|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
22.5.2010 8:39:23   
majana79
Jutro!

Spali tako tako, v bistvu še precej dobro, glede na to da ni dobil svečke.

Smo pa že vsi trije pokonci, kar je čudež. Očitno pomaga da pridejo mravlje na obisk. Spet user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 251
22.5.2010 9:44:33   
Dudica1
Dobro jutro
Zdej grem kmal k frizerju potem pa priprave dalje :)
Vreme bo super lepo...sonček sije...

Lep dan vam želim! user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 252
22.5.2010 9:55:17   
PapuaNG
jutro,

spali zopet odlično-po treh zbujenjih pred polnočjo je potem spal do pol sedmih, popapal en deci pa potegnil do 15 čez 8user posted image Edino mi ni jasno, zakaj se pred polnočjo zbuja. No, sam da se ne po polnoči user posted image
Je moj skor zaspal za casting, mu budilka na telefonu ni zvonila. K sreči je moja mami klicala mal čez 8, tko da smo se hitro popokal pa sem ga peljala v trzin. Zdej pa sam tole mojo grivo posušim, pa grem u citypark po darila za taščo pa sestro od mojga, gremo na rojstni dan pol.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 253
22.5.2010 10:36:23   
ledenka
jutro user posted image  spali bolj slabo, ene 2x je hotu ponoči pit. i guess zobki so krivi... štirka je na poti.

sem mojega za vrtec prepričala user posted image  tako da bomo varuško skenslali, nekje junija pa začnemo z vrtcem.

papua, kako si zadovoljna z vrtcem? VSE me zanima user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 254
22.5.2010 10:47:24   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sem mojega za vrtec prepričala user posted image  tako da bomo varuško skenslali, nekje junija pa začnemo z vrtcem.

bravo! user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 255
22.5.2010 12:00:13   
PapuaNG
papua, kako si zadovoljna z vrtcem? VSE me zanima user posted image

meni je zaenkrat všeč. Vzgojiteljice so prijazne, pa tut otrok zaenkrat še ni veliko. Kokr si vidla na vpisu, je ena starejša vzgojiteljica pa dve mlajši. Tamal se je pa tut hitro navadil bit tam, tako da ni blo panike z uvajanjem. Je pa hecno, da sta samo ene dve punčki, ostalo so fantki. Kadar je lepo vreme, grejo vedno na sprehod s tistim njihovim 'minibusom', zadnjič so šli pa tut na igrišče se mi zdi. Ne vem, kaj te pa še kaj zanima? Aja, spanje imajo po kosilu-okoli dvanajstih, sicer je pa zajtrk okol pol devetih, pol majo malico,kosilo, po spanju (okoli dveh) pa še popoldansko malico. Kaj jejo, nimam pojma, nikoli ne vprašam.

Če te pa še kaj zanima, pa vprašaj.

Sicer pa darila kupljena, niti ni bla taka gužva, glede na to, da je festival nakupov. Pomoje bo popoldne večja gneča. Zdej pa še malega nafutram pa upam, da bo kmalu zaspal. Zaenkrat je še poln energije...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 256
22.5.2010 12:24:03   
mama11
Živjo punce! Jaz se vam pa res ful dolgo nisem javila. 3.5. maja sem šla nazaj v službo in enostavno ni zneslo. Malo je trajalo, da smo se ujeli, ampak Julijo čuva tašča in ni bilo vsaj pri njej nobene krize. Jaz vstajam ob pol šesti, v službi sem ob pol sedmi, tako da starejšo zrihta in v vrtec dostavi user posted image . Julija ponavadi hrčka do pol devetih, potem jo zrihta in crklja tašča. Jaz malo pred četrto odidem iz službe in začne se moj najbolj stresni čas dneva - drvenje, da pridem pravočasno do vrtca, ki se zapre ob pol petih. Seveda je moja starejša srčica praktično vedno zadnja tam, ampak kaj hočemo user posted image . Ko prideva domov, se pa vse tri crkljamo na polno.

