|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.6.2010 22:16:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3801
   [Brisano sporočilo]
19.6.2010 22:19:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3802
   RE: Julijske čveke 2008 - 6.del
19.6.2010 22:19:49   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Sem na hitro kinder chocolate dol udarla, celih osem komadov. Jao, kake lušte delate! ti ti ti

ti kr pridno papcaj, rabim čimveč strank user posted image user posted image
Ta je bila mal kruta user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , ampak a si že slišala, da zgledi vlečejo? Torej, pogumno naprej in me vestno za teboj.

Ajde, oči mi skupaj vleče, grem pogledat, če postelja še stoji, pa kosti zložit, preštet rebra ipd..fore. Mogoče bom celo zaspala pred polnočjo user posted image . Mirno noč!

Nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3803
19.6.2010 22:20:23   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

ouje mi že spimo, zej pa lahk grem še jaz, tatko itak dela, tako da nimam kaj počet pokonc

Oujeee, jaz sem prejle čokoladni liker odprla, priletiš? Saj bi jaz k tebi, pa je moj na fešti.

Neposredna povezava do sporočila: 3804
19.6.2010 22:21:39   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

A z noska mu pa ne teče al pa kaj?

Tv? Uff...bog ne daj, da bi crknu. user posted image

1. Nosek nagaja minimalno, mislim da to ni problem. Mislim, da tudi ušeska niso ... enostavno nismo še pogruntali. Mali je bil čez dan dokaj živahen, ok ni norel kot običajno, pa vendar. Celo presenetljivo veliko kosila je pojedel: 3/4 krožnika prežganke, riž z zelenjavo, malo piščanca. Popoldne sicer ni hotel malicati, ampak je pa vsaj večerjo zmazal. Okoli 17.30 mi je zaspal v naročju, kar se že celo večnost ni zgodilo. Spat je šel z vročino 38.8 ... user posted image

2. TV - se ful čudno obnaša. Dopoldne je ekran kar nehal delat, preden so šle barve v maloro ... po nekaj urah, ko se je mašina ohladila, je delal normalno. Glih tolk, da smo lahko risanke pogledali do konca user posted image   me je kar groza, če pomislim še na en strošek več user posted image

Knjiga popapcana ... itak da je šlo na dušek. Brown je res car   user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3805
19.6.2010 22:21:44   
neboglasnica
Pa Sandrine vidim, hojla!!!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
   [Brisano sporočilo]
19.6.2010 22:23:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3807
19.6.2010 22:24:56   
Majuska

ne zameri, samo mnenje sem povedala, nič proti načinu, ki ga imaš ti.

včasih kaj napišem, pol pa katera čisto drugače vzame, ne mislim točno tebe Majuska...bom mogla večkrat tvoj pripis uporabit Umpa al pa preprosto kdaj tiho bit. user posted image

jaz se cela tresem, ko povem mnenje, ne zafrkavam... včasih sem raje tiho, pa sploh nič slabega ne mislim. user posted image

Ne razumem - kaj sem pa takega napisala, da sta obe z Becky pričeli pisati o tem??? user posted image

Itak, da ima vsaka svoj način, zato smo pač ljudlje edinstveni. Imamo kak problem glede tega, pa nisem seznanjena s tem? user posted image

Lumpa, mislim da je tresenje odveč, saj je samo forum user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3808
19.6.2010 22:26:24   
Majuska

še dober teden nazaj je bil medvedek me, bager ba, govoril je avto, teta, babi in tko... pač čist v izi... zdej pa naenkrat: kje si mami, kam je šla mami, daj to nuka (luka), nuka noče, avtobus šel notr... ma sem ful navdušena, res... sto na uro

no jaz na ta preboj še čakam ... ker smo pri govoru šele na začetkih. imam pa občutek, da bo čez čas začel tako žlobudrati, da mu ne bomo več sledili user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3809
   [Brisano sporočilo]
19.6.2010 22:26:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3810
19.6.2010 22:28:12   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Ajde, oči mi skupaj vleče, grem pogledat, če postelja še stoji, pa kosti zložit, preštet rebra ipd..fore. Mogoče bom celo zaspala pred polnočjo user posted image . Mirno noč!

Nočka,

user posted image

tale tvoja varianta mi je vedno zabavna user posted image   nočko

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3811
   [Brisano sporočilo]
19.6.2010 22:29:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3812
19.6.2010 22:33:04   
Majuska

Ne razumem - kaj sem pa takega napisala, da sta obe z Becky pričeli pisati o tem??? user posted image

Bojim se te... user posted image

z razlogom ali brez? user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3813
19.6.2010 22:47:00   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

majuska; za Aleksandra pikapoke user posted image user posted image user posted image user posted image . Za tv pa takole, včasoh se zgodi da se kaj naelektri, pregreje in mal mrkne. Ponavadi pomaga da se aparat izključi iz električnega omrežja in čez urco dve nazaj prštekaš. Če se bo pa to večkrat dogajalo, pa lahko da bo škrpnil. A imate takšnegaz katodno cevjo ali LCD/plazma?

Še tastar, katoda ... itak je bil povsem izklopljen, kaj smo pa hoteli user posted image

Sem ravno prejtle med uspvanjem Lare razmišljala kak odaleč si z Simboli ? user posted image  telepatija. Drugače je pa fantastična knjiga, a ne

Odlična. Obožujem knjige, ki imajo kako fajn zgodovinsko ozadje, take starodavne variante pa sploh user posted image   Namenoma sem začela včeraj, na petek - ker sem vedela, kako težko jo bo odložiti. Včeraj prišla malo čez polovico, danes do konca. Uhhhh, kolk je pasalo user posted image

Ti si jo menda že prej prebrala?

