![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 20.6.2010 12:46:28
|
|
|
|
neboglasnica
|
Natka, Aleksander, Tian: Moji dve v kinu, Staš daje očija spat, jaz pa za compom, pišem poročila za RS. Sem danes kar malce žalostna, kolega se seli v/na Staro Goro. Saj vem, da to ni nobena razdalja, ampak vseeno ni enako kot pa do sedaj, ko sva se slišala in se dobila čez pol ure že na kavi. Vsak čas me bo premamil mili klic mojega likalnika, pravi, da bi se sprehajal kljub dežju, tako da - saj veste, za prijatelje si je treba čas vzet.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.6.2010 14:38:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.6.2010 14:44:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.6.2010 18:06:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 20.6.2010 18:34:24
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera grem malo strička Googla vprašat, kam se lahko damo na ta deževni dan A niste v Bovcu?? Pridite k nam, pridite k nam, diši iz pečice...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 20.6.2010 18:46:03
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: Almera grem malo strička Googla vprašat, kam se lahko damo na ta deževni dan A niste v Bovcu?? Pridite k nam, pridite k nam, diši iz pečice... nekam pozno vabilo?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 20.6.2010 18:49:16
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: Almera grem malo strička Googla vprašat, kam se lahko damo na ta deževni dan A niste v Bovcu?? Pridite k nam, pridite k nam, diši iz pečice... nekam pozno vabilo? Ma ja, če sem pa šele sedja opazila, da sploh nisem potrdila sporočila, . Živemu človeku se vse zgodi, kaj češ. Sem pa že danes sitna, ker moram spakirati. Tri dni bom nonstop v službi, nato še zadnji dan - četrtek, nato pa zvečer gremo. Kdaj bom že spakirala? Moje itak pravi, ne paničari, saj bo, saj bo. Jap, lahko njemu, on bo samo v avto nosil. Pa tale vreme me sekira, spet nas bo zeblo. Grrr...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 20.6.2010 18:50:15
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: Almera grem malo strička Googla vprašat, kam se lahko damo na ta deževni dan A niste v Bovcu?? Pridite k nam, pridite k nam, diši iz pečice... nekam pozno vabilo? Ma ja, če sem pa šele sedja opazila, da sploh nisem potrdila sporočila, . Živemu človeku se vse zgodi, kaj češ. Sem pa že danes sitna, ker moram spakirati. Tri dni bom nonstop v službi, nato še zadnji dan - četrtek, nato pa zvečer gremo. Kdaj bom že spakirala? Moje itak pravi, ne paničari, saj bo, saj bo. Jap, lahko njemu, on bo samo v avto nosil. Pa tale vreme me sekira, spet nas bo zeblo. Grrr... ne bo ne bo! od torka naprej bo menda lepo!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 20.6.2010 18:52:33
|
|
|
|
glugluglu
|
lahko, da ima naš lahko tudi Tian slinavko v malo lažji obliki, če mu bo začela še slina tečt je to to, zdaj je mali ok, smo ga malo nafopali, da je jedel, ampak, ker je pod vplivom calpola,ker ga je prej spet bolelo in je jokal, prav bogi... Pa še to povem, da Nina in Mark tega nista nikoli imela zato mi je to tako tuje.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 20.6.2010 18:56:37
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: Almera grem malo strička Googla vprašat, kam se lahko damo na ta deževni dan A niste v Bovcu?? Pridite k nam, pridite k nam, diši iz pečice... nekam pozno vabilo? Ma ja, če sem pa šele sedja opazila, da sploh nisem potrdila sporočila, . Živemu človeku se vse zgodi, kaj češ. Sem pa že danes sitna, ker moram spakirati. Tri dni bom nonstop v službi, nato še zadnji dan - četrtek, nato pa zvečer gremo. Kdaj bom že spakirala? Moje itak pravi, ne paničari, saj bo, saj bo. Jap, lahko njemu, on bo samo v avto nosil. Pa tale vreme me sekira, spet nas bo zeblo. Grrr... pri nas on v avto nosi in kolne, ker je tolk robe...Ampak , če zamenjamo bo pol stvari manjkalo. Lansko leto smo šli mi ravno ta zadnji teden šole na morje, totalen šit od vremena je bil in letos je enako....
