.

drugače pa zna, da je S. tele udarce iz vrtca pobral. to se kar hitro naučijo. le glej, da se mu ne boš smejala takrat_moraš fajn resn obraz narest pa ne popustit.

na tla pa vse štiri od sebe... to pa zna tudi naš U. pa glavo kam zakoplje in jamra, kako je on nesrečen... evo, ta trenutek je šel že iz kavča pa glavo v tla, ker mu ne posvečam pozornosti.

če mu kaj ne dovolim, je tudi hud... mine kakšna minuta dve, potem pa vidi, da ne bo šlo skozi in je spet veseli U.

imam že prakso od prvega... ta me še vedno ne uboga.

evo, je že pri meni, glavo pa še vedno v tla tišči...

nič, lepo se imejte pa... dobro jjutro!

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 1404
15.6.2010 8:07:28   
Dudica1
midva tudi šibava v btc ker ni tolk vroče bo prav fino user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
15.6.2010 9:04:20   
ledenka
jutro, midva se oblečeva in greva ven

bo še katera v centru?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
15.6.2010 9:19:34   
petrazg
Dobro jutro...

Ledenka mi smi šli spat... če se v doglednem času zbudi, te pokličem... Nič ne obljubim, ker smo bedeli ponoči... 4 nam bo živce požrla...

Papua... samo povej, da ne sme... ga bo minilo... v večini je to samo faza...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
15.6.2010 11:13:02   
ivanamdb
jutrcek punce.
jaz ze v amsterdamu, tolk mi se spi! vse mi gre na k... ...se 2 1/2 mes. in bom spet full-time mum!komaj cakam!
tolk mi je vse brezveze, da sm sla direkt v sobo in sm spet v pizami....user posted image
ok, zdaj bom malo kao nekaj delala.

a ja a je lake nekaj omenila likanje pa zmeckano....prej sem jz tud vse likala, ampak to zadnje leto (ne vem zakaj.....user posted image ) nimam nc cajta...tko da je vse zmeckano, razen ce recimo rabim kaksno srajco ce grem sluzbeno....a ja, tasca je vsakic, ko je prisla k nami, in vidla cel kup cunj, mojem rekla kao a ne utegne nc zlikat.....zdaj pa se je odlocila da tud ona nima nc cajta in je najdla eno cistilnico in tam jim nese na likanje...a ja...ne utegne tud ona...aha!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
15.6.2010 13:55:53   
ledenka
kosilo pojedeno (jaz), M pa še spi user posted image  je zaspal tik predno sva prišla domov...

zdaj pride na obisk mama. celo čas si je vzela... sigurno bo popila kavo, pogledala mail, naredila Mju bucibuc in šla user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
15.6.2010 14:13:40   
šivilja
Naš bogi oči ima pa angino. Sem ga peljala k zdravniku in zdaj ima Ospen.

Jaz sem pa včeraj spet imela triurno nočno seanso pri zobozdravniku. No, sem vsaj eno fuzbal tekmo od začetka do konca pogledala medtem.
Vse se mi sesuva. Še dobro, da sem vstrajala, da moramo rezervirat dopust, ker če zdajle ne bi šli bi se pa pomoje lahko samo še obesla.

Vsaj nekaj lepega danes - stanovanje je pospravljeno (do neke mere) in počiščeno user posted image user posted image user posted image user posted image  Hvalabogu za čistilko.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
15.6.2010 14:26:48   
PapuaNG
joj šivilja, a tvoja čistilka še kakšne stranke vzame? mi bi nujno rabili eno. Sem že enkrat spraševala tuki, pa ni nobena odgovorila. Kopalnica je obup, parket bi blo tut treba spucat pošteno...pa tega drugače kot zvečer itak ne morem in bi najraje,da to stori nekdo dopoldne, ko me ni doma.

Ledenka, maš pa neko čudno mamo. Pri nas se babice kar grebejo za malega, ko so na obisku. No, je pa en dedek čuden-na rojstnem dnevu ga je komaj kaj v roke vzel v celem popoldnevu...user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
15.6.2010 14:56:49   
lake
Sm upala da bo T. kej spala, ampak očitno ne bo nič, ker se že neki oglaša v pojstlci. Bom še mal počakala, mogoče pa obupa.

Papua Ja jst sm bla tista user posted image , sm še mal čakala če se boš kej ustavla, pa te je očitno prehitro naprej odneslo.

Naša je huda trma, če ji kej ne pustiva začne stvari po tleh metat in steno tepst.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
15.6.2010 15:03:47   
petrazg
Oj... Evo nas... Midva doma... sva se vpisala v vrtec, bila na kofetku... user posted image Zdaj počakam, da se gospodič zbudijo, potem šibneva po velikega v vrtec... Potem pa na obisk...

Ledenka... sorry za danes, se ne bi izšlo. Za mamo se pa ne sekiraj... je ona na zgubi... če se sedaj ne zaveda, se bo pa čez nekaj let...

Papua... ja takle imamo, a ne.. Ene babice so nore na vnučke, ne vejo kaj bi še lahko naredile za njih, druge pa... Bodi hvaležna, da imaš tako super babice!!! Midva sva se mojim staršem glih prejšnji vikend zahvalila za vso pomoč in ljubezen, ki jo dobiva naša družinica.

