šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutro! Smo mislili danes v Italijo po obleko zame, ampak je premalo časa, ker imamo ob 14.30 že eno kosilo.tko da gremo v Princa pa v staro Lj. pogledat-mogoče bo kaj sreče. šivilja pri vnetjih je najslabše da umivaš s temi intimnimi mili, ker ful izsušujejo sluznico; nasploh ta mila niso glih prou fajn.Moje kolgecia je tud ves čas imela ena vnetja, potem je pa nehala mila uporabljat in je zdaj okej. Tako da ti priporočam, da samo z vodo tuširaš.Pa mogoče tudi nimaš samo glivice, če ti Canesten ne pomaga-naj ti G bris na bakterije vzame. Pa zdej, ko še dojiš, je itak pomanjkanje estrogena in imaš že zato sluznico bolj nagnjeno k vnetjem. Tanja - najlepša hvala za nasvet - sem te že hotla prašat. Pri meni je itak voda zakon, ker sem ta tiso imela doma, sem pa probala, pa je peklo, tako da nisem več. Se pa jaz tudi bojim, da imajo glivice družbo. Bo treba do ponedeljka počakat, pol pa naprej. Jaz sem že kot zombi - moj ma 36,9, pa cel dan je že v postelji (z izjemo ene ure pred kosilom) - mi smo pa zjutraj jedli palačinke, pospravili dnevno sobo, šli na trg, napihnili bazenčke, pojedli kosilo, jaz sem pa še vmes dala H. spat, pospravila kuhinjo, obesila tri žehte perila in dala eno prat. Zdaj sem tavelika otroka prosila za 15min pavze in sem ju poslala v njuno sobo, kjer se kao igrata, vendar to izgleda tako, da se He že pet minut na ful dere - pa mi ne pade na pamet, da bi šla spraševat kaj je. Tazadnje dretje je sprožil K., ki ji je položil roko na nogo - si lahko mislite to nasilje.
|