Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 10:24:46
|
|
|
|
ledenka
|
majana, sam da ste doma adeno smo imeli tudi pri nas, je trajalo kak mesec, da se je pocajtal. pa je bilo dobro, čez 3 dni pa spet vročina... kati super ideja za piknik! moj dvomim, da bi bil za, midva pa načeloma ja, če bo datum ustrezal flaska za kakanje pri nas nič novega, še kar vsake par ur zakuha.... in danes ima še konkretno drisko, je zdajle že 3. kakal. gremo popoldan spet na Metelkovo...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 10:27:44
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 flaska, ja ful... že zato ker lahko dihava, tam sva pa gorela od vročine oba pa tut J. je bolj zadovoljen, najprej je objel svojega puja hihi IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pri nas nič novega, še kar vsake par ur zakuha.... in danes ima še konkretno drisko, je zdajle že 3. kakal. gremo popoldan spet na Metelkovo... Joj, tole pa ni več res Še kar??!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 10:31:57
|
|
|
|
petrazg
|
o Majana bošček.... Nejc od Petre a ima to... če želiš ti dam cifro in jo malo pokličeš. Pikepoke za malega junaka.... Samo povej s katero sta se skregala... al z Go. al C. '??? Mojega je Go. zadnjič čisto ob živce spravila....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 10:43:26
|
|
|
|
Dudica1
|
Dolenja vas pri cerknici-Farbarjev kozolec - KatMat banda - Flaska in banda - Dudica family - Petrazg family - Maja 1488 - Ledenka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 10:43:49
|
|
|
|
Dudica1
|
pač banda ali family kukr hočte
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 11:00:20
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 BTW majana...tale pišček si ti sam da me ne boš pol pojedla Pa ne bom no, a ne vidiš kako te lepo božam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 11:04:25
|
|
|
|
maja1488
|
Evo...posesano, pomito, pol bo treba pa vse na mesto dat. Z mene pa lije. Bljak. Kosilo je skuhano od včeraj. Bodo čufti...mal razkuhani. So pa taki tini mini, jih je M delala. So kot ene rum kroglice Morš dve v usta dat, da so polna. Kaj je vroče...komej čakam soboto. Ja Leela, bo treba dolge hlače in jopce za gor. Šreka bi pa M tut gledala, sam se mi zdi da je iz dela v del bolj nasilen. Enko je gledala, ji je bil všeč, dvojko sem gledala jst, pa se mi je zdel kr hard zanjo. Trojke pa nisem cele. Sam ene pol ure, pa se je tut skoz preganjal in tepu. Si morm it po donat...me neki daje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 11:22:05
|
|
|
|
majana79
|
petra, ne boš verjela, z G. sam ej, če je ona predstojnica, je tut mal kriva za to, da dopoldne ni nobenga pediatra tam, pa da sama dela popoldne... naj se pa drugače organizirajo sej pol je bla uredu, samo a veš, da rečejo da pripeljemo otroka z vročino, potem mi pa reče sestra da naj počakamo eno uro, ker ima posvetovalnico je pa tut mal too much
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 11:28:31
|
|
|
|
PapuaNG
|
majana, kaj ti ne pripada bolniško spremstvo? Jst sem to dobila, ko je imel mali preiskave v PEK. Tam sem dobila potrdilo, da smo imeli res pregled, potem sem pa od svojega osebnega zdravnika dobila bolniško. Sej ni logično, da tako majhnega otroka kar pustiš samega v bolnišnici al kaj? No, vsekakor upam, da bo mali kmalu bolje, mi je prav hudo brat o vseh bolančkih
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 11:48:24
|
|
|
|
Leela
|
majana super, da sta doma . jaz si tudi ne predstavljam, da nisi pri tako malem otroku. sester je itak premalo...si res ne predstavljam. Bolniško dobiš pa samo za tisti dan, ko ga pelješ v bolnico in iz bolnice. Vmes moraš pa dopust vzet. jaz sem tudi za piknik. maja, šrek je v primerjavi z ninja želvami prava ovčka . lahko pridete pa v kino v soboto, če bo za mašun premrzlo (sobota okoli 12h ljubljana)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 12:01:56
|
|
|
|
PapuaNG
|
ja kaj pa če recimo nimaš več dopusta ? No, sicer pa če maš ok osebnega zdravnika, bi se pomoje dal zment, da ti da bolniško...ker to je pa res nehumano, da ne moreš bit z otrokom. Sej ne rečem, če bi bil že malo starejši, ampak takole Grem stavit, da če bi ga pa kar pustil tam, ker ne bi mogel dopusta vzet, da bi te tam vsi čudno gledali...Kaj pa kot nega družinskega člana? A to pa ne gre, ker je otrok v bolnišnici? Kakor takrat, če ima ženska carski rez, pa ne more skrbeti za otroka in lahko mož vzame bolniško za nego?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 12:04:59
|
|
|
|
PapuaNG
|
