Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.6.2010 14:11:30
|
|
|
|
koala.cek
|
moja babica umira. zdravniki pravijo, da je samo še vprašanje ur
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.6.2010 14:14:20
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek moja babica umira. zdravniki pravijo, da je samo še vprašanje ur O, bog Koalcek, drži se Babici pa ne želim trpljenja... Samo mir...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.6.2010 14:17:49
|
|
|
|
majana79
|
kolegica k., držte se pa velik notranjega miru vsem želim v teh trenutkih šivilja, a rabiš čvek??? je spet blue mood?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.6.2010 14:21:03
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek moja babica umira. zdravniki pravijo, da je samo še vprašanje ur Čim manj trpljenja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.6.2010 14:21:17
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek moja babica umira. zdravniki pravijo, da je samo še vprašanje ur Koalkica...držite se! razumem tvojo bolečino...smo šli 14 dni nazaj čez to. Naj bo mirno in čimmanj boleče.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.6.2010 14:52:57
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek moja babica umira. zdravniki pravijo, da je samo še vprašanje ur drži se naj v miru zaspi...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.6.2010 14:54:28
|
|
|
|
PapuaNG
|
koalkica, kot so že rekle...drži se
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.6.2010 15:27:14
|
|
|
|
Anonimen
|
koala.ček
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.6.2010 15:37:02
|
|
|
|
petrazg
|
Koalček
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.6.2010 15:56:21
|
|
|
|
šivilja
|
Koala.ček - drži se Majana - hvala, počutje je že svetlo modre barve. Sva se z mami zjutraj pogovarjali - itak sem za vse sama kriva, ker sem po naravi taka, da sem skrbna in imam rada stvari pošlihtane ( in ne po luftu kot nekateri) pa baje dajem tak vtis, da hočem vse sama zrihtat oz. ga dajeva midva z B. , v bistvu pa ne želiva ljudi po nepotrebnem obremenjevat. Tako da zdaj bom kar na vsake toliko otroke parkirala k njen in si vzela frej dan. SIgurno - ker takrat ko bom to hotela bo itak zabukirana že s tistimi, ki "rabijo" več pomoči. Za tržnico danes, se mi pa ni dalo pakirati vse robe - voziček, dežnik, dežna prevleka.... Pa sem šla kar v Koseze, pa še Petro sem vzela s seboj. Saj iz dežja potem itak ni bilo nič, zdaj pa že sonce pribija. Bi šla pa drugi teden spet kaj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.6.2010 16:15:30
|
|
|
|
PapuaNG
|
woohoo, končno dobili odločbo za vrtec-pozitivno Zdej greva pa z mojim za jutri stvari nabavit, pol pa še na rojstni dan od tete do mojga. Do konca meseca bom pijanec
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.6.2010 16:20:04
|
|
|
|
Tanja_
|
Dan! koalček držite se Mi tudi jutri praznujemo.Mož je sam naročil torto, ker sva bila skregana, tko da jo je mogu it sam. Še dobro da bo iz Galreije,vsaj vem, da bo dobra. Rabim pa kak recept za kšno fino solato ki paše na piknik. Naredila bom grško. Pa še kakšno bi...Tko da punce z recepti na plano. šivilja ti k si super kuharica?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.6.2010 16:58:48
|
|
|
|
ivanamdb
|
koalcek naj cimmanj trpi! tanja - hladni "risotto" - skuhas rizo, das mal olivnega olja, pa potem na koscke kuhan prsut, sir, kapare, koruza, olive, gobe, mal soli, popra, sok od pol limone, pa se kaj najdes v hladilniku - majhni paradizniki, korencek, ipd. vse majhno. men je to najbolj vsec poleti.. njam sivilja -aaaaaaaaaaaaaaa camper!!!! moja najljubsa znamka ....ful prakticne in comfy, je ze eno 2/3 leta samo te kupujem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.6.2010 17:04:16
|
|
|
|
ivanamdb
|
ah ja, zdaj grem po prijatelco, pride iz dublina, pa vn na vecerjo, tko da ne bo dolgcas danes. pa se en prevodcek imam do ponedeljka, tko da je vikend booked, in ne bom tolk pogresala D in mojega. (no, upam)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.6.2010 18:06:48
|
|
|
|
majana79
|
šivilja, sej midva nisva prišla do tržnice, sam en krog sva nardila, pa na kavo sva šla z ledenko naslednji teden sem pa za, ker nisem v četrtek nič naročila na moji tržnici, tako da smo brez vsega ti pa le spakiraj otroke, pa na večerjo moramo spet it, da se mal spucamo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.6.2010 18:07:55
