|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
23.7.2010 10:24:46   
ledenka
majana, sam da ste doma user posted image user posted image user posted image  adeno smo imeli tudi pri nas, je trajalo kak mesec, da se je pocajtal. pa je bilo dobro, čez 3 dni pa spet vročina...

kati user posted image user posted image user posted image  super ideja za piknik! moj dvomim, da bi bil za, midva pa načeloma ja, če bo datum ustrezal user posted image  

flaska user posted image user posted image user posted image  za kakanje user posted image user posted image user posted image

pri nas nič novega, še kar vsake par ur zakuha.... in danes ima še konkretno drisko, je zdajle že 3. kakal. gremo popoldan spet na Metelkovo...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
23.7.2010 10:27:44   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
flaska, ja ful... že zato ker lahko dihava, tam sva pa gorela od vročine oba
pa tut J. je bolj zadovoljen, najprej je objel svojega puja user posted image

hihiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
pri nas nič novega, še kar vsake par ur zakuha.... in danes ima še konkretno drisko, je zdajle že 3. kakal. gremo popoldan spet na Metelkovo...

Joj, tole pa ni več resuser posted image   Še kar??!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
23.7.2010 10:31:57   
petrazg
o Majana bošček.... Nejc od Petre a ima to... če želiš ti dam cifro in jo malo pokličeš. Pikepoke za malega junaka....user posted image user posted image user posted image

Samo povej s katero sta se skregala... al z Go. al C. '??? Mojega je Go. zadnjič čisto ob živce spravila....user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
23.7.2010 10:43:26   
Dudica1

user posted image

Dolenja vas pri cerknici-Farbarjev kozolec

- KatMat banda
- Flaska in bandauser posted image
- Dudica family
- Petrazg family
- Maja 1488
- Ledenka

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
23.7.2010 10:43:49   
Dudica1
pač banda ali family kukr hočte user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
23.7.2010 11:00:20   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

BTW majana...tale pišček si ti user posted image

sam da me ne boš pol pojedla user posted image

Pa ne bom no, a ne vidiš kako te lepo božam user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
23.7.2010 11:04:25   
maja1488
Evo...posesano, pomito, pol bo treba pa vse na mesto dat. Z mene pa lije. Bljak.

Kosilo je skuhano od včeraj. Bodo čufti...mal razkuhani. So pa taki tini mini, jih je M delala. So kot ene rum kroglice user posted image  Morš dve v usta dat, da so polna.

Kaj je vroče...komej čakam soboto.

Ja Leela, bo treba dolge hlače in jopce za gor. Šreka bi pa M tut gledala, sam se mi zdi da je iz dela v del bolj nasilen. Enko je gledala, ji je bil všeč, dvojko sem gledala jst, pa se mi je zdel kr hard zanjo. Trojke pa nisem cele. Sam ene pol ure, pa se je tut skoz preganjal in tepu.

Si morm it po donat...me neki daje user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
23.7.2010 11:22:05   
majana79
petra, ne boš verjela, z G. user posted image sam ej, če je ona predstojnica, je tut mal kriva za to, da dopoldne ni nobenga pediatra tam, pa da sama dela popoldne... naj se pa drugače organizirajo

sej pol je bla uredu, samo a veš, da rečejo da pripeljemo otroka z vročino, potem mi pa reče sestra da naj počakamo eno uro, ker ima posvetovalnico je pa tut mal too much user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
23.7.2010 11:28:31   
PapuaNG
majana, kaj ti ne pripada bolniško spremstvo? Jst sem to dobila, ko je imel mali preiskave v PEK. Tam sem dobila potrdilo, da smo imeli res pregled, potem sem pa od svojega osebnega zdravnika dobila bolniško. Sej ni logično, da tako majhnega otroka kar pustiš samega v bolnišnici al kaj? No, vsekakor upam, da bo mali kmalu bolje, mi je prav hudo brat o vseh bolančkih user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
23.7.2010 11:48:24   
Leela
majana super, da sta doma user posted image . jaz si tudi ne predstavljam, da nisi pri tako malem otroku. sester je itak premalo...si res ne predstavljam. Bolniško dobiš pa samo za tisti dan, ko ga pelješ v bolnico in iz bolnice. Vmes moraš pa dopust vzet.

jaz sem tudi za piknik.

maja, šrek je v primerjavi z ninja želvami prava ovčka user posted image . lahko pridete pa v kino v soboto, če bo za mašun premrzlo (sobota okoli 12h ljubljana)

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
23.7.2010 12:01:56   
PapuaNG
ja kaj pa če recimo nimaš več dopusta user posted image ?  No, sicer pa če maš ok osebnega zdravnika, bi se pomoje dal zment, da ti da bolniško...ker to je pa res nehumano, da ne moreš bit z otrokom. Sej ne rečem, če bi bil že malo starejši, ampak takole user posted image Grem stavit, da če bi ga pa kar pustil tam, ker ne bi mogel dopusta vzet, da bi te tam vsi čudno gledali...Kaj pa kot nega družinskega člana? A to pa ne gre, ker je otrok v bolnišnici? Kakor takrat, če ima ženska carski rez, pa ne more skrbeti za otroka in lahko mož vzame bolniško za nego? 

