Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 14:40:02
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Flaška Mislm da bi bla za J. idealna šola kakanja, ki jo izvajajo pri nas. Ne vem sicer čist dobr kako poteka in kako se naročiš, lahko se pa drug teden pozanimam. tole mi je pa ravno danes razlagala ena sodelavka, da je fajn. njen mulček ima tudi probleme s kakanjem. flaska lake, a nista šli na casting?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 14:52:17
|
|
|
|
majana79
|
aaaaa, kaj naj skuham?!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 14:52:18
|
|
|
|
lake
|
Bova šle jutri, ker je zdele totalno sitna, in nebi sodelovla.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 14:52:44
|
|
|
|
majana79
|
ti lejkica pa nehi pisat takrat k jst, a prou?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 14:56:05
|
|
|
|
lake
|
, tud jst glih ugotavljam kaj bom kuhala. So mi pršle na idejo palačinke s sadjem (sej ne da jih znam narest).
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 14:57:33
|
|
|
|
majana79
|
a stric google ti nič ne pove rabim idejo za J., meni je vseeno kaj sem misla nardit makarone in sir
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 15:01:11
|
|
|
|
lake
|
Sm zdele poslušala po radiu da naj bi bla tema letošnje parade matura zabava brez alkohola, ja valda ko sm šla prej mim mesta je mem vsak tadrug pir v roki, pol od njih jih je blo že zelo veselo majajočih.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 15:18:38
|
|
|
|
majana79
|
ma ja, pa spet se derejo s tistimi piščalkami... J. si je kr rokce na glavo tiščou
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 15:24:35
|
|
|
|
šivilja
|
Flaska MI odločbe za vrtec še nimamo, vrtec pa imamo Sva bili na castingu - so kar obe posneli (ne vem sicer zakaj). H. se je popolnoma vživela v vlogo in se mastno pokakala. Ne vem če je že kdaj v svojem kratkem življenjcu tako ogromen dr.. proizvedla. Drugače ji je bilo pa všeč - se je dogajalo! Tako zdaj grem pa eno solato skupaj vrečt, ker sem že pošteno lačna.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 15:52:18
|
|
|
|
PapuaNG
|
Mi smo že iz vrtca, masa za poplete se paca, še malo počakam, pa grem po mojega v trzin. Bo vseeno še mulota posnel, mogoče pa bo kej. Sem rekla, če ga bo sam peljal (še vedno nima izpita za avto),če bo po kakšnem čudežu izbran, pa je rekel, da bo. No, itak nimava šans, tko da se ne sekiram. Tamal je bil pa spet trikrat preoblečen v vrtcu. So rekle vzgojiteljice,da ga preoblečejo zarad drugih mulčkov, da se ne bi kdo kaj nalezel. Sej, po svoje imajo prav, doma res ni take panike, tam je pa malo drugače. Bomo moral garderobo mal povečat,drugače moram na dva dni prat, pa sploh tok pisanih cunj ne naberemo. Sam mi je prav bedno zdej kupovat trenirke, če bo kmalu vroče in 30 stopinj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 16:09:03
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Sam mi je prav bedno zdej kupovat trenirke, če bo kmalu vroče in 30 stopinj glede na dolgoročne napovedi bo poletje usrano, tko k je zdele jaz nekako ne verjamem da bo letos kaj prave vročine
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 16:09:27
|
|
|
|
KatMat
|
babnce papa....grem pocasi se zrihtat za na dekliscino
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 18:47:15
|
|
|
|
HM84
|
Oh ja...že 10 strani, jaz vas pa še vedno pri "Dojenčkih" iščem... Bom mogla bolj pogosto sem pokukat... Ja, si moram najprej službo najdit, tam bo več časa ot doma
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 20:20:21
|
|
|
|
Dudica1
|
Sm bila pri kozmetičarki...bi šla kdaj na kaj bolj sproščujočega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 20:24:27
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Hvala za pikepoke. Stanje je resnejše kot sem mislila Jaka ne bruha več NIČ, tako da je kakršnakoli viroza izkjučena. Torej je bil samo živčen ker smo ga silili naj kaka Tega pa ne znam rešit sama, nimam ideje... Če ne bo kakal ga bo bolel trebuh, če ga silim kakat mi pa bruha ko vidra ojoj flaška, začaran krog Probaj še slivov sok od hippa-tamale flaške, ki jih prodajajo v vsaki štacuni. Stane te nič oz. malo pa še dober je. Masaža trebuščka v smeri urinega kazalca. Super za vse, ki ste dobile vrtec . majana držim pesti, da dobite tudi vi jeseni prostor
