|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
24.5.2010 8:43:37   
koala.cek
šivilja - a veš kje je šele sreda ? do ta čas bo že dobra. držimo pesti

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 301
24.5.2010 8:44:43   
koala.cek
majana - uživajte na morju !!! ste pa izbrali najboljši termin do sedaj !!! bo vroče. naš mladič je šel danes prvič letos v kratkih hlačah v vrtecuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 302
24.5.2010 8:51:43   
petrazg
Vauuuu Koalček noro... tole moramo en vikend it...user posted image A ste šli samo za 1 dan, ali ste prespali kje? Midva sva malo razmišljala , da bi Anžeta v Gardaland peljala, samo moram še poklicat kašna je omejitev višine... se spomnim, da je bilo pri jungli, v piramidi in še na parih stvareh minimalna višina... al 100 ali 110, ena od teh...

Neposredna povezava do sporočila: 303
24.5.2010 8:54:22   
PapuaNG
jutro,

spali zopet odlično. Sicer je papcal ob štirih, ampak je bila pa do takrat od osmih čista tišina. Zato sem se pa jst sama zbudila ob pol treh nekje pa še ob pol sedmih, ko se je nekdo zabil z avtom.

Danes je pa na sporedu sesanje, mogoče pa tudi končno te nesrečne žaluzije spucam. Joj, danes teden bom pa že na delovnem mestuuser posted image Mi je ravno včeraj sodelavka pisala, da so se vsi neki skregaluser posted image Ma, bo že. Sem rekla, da bom močna in da ne bom pustila, da me povlečejo v te svoje igrice. Res se mi ne da še s tem ubadat.

Neposredna povezava do sporočila: 304
24.5.2010 9:17:12   
koala.cek
petrazg - gardaland bo pri nas prišel na vrsto čez nekaj let. sej je super in to, ampak se mi zdi, da je pol stvari zanj čist prehudih. mi je potem brezveze plačevat toliko vstopnine.

guliverlandija pa je čist za take majcine. pa še bližje je. ena ura do meje in ena ura od meje. naš je bil ma povsod. je bila z nami punčka, ki končuje prvi razred pa na nekaj stvari ni upala. tako da.....za malega malega pa so bile kamenčki, pa hiške, pa tiste napihljive stvari za skakat, na gusarski ladji je še voda špricala in so vsi samo v kopalkah skakali, pa kao vlak smrti ampak v precej manjši obliki, sicer za naše čist dovolj. pa formule, ki jih lahko sami vozijo, akvarij,.... skratka super. imaš tudi prostor s klopcami, kjer lahko v miru poješ, popiješ...mi smo imeli vse s seboj, vodo, sendviče,....sicer pa cene niso nekaj hude - recimo pasta 6 eur. pa brezplačno parkirišče, seveda.

ampak to se splača pogledat izven sezone. če je bilo zdaj vroče in vroče, si ne predstavljam kako mora biti v juliju in avgustu. pa gužve je verjetno tudi več.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 305
24.5.2010 9:32:56   
ledenka
jutro user posted image

na temi o vrtcih sem videla, da je za Trnovo potrebnih precej več kot naših 77 točk. tudi prav, še dobro, da mamo alternativo.

popoldan me čaka soočenje z varuško... bo že user posted image  

gulliverlandija, moramo it user posted image  mogoče bomo sploh šli na dopust v Lignano... bomo videli. bi šla z veseljem z letalom, ampak blilžnje destinacije so poleti vroče, do KanaROV PA LETIŠ 6 UR. ZA MOJGA preveč user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 306
24.5.2010 9:33:56   
petrazg
Super je, ja. Vstopnina je pa skoraj 2x ceneje kot Gardaland. Po moje bomo kaj kmalu šli...user posted image Kdaj se dobimo na kavici, da ti lahko vrnem vodiče in zemljevide?

Neposredna povezava do sporočila: 307
24.5.2010 9:37:10   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

na temi o vrtcih sem videla, da je za Trnovo potrebnih precej več kot naših 77 točk. tudi prav, še dobro, da mamo alternativo.

popoldan me čaka soočenje z varuško... bo že user posted image  

gulliverlandija, moramo it user posted image  mogoče bomo sploh šli na dopust v Lignano... bomo videli. bi šla z veseljem z letalom, ampak blilžnje destinacije so poleti vroče, do KanaROV PA LETIŠ 6 UR. ZA MOJGA preveč user posted image  

Vrtec... potem ste notri... 70 točk imaš ker ste Ljubljančani, 7 pa zato ker bo tvoj že toliko star, ko bo šel v vrtec... Pa majček je, kar je velika prednost... Držim pesti!!

Letalo... jaz tudi samo še bližnje destinacije, 4 ur max user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 308
24.5.2010 9:42:49   
FLASK_A
Ojla!
Na hitro... Bila na poroki, delala seminarsko ko nora, jaka je končno sral. Zdej grem pa spat ker imam že od petka seminarska-maraton. Pol moram pa itak šibat na faks to reč oddat, pa na predavanja, pa po tamale, pa kuhat,...user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 309
24.5.2010 9:55:04   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Super je, ja. Vstopnina je pa skoraj 2x ceneje kot Gardaland. Po moje bomo kaj kmalu šli...user posted image Kdaj se dobimo na kavici, da ti lahko vrnem vodiče in zemljevide?

good question. ah, meni se ne mudi. sploh. če pa boš kdaj željna družbe, pa se lahko zmeniva v zbiljah na igrišču, igralah,... sicer popoldan, ampak nam drugače ne znese. user posted image  mi smo tam skoraj vsak popoldan.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 310
24.5.2010 10:09:19   
ledenka

Vrtec... potem ste notri... 70 točk imaš ker ste Ljubljančani, 7 pa zato ker bo tvoj že toliko star, ko bo šel v vrtec... Pa majček je, kar je velika prednost... Držim pesti!!

nope. z 79 niso noter. user posted image  

HB da imam alternativno varstvo...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 311
24.5.2010 10:14:25   
petrazg
Ledenka... iii prehitro brala. Sem mislila, da je meja 77... Smola... HB , da imaš varstvo urejeno!