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
23.7.2010 12:04:59   
PapuaNG
u pa je res tako, sem zdej mal pogledala po netu. Te pa so tepci madona...

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
23.7.2010 12:36:31   
majana79
sem mojo osebno vprašala, če bi lahko poflikali, pa je rekla da so imeli že kontrole in se ne upa

ma sej jo razumem, bom dala 2 dni dopusta, če ne pa bi prosila za izrednega...

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
23.7.2010 12:40:24   
majana79
ledenka, kje pa misliš da je M. to staknil? a si ga imela potem pri varuški, ker se ne spomnim da si bila en mesec doma?

jaz razmišljam o drugi obliki varstva, ker v temle skupnem prevečkrat hodijo bolni tja in mi to ni všeč... v vrtcu jih vsaj zavrnejo če imajo vročino, tle pa ne

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
23.7.2010 12:49:06   
ledenka

ledenka, kje pa misliš da je M. to staknil? a si ga imela potem pri varuški, ker se ne spomnim da si bila en mesec doma?

jaz razmišljam o drugi obliki varstva, ker v temle skupnem prevečkrat hodijo bolni tja in mi to ni všeč... v vrtcu jih vsaj zavrnejo če imajo vročino, tle pa ne

uf, to je bilo februarja... takrat sva bila cel mesec doma. še dobro, da je bilo res slabo vreme... staknil pa je to po moje od moje mame, ki je zbolela hkrati (par dni prej pa je bila na enih pregledih v bolnici - očitno je od tam prinesla).

končno spi... celo joško sem mu uspela spulit iz ust user posted image  moram čez pol ure poklicat, da greva na pregled.

pri nas jih zavrnejo. en je imel zadnjič vnete očke in so ga morali prit iskat.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
23.7.2010 12:49:56   
ledenka

sem mojo osebno vprašala, če bi lahko poflikali, pa je rekla da so imeli že kontrole in se ne upa

ma sej jo razumem, bom dala 2 dni dopusta, če ne pa bi prosila za izrednega...

še dobro, da je bil samo 2 dni noter... si predstavljaš, da je par tednov...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
23.7.2010 13:07:54   
koala.cek
... bi pa mogle otroka pustiti v bolnici...user posted image

mož je preživel pol otroštva v bolnici, mama ga je hodila skoraj vsak dan po službi obiskat, nešteto operacij,...groza...si sploh ne predstavljam... mislim, da bi v današnjem času v treh dneh ostala brez službe...user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
23.7.2010 13:10:28   
maja1488
Groza je tole naše zdravstvo ja.

Leela, ninđ HB ne gleda user posted image . V Lj pa zihr ne priemo, ker sem sama in Z še ni za kino.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
23.7.2010 13:21:10   
Dudica1

user posted image

- KatMat banda
- Dudica family
- Petrazg family
- Maja 1488
- Ledenka
- Leela

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
23.7.2010 13:21:37   
Dudica1
pa bolančki pozdravite se že user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
23.7.2010 13:50:33   
Anonimen

user posted image

- KatMat banda
- Dudica family
- Petrazg family
- Maja 1488
- Ledenka
- Leela
- k.tja (če bo datumsko ustrezalo)

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2871
23.7.2010 13:55:19   
Anonimen
majana, upam, da J čimprej preboli to virozo user posted image

in ostali bolančki user posted image user posted image user posted image

FLASK_A se veselim s teboj!user posted image

jaz danes izžeta... do konca, se mi zdi. križ boli.
namesto prijetnega dopoldneva z otrokoma sem imela en jamr od malivelikega. še dodatno se mi je vso pot v avtu drl, da hoče McDonaldsa!!! ampak res do konca drl! iz principa ga ne dobi od mene ves mesec!

petrazg, ti pišem zs.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2872
23.7.2010 14:13:15   
majana79
ledenka, po moje bi me pobralo... take stvari me sam odvračajo od tega da bi mela še enega

jaz enostavno nisem za to, pa vse to, da mama potrpi,  bla bla... mene to uničuje user posted image

hb je trenutno ok, sem mu dala samo pol svečke namest 3/4, upam da gremo proti koncu najhujšega

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
23.7.2010 15:14:15   
lake
Vroče za pop....

Kdej dost nisem brala za nazaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za J in M. Upam da se čim prej pozdravta.

Piknik Mi tud.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
23.7.2010 15:43:51   
maja1488

ledenka, po moje bi me pobralo... take stvari me sam odvračajo od tega da bi mela še enega

jaz enostavno nisem za to, pa vse to, da mama potrpi,  bla bla... mene to uničuje user posted image

hb je trenutno ok, sem mu dala samo pol svečke namest 3/4, upam da gremo proti koncu najhujšega

ma deeeeeejjjjjjj! Veš kako je fino imet 2. Lahko 2x tolko jamraš in piz*** user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?