|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
24.7.2010 14:16:22   
PapuaNG
ja, zgleda dež res vpliva. Sem šla do interšporta pogledat za tisti šotorček, pa ga niso imeli. In med potjo nazaj je mulček zaspal v avtu, tko da sem šla še gume od vozička napumpat in ko sem ga prestavila iz avta v posteljo, se je malo zbudil, ampak takoj zaspal nazaj in spal vse skupaj tri ure brez glasu vmes... Jst pa tut dobro uro user posted image
Zdej jo pa počasi mahneva še do milerja po plenice pa futr, dež pa itak ne preneha. Upam, da bo tudi ponoči tako lepo spal user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
24.7.2010 14:24:14   
tubby
Hoj hoj

bl na hitro se javim k me skoz priganjajo user posted image user posted image user posted image je mel moj dopust pa smo naokli hodili vsak dan nekam, največje razočaranje Slovenska obala - Simonov zaliv, gužva, trava fuj

Bolančki hitro okrevajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj bo piknik?

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
24.7.2010 20:02:03   
Dudica1
pakirava...jutri odrinemo,nič ne vemo za kolk dni,bomo videli odvisno od vremena.

Lepo se imejte...byuser posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
24.7.2010 20:03:16   
majana79
papa dudi, uživajte user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
24.7.2010 20:15:04   
maja1488
A greste s šotorom dudi? Na Rabac?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
24.7.2010 21:18:22   
Dudica1
Ja MAJA k sestri...sej ne vem za noč ali dve...sej upam da ne pristanem v "Idriji"user posted image

Sva natovorila...pomoje več kukr če bi šli za dalj časa user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
24.7.2010 21:25:23   
Anonimen
Dudica, prijetno potovanje, živčke na off pa na polno uživajte!

majana, super, da je z J. že bolje... naj mu tale ohladitev pomaga, da bo povsem zdrav.user posted image

mi smo šli danes z mulčkoma ven... za urico, ko ni deževalo. prav prijetno. taveliki škorenjčke, tamali jih bo tudi moral dobiti ... v očeh takšen izraz, da mu delam krivico, ker ga nisem pustila v taveliko lužo!user posted image

taveliki me je malo zafrknil danes. je šel v kavarnico in naročil sladoled. teta mu ga je pa seveda dala, ker je mislila, da je od ene izmed miz...
seveda sem šla potem ta sladoled plačat, a vseeno ga bom nekako morala odvaditi te samostojnosti. kako?

uuu, ivana! kmalu, kmalu!user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2907
24.7.2010 22:05:17   
petrazg
oj, oj , oj....

Evo malčka palčka spita, medva z očijem pa vsak na svojem računalniku... user posted image Danes imamo bojišče, ker si je moj v glavu vbil, da bomo kupli nov domek. In vidi samo eno možnost, vse druga niti pogledat noče... no , zjutraj sta bili še dve pa smo šli na ogled in ga je minilo. Zdej pa eden drugega prepričujeva... eh brezveze, klinc pa takšen večer...

Smo pa danes šli po sedež za na kolo še za Lukca in tisto urco, ko ni deževalo eno lepo turo nardili. No, na koncu smo domov prišli mokri...user posted image
Bolančki user posted image user posted image user posted image

Ledenka... veš kaj je moj rekel za tvojega... no, končno en z jajci user posted image Sej bo na dopustu nadoknadil....

Piknik..
. 1.avgusta mi ne moremo, ker nas ni...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
24.7.2010 22:06:00   
petrazg
Dudi... uživaj na dopustu...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
24.7.2010 22:17:46   
Anonimen
petrazg, si doma? te danes nisem poklicala, ker sem bila 100%, da se boste potepali!

kam pa se boste selili? upam, da ne prav daleč...

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 2910
24.7.2010 22:20:48   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Ja MAJA k sestri...sej ne vem za noč ali dve...sej upam da ne pristanem v "Idriji"user posted image

Sva natovorila...pomoje več kukr če bi šli za dalj časa user posted image

Ah itak boste uživali. Malčki niso zahtevni. Boš vidla.

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
24.7.2010 22:39:02   
petrazg
K.atja... nam je dež pokvaril načrte, ap moj dragi zraven user posted image Ne, je vsaj to moja obveljala, da bomo v Lj ostali... on bi se najraje k mojima preselil user posted image Sej sta najboljša in jih imam najraje, samo skupaj pa res ne rabimo bit... Če sv azdej zmogla vse sama, bova pa še sedaj....
Dej pokliči jutri, bova hitreje se zmenili... user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
24.7.2010 22:43:41   
Anonimen
a ne kako se navadiš na Ljubljano.user posted image

te pokličem jutri, potem (zdaj, ko vsi spijo moram biti tako ali tako tiho, da jih ne zbudim).

