Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 26.7.2010 9:14:38
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Mislim....očitno pri zmajčicah neki razsaja...zdej je šel še moj pomivalc ma šit no, to je pa zoprno! je vsaj še v garanciji?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 26.7.2010 9:16:18
|
|
|
|
petrazg
|
Joj, ledenka držimo pesti, da vam rata.... Maja... sej jaz še vedno nimam popravljenega... čakam eletroniko, ker se to še na nobenem stroju ni naredilo... Boš po moje ti prej pomivala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 26.7.2010 9:23:03
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Mislim....očitno pri zmajčicah neki razsaja...zdej je šel še moj pomivalc ma šit no, to je pa zoprno! je vsaj še v garanciji? Je ja...še eno leto.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 26.7.2010 9:35:56
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, držim pesti pa da vam res končno uspe it na dopust aja, jutro
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 26.7.2010 9:48:20
|
|
|
|
koala.cek
|
pri nas je tudi trajalo preden so prišli popravit. je pa baje cel kup ljudi glave vkup tiščalo, ker niso vedeli zakaj se to pokvari. in baje, so imeli kar nekaj takih primerov no na koncu so zrihtali... ledenka - think positive ! enkrat se mora zrihtati !!! jutro !!! joj, kako gredo vikendi prehitro !!! še 14 dni, pa gremo spet na dopust !!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 26.7.2010 10:02:09
|
|
|
|
petrazg
|
Koalček še malo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 26.7.2010 10:04:21
|
|
|
|
koala.cek
|
petrazg - bosta kej na zbilje hodila ? ta teden bo kar luštno, ker ne bo vroče...se lahko kdaj dobimo tam okoli 16 ure .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 26.7.2010 10:20:22
|
|
|
|
ivanamdb
|
jutrcek punce. mam tonsilitis, in vegetiram doma. ne grem v sluzbo, no way! drugac pa za piknik, ma saj ni obvezno da mora bit ta vikend, jaz sm sam predlagala, ker nobena ni rekla kater vikend bo. anyhow, mi smo tukaj v nedeljo (v ponedeljek ze sibamo nazaj), ne vem, postojncanke a kaj delate? bi na en kofe ali sladoledcek? koal.cek - za dunaj poglej tudi ce je kaksen holiday inn, oni su tud fajn, in se zna dobit zelo poceni. strinjam se s lake, u-bahn je boljs kot avto, mi smo tudi zadnjic vse s ubahnom okol sli.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 26.7.2010 10:32:15
|
|
|
|
koala.cek
|
hvala za nasvete. bomo šli z avionom. v soboto zjutraj gor, pa zvečer nazaj. še ubahn povezave moram najt iz letališča do zooja.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 26.7.2010 11:25:36
|
|
|
|
petrazg
|
Koalčka... včeraj smo bili na Zbiljah, pa nisem imela tel. zraven... Sem se spomnila na tebe... Daj se z mojim zmenim kako in kaj , pa ti javim... samo v torek ne ker grem v Celje, v petek pa tudi ne , ker peljeva mladičke na počitnice k babici in dediju... Kdaj bi pa vam odgovarjalo? Pa kako je bilo z avtom, imaš novega?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 26.7.2010 12:03:51
|
|
|
|
koala.cek
|
petrazg - meni je vseeno. zaenkrat nimamo nekih planov, razen čertek in petek napovedujejo neko slabo vreme. jutri bomo zagotovo tam, da se fant malo nakolesari. aja, pa nimam več tvoje telefonske. sem tko smotana, da sem zbrisala imenik bi še katera mogoče prišla ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 26.7.2010 14:19:49
|
|
|
|
KatMat
|
Dolenja vas pri cerknici-Farbarjev kozolec 29.8.2010 - KatMat banda - Flaska in banda - Dudica family - Petrazg family - Maja 1488 family - Ledenka family (tudi možek,ki bo delu družbo ostalim možekom) - Leela family - K.tja family - Lake family - Tanja family -
< Sporočilo je popravil KatMat -- 26.7.2010 14:23:28 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 26.7.2010 14:20:35
