|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
27.7.2010 10:40:20   
Dudica1
Aja kaj je z eelyy a je kaj sporočila kateri al kaj?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
27.7.2010 10:42:36   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

šivilja user posted image user posted image user posted image user posted image  smo te pogrešale!

podpis user posted image  

pa šivilja, čestitke za 1. svečko in in vse najboljše za H!

glede varstva pa ne vem, za koliko časa pa rabiš?

V bistvu rabim varstvo za en teden - potem gre tako ali tako v vrtec

kaj pa tvoj?

ali pa se da morda zmenit, da gre en teden prej v vrtec?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
27.7.2010 11:07:51   
KatMat
a ste videle datum piknika?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
27.7.2010 11:14:28   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

vidle user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
27.7.2010 11:36:04   
Dudica1
smo vidle,ma je še daleč do takrat...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
27.7.2010 11:45:52   
koala.cek
no pa je naša ljuba državica spet poskrbela za razburjanjeuser posted image user posted image  trenutno se jezim, ker so brihtne glave na mobitelu podražili paket iz 33 eur na 35 eur, ter zmanjšali prenos podatkov iz 1gb na 100mb. Če seveda želim spremeniti paket ( recimo da grem na 11eur), moram doplačati 9 eur. Zdaj pa mi povejte, ali je to sploh še normalno? mah, vsak dan mi gre tale naš košček zemlje bolj na bruhanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
27.7.2010 12:22:12   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

no pa je naša ljuba državica spet poskrbela za razburjanjeuser posted image user posted image  trenutno se jezim, ker so brihtne glave na mobitelu podražili paket iz 33 eur na 35 eur, ter zmanjšali prenos podatkov iz 1gb na 100mb. Če seveda želim spremeniti paket ( recimo da grem na 11eur), moram doplačati 9 eur. Zdaj pa mi povejte, ali je to sploh še normalno? mah, vsak dan mi gre tale naš košček zemlje bolj na bruhanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

če pa hočejo, da greš na simobiluser posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
27.7.2010 12:57:25   
koala.cek
ja, smo že bili na simobilu, ampak je problem ker mi doma ne vleče. kaj če mi potem bit paket ? tud če ga imam zastonj, mi ne pomaga popolnoma nič. Je bila cela frka, ko sem bila v porodnišnici, dec doma, pa ni bilo mogoče dobiti veze....no takrat sva se izklopila. user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
27.7.2010 13:25:35   
Leela
oj ivana javi, ko boš v po za kofe. Mi bomo doma.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
27.7.2010 13:36:26   
maja1488
O leela, kako ste?

Dudi, WB. Sej smo vedli, da se boste fino imeli.

Jst ne vem še za nedeljo. Se slišmo.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
27.7.2010 13:56:15   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

oj ivana javi, ko boš v po za kofe. Mi bomo doma.

ojlaaaaa leela!!! kako f in l?
ja mi pridemo na "touch and go" in smo v nedeljo fraj, tko da ne vem, gremo kam, spijemo si kavico? tam dol na postojnski "plazi"? ne vem kako je tam, ce je lepo?
pa tud maja, prid no?

kat - ja vidla datum, najprej narobe vidla, sm rekla, ma kva v cetrtek? potem sm vidla da je avgust...skoda glih bom pelala spet nazaj iz irske...ampak...zdi se da bom potem kr neki cajta ostala v SLO user posted image user posted image tko da se zirh vidimo!

drugac, dans sm sla kao mal v sluzbo, in sm se po eni urci vrnila, ker sm tolk zamasena,vse boli....doma, v pizami, lepo pase!user posted image

ah sh@@t trajekt morm rezervirat! dobr sm se spomnila!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
27.7.2010 14:23:00   
Leela

a kako smo? no comment. L. ima virusno angino. Je že skoraj vredu, ima 37 vročine, tako da računam da bo jutri brez. Ga bo pa nona čuvala, jaz moram it v službo. F. čuva tašča, da je čimmanj z L. samo bomo videli kaj se bo izcimilo.

ja v nedeljo komot na kavico skočimo. Lahko na plaži ja (seveda če bomo zdravi), če ne pa sama pridem.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
27.7.2010 14:24:02   
Leela
ivana pozdrav se čimprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
27.7.2010 14:25:47   
ledenka

a kako smo? no comment. L. ima virusno angino. Je že skoraj vredu, ima 37 vročine, tako da računam da bo jutri brez. Ga bo pa nona čuvala, jaz moram it v službo. F. čuva tašča, da je čimmanj z L. samo bomo videli kaj se bo izcimilo.