Sicer pa, službe sem se navadila, tudi h.b. še vedno rada opravljam svoje delo. Ostale novice:
  1. Julija je začela spati po celo noč. Izjemoma se mogoče 1x tedensko enkrat zbudi, da ji popravim dudo ali dam vodo. Pa nisem čisto prepričana, kaj je pomagalo - to da sva se z mojim preselila na kavč v dnevno sobo ali to, da je dobila blazino (povštrček.)
  2. V tem mesecu je J. dobila dve štirici. Praktično brez problema pri spanju. Tako da ima zdaj 10 zob in smo končno na polovici user posted image user posted image user posted image .
  3. Včasih me že pokliče mama, pokazati zna, kje ima laske, včasih pa tudi zobke in noska.
  4. Zaključili smo z dojenjem.
  5. Je totalni vsejed in tudi velikojed. Nimam pojma, kam daje, ampak tudi če je pojedla pred 5 minutami poln obrok, bo komurkoli (še posebej meni), ki kaj je v njeni bližini težila, da da še njej. Še iščem stvar, ki je ne bi jedla - od solate, tunine iz konzerve, itn. Kosi ji ne delajo nobenih težav, jabolka in hruške je v krhljih, kuhan korenček ji daš v roko in ga sama poje za šalo. Ful mi ni jasno, kam da, ker se vsaj meni ne zdi nič kaj obilna.
  6. 2.6. bo imela sistematskega in takrat bom videla, kje smo pri kilaži in velikosti, ampak št. 80 ji je ravno pravšnja.
  7. Včeraj je praznovala rojstni dan, T. ji je narisala risbico, midva sva ji pa dala eno škatlo Lego Duplo z živalskimi figuricami. Fešta bo jutri popoldne, tako da držite pesti za lepo vreme (mimogrede, pri nas je ravnokar spet ploha...).

Toliko o nas. Nisem kaj dosti brala nazaj, videla sem, da ima tvoj J. težave pri kakanju Flaska. Kolikor je meni znano so vzroki lahko različni. Včasih pride do tega, ker ima trdo blato, kar pri izločanju boli in potem naslednjič zadržuje kolikor se da, zaradi česar blato spet postane trdo in si v začaranem krogu. Če je to težava, ti priporočam Lactecon. Dobiš ga brez recepta v lekarni, gre za naravni mlečni sladkor, ki je čisto prijetnega okusa in mehča blato. Črevo se zaradi tega ne bo razvadilo, otroku pa daš možnost, da vidi, da kakanje ni boleče. Vsekakor pa moraš težavo čim prej poštimati - dlje kot traja, več časa potem otrok rabi, da gre preko tega.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 257
22.5.2010 12:26:14   
mama11
Ja, pa nimam pojma, kako sem lahko pozabila omeniti eno najpomembnejši novic - dobili smo vrtec user posted image user posted image user posted image . Sem bila vesela kot radio, pa še obe bosta v isti enoti, tako da je res super. Pa imeli smo ful srečo, ker je v naši občini v 1. starostni skupini sprejetih 28, zavrnjenih pa okoli 130 otrok user posted image .

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 258
22.5.2010 13:39:13   
KatMat
bravo za vrtec in 10 zobkov!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 259
22.5.2010 16:20:11   
lake
Tud mi smo bli mal po trgovinah v btc-ju. Najbolj zabaven je bil itak oder z  muziko pred btc-jem, da je T. lahko plesala.

Kupla si pa seveda nisem nič.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 260
22.5.2010 20:10:45   
ivanamdb
ok nobena me ne pogresa user posted image user posted image user posted image jah, bom sla in spremenila nick! user posted image
anyhow, spala do ne vem katere ure, sla v shopping - next,mothercare,evans, bla bla bla. uuuh a je super shopping brez mojega! noben ti ne komplicira!
zdaj sem izvedla da je moj sosed en fant iz nemcije ki je prej zivel v enem drugem residence-u in je flavijev kolega, in se eni nemci ki jih poznam, zdaj vsi zivijo tukaj v bloku! in delajo bbq zdaj tko da so me povabiliuser posted image user posted image happy happy happy, zdaj mi ta irska ni vec tolk depresivna!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 261
22.5.2010 21:26:58   
PapuaNG
No, pa smo doma z rojstnega dneva. Je blo luštno, sploh ker je skos nekdo drug imel malega čez. Je zdej fino, ker hodi in ga vsi sprehajajo naokoli user posted image Bomo videli, kakšna bo noč. Ponavadi je po obiskih kar burno.

