3jeMi
|
dober dan! sem en malo pozna, k nede... zjutraj smo šli k pulmologinji in nimamo nobene alergije... pljučka so čista, Flixotide pa še naprej jemljemo, ne več zjutraj, ampak zvečer, pa se vidimo v jeseni... IN RESNO RAZMIŠLJAM KAJ BOM NAREDILA S TOLE NAŠO PEDIATRINJO... hec je v tem, da mi ni tako slaba, je pa štorasta ko tristo mater... zdaj pa ali jo zamenjam, pač po linij najmanjšega odpora, ali pa se vsedem in ji povem par stvari... namreč pulmologinja je bila kar huda, ker bi nama morala P terapijo dat že po 3. hujšem obolenju, torej januarja, in naju tudi že takrat k pulmologu poslat... skratka, ko dobim izvide, grem k naši P in se bom z njo malo pomenila majuska... Aleksander kar OK?... je kakšne pikce dobil? šesto bolezen je že imel? pakiranje... jaz sem pa že od potovanj z motorjem navajena, da jemljem malo in še to malo na minimalko zložim... se mi res zdi, da z vsakim dopustom manj vzamem... letos nam pa še voziček (ga že pol leta ne uporabljamo) in prenosna posteljica odpadeta, je pa obvezen triciklček... se mi pa HD stil dopusta jako dopade, samo 3 tedne kolikor imamo letos v planu, pa ne bi zdržala v hotelu s hotelsko hrano... itak toliko pa še imamo, da si pico, pa kakšne ribice, pa magari tudi pomfi, lahko v oštariji privoščimo sirupi... pa Bor in Lovro sta glih ... naš vsako jutro poje 3 žličke Endovitala... ama ama... ko sem mu dajala Claritine za norice... on: ama ama... sem za foro probala... bljak!!!!... pa še eno zapojmo: OLE MAJOLE - MOJCA IN KALIČOPKO REFREN: KILI KILI KILI JAKA ZAKA JOKO AMA BUM BUM KILI KILI KILI JAKA ZAKA JOKO AMA BUM OLE MAJOLE KILI KILI BUM BUM BUM OLE MAJOLE KILI KILI BUM. KO SO VSTALI INDIJANČKI, ZUNAJ PA NI SONČKA B'LO, BRŽ SO ZLEZLI IZ ŠOTORA IN ZAPELI PESMICO... REFREN SONCE SE NI PRIKAZALO, OBLAČKI ČRNI SO GA SKRILI, DEŽ BO, DEŽ JE ŽE KAZALO, NA VES GLAS SO KAR ZAVPILI.. REFREN SO TRI PALČKE V ROKE VZELI, BOBNARJI SO ŠE BOLJ PELI, SONCE SE JE PRISMEHLJALO IN BILI SO VSI VESELI... REFREN ... mislim, da jo imam nekje na USB ključku, ki ga imamo za v avto metuljcek... pridni pridni... zdaj bi bilo pa fajn, da še kaj naredim, al' ne?
|