|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
21.5.2010 14:40:02   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Flaška Mislm da bi bla za J. idealna šola kakanja, ki jo izvajajo pri nas. Ne vem sicer čist dobr kako poteka in kako se naročiš, lahko se pa drug teden pozanimam.

tole mi je pa ravno danes razlagala ena sodelavka, da je fajn. njen mulček ima tudi probleme s kakanjem.

flaska user posted image user posted image user posted image  

lake, a nista šli na casting?  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 226
21.5.2010 14:52:17   
majana79
aaaaa, kaj naj skuham?! 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 227
21.5.2010 14:52:18   
lake
Bova šle jutri, ker je zdele totalno sitna, in nebi sodelovla. 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 228
21.5.2010 14:52:44   
majana79
ti lejkica pa nehi pisat takrat k jst, a prou? user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 229
21.5.2010 14:56:05   
lake
user posted image , tud jst glih ugotavljam kaj bom kuhala. So mi pršle na idejo palačinke s sadjem (sej ne da jih znam narest). user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 230
21.5.2010 14:57:33   
majana79
user posted image

a stric google ti nič ne pove user posted image

rabim idejo za J., meni je vseeno kaj

sem misla nardit makarone in sir user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 231
21.5.2010 14:57:49   
lake
http://www.kulinarika.net/recepti/11476/sladice/palacinke-da-dol-pades/

Tole zgleda dobr, samo bi blo treba v trgovino, kar je pa trenutno misija lenoritis.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 232
21.5.2010 14:59:37   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lake
http://www.kulinarika.net/recepti/11476/sladice/palacinke-da-dol-pades/
Tole zgleda dobr, samo bi blo treba v trgovino, kar je pa trenutno misija lenoritis.

user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 233
21.5.2010 15:01:11   
lake
Sm zdele poslušala po radiu da naj bi bla tema letošnje parade matura zabava brez alkohola, ja valda ko sm šla prej mim mesta je mem vsak tadrug pir v roki, pol od njih jih je blo že zelo veselo majajočih. 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 234
21.5.2010 15:18:38   
majana79
ma ja, pa spet se derejo s tistimi piščalkami... user posted image

J. si je kr rokce na glavo tiščou user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 235
21.5.2010 15:24:35   
šivilja
Flaska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MI odločbe za vrtec še nimamo, vrtec pa imamo user posted image user posted image user posted image

Sva bili na castingu - so kar obe posneli (ne vem sicer zakaj). H. se je popolnoma vživela v vlogo in se mastno pokakala. Ne vem če je že kdaj v svojem kratkem življenjcu tako ogromen dr.. proizvedla. Drugače ji je bilo pa všeč - se je dogajalo!

Tako zdaj grem pa eno solato skupaj vrečt, ker sem že pošteno lačna.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 236
21.5.2010 15:52:18   
PapuaNG
Mi smo že iz vrtca, masa za poplete se paca, še malo počakam, pa grem po mojega v trzin. Bo vseeno še mulota posnel, mogoče pa bo kej. Sem rekla, če ga bo sam peljal (še vedno nima izpita za avto),če bo po kakšnem čudežu izbran, pa je rekel, da bo. No, itak nimava šans, tko da se ne sekiram. Tamal je bil pa spet trikrat preoblečen v vrtcu. So rekle vzgojiteljice,da ga preoblečejo zarad drugih mulčkov, da se ne bi kdo kaj nalezel. Sej, po svoje imajo prav, doma res ni take panike, tam je pa malo drugače. Bomo moral garderobo mal povečat,drugače moram na dva dni prat, pa sploh tok pisanih cunj ne naberemo. Sam mi je prav bedno zdej kupovat trenirke, če bo kmalu vroče in 30 stopinj user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 237
21.5.2010 16:09:03   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Sam mi je prav bedno zdej kupovat trenirke, če bo kmalu vroče in 30 stopinj user posted image

glede na dolgoročne napovedi bo poletje usrano, tko k je zdele

jaz nekako ne verjamem da bo letos kaj prave vročine user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 238
21.5.2010 16:09:27   
KatMat
babnce papa....grem pocasi se zrihtat za na dekliscino

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 239
21.5.2010 18:47:15   
HM84
Oh ja...že 10 strani, jaz vas pa še vedno pri "Dojenčkih" iščem...user posted image Bom mogla bolj pogosto sem pokukat...

Ja, si moram najprej službo najdit, tam bo več časa ot domauser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 240
21.5.2010 20:20:21   
Dudica1
Sm bila pri kozmetičarki...bi šla kdaj na kaj bolj sproščujočega user posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 241
21.5.2010 20:24:27   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Hvala za pikepoke. Stanje je resnejše kot sem mislilauser posted image Jaka ne bruha več NIČ, tako da je kakršnakoli viroza izkjučena. Torej je bil samo živčen ker smo ga silili naj kakauser posted image Tega pa ne znam rešit sama, nimam ideje... Če ne bo kakal ga bo bolel trebuh, če ga silim kakat mi pa bruha ko vidrauser posted image

ojoj flaška, začaran krog user posted image user posted image user posted image user posted image

Probaj še slivov sok od hippa-tamale flaške, ki jih prodajajo v vsaki štacuni. Stane te nič oz. malo pa še dober je. Masaža trebuščka v smeri urinega kazalca.

