|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
13.6.2010 20:24:35   
koala.cek
aleluja, otroci spijo. je bil popoldan še kar nekam za preživet. mož je kar šampanjec odpruser posted image

šivilja - no, mi vrta nimamo, smo pa avtomobile prestavljaji pod streho. mah, prav vesela bi bila enega fajnega dežja. je bilo pa tako soparno, da je kar teklo od mene.

ta teden bo tudi bolj kratek. gremo v petek v čateške toplic za nekaj dni. si moram privoščiti kakšno masažo. bom pa majne švester s seboj vzela, da si bova z možičkem kakšno uro zase vzela. user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
13.6.2010 20:33:21   
Dudica1
čer!
Šele zdaj je za dihaaaaaatuser posted image
Mi smo pa doma mal okrog hiše skakali,v senčki mal poležavali...potem smo pa šli na sladoled,zdaj zvečer smo se pa še na pico zapeljali da ni bilo treba doma pripravljat večerje user posted image
Otroka že neki časa spita...ma pa T po prsnem košu ene majhne rdeče lišajčke,no danes jih ima malo nižje kot včeraj,ne vem kaj bi to bilo,pa po eni rami malo user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
13.6.2010 21:28:58   
majana79
Čer!

Otrok spi, se je že zbudil enkrat... še vedno ma mal nos zamašen user posted image

ta teden gremo en dan v varstvo pogledat, da mal vidmo kako majo kej zrihtano

tašča je pršla user posted image baje sam do torka...

dudi, a ma mogoče od vročine, da mu je blo vroče?

kolegica k.
, uživejte!

midva se pa ne morva odločit za morje... šla bi na pelješac, pa je preveč vožnje za J., bližje nama ni pa nič všeč.... ah user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
14.6.2010 6:35:19   
Dudica1
Jutro!
Sva že vstalauser posted image ,je že govoru mama-mama jaz bi pa glih danes še takooo spala.

majana pomoje ne al kaj ker ma to že od sobote?
Danes moram it pa še enkrat dat vodo pa kri da vidi kako je.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
14.6.2010 6:40:28   
koala.cek
dobro jutro,

user posted image user posted image

dudica - pikice - čisto normalno user posted image user posted image  alergija na bogvekaj, mi furamo adermo. sva pa naročena na magnetno resonanco, ker nama P predpisujejo samo kortikosteroidna mazila

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
14.6.2010 8:04:54   
Dudica1
Ja pa danes že nima več...najprej je mel čist pod vratom drug dan mal nižji...danes pa ni več user posted image
Bom potem mojo vprašala ko grem.

Neposredna povezava do sporočila: 1381
14.6.2010 8:37:19   
petrazg
Jutro...

Pa je spet vikend mimo... in spet bo vroče...user posted image

Evo, na Luninem festivalu smo bili. Anže užival 100 na uro, samo kaj ko je bilo tako vroče. Smo prišli domov, sta zaspala v 5 minutah oba, user posted image in smo potem vsi spali 3 urce... ne vem, kdaj je bilo nazadnje tako.
Šivilja... še malo in greste...user posted image

Koalček... a tvoj je doma že gledal Kekca? Mi ga nismo še nikoliuser posted image , sicer ne vem zakaj... Mora približno vedet za kaj gre... Sem pa zvedla za ene super izlete v Avstrijo, ko imajo za naše palčke malčke super stvari... Čakam na prospekte... full dobri izleti...

Ledenka... tale naše p je res super duper, za kofi se pa lahko jutri kaj zmenimo. pa Čim bolj zgodaj, a ne...

Tanja.
.. kakšna posebna priložnost? Kako ste se imeli v Turčiji?
Dudi... vidim, da ste pri vas zdravi user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
14.6.2010 8:48:54   
ledenka
jutro user posted image

je katera za kofi v Tivolah ali kje drugje? lahko že čez kako uro user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
14.6.2010 8:49:59   
Dudica1
Ja ne bom nič rekla,ampak načeloma DA,jaz moram dat danes še enkrat vodo in kri da vidi kako je...
Maj je pa tud z nos še teče ampak zarad mene kar naj samo da drugega ne bo.Nismo pa še nič bazenčka naštimali upajmo da ga bomo ta vikend lahko.Če ne bomo šli na morje ja...je še pod vprašajem.

Popoldne se dobim z leelouser posted image
Pa na rudnik bom šla en dan če bo katera za kofi...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
14.6.2010 8:54:52   
petrazg
Ledenka... Če se dobimo kje v mestu bi pa  lahko danes, samo jaz moram v Palmo še it. Je pa ena v centru nekje, druga pa v Nami... Bova šla pa že za kakšne pol urce, urco... 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
14.6.2010 9:08:59   
majana79
Jutro!

Night of hell, nč spali... user posted image

dudi, vse bo ok!

ledenka, maš sms že neki časa user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
14.6.2010 9:19:51   
PapuaNG
jutro,

končno konec vikenda. Smo bili na hrvaškem, kjer je bilo tako vroče pa soparno, da je blo za znort. Je ravno tam kake dva tedna na polno deževalo, zdej pa ta voda izhlapeva in je bilo kot v savni. Ponoč se je mali skos zbujal, malo zarad vročine, pa zobek gre zgleda ven, ker se spet slini ko nor. Je majčka v pol ure čist mokra user posted image
Tam smo pa malemu kar en velik lavor vode naštimali, da se je kopal pa čofotal...je dobil po hrbtu pa pod vratom take majhne rdeče pikice, zgleda od švica, ker je danes že bolje. Da vnete ritke ne omenjam,...

