Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.6.2010 20:49:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb pa pa punce. zdaj grem. letalo ob 22...hmhmmmm ja k.tja...se mal pa bo haahha pa da slučajno ne boš računalnika s seboj jemala! prijeten let, ivana!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.6.2010 20:55:25
|
|
|
|
ledenka
|
a vse pirčkate? jaz tudi deca ni (what a surprise!), je reku, da bo kmalu... aha, jaz pa sem visoka blondina mulo končno spi... je zaspal z nogami skozi ograjo upam na mirnejšo noč.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.6.2010 20:57:41
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pa sem visoka blondina čas za spremembo slikice v avatarju! si me pa spomnila, ledenka, da je petrazg omenjala novo frizuro. petrazg, si si opogumila?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.6.2010 20:58:25
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb pa pa punce. zdaj grem. letalo ob 22...hmhmmmm ja k.tja...se mal pa bo haahha pa da slučajno ne boš računalnika s seboj jemala! prijeten let, ivana! pa če bojo na TVju poročali o potresu v Londonu, vemo, kdo je kriv uživaj!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.6.2010 21:01:33
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja evo mene. polna peska. smo bili v zooju in še kar ne morem verjet, da sva s tavelikim mulčkom našla bagerček, ki ga je lansko leto zakopal v pesek (pa takrat sva "kot nora" iskala tisti mali "avtoček" in ga nisva našla...)... smešno, kako ti takšna malenkost polepša svet... TO pa je res zanimivo pa sem mislila, da tam mivko kaj menjajo? petrazg, mene tud tvoja frizurca zanima midva greva pa naslednjui teden k frizerju, bomo mal menjali frizerko
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.6.2010 21:02:18
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja jaz pa sem visoka blondina čas za spremembo slikice v avatarju! moj je doma! uau!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.6.2010 21:03:59
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb pa pa punce. zdaj grem. letalo ob 22...hmhmmmm ja k.tja...se mal pa bo haahha pa da slučajno ne boš računalnika s seboj jemala! prijeten let, ivana! pa če bojo na TVju poročali o potresu v Londonu, vemo, kdo je kriv uživaj! Ahahahahah...upam sam da ne bo kej jezna ko pajk....pol bo orkanski veter
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.6.2010 21:05:10
|
|
|
|
Anonimen
|
ledenka, če bo potres v LJ, vemo zakaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.6.2010 21:06:19
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja ledenka, če bo potres v LJ, vemo zakaj ne bo (je bil zjutraj )
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.6.2010 21:08:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: k.tja ledenka, če bo potres v LJ, vemo zakaj ne bo (je bil zjutraj ) aaaa; zato pa je danes tako hitro prišel domov!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.6.2010 21:08:42
|
|
|
|
ledenka
|
nočko
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.6.2010 21:13:49
|
|
|
|
Anonimen
|
lahko noč.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.6.2010 21:26:22
|
|
|
|
majana79
|
končno spi... sploh ne bom komentirala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.6.2010 7:10:15
|
|
|
|
petrazg
|
Dobro jutro... Vstala z malim princem že ob 5.45 , ker ni hotel zaspati nazaj in je tako vriskal in skakal po posteljci, da me je bilo strah , da bo ven padel . Velika dva fanta še spita, oči prišel danes ne vem kdaj... Gremo na Lunin festival, tako da zvrcnte, ko boste tam. Šli bomo pa čimprej... Šivilja... večkrat mora biti potres, bo možek prej domov hodil. Ivana... upam, da uživata... K.atja... a pa res nič ne menjajo mivke? Super za bagerčka, kako je bil pa O. vesel... Majana... še malo in bo zrastel...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.6.2010 7:29:25
|
|
|
|
šivilja
|