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek petrazg - meni je vseeno. zaenkrat nimamo nekih planov, razen čertek in petek napovedujejo neko slabo vreme. jutri bomo zagotovo tam, da se fant malo nakolesari. aja, pa nimam več tvoje telefonske. sem tko smotana, da sem zbrisala imenik bi še katera mogoče prišla ? prides na piknik z svojim dragim???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 26.7.2010 15:16:58
|
|
|
|
ledenka
|
mojega bi spravle na piknik? japaja
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 26.7.2010 17:58:58
|
|
|
|
KatMat
|
ne vem zakaj ne....kaj jih ne mara?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 26.7.2010 20:19:23
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ne vem zakaj ne....kaj jih ne mara? ne, čez vikend ma on rad mir, je doma zabubljen. še tiste 3x letno, ko mamo družinska kosila, se komaj spravi... pred ene 16h se sploh ne moremo spravit od doma, hujši je kot 3 babe v kopalnici. sem uspela danes naredit vraga in pol... neki za šiht, it na CSD in banko, nove nohtke mam, pa še končno sem šla CleCle paket iskat mam dvoje nove sandale, Uggice, so super
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 26.7.2010 20:26:23
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, sej ob njegovem delu mene to nič ne čudi jaz imam dnevno opravka z ljudmi v službi in komi čakam mir in tišino (ok, tišine ni več pri nas ) a uggice praviš da so kul? meni so bile ene njihove gladiatorke všeč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 26.7.2010 20:26:59
|
|
|
|
majana79
|
aja, dudi pogrešam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 26.7.2010 20:29:20
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 aja, dudi pogrešam tut jst...upam da so otroci pridni.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 26.7.2010 20:29:20
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, sej ob njegovem delu mene to nič ne čudi jaz imam dnevno opravka z ljudmi v službi in komi čakam mir in tišino (ok, tišine ni več pri nas ) a uggice praviš da so kul? meni so bile ene njihove gladiatorke všeč sandali so super, natikači pa so tudi ok še eno jakno sem si naročila, pa mi ni všeč, moram jutri vrnit Dudi ziher uživa, sam zdaj se ji kolcaaaa
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 26.7.2010 20:32:43
|
|
|
|
majana79
|
kr naj se ji mal ej ledenkica, a sva midve še edini mlekarici? lih prej sem razmišljala kdaj ju bova odvadli tega, predvsem pa kako
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 26.7.2010 20:37:24
|
|
|
|
ledenka
|
em, ko bo star ene 8, me boš vidla na National Geographicu... kot čudno mat, ki še kar doji nimam pojma, kako ga bom odvadila. ampak zaenkrat se ne sekiram, k sreči se je zdaj toliko dojil, da ni dehidriral.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 26.7.2010 20:39:46
|
|
|
|
majana79
|
ma sej, pri J. je isto... zdele ko je bil 2x tako bolan, ni hotel nič pit niti jest... že tako premalo pije, če se ne bi dojil, bi pa že prej pristal na infuziji bova že nekako
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 26.7.2010 20:41:30
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ma sej, pri J. je isto... zdele ko je bil 2x tako bolan, ni hotel nič pit niti jest... že tako premalo pije, če se ne bi dojil, bi pa že prej pristal na infuziji bova že nekako če ne druga, po moje, ko bom začela okol hodit, da bo nehal. zdaj bi rada, da ponoči gremo spet na sam eno pitje, ker zdaj se je hranil vsake 2 uri. kot novorojenček
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 26.7.2010 20:43:29
|
|
|
|
majana79
|
meni je zadnjič moj rekel, da je J. sredi noči lepo dudo ven dal, se priklopil in zaspal nazaj... jaz nimam pojma o tem tako da po pravici povedano sploh ne vem kolkokrat na noč on pije, samo se vidi da nadoknadi ponoči, ker je plenica zjutraj čisto premočena, čez dan vse skupaj niso tolk
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ideje za družinsko silvestrsko nočNikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?