|
|
|
|
majana79
|
mi smo že pri mojih... hm, več k pol ure nisem videla svojega otroka, sam slišim ga nekje dol k kriči od veselja me je že parkrat zagrabilo da bi šla k njemu ampak pol vem da je konec, ker bo sam na meni visel bom še mal brez njega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.6.2010 19:58:46
|
|
|
|
Dudica1
|
majana samo relax in uživaj ...ni dost takih trenutkov tako da izkoristi. Naša dva spita,Maju še teče iz noska... Hišico smo dal pod streho ,jutri še ograjo pa spodaj peskovnik...potem pa še gugalnice...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.6.2010 20:01:10
|
|
|
|
šivilja
|
Papua - super za vrtec!!! Majana - zdaj imam pa malo lažjo vest (da te vsaj Ledenka ni pustila na cedilu). Sem v čet. malo prečekirala mojotržnico pa mi nekako ni potegnilo oz. je bil izbor tak, da bi težko nabrala za 12€. Večerjo se pa res moramo zmenit. Včeraj ga je H. nekaj sračakala zvečer . mislim, da ji poled dvojk še enkra ven rinejo in jo je B. ob devetih vzel v posteljo, sta se malo drla, nato pa lepo zaspala in je spala do petih zjutraj. JUPIIIII (čeprav v taveliki postelji). Ivana - a niso luškani čevlji. Jaz sem imela ene njihove in bila zelo zadovoljna in sem jih znosila do neprepoznavnosti. Sem si hotla kakšne v Lj kupit, pa nimajo nič uporabnega ali pa mi ni všeč. Tehle recimo nimajo. Tanja - poleg že pred časom napisane solate s cuscusom - mozzarela s paradižnikom, francoska solata... Imam pa še dva odlična recepta, za katera je pa prepozno se bojim, če imate piknik že jutri. Eno je namaz presenečenja (v bistvu ni namaz) ješ zraven krekerjev ali toasta - naloženo v nivojih mislim da philadephia, paradižnikova mezga, repki kozic, paradižnik, paprika, mozzarela - bi mogla recept poiskat. Drugo pa so špraglji v gorčični marinadi, ko ni špargljec pa lahko isto narediš s porom. Samo na žalost je oboje bolje, če je narejeno en dan prej- Če te pa zanima ti pa lahko dam recepte. Dokler dete spi, se moram hitro ven splazit - ob petkih so romantični filmi, pa prej sem solatko oprala - rukola je že iz mojega vrta
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.6.2010 20:16:33
|
|
|
|
Dudica1
|
tanja francoska solata ... mmmm... Pri nas jemo domačo solato že sigurno en mesec ŠIVILJA si mi dala zdej idejo da bi pa solato jedla ampak zdej sem mi pa ne da na njivo hodit...bo treba kaj drugega poiskat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.6.2010 20:38:37
|
|
|
|
koala.cek
|
ah ja, imam zlatega moža. sem mu včeraj ob desetih zvečer težila, da nimamo nobene milke in mi je danes 3 prinesel. in seveda se trenutno z eno tako slastno bašem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.6.2010 20:39:44
|
|
|
|
koala.cek
|
majana, upam da mulcu nisi šla težit, ker bi te prišla staškat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.6.2010 20:40:17
|
|
|
|
koala.cek
|
pa spet bom norela čez gorenje. crkuje mi pomivalni stroj. pa zakaj vedno nastopijo ****rije za vikend ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.6.2010 20:58:24
|
|
|
|
KatMat
|
koala.cek dec sel fuzbal gledat...mami si je eno steklenicko odprla refoska...vabljene...tija je sla spat...danes koncno dobili antibiotike
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.6.2010 21:00:21
|
|
|
|
ledenka
|
čeeeer kuhno bi morala pospravit, pa se mi ne da. pa neki mam za pregledat do pon, če bo ratalo... mojega seveda ni in to me spravlja v noro slabo voljo. večerja - ja, nujno!!! povejte, naslednji teden ali teden po tem? naslednji teden sem sicer v sredo načeloma zasedena, ampak še nisem čisto sigurna... pa glavobol mam in rahlo deprast feeling, morda se menstra napoveduje. načeloma bi bil cajt. bi dala noht na mezincu za kozarec vina... ali dva. pa ni nič v bajti.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.6.2010 21:00:25
|
|
|
|
koala.cek
|
kdaj boste kej zmajčke prestavljaje v tavelike postelje ? mi bomo morali počasi tudi to nabaviti, drugače bo mali z ograjo vred ven padel. sem ravno danes zjutraj opazovala in že krepko ven gleda. pa skoz se sedaj zatakne z nogami med letvicami potem pa cvili. aja, mere včerajšnega pregleda pri P. 83cm in 11kil. je glih prav
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
katero ime je najlepše???dija_dijanaizberi najlepše žensko ime?!dijana (
8%)
mia (
48%)
danaja (
22%)
elena (
22%)
Število vseh glasov: 156Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!