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3814
20.6.2010 8:15:54   
neboglasnica
Jutroooo!

Bljak, kako dežuje.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
   [Brisano sporočilo]
20.6.2010 8:27:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3816
   [Brisano sporočilo]
20.6.2010 9:32:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3817
   [Brisano sporočilo]
20.6.2010 9:33:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3818
20.6.2010 10:13:10   
Majuska
jutro,

tokrat pozdrav od naju z aleksandrom... je z mano pri kompu. noč je bila divja, malega smo ohlajali. napišem kasneje user posted image

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3819
20.6.2010 10:38:30   
nanka
Mi smo bili pa z Natko na urgenci. Si je včeraj zjutraj na nogo vrgla en pol kilski kamen, čez dan je bilo videti vse OK, popoldne pa je šepala, ponoči pa celo noč jokala da jo nogica boli in nič spala. Pa sva jo za vsak slučaj peljala na urgenco slikat. Zlomljeno ni samo ker noče na nogo stopit so ji dali longeto ( apak zdaj se pa že veselo sprehaja). Longeto bo imela gor en teden, končali smo pa v eni uri. Tako zdaj pa kuhanje kosila.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
20.6.2010 10:43:48   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Majuska, si rekla, da imate dnas neko fešto? Kako kaj kaže?

Za nas odpade, bomo kar lepo ostali doma user posted image
Nanka, boga Natka ... upam, da jo ne boli preveč user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3821
   [Brisano sporočilo]
20.6.2010 10:55:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3822
   [Brisano sporočilo]
20.6.2010 11:13:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3823
20.6.2010 11:17:07   
glugluglu
Dobro jutro,

mi smo malo slabouser posted image , včeraj zvečer je šel Tian spat z vročino, 38,7, sem mislila, da je malo prekurjen, ker mu je čez eno uro pri spanju padla na 37,7 in to brez kakršnegakoli Calpola ali podobno, potem se je ponoči lepo spotil in bil brez vročine in sem si mislila, da bo ok glede na to, da je prišel lepo čez brez zdravil.
No pa je danes pri zajtrku začel jokat, da ga usta, ali zobki bolijo, pojedel ni nič, samo jokal je in se za usta držal in kazal na desno stran zobkov. Sem se bala, da so zobki, ker nisem nič videla, itak ni hotel ust odpret. No potem mu pa le dam Calpol, da bi ga nehalo bolet in, da bi lahko vsaj kaj pojedel. Zgleda je prijelo, čeprav mu kruh še vedno ni šel, ampak je pojedel 2 lumpi mlečni kremi. Pri previjanju pa mi je le pokazal jezik in se lepo vidi močna razjeda - afta.user posted image Malo sem si sicer oddahnila, ker niso zobki, saj ima on tudi že petke in, če bi ga zobki boleli bi bilo res malo čudno, ampak vseeno, jutri bo treba k zdravnici, da ga malo bolj pogleda.

Aja, Calpol, svečke, itd, dam jaz čisto po občutku, vsakič in pri vsakemu je drugače. Sem se pa v teh letih tudi že zafrknila in dala prehitro, ali pa prepozno.

neboglasnica
, ko gremo mi v apartma ali v kamp, poleg teh enostavnih s konzervami in testeninami, delamo tudi na žaru, v bistvu imamo žar najraje na morju, ponavadi smo pa vedno bili v takih krajih, kjer so te stvari šle, da so bile sveže in si se moral za čevapčiče, ražnjiče že zjutraj v trgovini zagrebsti. Najbolj mi pa takrat paše razna zelenjava na žaru.

Natka, Aleksanderuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
20.6.2010 12:22:52   
3jeMi
dan!!!!!!!!

meni pa tako paše tale vreme danes...... nikamor mi ni treba it... imam pa enega tistih dni, ko se me omare bojijo... katerokoli odprem, jo zagotovo pospravim in mečem stran stvari user posted image

user posted image user posted image user posted image  za naše pikce pokce, bolančke... user posted image

user posted image  za Natko, sirota mala drobna user posted image

neboglasnica... kuhanje na dopustu... ČIMMANJ!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image
midva sva ravno včeraj mojmu očitu zaplenila električni žar, ki sva mu ga kupila pred leti za RD in ga je uporabil ene 2x, če... zdaj ga bomo imeli kar mi, bomo majuska family posnemal user posted image ... pa tudi na morje gre z nami...
kaj kuham ponavadi... nekaj za kar ne porabim preveč časa user posted image ... kakšna zelenjavna župca, pa letos bo sevegaisvašta na žaru, testenine takveionakve na sto in en način itak... konzerve pa so mi ok, samo ne vem zakaj mi še ni, da bi jih Lovru dajala user posted image , vem, čudna sem user posted image ... sem pa lansko leto s sabo vlekla actifry, pa je bilo tudi fajn, sem notri zmetala zelenjavo, proti koncu še kakšno hrenovka... ostalo je pa aparatek vse sam naredil user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Prva zanositev
agnes

Kako hitro ste zanosile?

Se je kar zgodilo brez načrtovanja (30%)

1 do 3 meseci poskušanja (36%)

4 do 12 mesecev poskušanja (14%)

1 do 2 leti poskušanja. (7%)

Več kot dve leti poskušanja. (7%)

Nikoli. (7%)

Število vseh glasov: 585

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!