PapuaNG
|
jutro, sem prva? Tudi prav Se moram pohvalit, da zdej pridno s kolesom v službo hodim pa malega peljem v vrtec. Se mi zdi, da kar uživa. No, vsaj pritožuje se ne Tudi spi veliko bolje kot čez vikend, tako da sem tudi jaz bolj spočita. Če bi šla še kaj prej spat, bi blo pa sploh super. Tko sem pa zjutraj kot bi me tank povozil,ampak na kolesu se lih fino zbudiš. Aja, lake-mislim, da sem se danes skor vate zaletela pri ministrstvu za šolstvo Sem iz ovinka prišla... Imamo pa danes izobraževanje, tko da bomo bolj malo delali. Pa upam, da ne začne deževat, da mi ne bo treba še domov po avto za malega. aja, eno vprašanje za bolj izkušene-tamal je začel tepst - kar udari z roko. Včasih mene, včasih kar sam sebe, včeraj je tudi vzgojiteljico...sicer mu že od začetka govorim, da ne, da to ni lepo itd..., pa tudi zamaje zglavo dostikrat, tko da se mu nekaj sanja, da to ni prav, ampak preneha pa ne. Se mi zdi, da mu je včasih prav zabavno...kaj mi je storiti? Bo minilo samo od sebe, če mu dosledno govorim, da tega ne sme delat itd.? Drugače nisem opazila neke vzročne povezave, kdaj to počne....včasih se mi smeje, pa me 'udari'. Včasih je pa izraz nejevolje, ko mu kaj ne pustim... Pa trmo tut že razvijamo-včeraj mu nisva pustila, da po pečici pritiska, in se je ulegu na hrbet in jok
|