u pa je res tako, sem zdej mal pogledala po netu. Te pa so tepci madona...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 12:36:31
|
|
|
|
majana79
|
sem mojo osebno vprašala, če bi lahko poflikali, pa je rekla da so imeli že kontrole in se ne upa ma sej jo razumem, bom dala 2 dni dopusta, če ne pa bi prosila za izrednega...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 12:40:24
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, kje pa misliš da je M. to staknil? a si ga imela potem pri varuški, ker se ne spomnim da si bila en mesec doma? jaz razmišljam o drugi obliki varstva, ker v temle skupnem prevečkrat hodijo bolni tja in mi to ni všeč... v vrtcu jih vsaj zavrnejo če imajo vročino, tle pa ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 12:49:06
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, kje pa misliš da je M. to staknil? a si ga imela potem pri varuški, ker se ne spomnim da si bila en mesec doma? jaz razmišljam o drugi obliki varstva, ker v temle skupnem prevečkrat hodijo bolni tja in mi to ni všeč... v vrtcu jih vsaj zavrnejo če imajo vročino, tle pa ne uf, to je bilo februarja... takrat sva bila cel mesec doma. še dobro, da je bilo res slabo vreme... staknil pa je to po moje od moje mame, ki je zbolela hkrati (par dni prej pa je bila na enih pregledih v bolnici - očitno je od tam prinesla). končno spi... celo joško sem mu uspela spulit iz ust moram čez pol ure poklicat, da greva na pregled. pri nas jih zavrnejo. en je imel zadnjič vnete očke in so ga morali prit iskat.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 12:49:56
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 sem mojo osebno vprašala, če bi lahko poflikali, pa je rekla da so imeli že kontrole in se ne upa ma sej jo razumem, bom dala 2 dni dopusta, če ne pa bi prosila za izrednega... še dobro, da je bil samo 2 dni noter... si predstavljaš, da je par tednov...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 13:07:54
|
|
|
|
koala.cek
|
... bi pa mogle otroka pustiti v bolnici... mož je preživel pol otroštva v bolnici, mama ga je hodila skoraj vsak dan po službi obiskat, nešteto operacij,...groza...si sploh ne predstavljam... mislim, da bi v današnjem času v treh dneh ostala brez službe...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 13:10:28
|
|
|
|
maja1488
|
Groza je tole naše zdravstvo ja. Leela, ninđ HB ne gleda . V Lj pa zihr ne priemo, ker sem sama in Z še ni za kino.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 13:21:10
|
|
|
|
Dudica1
|
Dolenja vas pri cerknici-Farbarjev kozolec - KatMat banda - Flaska in banda - Dudica family - Petrazg family - Maja 1488 - Ledenka - Leela
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 13:21:37
|
|
|
|
Dudica1
|
pa bolančki pozdravite se že
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 13:50:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Dolenja vas pri cerknici-Farbarjev kozolec - KatMat banda - Flaska in banda - Dudica family - Petrazg family - Maja 1488 - Ledenka - Leela - k.tja (če bo datumsko ustrezalo)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 13:55:19
|
|
|
|
Anonimen
|
majana, upam, da J čimprej preboli to virozo in ostali bolančki FLASK_A se veselim s teboj! jaz danes izžeta... do konca, se mi zdi. križ boli. namesto prijetnega dopoldneva z otrokoma sem imela en jamr od malivelikega. še dodatno se mi je vso pot v avtu drl, da hoče McDonaldsa!!! ampak res do konca drl! iz principa ga ne dobi od mene ves mesec! petrazg, ti pišem zs.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 14:13:15
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, po moje bi me pobralo... take stvari me sam odvračajo od tega da bi mela še enega jaz enostavno nisem za to, pa vse to, da mama potrpi, bla bla... mene to uničuje hb je trenutno ok, sem mu dala samo pol svečke namest 3/4, upam da gremo proti koncu najhujšega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 15:14:15
|
|
|
|
lake
|
Vroče za pop.... Kdej dost nisem brala za nazaj. za J in M. Upam da se čim prej pozdravta. Piknik Mi tud.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 15:43:51
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, po moje bi me pobralo... take stvari me sam odvračajo od tega da bi mela še enega jaz enostavno nisem za to, pa vse to, da mama potrpi, bla bla... mene to uničuje hb je trenutno ok, sem mu dala samo pol svečke namest 3/4, upam da gremo proti koncu najhujšega ma deeeeeejjjjjjj! Veš kako je fino imet 2. Lahko 2x tolko jamraš in piz***
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?