Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.5.2010 8:43:37
|
|
|
|
koala.cek
|
šivilja - a veš kje je šele sreda ? do ta čas bo že dobra. držimo pesti
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.5.2010 8:44:43
|
|
|
|
koala.cek
|
majana - uživajte na morju !!! ste pa izbrali najboljši termin do sedaj !!! bo vroče. naš mladič je šel danes prvič letos v kratkih hlačah v vrtec
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.5.2010 8:51:43
|
|
|
|
petrazg
|
Vauuuu Koalček noro... tole moramo en vikend it... A ste šli samo za 1 dan, ali ste prespali kje? Midva sva malo razmišljala , da bi Anžeta v Gardaland peljala, samo moram še poklicat kašna je omejitev višine... se spomnim, da je bilo pri jungli, v piramidi in še na parih stvareh minimalna višina... al 100 ali 110, ena od teh...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.5.2010 8:54:22
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spali zopet odlično. Sicer je papcal ob štirih, ampak je bila pa do takrat od osmih čista tišina. Zato sem se pa jst sama zbudila ob pol treh nekje pa še ob pol sedmih, ko se je nekdo zabil z avtom. Danes je pa na sporedu sesanje, mogoče pa tudi končno te nesrečne žaluzije spucam. Joj, danes teden bom pa že na delovnem mestu Mi je ravno včeraj sodelavka pisala, da so se vsi neki skregal Ma, bo že. Sem rekla, da bom močna in da ne bom pustila, da me povlečejo v te svoje igrice. Res se mi ne da še s tem ubadat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.5.2010 9:17:12
|
|
|
|
koala.cek
|
petrazg - gardaland bo pri nas prišel na vrsto čez nekaj let. sej je super in to, ampak se mi zdi, da je pol stvari zanj čist prehudih. mi je potem brezveze plačevat toliko vstopnine. guliverlandija pa je čist za take majcine. pa še bližje je. ena ura do meje in ena ura od meje. naš je bil ma povsod. je bila z nami punčka, ki končuje prvi razred pa na nekaj stvari ni upala. tako da.....za malega malega pa so bile kamenčki, pa hiške, pa tiste napihljive stvari za skakat, na gusarski ladji je še voda špricala in so vsi samo v kopalkah skakali, pa kao vlak smrti ampak v precej manjši obliki, sicer za naše čist dovolj. pa formule, ki jih lahko sami vozijo, akvarij,.... skratka super. imaš tudi prostor s klopcami, kjer lahko v miru poješ, popiješ...mi smo imeli vse s seboj, vodo, sendviče,....sicer pa cene niso nekaj hude - recimo pasta 6 eur. pa brezplačno parkirišče, seveda. ampak to se splača pogledat izven sezone. če je bilo zdaj vroče in vroče, si ne predstavljam kako mora biti v juliju in avgustu. pa gužve je verjetno tudi več.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.5.2010 9:32:56
|
|
|
|
ledenka
|
jutro na temi o vrtcih sem videla, da je za Trnovo potrebnih precej več kot naših 77 točk. tudi prav, še dobro, da mamo alternativo. popoldan me čaka soočenje z varuško... bo že gulliverlandija, moramo it mogoče bomo sploh šli na dopust v Lignano... bomo videli. bi šla z veseljem z letalom, ampak blilžnje destinacije so poleti vroče, do KanaROV PA LETIŠ 6 UR. ZA MOJGA preveč
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.5.2010 9:33:56
|
|
|
|
petrazg
|
Super je, ja. Vstopnina je pa skoraj 2x ceneje kot Gardaland. Po moje bomo kaj kmalu šli... Kdaj se dobimo na kavici, da ti lahko vrnem vodiče in zemljevide?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.5.2010 9:37:10
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka na temi o vrtcih sem videla, da je za Trnovo potrebnih precej več kot naših 77 točk. tudi prav, še dobro, da mamo alternativo. popoldan me čaka soočenje z varuško... bo že gulliverlandija, moramo it mogoče bomo sploh šli na dopust v Lignano... bomo videli. bi šla z veseljem z letalom, ampak blilžnje destinacije so poleti vroče, do KanaROV PA LETIŠ 6 UR. ZA MOJGA preveč Vrtec... potem ste notri... 70 točk imaš ker ste Ljubljančani, 7 pa zato ker bo tvoj že toliko star, ko bo šel v vrtec... Pa majček je, kar je velika prednost... Držim pesti!! Letalo... jaz tudi samo še bližnje destinacije, 4 ur max
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.5.2010 9:42:49
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ojla! Na hitro... Bila na poroki, delala seminarsko ko nora, jaka je končno sral. Zdej grem pa spat ker imam že od petka seminarska-maraton. Pol moram pa itak šibat na faks to reč oddat, pa na predavanja, pa po tamale, pa kuhat,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.5.2010 9:55:04
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Super je, ja. Vstopnina je pa skoraj 2x ceneje kot Gardaland. Po moje bomo kaj kmalu šli... Kdaj se dobimo na kavici, da ti lahko vrnem vodiče in zemljevide? good question. ah, meni se ne mudi. sploh. če pa boš kdaj željna družbe, pa se lahko zmeniva v zbiljah na igrišču, igralah,... sicer popoldan, ampak nam drugače ne znese. mi smo tam skoraj vsak popoldan.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.5.2010 10:09:19
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Vrtec... potem ste notri... 70 točk imaš ker ste Ljubljančani, 7 pa zato ker bo tvoj že toliko star, ko bo šel v vrtec... Pa majček je, kar je velika prednost... Držim pesti!! nope. z 79 niso noter. HB da imam alternativno varstvo...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.5.2010 10:14:25