Ivana, ti maš pa čist preveč zmešan lajf hahahhauser posted image No, važno, da se maš fajn in uživaš. A kej pogrešaš D? Al si že navajena, glede na to, da ste blo že do zdaj večkrat ločeni? Jst sem še zmer vsakič, ko ga poberem v vrtcu, vesela, da ga vidim...ga celega prelupčkam, čeprav nisem ena tistih mamic, ki ne bi dale svojega mulca iz rok...tkole za dlje časa si pa sploh ne predstavljam...še user posted image

Zdej pa moj fusbal gleda, men je pa to totalen dolgčas. Gledat, kako si eno uro pa pol žogo podajajo gor pa dol. Uiiiiii...not user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 262
22.5.2010 21:37:50   
Anonimen
smo dali skozi družinsko praznovanje. nič ni teklo tako kot smo prvotno zastavili, a je bila B različica tudi okej. mi smo uživali. otroka sta bila zvečer do konca jokava_utrujena. mali veliki je še hotel pogledati "čouderja" in tisti moment, ko je bilo risanke konec, je izginil v Mižalčkah! mali mali pa tudi v neki čudni pozi zaspal. verjetno ga je zmanjkalo med obratom.user posted image

HB za pretežno sončen dan!

mama11, se veselim s teboj!user posted image  pa večkrat se oglasi!

ivana, kaj je narobe? user posted image  nič menjat nickov... še kakšen teden pa boš spet v SLO, ne?

ledenka, jeeee... mali M pa v vrtec!

mene kar malo stiska za malega, ker ni tako družaben kot veliki in zelo trmast je (sicer že nekaj časa ni imel grizalne razvade... upam, da bo do vrtca pozabil, da je kdajkoli grizel). bikolo mali! se sprašujem, če mu bom zas.ala življenje s tem, ko bo tako zgodaj šel v vrtec, po drugi strani pa ima vrtec tudi nemalo dobrih lastnosti... ah; do septembra je še daleč!

majana, upam, da ste opravili z intruderji!

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 263
22.5.2010 21:44:20   
Anonimen
ivana, še nekaj virtualnih user posted image user posted image user posted image ! da bi se bolje počutila!

me čaka pospravljanje kuhinje... (moram torto do konca pojestuser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 264
22.5.2010 21:54:24   
lake
Tud moj in njegova brat gledata fuzbal. Smo mel pozno večerjo, in sm do zdele kuhinjo pospravljala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 265
22.5.2010 22:01:10   
majana79
k.tja, nismo še čist... upam da mi ponoči kakšna ne zleze v posteljo, bom znorela user posted image

jaz tudi gledam fuzbal, no z enim očesom, pa čakam palčke, da pridejo pospravit user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 266
23.5.2010 7:49:35   
PapuaNG
jutro,

sem prva? No, spali zopet celo noč user posted image Sicer bi verjetno še malo potegnil, če bi mu malo mleka dala, pa se mi ni dalo vstat...bo šel pa malo prej spat user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 267
23.5.2010 7:57:02   
majana79
Jutro!

user posted image user posted image user posted image

Spali... nekaj

Spet preganjam mravlje.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 268
23.5.2010 8:25:12   
lake
Dobro jutro!

Spali smo še kar.

Moj je prehlajen in umira, tko da bova šle najbrž s taščo mal na Bled na sprehod.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 269
23.5.2010 8:57:39   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Moj je prehlajen in umira, tko da bova šle najbrž s taščo mal na Bled na sprehod.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 270
23.5.2010 9:46:27   
Anonimen

lake, uživaj na sprehodu!

mi danes verjetno - kolo. žal še vedno brez prikolice za kolo (ko pa je takšna ponudba, da se težko odločimuser posted image , finance pa omejene, da bi kupila najboljšouser posted image )

uf, majana, te čist razumem... v tem primeru postanem povsem morilsko razpoložena. pa sem miroljuben človek... v naravi pazim, da ne stopam v mravljišča.

ivana, je bbq večer uspel?