Čistilka... tudi mi jo bomo angažirali , ko bom šla v službo... user posted image Zdej sem se vsaj to navadila, da stvari nosim v čistilnico... user posted image Je pa še nimam, tako da bom tudi jaz rabila številko... Koliko pa stane ura čiščenja?

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
15.6.2010 15:15:42   
ledenka
papua, imaš ZS

no, polurni obisk je mimo, tokrat je bilo celo bolj pozitivno.

zdaj greva pa v Supernovo, pride katera user posted image  

petra, sva tud midva šla samo za 2 uri ven, sem morala par stvari uredit.

spala bi... še 5 ur, pa gre M. spat. moj je itak v Parizu... mam TV samo zase user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
15.6.2010 15:23:49   
PapuaNG
lake, zjutraj ponavadi hitim v službo, ker se štempljamo in vsaka minuta šteje, nažalost. Če kasneje pridem, moram bit pol dlje v službi oz. kdaj drugič nadomestit, ker se minus ure hitro naberejo, plus pa bolj težko.

Ledenka, tenks za kontakt, sam bom še malo počakala pa povprašala naokoli, če se kakšna bolj ugodna najde. Pri nas itak več kot tri ure nima za počet.

Je pa končno konec delavnika, še par minutk, pa grem. Upam, da se ne uščije prej, da ne bom mokra domov prišla user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
15.6.2010 15:31:56   
KatMat
heloo dame moje

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
15.6.2010 15:48:04   
lake
Heloo, a že pakiraš? user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
15.6.2010 16:03:22   
KatMat
ja pa res....user posted image user posted image user posted image user posted image njene stvari sem neki ze....gledam kaj rabim se oprat za sabo

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
15.6.2010 16:22:51   
KatMat
KAJ PA TI?UPS.... zakaj te ni bilo k blue?pa majana tebi isto vprasanje

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
15.6.2010 16:27:12   
lake
Jst še ne pakiram, samo gruntam kaj morm sabo vzet user posted image . K Blu me pa ni blo zato, ker je moj na morju streho popravlju, in mu ni znesl v enem dnevu. To je pa tko če laiki popravljajo streho. 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
15.6.2010 19:46:35   
majana79
Čer!

Smo šli danes varstvo za J. pogledat, bo kr ok. Se je takoj zaigral, se vidi da je polno novih igrač. user posted image

Prehlajena sem in glava me boli, no phun, ne da se mi pa nosa spirat, ker je to neki najbolj bednega. Ni čudno da J. vedno vpije zraven. user posted image zdej pa itak noče spat...

kati, ker je imel moj delovni vikend, pol so se pa stvari mal drgač obrnile.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
15.6.2010 19:55:25   
Dudica1
čer
midva sva bla zjutri na rudniku in v btc-ju sva kupila sandalčke,pa za T. mal majic...krathih hlač pa nič,se mi je zdelo da nimajo nobene robe nikjer sploh ne vem kam naj grem pogledat še user posted image

Pa botra bom naslednjo nedeljo in sem mu kupila kar traktror poganjalca or rolly toys.Pa še kaj bomo zraven dali pa bo ok.

Eden je že v postelji spi še ne,Maj ima pa še zadnje požirke mleka in gre tud on.

kati sm ti sms poslala zjutri user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
15.6.2010 20:02:42   
šivilja
Očitno ne greva samo midve s Petro na morje user posted image user posted image user posted image

Bom kratka, ker se mi zdi, da zadnje čase samo še jamram.

Sem popoldan velikim otrokom prižgala risanke in šla s H. spat zbudila sem se pa taka, da 15min nisem vedela kater dan je , kaj moram počet, kaj se dogaja.... Potem sem šla z vsemi tremi kupovat darilo za eno pučko za RD in sem si mogla v avtu prav govorit, da se moram koncentrirat. He. in K sta šla šla potem na telovadbo s H. sva pa koktali in kašicali in sem prišla k sebi. Jasno nas je potem dobil dažm tako da smo domov prišli premočeni skoraj do kože.
Bo že, še 4 dnevi do odhoda, pa oči ima cel teden bolniško.

Jutri grem pa malo v službo user posted image user posted image user posted image user posted image . Joj, kok se mi ne gre.

Papua - moja čistilka računa 7,5/ uro. Je mislim, da med dražjimi, pride pa samo za cel dopoldan - se pravi 5 ur. K meni pride v povprečju enkrat na mesec. Vmes pa nujno sama spucam ostalo jo pa počaka. Še dobro, da ni nihče alergičen na prah!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
15.6.2010 20:18:08   
petrazg
Evo likalnik sem prižgala, sedaj počakam , da se segreje in začnem... Mi bo malo lažje, ker vem, da za morje pakiram... jupi user posted image Joj, Šivilja jaz že komaj čakam...

KatMat in Lak
e vidve gresta pa skupaj, pa z Blue... ve boste šele uživale...

Tubby tudi uživa s svojo družinico in se imajo fino, T. in M. pa na polno uživata...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
15.6.2010 20:19:18   
lake
T. je zakuhala, upam  da so samo zobki. Nič noče jest, pit tud bolj mal. Pa glih pred morjem. Očitno mi dopust ni usojen, sm bla predolg doma, pa mi ne pripada user posted image .

Pa v kino sm hotla dons s taščo, ampak sm tud to mogla prestavt. Najboljš da grem kr po en pir.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?