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 20:28:48
|
|
|
|
Leela
|
papua saj se ne bo noben nalezu, ker ne bruha zaradi viroze ampak ima refluks. Se pa refluks preraste, mišica se sama okrepi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 20:38:00
|
|
|
|
PapuaNG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela papua saj se ne bo noben nalezu, ker ne bruha zaradi viroze ampak ima refluks. Se pa refluks preraste, mišica se sama okrepi. Mah, baje majo tako politiko. Kaj čem...mogoče bojo pa zdravila kaj pomagala, če mu jih bodo dali. Sej tanjini tamali so isto dali zdravila, pa se je pol nehalo. Je pa danes popoldne, ko sva prišla iz vrtca bruhnil in je prav po kisu smrdelo Hvalabogu ni videt, da bi ga to kaj zelo motilo, ker nikoli ni nič jokal zarad tega... Sva pa končno pojedla kosilo-večerjo, tamal je pol časa tečnaril zraven, ker je bil že čist zaspan, zdej pa že pridno panča, kar brez kopanja, je bilo prepozno. Mogoče se pa ponovi čudež, pa spi spet celo noč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 20:40:28
|
|
|
|
Leela
|
ja čez politiko se pa ne sme sigurno mora dobiti kaj proti kislini, ker razžira požiralnik . Čimprej se zrihtajte.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 21:52:56
|
|
|
|
koala.cek
|
čer, a se zdaj vse zdravite ane ? sej vem sej vem, prekleta pijača mi smo v nizkem štartu na potujoči vikend. gremo proti lignanu, obiskat wonderland za naše mulce, pa na toplo sonce, plaže, mivka....ah ja, se že vidim s coctajlom v roki lep vikend. se gremo stiskat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 22:04:01
|
|
|
|
lake
|
T. še kar ne spi. Res ne vem od kje ji energija, jst bom pa glih kar dol padla. Še torto počakam, ki jo moj peče, pa upam da vmez tud T. zaspi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 22:47:57
|
|
|
|
Anonimen
|
se kar malo čudno počutim. sem si jutrišnjo soboto kar frej vzela... pa tako hitro sem se navadila delat sobote! šivilja, je tvoja H. zadela bistvo reklame za Pamperske! Papua, tole, da se drugi otroci ne bi nalezli... je pa mal' mim' so včasih bruhanje mojega mulčka tudi v dvomih gledali... če je zakašljal, je prec še bruhnil, če se je preveč razburil in predolgo jokal, je prec bruhnil (zato je malo bolj razvajen, ker sva se vedno bala, da ne bi spraznil želodca... ker poleg tega bruhanja je še jedel kot kakšen piščanček...) pa ko je začel govorit, je rekel, da ga trebušček tišči in je bruhnil (sem že na anoreksijo in bulimijo pomislila ) da hitro rešite zadevo! koala.ček jutri uživajte. sem slišala, da je tale Linjan prav luštna zadeva za otročke! jaz pa hitim pred televizor, da se malo odpočijem, ker me potem čaka obešanje perila in čiščenje. lahko noč vam želim!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.5.2010 1:03:52
|
|
|
|
ivanamdb
|
punce! pogresam vas! res! zdaj sm prisla nazaj s ene hen party, kako se rece, dekliscina? mislim, take napite babe...bljak, pa tud nivo konverzacije..... bljak se dvakrat v bistvu je bla dekliscina (se traja, jaz sem sla) od ene zenske iz firme, iz oddelka, in kako so (as usual) v marketingu samo zenske, smo vse sle....kaj ces....kao moras. ja, ta zenska je stara 40 let, in ze enih 10 zivi skupaj s fantom... ne vem, men se to zdi mal neumno delat tiste dekliscine, kot da bi bla stara 20 let in da nisi se nikoli bila zunaj hise....in tolk so se vse napile in kricale da je blo res zalostno, posebaj ce niso nobene frendice, ampak samo sodelavke....ne vem, ce grem na zur s prijateljimi potem sam bolj sproscena, ampak ce grem s sodelavci, to mi se zdi drugacno. a sem jaz narobe? anyhow, res sem vas pogresala! zdaj grem mal na fb, potem pa zu schlafen. nocko.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.5.2010 8:06:32
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Sonček je Še najeva se pa greva na casting, pol pa mal v shoping se gužvat v btc.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?