Koalček... ma, se zna zgodit, da bomo imeli čas enkrat konec tedna. Če bo lepo vreme seveda. Če vam pa znese, pridite danes v zoo... jaz sem mojemu obljubila in moramo it. Obvezno user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 312
24.5.2010 10:32:15   
šivilja

Ledenka... iii prehitro brala. Sem mislila, da je meja 77... Smola... HB , da imaš varstvo urejeno!

Koalček... ma, se zna zgodit, da bomo imeli čas enkrat konec tedna. Če bo lepo vreme seveda. Če vam pa znese, pridite danes v zoo... jaz sem mojemu obljubila in moramo it. Obvezno user posted image

Potem bo kar držalo za vrtec Trnovo, da bodo sprejeti samo manjši bratci in sestrice, pa še ti baje ne vsi.

ZOO - moramo mi tudi spet kaj it, sploh ker imamo letne karte.

H. ima svečke do brade, He. je pa enkrat driskala (še preučujem možnost, če je to lahko posledica paracetamol svečk, ker apatit ima pa normalen). H. je tako boga, da spi samo, če jaz ležim zraven nje in tisti trenutek ko zaspi, me He. nujno potrebuje (npr. se pokaka), kar pomeni da je H. danes spala celih 5 min in razpoloženje je temu primerno.
No ja , bo že, samo vreme je pa tako lepo, da bi se raje kje potepala, kot pa se špilala bolničarko.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 313
24.5.2010 10:46:34   
ledenka
šivilja user posted image user posted image user posted image  za bolančici!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 314
24.5.2010 10:50:30   
šivilja
Koala.cek - tistale guliverlandija pa res izgleda dobro - se moramo mi tudi enkrat odpravit

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 315
24.5.2010 10:52:16   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

šivilja user posted image user posted image user posted image  za bolančici!

Hvala. Upam da ne bo hujšega. Sem pa vseeno rekla možu, naj zvečer skensla večerjo, ker imam občutek da bom mogla it s H. spat, ker drugače bo spet ponočevala kot včeraj.

Enkratno - ravno sem jo previla, pa pritiska na veliko.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 316
24.5.2010 10:54:24   
koala.cek
uh, do zooja mi danes ne bo ratalo. bi prišli komaj do šestih. takrat je pa že vsega konec. no, ko boste ready pridite. se bosta fanta s kolesi vozila po igrišču. mala dva pa racala po traviuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 317
24.5.2010 10:59:11   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Enkratno - ravno sem jo previla, pa pritiska na veliko.
user posted image  v čisto plenico je bolj fajn user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 318
24.5.2010 13:11:46   
PapuaNG
Evo, midva sva šla pa na rožnik pa na sladoled, imava danes drugo obletnico user posted image Sva šla po hm...enem letu? brez malega na rožnik,je pasalo user posted image Popoldne greva pa letake za casting spet delit, majo v sredo še enkrat. Zdej so rekli, da mora bit izključno temnolas otrok, najbolje črn. Kje bomo to našli, nimam pojma, nisem danes niti enega videla. Je rekel moj, da greva tle h romom, tm majo zihr temnolase user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 319
24.5.2010 13:32:51   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Evo, midva sva šla pa na rožnik pa na sladoled, imava danes drugo obletnico user posted image Sva šla po hm...enem letu? brez malega na rožnik,je pasalo user posted image Popoldne greva pa letake za cas_ting spet delit, majo v sredo še enkrat. Zdej so rekli, da mora bit izključno temnolas otrok, najbolje črn. Kje bomo to našli, nimam pojma, nisem danes niti enega videla. Je rekel moj, da greva tle h romom, tm majo zihr temnolase user posted image

Super za sprehod!!!
Jaz tudi že razmišljam, kaj bi počela septembra ko bova imela 10. obletnico poroke - sama brez otrok. Čez noč seveda še odpade - trenutno se ogrevam za polet s helikopterjem.

Če so pa tako izbirčni glede otrok, naj pa enega izberejo pa pobarvajo na črno.user posted image  Pri tej starosti je pomoje težko najti enega z izrazito črno frizuro, razen če uporabita idejo od tvojegauser posted image

< Sporočilo je popravil šivilja -- 24.5.2010 13:33:36 >

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 320
24.5.2010 13:37:07   
ledenka
uf, midva imava pa letos 5. obletnico user posted image  kaj pa bova, pa nimam pojma user posted image  šla ven vsak s svojo družbo user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 321
24.5.2010 13:41:26   
koala.cek
ooooo midva imava tudi letos 5 let poroke. najeli bomo avtodom in se odpeljali raziskat toskano. družinsko sevedauser posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 322
24.5.2010 13:47:53   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

ooooo midva imava tudi letos 5 let poroke. najeli bomo avtodom in se odpeljali raziskat toskano. družinsko sevedauser posted image user posted image

kdaj pa mata? midva julija user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 323
24.5.2010 13:53:05   
koala.cek
hihihi...tud midva 30.7.2005 je bil tako vroč dan, da se ne spomnim, če je bilo še kdaj tako vroče...al pa sem tako švicala v tisti oblekiuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 324
24.5.2010 14:01:27   
ledenka
midva pa 10 dni prej user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?