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 2913
25.7.2010 14:04:35   
PapuaNG
o kako ste danes zgovorne user posted image Mi se ravno odpravljamo še k mojim na vikend na kosilo, zvečer pa odrinemo proti morju. Smo mislili kar direkt, ampak ma moj še neki za delat, pol pa končnoooooo dopust in malo odklopa. No, njega bojo verjetno še kej klicali, ampak ga ne spustim user posted image Malecki je pa ugotovil, kako se je fino gugat na mamini nogi in se it konjička, jst pa bildam v kolena user posted image Pa očijeva noga ni tko fajn kot moja user posted image

No, upam, da uživate, kjerkoli že ste, pa da so se bolančki pozdravili user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
25.7.2010 21:36:41   
koala.cek
lakše se diše ane ? user posted image

smo se potepali na 18stopinjah, v Logarski dolini in raziskovali ''Pravljični gozd''. Super je bilo !

user posted image ledenka - ti si bolj domača na Dunaju. Mi bi šli v ZOO. Se tebi kaj dozdeva v katerem predelu Dunaja leži ? Bi eno noč prespali nekje v bližini ?

Gledam na tejli strani: http://www.venere.com/austria/vienna/?cur=EUR&gclid=CJzE55exh6MCFYkqDgodBAoiZw&kwp=117-10-1&ref=750754#p|2;f:o|venere_ranking-t|all-z|all_areas-r|r6-c|all_rate

Pa ima možnost iskanja tudi po city areas....nimam pojma kje je touser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
25.7.2010 21:45:44   
Anonimen
kaj ni zoo v tistem parku Schoenbrunn?

(odgovor članu koala.cek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2916
25.7.2010 21:49:01   
koala.cek
nimam pojma. zdej sem našla en hotel, ki je 10minut stran. ena noč, za vse štiri nas pride 100 eur. A je možno dobit še kaj cenejšega ? A je to to ? Sej ne rabimo nič posebnega, važno da je čisto in da je blizu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
25.7.2010 22:06:28   
koala.cek
user posted image user posted image no sem še malo pobrskala...pa sem skoraj vse našla...še en hotel, še malo bližje in še cenejši....ah neki bomo že...

Neposredna povezava do sporočila: 2918
25.7.2010 22:38:13   
lake
Tudi mi smo se potepali po hladnejšem, smo bli mal po hribih, zdej me pa noge bolijo user posted image .

Koalcek Mi smo bli v ZOO-ju na Dunaju prejšnji vikend, in je blo super. Je res v gradu Schoenbrunn. Za hotel pa glejte samo da je blizu U-bana, oz. metroja, ker pridete z njim povsod, in to zelo hitro. Vozijo na dve minuti, ni treba iskat park placa, in tro dnevna neomejena karta stane 13 evrov na osebo. Tko da za moje pojme je to boljš kot iskat hotel blizu Zoo-ja.

Neposredna povezava do sporočila: 2919
25.7.2010 23:00:47   
ledenka
koalček, mi spimo vedno v Novotelu City, blizu je U-bahn, pa center je 10 min peš user posted image  cena je ugodna in family-friendly je.

dolgočasna nedelja... ven sem šla sam do bankomata. jutri pa šiht in vrtec, v upanju, da bo zdaj 3 dni zdrav, da gremo končno na morje user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
26.7.2010 8:02:42   
lake
Dobro jutro!

Prva? Dons sm popoldan, gremo na kak kofe?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
26.7.2010 8:42:10   
maja1488
Jutro!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
26.7.2010 8:52:54   
petrazg
Jutro....

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
26.7.2010 9:12:45   
maja1488
Mislim....očitno pri zmajčicah neki razsaja...zdej je šel še moj pomivalc user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
26.7.2010 9:13:58   
ledenka
jutro, pa sem spet na šihtu... upam, da bo tokrat trajalo vse načrtovane 3 dni. M je bil prav šokiran, ko je prišel v vrtec... sej vem, da bo ok, samo strašno je pustiti tulečega otroka tam (tudi če vem, da bo čez 2 min nehal - poslušam pod oknom).

moram it še na brazilko pa nohte porihtat... mam obupne, en se mi je zlomil... bo že. user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?