|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
4.6.2010 14:11:30   
koala.cek
moja babica umira. zdravniki pravijo, da je samo še vprašanje uruser posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
4.6.2010 14:14:20   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek
moja babica umira. zdravniki pravijo, da je samo še vprašanje uruser posted image user posted image

O, boguser posted image

Koalcek, drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Babici pa ne želim trpljenja... Samo mir...user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
4.6.2010 14:17:49   
majana79
kolegica k., držte se pa velik notranjega miru vsem želim v teh trenutkih user posted image user posted image user posted image

šivilja
, a rabiš čvek??? je spet blue mood?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
4.6.2010 14:21:03   
Dudica1

user posted image Čim manj trpljenjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1004
4.6.2010 14:21:17   
maja1488

Koalkica...držite se! razumem tvojo bolečino...smo šli 14 dni nazaj čez to. Naj bo mirno in čimmanj boleče.

Neposredna povezava do sporočila: 1005
4.6.2010 14:52:57   
ledenka

drži se user posted image user posted image user posted image  naj v miru zaspi...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 1006
4.6.2010 14:54:28   
PapuaNG
koalkica, kot so že rekle...drži se user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
4.6.2010 15:27:14   
Anonimen
koala.ček user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 1008
4.6.2010 15:37:02   
petrazg
Koalček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
4.6.2010 15:56:21   
šivilja
Koala.ček - drži se

Majana - hvala, počutje je že svetlo modre barve. Sva se z mami zjutraj pogovarjali - itak sem za vse sama kriva, ker sem po naravi taka, da sem skrbna in imam rada stvari pošlihtane ( in ne po luftu kot nekateri) pa baje dajem tak vtis, da hočem vse sama zrihtat oz. ga dajeva midva z B. user posted image , v bistvu pa ne želiva ljudi po nepotrebnem obremenjevat. Tako da zdaj bom kar na vsake toliko otroke parkirala k njen in si vzela frej dan. SIgurno - ker takrat ko bom to hotela bo itak zabukirana že s tistimi, ki "rabijo" več pomoči.

Za tržnico danes, se mi pa ni dalo pakirati vse robe - voziček, dežnik, dežna prevleka.... Pa sem šla kar v Koseze, pa še Petro sem vzela s seboj. Saj iz dežja potem itak ni bilo nič, zdaj pa že sonce pribija. Bi šla pa drugi teden spet kaj.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
4.6.2010 16:15:30   
PapuaNG
woohoo, končno dobili odločbo za vrtec-pozitivno user posted image Zdej greva pa z mojim za jutri stvari nabavit, pol pa še na rojstni dan od tete do mojga. Do konca meseca bom pijanec user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
4.6.2010 16:20:04   
Tanja_
Dan!

koalček držite seuser posted image user posted image

Mi tudi jutri praznujemo.Mož je sam naročil torto, ker sva bila skregana, tko da jo je mogu it sam. Še dobro da bo iz Galreije,vsaj vem, da bo dobra. Rabim pa kak recept za kšno fino solato ki paše na piknik. Naredila bom grško. Pa še kakšno bi...Tko da punce z recepti na plano. šivilja ti k si super kuharica?

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
4.6.2010 16:58:48   
ivanamdb
koalcek user posted image  naj cimmanj trpi!

tanja - hladni "risotto" - skuhas rizo, das mal olivnega olja, pa potem na koscke kuhan prsut, sir, kapare, koruza, olive, gobe, mal soli, popra, sok od pol limone, pa se kaj najdes v hladilniku - majhni paradizniki, korencek, ipd. vse majhno. men je to najbolj vsec poleti.. njam

sivilja -aaaaaaaaaaaaaaa camper!!!! moja najljubsa znamka user posted image  ....ful prakticne in comfy, je ze eno 2/3 leta samo te kupujem.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
4.6.2010 17:04:16   
ivanamdb
ah ja, zdaj grem po prijatelco, pride iz dublina, pa vn na vecerjo, tko da ne bo dolgcas danes.
pa se en prevodcek imam do ponedeljka, tko da je vikend booked, in ne bom tolk pogresala D in mojega. user posted image  (no, upam)

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
4.6.2010 18:06:48   
majana79
šivilja, sej midva nisva prišla do tržnice, sam en krog sva nardila, pa na kavo sva šla z ledenko user posted image

naslednji teden sem pa za, ker nisem v četrtek nič naročila na moji tržnici, tako da smo brez vsega

ti pa le spakiraj otroke, pa na večerjo moramo spet it, da se mal spucamo

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
4.6.2010 18:07:55   
majana79
mi smo že pri mojih...

hm, več k pol ure nisem videla svojega otroka, sam slišim ga nekje dol k kriči od veselja user posted image me je že parkrat zagrabilo da bi šla k njemu ampak pol vem da je konec, ker bo sam na meni visel

bom še mal brez njega user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
4.6.2010 19:58:46   
Dudica1
majana samo relax in uživaj user posted image user posted image ...ni dost takih trenutkov tako da izkoristi.