Se pa tudi meni neki dogaja tam doli, me spet vse srbi, ampak nimam glivic, ker ni nič belo. Me pa malo peče, ko lulam, kot da bi imela majhne ranice user posted image in ne, ni od potresa user posted image Sicer si neki mažem s canestenom, ampak bolj švoh pomaga. Se mi zdi, da je to od hlač ali gat, da mi spraskajo al kaj...pojma nimam.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
14.6.2010 9:31:47   
koala.cek
petrazg - pri nas je Kekec superheroj ! Mah kakšni spidermani, supermani,....kekec je zakon. Imamo pa vse tri dele, najbolj mu je všeč taprvi. Pozna na pamet skoraj vso besedilo. Še celo opravo ima: klobuk, palico, torbo, pozimi še škornje,....in je tak šel tudi na ta izlet. Prav hecen je. Pa vsakič ko se joka pravi: sej kekec tudi joka, jst sem tudi pogumen. user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
14.6.2010 9:34:24   
koala.cek
pa super za izlete. zbiram ideje za jesen. Poleti bomo več ali manj kar okoli jezer in morij skakali, za en teden smo rezervirali prikolico v nadiži, septembra pa bomo spet kakšne izlete udarili: legoland, pa london bi šli tudi pogledat, disneyworld v parizu, tudi v lignanu bi nam še kaj prav prišlo,...tako da dolgčas nam ne bo. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1389
14.6.2010 11:41:05   
PapuaNG
aja, sem se pozabila pohvalit-je šel včeraj popoldne mali kar sam na kahlo. Sem mislila, da se samo igra, ampak se je res pokakal, nažalost v pleničko user posted image Bom vedla za drugič, ga bom slekla prej, če bo spet kej gor lezel. Pa zjutraj že nekaj dni pridno kupček naredi v kahlo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1390
14.6.2010 15:00:17   
ledenka
vročeeeee user posted image  

in super hvala za družbo, jutri spet user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
14.6.2010 17:22:52   
majana79
ja vroče za pop*****

jutri pa midva ne bova mogla, gremo okol 9 pogledat varstvo (se je moj spomnil da gremo kar jutri... user posted image )

oziroma do 11 bomo sigurno doma, pa pokličem, če bosta še kje v mestu

kje pa ste vse babe žabe?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
14.6.2010 18:02:39   
koala.cek
papua - vaš je genijalen. naš je zdaj skoraj cele dneve brez pleničke, itak je zunaj, pa vroče in to...ampak niti slučajno ne dojame, da ima pipco. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
14.6.2010 19:04:16   
ivanamdb
vecerko punce...
user posted image user posted image user posted image a kva, niso nc rekli da so bli potresi v londonu....uf....skoda....user posted image
ja pa se sva mal shoppingirali.... in v nedeljo smo naredili late check-out...
dans sm bla v rudniku, kot ponavadi, zdaj se pakiram ker pride sofer in me pelje v cork, jutr zgooooooodaj grem v amsterdam....uf ne da mi se!!! tolk mi gre na nerve to pakiranje in vse skupaj.bljak
pa se vecerjo nisem pojedla! sh@t

wow papua tvoj je res super! ze sam na kahlo!!!!bravo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1394
14.6.2010 20:03:16   
Leela
helou,

ivana fajn potuj.

Mi smo bili včeraj na Kolpi. Precej daleč za en dan, je pa lepo tam.
Drugače pa nič novega

user posted image user posted image user posted image  (prevod služba, na kratko)

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
14.6.2010 20:06:27   
Dudica1
čer!
Utrujena...

Drugač kri in voda uredu sm zdrava samo še nekaj časa se moram pazit in nič fizično delat...jupiuser posted image

V nedeljo upam da gremo na morje se mi ga je danes zaluštalo user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
14.6.2010 20:06:47   
Dudica1
leela hvala še tukaj...so prav!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
14.6.2010 21:02:59   
lake
Preživeli lep vikend na morju, vroče za znoret, tko da se mi čez dan tud do morja  ni lubil it, ampak smo T. postavl bazenček na vrtu in je čist uživala.

Dons sva ji kupla ruzak, sicer ena iks firma, ampak za najine hribovske podvige bo čist vredu. Pol sva šla pa na ene čimičange.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
14.6.2010 21:15:03   
Dudica1
lake kje pa mate vi vikend na morju,sej najbrž dostkrat o tem pišeš user posted image

Mi bi šli samo za par dni nekam ker za več ne bo denarja in ne vem kam....

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
14.6.2010 21:15:22   
Tanja_
Čer!

Prvi delovni dan za mano-HB.Samo še 4x pa bo vikenduser posted image Sicer smo pa popoldne imeli kup opravkov, tko da sem zdej sam še za spat, ampak moram še zlikat.

papua super je tale tvoj sine, da gre kar sam na kahlouser posted image user posted image
petra v Turčiji je bilo super, samo prekratko. Zato že planirava septembrski dopust.Obleko pa rabim za na poroko.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?