Glivice - nič cukra................ne vem če bo šlo. Potres - glivice....................ne vem če bo šlo Lunin festival - oči z vročino......ne vem če bo šlo Ja, večraj je naš oči dobil vročino - 37.6, samo je popolnoma mrtev, tako da me čaka samsi vikend s tremi otroci in popolnoma razsuto bajto. Jih bom probala malo vključit v pospravljanje, pa mogoče malo k moji mami peljala. Pa toliko stvari sem želela narest ta vikend.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.6.2010 7:30:30
|
|
|
|
šivilja
|
Živalski vrt - saj pri igralih ni mivka, ampak je tak globok pesek od katerega si popolnoma bel
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.6.2010 7:45:40
|
|
|
|
petrazg
|
ooo Šivilja... bogi so tile moški z malo vročinice... glavno, da je na piknik lahko šel... No, moj še spi, bomo videli kaj bo, ko se zbudi... Mogoče je pa bolan, ker mu potresa manjka... Katja je pa po mojem mislila mivko pri inkubatorju, tam pri kačici z vodo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.6.2010 8:01:52
|
|
|
|
koala.cek
|
dobro jutro, čakam da malega princa damo spat. veliki princ je ok. ni bilo nobenih bruhajočih izpadov. lepo se imejte na luninem festivalu. smo bili lansko leto, je bilo vroče, folka za znoret, .... me niso ne vem kaj prepričali. recimo da sem stara ratala za množične obhode. šivilja - lahko ti dam za probat justovo intimio ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.6.2010 8:24:36
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek dobro jutro, čakam da malega princa damo spat. veliki princ je ok. ni bilo nobenih bruhajočih izpadov. lepo se imejte na luninem festivalu. smo bili lansko leto, je bilo vroče, folka za znoret, .... me niso ne vem kaj prepričali. recimo da sem stara ratala za množične obhode. šivilja - lahko ti dam za probat justovo intimio ? Sem se v pon. naročila h G. da se probam do morja sestavit. Doma imam Lactacit femina, pa me zdaj peče kot hudič. Mogoče bi potem probala za preventivo, ker mene te nadloge na žalost pogosto obiščejo, samo takega množičnega obiska kot zdaj pa še nisem imela. Petrazg - če njega vprašaš piknik nima nobene povezave s tem, verjetno prej pomanjkanje potresa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.6.2010 8:30:47
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Midva bova tut na luninem, ampak greva takoj ob 10, do 11 potem pa notr... tlele je že 25 v senci, se mi bo sfuzlalo na soncu šivilja, Justovo intimno je zakon! ti ga lahko tut jst posodim, če češ... pa še ful lepo diši petra, hvala, ampak mislim da je še dolga pot do tam... zdaj je začel s histeričnimi izpadi, kadar kaj ni po njegovem pa tako sem mislila da bo moj otrok priden...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.6.2010 8:39:15
|
|
|
|
Dudica1
|
Jutro! Spali do 8h ...moj in tavelik sta šla v trgovino midva bova šla pa tud počasi ven Včeraj smo šli T. kupit sandale,smo kr nike vzeli full lepi.Zdaj pa še Maju kaj lepega,bom šla pa v mass pogledat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.6.2010 8:42:36
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro! Smo mislili danes v Italijo po obleko zame, ampak je premalo časa, ker imamo ob 14.30 že eno kosilo.tko da gremo v Princa pa v staro Lj. pogledat-mogoče bo kaj sreče. šivilja pri vnetjih je najslabše da umivaš s temi intimnimi mili, ker ful izsušujejo sluznico; nasploh ta mila niso glih prou fajn.Moje kolgecia je tud ves čas imela ena vnetja, potem je pa nehala mila uporabljat in je zdaj okej. Tako da ti priporočam, da samo z vodo tuširaš.Pa mogoče tudi nimaš samo glivice, če ti Canesten ne pomaga-naj ti G bris na bakterije vzame. Pa zdej, ko še dojiš, je itak pomanjkanje estrogena in imaš že zato sluznico bolj nagnjeno k vnetjem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.6.2010 12:05:17
|
|
|
|
majana79
|
zunej je čist too much vroče
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.6.2010 12:10:18
|
|
|
|
Anonimen
|
o, majana! kako sem te vesela. en računalniški nasvet bi prosila... boš gotovo vedela! rada bi pomanjšala sliko (fotografijo) in jo naložila na eno spletno stran. kako se to naredi??? ker mi sicer nalaga pa nalaga pa nalaga... in nič ne naloži. vroče pa ja... mi smo kar noter.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 12.6.2010 12:25:36
|
|
|
|
majana79
|
a to misliš v stilu slikomata oziroma shrani.si?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?