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 20.6.2010 19:05:10
|
|
|
|
glugluglu
|
almera, a ti greš še malo delat v službo? Drži se. Kolk bodo pa pri nas v službi veseli jutri povem, da me ne bo , veliko jih namreč stare dopuste korišča, tisti, ki pa ne, pa še zadnje stvari urejamo, ki morajo biti do konca meseca. Junij je res napet, kot december, ta dva meseca sta meni vedno močna, tudi glede ostalih popoldanskih dogajanj, Nina ima v torek popoldan še zaključno prireditev tretjih razredov, pa sem mislila, da je že konec teh stvari.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 20.6.2010 19:34:41
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: Almera grem malo strička Googla vprašat, kam se lahko damo na ta deževni dan A niste v Bovcu?? Pridite k nam, pridite k nam, diši iz pečice... nekam pozno vabilo? mislm, res... ej... k' mi bi tudt pršli... ne pa, da smo cel popoldan jabulani klele po stanovanju premetaval
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 20.6.2010 19:35:24
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu lahko, da ima naš lahko tudi Tian slinavko v malo lažji obliki, če mu bo začela še slina tečt je to to, zdaj je mali ok, smo ga malo nafopali, da je jedel, ampak, ker je pod vplivom calpola,ker ga je prej spet bolelo in je jokal, prav bogi... Pa še to povem, da Nina in Mark tega nista nikoli imela zato mi je to tako tuje. ježeš, upam, da ne
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 20.6.2010 19:45:35
|
|
|
|
Inigo
|
joj, kk je mrzlo... pr nas mamo 12°C sj ne, da bi šla vn... a n... kr se tko morm učit... ampak... mrzloooooooooo! mali bo dans spal u dolgi frotirasti pižamci pa zokne gor! kr mamo tut u stanovanju znatno hladneje. se ful pozna...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.6.2010 19:47:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 20.6.2010 19:50:24
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: Almera grem malo strička Googla vprašat, kam se lahko damo na ta deževni dan A niste v Bovcu?? Pridite k nam, pridite k nam, diši iz pečice... nekam pozno vabilo? to sem tut jaz pomislila ... da se je zgodaj spomnila, ziher nalašč
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 20.6.2010 19:52:30
|
|
|
|
Inigo
|
T2-jevke!!! a dela T&L? nam že par dni nagaja...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 20.6.2010 19:52:34
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu almera, a ti greš še malo delat v službo? Drži se. Kolk bodo pa pri nas v službi veseli jutri povem, da me ne bo , veliko jih namreč stare dopuste korišča, tisti, ki pa ne, pa še zadnje stvari urejamo, ki morajo biti do konca meseca. Junij je res napet, kot december, ta dva meseca sta meni vedno močna, tudi glede ostalih popoldanskih dogajanj, Nina ima v torek popoldan še zaključno prireditev tretjih razredov, pa sem mislila, da je že konec teh stvari. vidiš, tudi jaz sem že pomislila, da bo panika, če slučajno za jutri javim, da me ni ... od srede naprej sem planirala dopust in kar je najbolj hecno - punce, ki se med seboj običajno nadomeščamo, bomo nekaj dni vse odsotne. Tolk o tem, kolk zna naš šef organizirat ampak me je zanima, jaz bom svoj dopust (lanski) pokurila, on pa naj poje, kar je skuhal.
|
|
[Brisano sporočilo] 20.6.2010 19:54:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.6.2010 19:56:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.6.2010 20:00:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 20.6.2010 20:03:07
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška nbena me ne pogreša..ok..pa nič Ja pa te! Pred 10 minutami, ko sem iskala potovalke, sem ravno mojemu razlagala, da se ta vikend pa sigurno ne jeziš nad turisti in da si verjetno kar nekam šla, ker se nisi oglasila. Samo da danes ne visim ves čas na RR-ju in tega nisemnapisala. In ker ne visim ves čas, me potem nekatere zezajo glede timinga odgovora, packe! Kar grem, se javim po dopustu!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 20.6.2010 20:28:38
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo T2-jevke!!! a dela T&L? nam že par dni nagaja... kdo nagaja?
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 20.6.2010 20:32:55
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška nbena me ne pogreša..ok..pa nič ah daj ne sekiraj se
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 20.6.2010 20:40:58
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: Inigo T2-jevke!!! a dela T&L? nam že par dni nagaja... kdo nagaja? T2, nam travell and living ne dela. jst pa glih tolk da nism obsedena z njihovimi oddajami...
|
|
|
Nočne moreklitiaVaš otrok ima nočne more?Da (
13%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Nikoli (
33%)
![](/slike/poll/poll.gif)
Pogosto (
5%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Včasih (
49%)
Število vseh glasov: 39Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!