glugluglu
|
Dobro jutro, mi smo malo slabo , včeraj zvečer je šel Tian spat z vročino, 38,7, sem mislila, da je malo prekurjen, ker mu je čez eno uro pri spanju padla na 37,7 in to brez kakršnegakoli Calpola ali podobno, potem se je ponoči lepo spotil in bil brez vročine in sem si mislila, da bo ok glede na to, da je prišel lepo čez brez zdravil. No pa je danes pri zajtrku začel jokat, da ga usta, ali zobki bolijo, pojedel ni nič, samo jokal je in se za usta držal in kazal na desno stran zobkov. Sem se bala, da so zobki, ker nisem nič videla, itak ni hotel ust odpret. No potem mu pa le dam Calpol, da bi ga nehalo bolet in, da bi lahko vsaj kaj pojedel. Zgleda je prijelo, čeprav mu kruh še vedno ni šel, ampak je pojedel 2 lumpi mlečni kremi. Pri previjanju pa mi je le pokazal jezik in se lepo vidi močna razjeda - afta. Malo sem si sicer oddahnila, ker niso zobki, saj ima on tudi že petke in, če bi ga zobki boleli bi bilo res malo čudno, ampak vseeno, jutri bo treba k zdravnici, da ga malo bolj pogleda. Aja, Calpol, svečke, itd, dam jaz čisto po občutku, vsakič in pri vsakemu je drugače. Sem se pa v teh letih tudi že zafrknila in dala prehitro, ali pa prepozno. neboglasnica, ko gremo mi v apartma ali v kamp, poleg teh enostavnih s konzervami in testeninami, delamo tudi na žaru, v bistvu imamo žar najraje na morju, ponavadi smo pa vedno bili v takih krajih, kjer so te stvari šle, da so bile sveže in si se moral za čevapčiče, ražnjiče že zjutraj v trgovini zagrebsti. Najbolj mi pa takrat paše razna zelenjava na žaru. Natka, Aleksander
|