petrazg
|
Jutro... Kako je dan takoj lepši, ko se zbudim in je zunaj sonček... Pa še naspala sem se Za nami lep, vendar naporen vikend. Praznovali abrahama od tete, imeli pikinik za drugo teto, ki je na obisku iz Kanade, zapili dojenčka, cartali še enega novega družinskega člana... še enega lepega fantka imamo. Ma, ko bomo dobili punčko, bo ta sigurno razvajena... imamo v družini že skoraj pravo ekipo, sami fantki... čakamo punčko... Fanta sta bila pridna, na fešti smo bili do polnoči, je gospod najmlajši spal v vozičku, Anže pa norel po plesišču Danes popoldan gremo v zoo, če bo katera kje blizu, jutri pa k prijateljici, ki je na obisku iz Anglije.... komaj, komaj čakam, da jo vidim in njena dva sončka... Leela... NY fino, fajn, super. Z očijem uživala kot sveža zaljubljenca. Ma je pasal nama tale odklop... Šoping... je bil, sva nekaj nakupila ... je bil moj priden, nič težil, samo kartico dajal Mislim, da mu pa vseeno do božiča ne smem zatežiti s kakšnim šopingom. Kako London, sta se nažurali, kaj kupovali? Tja moram tudi jaz še kdaj... Ledenka... ne vem, kako imate zmenjeno, ampak meni je za julij čisto preveč. Ji sigurno ne bi plačala. Še za junij mi je tako tako, glede na to, da ste imeli nekaj nesporazumov. To da bi ona šla kar na dopust in podobno... A odločbo si že dobila? Ivana... tebe pa ne sledim več A na Irskem si zdaj? A nio tvoj službe v Nemčiji dobil, pomešala vse... K.tja... hvala Koalček... kam ste že šli za vikend? Super, da je tako uspelo... Majana... ko se ti mali zbuja, naj ti bo v tolažbo, da se tudi pri nas deremo zaradi zobkov. Tele 4 nas bodo ob živce spravile. Sva ga v petek že skoraj na urgenco peljala, ker je imel tako zatečeno dlesen in čisto čisto modro podpludbo... naju je že na sistematiki Grmekova opozorila, da morava biti pozorna in ga peljat, če bo hudo. Lake... kako je vam fajn, vikend na Blendu, pa v Portorožu... uživači
|