Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.6.2010 8:00:27
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: KatMat a ni tko da to sele po dolocenemu letu delajo?? sej bi moža poslala. pri moških to naredijo v 5 minutah tud bolj simpl poseg je....vsaj kokr jaz vem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.6.2010 8:17:57
|
|
|
|
Dudica1
|
Jutro kati na unga ja...nč hudga Smo skor zaspali in smo se mogli na hitro zrihtat in pelat v vrtec...zdej sva pa z M. po zajtrku...deževno...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.6.2010 8:18:43
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Zaspana... spimo tako slabo, da ni za govorit Ne najdem materine dušice in bom znorela, ker me hoče spet grlo bolet to je to... kolegica k., a pa bi se tvoj strinjal da gre?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.6.2010 8:22:16
|
|
|
|
KatMat
|
dudi....bom pogledala kaj si mi poslala....sam da ga najdem....tija nekam pospravila....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.6.2010 8:25:44
|
|
|
|
KatMat
|
a vam slikam tijo??? mam prenosno posteljico in jogi za na morje ze doma in si je miska postregla z dop. pocitkom preden gre v vrtec...le kje....ne v postelji ne na veliki postelji ampak na jogiju na tleh....joj srcek moj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.6.2010 8:35:10
|
|
|
|
Dudica1
|
sm ti samo poslala če greš na kofi k sm šla v Lj učeri
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.6.2010 8:50:17
|
|
|
|
KatMat
|
ne najdem...ti cist po pravici povem...prej sem mela obe kartici v istem tlf zdej pa tanovga preizkusam in mam v dveh telefonih kartice
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.6.2010 8:50:45
|
|
|
|
KatMat
|
evo naso frajlo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.6.2010 9:22:08
|
|
|
|
Dudica1
|
ja kje pa je?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.6.2010 9:28:26
|
|
|
|
KatMat
|
a ne vidis cele slikice???jest jo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.6.2010 9:41:23
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat a ne vidis cele slikice???jest jo? noup ne vidim samo malo jogija
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.6.2010 9:44:01
|
|
|
|
ledenka
|
jutro računalniki seveda spet ne delajo, je pa par nujnih zadev za porihtat... ga grem popolnoma izklopit.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.6.2010 9:49:29
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spali odlično, tokrat brez budnice Se mi je pa zjutraj dvakrat pokakal-najprej v kahlo, pa čez pol ure še enkrat v plenico. Pa včeraj me je prvič pobožal...ga učimo božanja že od ne vem kdaj, pa je včeraj prvič pobožal, ko sva mu rekla, da poboža Pa celo nekoliko manj nas je pretepal Novi otroci-bodo še počakali, se mi ne da. Pa tokrat sem sama poskrbela za zaščito, tko da zihr nč ne bo Morje-bi jst tut šla, pa še nekaj časa ne bo nič. Mogoče naslednji vikend, če bo vreme, čas....bomo videli.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.6.2010 9:56:42
|
|
|
|
petrazg
|
Jutro... Mi že spimo prvo rundo... ga tile zobki na polno zdelujejo... KatMat... je bila pa utrujena Ledenka... sej bo... Papua in Katja... kako pridne otroke imata ... moj ne pokaže nobenega interesa, jaz pa tudi ne Moram pa danes iti v nabavo, plenice, kremice... še pa še... Pa se mi ne da... Pa likat se mi še manj ne da...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.6.2010 10:08:27
|
|
|
|
Dudica1
|
Tud naš Maj kaka v kahlico ko ga vidim da se napenja htro plenico dol in je kupček v kahlici,in potem tako ploska joj je srček
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.6.2010 10:09:47
|
|
|
|
Anonimen
|
jutrček! petrazg, pri nas bo verjetno kakal v plenico do 3, leta ampak mi je dejstvo, da se zaveda tega opravila kot na novo odkrita topla voda... tile možgančki naših mulčkov dejansko delajo na razvoju! Papua, S je pa orto hiter glede uvajanja! bravo! KatMat, T. ima tako luštno odejico! si jo sama naredila? mi2 z mulčkom sva že starejšega pospremila v vrtec, nakupila nekaj hrane, zdaj pa sva doma... še kakšno uro. sandale bo moj popoldne menjal, meni se ne da več nikamor. še v službo ne! koala.ček, sem slišala da moška sterilizacija ni 100%. jaz sem premišljevala, da bi se sama dala sterilizirat,... po 35. letu oz. nevemkoliko otrocih je to ženskam dovoljeno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.6.2010 10:34:38
|
|
|
|
PapuaNG
|
katja, dvomim,da je kaj posebi hiter-že itak ponavadi zjutraj kaka,tako da ga pač posadim na kahlo, flašo v roke in dokler spije oz. poje (če mu dam še piškot), je kupček narejen. Na kahlo sem ga začela dajat pa zato, ker sem ga morala vsako jutro dvakrat preoblačit-ko se je zbudil, pa čez max pol ure, ko se je še pokakal. Je tut moja mami rekla, da nas je dala na kahlo takoj, ko smo samostojno sedeli...pa še tko simpl je pol rito spucat, ker ni vsa zamazana.... zuni pa sonček, jst pa v dolgih rokavih Sem že klimo prižgala, je savna tukaj notri drugače...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.6.2010 11:23:11
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG zuni pa sonček, jst pa v dolgih rokavih Sem že klimo prižgala, je savna tukaj notri drugače... meni je pa mal hladno, pa mam okno odprto. klima je seveda izklopljena... kahla - M. tuli, če ga gor posadim, tudi na nastavku za WC mu ni všeč. bo že.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.6.2010 11:57:41
|
|
|
|
koala.cek
|
iiiiiii kati kakšen cmoček no pri kahlo še vedno uporabljamo za na glavo, kot zaščitno sredstvo. pri tavelikem pa je krasen nadomestek za nogometno žogo. pri nas dan in noč laufa klima - imamo stekleno stavbo in sicer tako, da oken ne moreš odpret.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.6.2010 12:54:50
|
|
|
|
ivanamdb
|
ooooo Kat kok je lustna!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.6.2010 12:58:30
|
|
|
|
PapuaNG
|
ledenka, naš tudi ni hotel kar tko sedet, ga moram zaposlit. Zato mu pa dam flašo v roke, tko da je vsaj nekaj časa na miru.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.6.2010 13:15:39
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb ooooo Kat kok je lustna!!! podpis kolk so sladki, ko spijo
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.6.2010 14:47:22
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kolk so sladki, ko spijo resnično so cukrčki Našga f. so danes cepili. Se je zelo jokal ampak se je hitro potolažil. če bo moj drugo leto ob takem času lulau in kakal v kahlico bom zelo vesela. Pri nas se je ulilo kot pri norcih, tudi soparno je zelo. Klima mi pa ne dela vredu, ker jo je treba prepucat, filtre in to. lepo se imejte na morju dopustniki.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.6.2010 15:10:39
|
|
|
|
ledenka
|
grem počasi domov, greva z M. k frizerju sem se odločila, da grem k drugi frizerki, moja dosedanja mi je mal dolgočasna bom videla, kako bom zadovoljna...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.6.2010 16:28:04
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ledenka, držim pesti za dober rezultat Papua, kahlica? Bravo! Naš tavečji je še ne sprejema, z Majo se zato niti ne trudim Koalcek, ojej, to pa ne more bit prijetno... Obsojen na zdravila za vedno... Ampak samo da boš spet zdrava! Vse ki potujete na morje- uživajte Mi bomo kar doma, nam je še najlepše in najbolj komot.
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?