Super za vse, ki ste dobile vrtec user posted image . majana držim pesti, da dobite tudi vi jeseni prostor user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 242
21.5.2010 20:28:48   
Leela
papua saj se ne bo noben nalezu, ker ne bruha zaradi viroze ampak ima refluks. Se pa refluks preraste, mišica se sama okrepi.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 243
21.5.2010 20:38:00   
PapuaNG
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

papua saj se ne bo noben nalezu, ker ne bruha zaradi viroze ampak ima refluks. Se pa refluks preraste, mišica se sama okrepi.

Mah, baje majo tako politiko. Kaj čem...mogoče bojo pa zdravila kaj pomagala, če mu jih bodo dali. Sej tanjini tamali so isto dali zdravila, pa se je pol nehalo. Je pa danes popoldne, ko sva prišla iz vrtca bruhnil in je prav po kisu smrdelo user posted image Hvalabogu ni videt, da bi ga to kaj zelo motilo, ker nikoli ni nič jokal zarad tega...

Sva pa končno pojedla kosilo-večerjo, tamal je pol časa tečnaril zraven, ker je bil že čist zaspan, zdej pa že pridno panča, kar brez kopanja, je bilo prepozno. Mogoče se pa ponovi čudež, pa spi spet celo noč user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 244
21.5.2010 20:40:28   
Leela
ja čez politiko se pa ne sme user posted image

sigurno mora dobiti kaj proti kislini, ker razžira požiralnik user posted image user posted image user posted image . Čimprej se zrihtajte.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 245
21.5.2010 21:52:56   
koala.cek
čer, a se zdaj vse zdravite ane ? sej vem sej vem, prekleta pijačauser posted image

mi smo v nizkem štartu na potujoči vikend. gremo proti lignanu, obiskat wonderland za naše mulce, pa na toplo sonce, plaže, mivka....ah ja, se že vidim s coctajlom v rokiuser posted image

lep vikend. se gremo stiskatuser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 246
21.5.2010 22:04:01   
lake
T. še kar ne  spi. Res ne vem od kje ji energija, jst bom pa glih kar dol padla.

Še torto počakam, ki jo moj peče, pa upam da vmez tud T. zaspi.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 247
21.5.2010 22:47:57   
Anonimen
se kar malo čudno počutim.
sem si jutrišnjo soboto kar frej vzela... pa tako hitro sem se navadila delat sobote! user posted image

šivilja, je tvoja H. zadela bistvo reklame za Pamperske! user posted image

Papua, tole, da se drugi otroci ne bi nalezli... je pa mal' mim' user posted image
so včasih bruhanje mojega mulčka tudi v dvomih gledali... če je zakašljal, je prec še bruhnil, če se je preveč razburil in predolgo jokal, je prec bruhnil (zato je malo bolj razvajen, ker sva se vedno bala, da ne bi spraznil želodca... ker poleg tega bruhanja je še jedel kot kakšen piščanček...) pa ko je začel govorit, je rekel, da ga trebušček tišči in je bruhnil (sem že na anoreksijo in bulimijo pomislilauser posted image )
user posted image  da hitro rešite zadevo!

koala.ček jutri uživajte. sem slišala, da je tale Linjan prav luštna zadeva za otročke!

jaz pa hitim pred televizor, da se malo odpočijem, ker me potem čaka obešanje perila user posted image  in čiščenje.
lahko noč vam želim!

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 248
22.5.2010 1:03:52   
ivanamdb
punce! pogresam vas! res!
zdaj sm prisla nazaj s ene hen party, kako se rece, dekliscina?
mislim, take napite babe...bljak, pa tud nivo konverzacije..... bljak se dvakrat
v bistvu je bla dekliscina (se traja, jaz sem sla) od ene zenske iz firme, iz oddelka, in kako so (as usual) v marketingu samo zenske, smo vse sle....kaj ces....kao moras.
ja, ta zenska je stara 40 let, in ze enih 10 zivi skupaj s fantom... ne vem, men se to zdi mal neumno delat tiste dekliscine, kot da bi bla stara 20 let in da nisi se nikoli bila zunaj hise....in tolk so se vse napile in kricale da je blo res zalostno, posebaj ce niso nobene frendice, ampak samo sodelavke....ne vem, ce grem na zur s prijateljimi potem sam bolj sproscena, ampak ce grem s sodelavci, to mi se zdi drugacno. a sem jaz narobe?
anyhow, res sem vas pogresala!user posted image
zdaj grem mal na fb, potem pa zu schlafen. nocko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 249
22.5.2010 8:06:32   
lake
Dobro jutro!

Sonček je user posted image user posted image

Še najeva se pa greva na casting, pol pa mal v shoping se gužvat v btc.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?