Papua, kakšen recept za celonočno spanje? pa user posted image , seveda!
sem še vedno v stanju premišljevanja, kako enoletnika odvaditi od dojenja...user posted image

lepo preživite dan_ grem kasneje vplačat lotouser posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
23.5.2010 10:30:18   
PapuaNG
katja, brez recepta. Sprememba je edino ta, da zdaj hodi, pa mogoče porabi več energije? No, sicer bomo pa videli, kako dolgotrajno bo to celonočno spanje. Je že imel eno tako obdobje (lani na morju), pa je šlo potem spet na slabše. Tako da raje počakam še kak teden ali dva, preden se začnem prehitro veselit user posted image

Sem pa malce očedila spalnico, se je polno ene krame nabral, da o prahu ne govorim, pa se nikakor nisem spravila spucat vse skupaj. Se je hitro nabralo za dva stroja cunj, tako da se ena žehta že pere. Čaka me še sesanje stanovanja, ker mi bodo počasi mravlje začele hodit od vseh drobtin po tleh user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 272
23.5.2010 10:42:53   
ledenka
jutro user posted image

k.tja, good luck z odvajanjem... moj škrat stoji poleg mene in sisa user posted image  pred 5 min je pojedel banano s skuto, pa je spet lačen al kaj...

ivana, kako je bil bbq party? mi smo tud meli žar user posted image

papua, to me še zanima, koliko otrok imajo zdaj v varstvu? sem ravno videla,da še oglašujejo

eno vprašanje - če skenslam varuško s 1.6., plačam pa ji še junij, bi se vam to zdelo ok? moj bi ji plačal še junij in julij... men se to zdi preveč.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 273
23.5.2010 12:03:13   
PapuaNG
ledenka, prijavljenih imajo kao 13, ampak jst jih več kot 10 zihr še nisem videla do zdaj, pa malega pripeljem, ko je večina že tam, enako ko ga pridem iskat. Ponavadi jih vidim ene 6-7 vse skupaj. Zdej, a so drugi bolni ali samo še niso začeli z varstvom, ne vem...
Za varuško je pa en mesec pomoje čist dost, če ji plačaš. A ste bli kako dogovorjeni? Ker tukaj v vrtcu je recimo odpovedni rok 45 dni, ampak to je logično, ker morajo plačevat najemnino pa vse, ne glede na število otrok v varstvu. Sem se pa že pogovarjala, pa so rekle, da pričakujejo zdej, ko bodo odločbe zunaj, več povpraševanja (kar je logično).

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 274
23.5.2010 14:48:36   
Anonimen
Dudica, živjo, a samo medve strašiva na RRju? ah, te že ni več, samo še Kla30. ŽIVJO!

moj mali veliki se uči angleščino (z gledanjem risanke), moj mali mali zaspal na kolesu in smo ga samo prenesli v posteljo. njun oče bi tudi moral biti nekje doma (verjetno je šel ležat, da mu ne bi bilo potrebno obešati cunj in pospravljati posode...)

moj bi ji plačal še junij in julij...

sumljivo! user posted image

pa še junija je hotela za 1 teden na dopust, če se ne motim?  priznam, meni je še za 1 mesec preveč. kaj pa imate v pogodbi zapisano?

k.tja, good luck z odvajanjem... moj škrat stoji poleg mene in sisa user posted image  pred 5 min je pojedel banano s skuto, pa je spet lačen al kaj...

hvala. se mi zdi da bo še težje kot z Ojevo dudo... do 4. leta? user posted image

drugače pa, ledenka, banana s skuto je bolj pusta zadeva, mora še malo poplaknit čez! user posted image

uu, Papua, meni je tudi uspelo prah spoditi iz spalnice! prav prijeten občutek, ne?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?