Naša dva spita,Maju še teče iz noska...

Hišico smo dal pod streho user posted image ,jutri še ograjo pa spodaj peskovnik...potem pa še gugalnice...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
4.6.2010 20:01:10   
šivilja
Papua - super za vrtec!!!

Majana - zdaj imam pa malo lažjo vest (da te vsaj Ledenka ni pustila na cedilu). Sem v čet. malo prečekirala mojotržnico pa mi nekako ni potegnilo oz. je bil izbor tak, da bi težko nabrala za 12€.
Večerjo se pa res moramo zmenit. Včeraj ga je H. nekaj sračakala zvečer . mislim, da ji poled dvojk še enkra ven rinejo in jo je B. ob devetih vzel v posteljo, sta se malo drla, nato pa lepo zaspala in je spala do petih zjutraj. JUPIIIII (čeprav v taveliki postelji).

Ivana - a niso luškani čevlji. Jaz sem imela ene njihove in bila zelo zadovoljna in sem jih znosila do neprepoznavnosti. Sem si hotla kakšne v Lj kupit, pa nimajo nič uporabnega ali pa mi ni všeč. Tehle recimo nimajo.

Tanja - poleg že pred časom napisane solate s cuscusom - mozzarela s paradižnikom, francoska solata... Imam pa še dva odlična recepta, za katera je pa prepozno se bojim, če imate piknik že jutri. Eno je namaz presenečenja  (v bistvu ni namaz) ješ zraven krekerjev ali toasta - naloženo v nivojih mislim da  philadephia, paradižnikova mezga, repki kozic, paradižnik, paprika, mozzarela - bi mogla recept poiskat. Drugo pa so špraglji v gorčični marinadi, ko ni špargljec pa lahko isto narediš s porom.
Samo na žalost je oboje bolje, če je narejeno en dan prej- Če te pa zanima ti pa lahko dam recepte.

Dokler dete spi, se moram hitro ven splazit - ob petkih so romantični filmi, pa prej sem solatko oprala - rukola je že iz mojega vrta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
4.6.2010 20:16:33   
Dudica1
tanja francoska solata ... mmmm...
Pri nas jemo domačo solato že sigurno en mesec user posted image
ŠIVILJA si mi dala zdej idejo da bi pa solato jedla ampak zdej sem mi pa ne da na njivo hodit...bo treba kaj drugega poiskat...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
4.6.2010 20:38:37   
koala.cek
ah ja, imam zlatega moža. sem mu včeraj ob desetih zvečer težila, da nimamo nobene milke in mi je danes 3 prinesel. in seveda se trenutno z eno tako slastno bašemuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
4.6.2010 20:39:44   
koala.cek
majana, upam da mulcu nisi šla težit, ker bi te prišla staškatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1021
4.6.2010 20:40:17   
koala.cek
pa spet bom norela čez gorenje. crkuje mi pomivalni stroj. pa zakaj vedno nastopijo ****rije za vikend ?

Neposredna povezava do sporočila: 1022
4.6.2010 20:58:24   
KatMat
koala.cek user posted image user posted image user posted image user posted image

dec sel fuzbal gledat...mami si je eno steklenicko odprla refoska...vabljene...tija je sla spat...danes koncno dobili antibiotikeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1023
4.6.2010 21:00:21   
ledenka
čeeeer user posted image  kuhno bi morala pospravit, pa se mi ne da. pa neki mam za pregledat do pon, če bo ratalo... mojega seveda ni in to me spravlja v noro slabo voljo.

večerja - ja, nujno!!! povejte, naslednji teden ali teden po tem? naslednji teden sem sicer v sredo načeloma zasedena, ampak še nisem čisto sigurna...

pa glavobol mam in rahlo deprast feeling, morda se menstra napoveduje. načeloma bi bil cajt. bi dala noht na mezincu za kozarec vina... ali dva. pa ni nič v bajti. user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 1024
4.6.2010 21:00:25   
koala.cek
kdaj boste kej zmajčke prestavljaje v tavelike postelje ? mi bomo morali počasi tudi to nabaviti, drugače bo mali z ograjo vred ven padel. sem ravno danes zjutraj opazovala in že krepko ven gleda. pa skoz se sedaj zatakne z nogami med letvicami potem pa cvili.user posted image

aja, mere včerajšnega pregleda pri P. 83cm in 11kil. je glih pravuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

katero ime je najlepše???
dija_dijana

izberi najlepše žensko ime?!

dijana (8%)

mia (48%)

danaja (22%)

elena (22%)

Število vseh glasov: 156

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!