|
|
|
|
petrazg
|
Ledenka... iii prehitro brala. Sem mislila, da je meja 77... Smola... HB , da imaš varstvo urejeno! Koalček... ma, se zna zgodit, da bomo imeli čas enkrat konec tedna. Če bo lepo vreme seveda. Če vam pa znese, pridite danes v zoo... jaz sem mojemu obljubila in moramo it. Obvezno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.5.2010 10:32:15
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Ledenka... iii prehitro brala. Sem mislila, da je meja 77... Smola... HB , da imaš varstvo urejeno! Koalček... ma, se zna zgodit, da bomo imeli čas enkrat konec tedna. Če bo lepo vreme seveda. Če vam pa znese, pridite danes v zoo... jaz sem mojemu obljubila in moramo it. Obvezno Potem bo kar držalo za vrtec Trnovo, da bodo sprejeti samo manjši bratci in sestrice, pa še ti baje ne vsi. ZOO - moramo mi tudi spet kaj it, sploh ker imamo letne karte. H. ima svečke do brade, He. je pa enkrat driskala (še preučujem možnost, če je to lahko posledica paracetamol svečk, ker apatit ima pa normalen). H. je tako boga, da spi samo, če jaz ležim zraven nje in tisti trenutek ko zaspi, me He. nujno potrebuje (npr. se pokaka), kar pomeni da je H. danes spala celih 5 min in razpoloženje je temu primerno. No ja , bo že, samo vreme je pa tako lepo, da bi se raje kje potepala, kot pa se špilala bolničarko.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.5.2010 10:46:34
|
|
|
|
ledenka
|
šivilja za bolančici!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.5.2010 10:50:30
|
|
|
|
šivilja
|
Koala.cek - tistale guliverlandija pa res izgleda dobro - se moramo mi tudi enkrat odpravit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.5.2010 10:52:16
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka šivilja za bolančici! Hvala. Upam da ne bo hujšega. Sem pa vseeno rekla možu, naj zvečer skensla večerjo, ker imam občutek da bom mogla it s H. spat, ker drugače bo spet ponočevala kot včeraj. Enkratno - ravno sem jo previla, pa pritiska na veliko.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.5.2010 10:54:24
|
|
|
|
koala.cek
|
uh, do zooja mi danes ne bo ratalo. bi prišli komaj do šestih. takrat je pa že vsega konec. no, ko boste ready pridite. se bosta fanta s kolesi vozila po igrišču. mala dva pa racala po travi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.5.2010 10:59:11
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Enkratno - ravno sem jo previla, pa pritiska na veliko. v čisto plenico je bolj fajn
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.5.2010 13:11:46
|
|
|
|
PapuaNG
|
Evo, midva sva šla pa na rožnik pa na sladoled, imava danes drugo obletnico Sva šla po hm...enem letu? brez malega na rožnik,je pasalo Popoldne greva pa letake za casting spet delit, majo v sredo še enkrat. Zdej so rekli, da mora bit izključno temnolas otrok, najbolje črn. Kje bomo to našli, nimam pojma, nisem danes niti enega videla. Je rekel moj, da greva tle h romom, tm majo zihr temnolase
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.5.2010 13:32:51
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Evo, midva sva šla pa na rožnik pa na sladoled, imava danes drugo obletnico Sva šla po hm...enem letu? brez malega na rožnik,je pasalo Popoldne greva pa letake za cas_ting spet delit, majo v sredo še enkrat. Zdej so rekli, da mora bit izključno temnolas otrok, najbolje črn. Kje bomo to našli, nimam pojma, nisem danes niti enega videla. Je rekel moj, da greva tle h romom, tm majo zihr temnolase Super za sprehod!!! Jaz tudi že razmišljam, kaj bi počela septembra ko bova imela 10. obletnico poroke - sama brez otrok. Čez noč seveda še odpade - trenutno se ogrevam za polet s helikopterjem. Če so pa tako izbirčni glede otrok, naj pa enega izberejo pa pobarvajo na črno. Pri tej starosti je pomoje težko najti enega z izrazito črno frizuro, razen če uporabita idejo od tvojega
< Sporočilo je popravil šivilja -- 24.5.2010 13:33:36 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.5.2010 13:37:07
|
|
|
|
ledenka
|
uf, midva imava pa letos 5. obletnico kaj pa bova, pa nimam pojma šla ven vsak s svojo družbo
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.5.2010 13:41:26
|
|
|
|
koala.cek
|
ooooo midva imava tudi letos 5 let poroke. najeli bomo avtodom in se odpeljali raziskat toskano. družinsko seveda
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.5.2010 13:47:53
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek ooooo midva imava tudi letos 5 let poroke. najeli bomo avtodom in se odpeljali raziskat toskano. družinsko seveda kdaj pa mata? midva julija
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.5.2010 13:53:05
|
|
|
|
koala.cek
|
hihihi...tud midva 30.7.2005 je bil tako vroč dan, da se ne spomnim, če je bilo še kdaj tako vroče...al pa sem tako švicala v tisti obleki
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.5.2010 14:01:27
|
|
|
|
ledenka
|
midva pa 10 dni prej
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?