user posted image user posted image user posted image  za L!

pa Ivana, še zate par user posted image user posted image user posted image  torej že šteješ dneve do konca... še 4 tedne ali kako user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
27.7.2010 14:57:35   
ivanamdb

ja v nedeljo komot na kavico skočimo. Lahko na plaži ja (seveda če bomo zdravi), če ne pa sama pridem.

uh bogi! sm ze upala da ste se pozdravli!!!! veliko user posted image user posted image

mah, mislim da je moje psihosomatsko, ker ko pridem doma se takoj boljs pocutim! potem ko zacnem mislit o delu vse boli....

hvala ledenka! ja se 2 tedna in jim povedam "vesele novice" oz. adieu, goodbye, addio...in potem imam se 4 tedna kao delat...ampak jaz sm ze uzela zadnji teden pocitnice...tko da vse skupaj se 5 ted.....hahahaha
a ja, odlocila sm tudi da bom dala odpoved tuci ce sm aplicirala za to internal position...mislim, ce jo dobim fajn, ce ne tudi fajn...

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
27.7.2010 20:26:13   
Dudica1
a rabi katera stočji fižol,ga ravno režem in ga lahko pošljem po hitri pošti ker ga mam fullll in se mi ga ne da več pripravljat user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
27.7.2010 21:16:28   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

a rabi katera stočji fižol,ga ravno režem in ga lahko pošljem po hitri pošti ker ga mam fullll in se mi ga ne da več pripravljat user posted image

Jest, jest!!!
Mani ne bo letos čisto nič zraslo, ker sem preveč dopustovala je fižol zrasel do polovice prekel in potem zaradi suše nehal rast. ena velika žalost.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
28.7.2010 7:43:22   
Blueeyes

NEEEEEEEEEE user posted image

drgač pa lep pozdravček vsem

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
28.7.2010 7:44:16   
Blueeyes

user posted image

Dolenja vas pri cerknici-Farbarjev kozolec

29.8.2010

- KatMat banda
- Flaska in bandauser posted image
- Dudica family
- Petrazg family
- Maja 1488 family
- Ledenka family (tudi možek,ki bo delu družbo ostalim možekom)
- Leela family
- K.tja family
- Lake family
- Tanja family
- Blueeyes family

aha, našla :)

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
28.7.2010 8:00:47   
Blueeyes

user posted image

Dolenja vas pri cerknici-Farbarjev kozolec

29.8.2010

- KatMat banda
- Flaska in bandauser posted image
- Dudica family
- Petrazg family
- Maja 1488 family
- Ledenka family (tudi možek,ki bo delu družbo ostalim možekom)
- Leela family
- K.tja family
- Lake family
- Tanja family
- Blueeyes family

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
28.7.2010 8:08:35   
Blueeyes
spet moja bad carma... nikjer nobene

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
28.7.2010 8:51:20   
šivilja
Piknik - se bomo potrudili priti, samo bolj verjetno bom sama, ker ima može toliko dela, da je vesel, če ima kdaj kakšno uro miru in prazno bajto.

Čakam na sestro, da pobere velika dva, jaz pa s Hano spet k zdravniku, ker je dobila čez noič izpuščajčke, zdaj pa ne vem ali od vročine in potu ali od AB. SHow must go on!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
28.7.2010 9:07:20   
ledenka
jutro user posted image  

razmišljam, da bi šli septembra v Kanado... mam eno konferenco, pa bi se malo tam potikali user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
28.7.2010 9:07:53   
ledenka

Piknik - se bomo potrudili priti, samo bolj verjetno bom sama, ker ima može toliko dela, da je vesel, če ima kdaj kakšno uro miru in prazno bajto.

Čakam na sestro, da pobere velika dva, jaz pa s Hano spet k zdravniku, ker je dobila čez noič izpuščajčke, zdaj pa ne vem ali od vročine in potu ali od AB. SHow must go on!
user posted image user posted image user posted image  za H!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
28.7.2010 9:11:45   
maja1488

O boga H. user posted image user posted image user posted image user posted image  da gre hitro mimo.

In za vse bolančke tut user posted image user posted image user posted image .

Me smo doma, danes gre tut M po kosilu domov. Je šla vsa srečna v vrtec, ker bo šla lahko od 12 domov user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...
Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?