|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 6.del
20.6.2010 20:55:47   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

T2-jevke!!! a dela T&L? nam že par dni nagaja... user posted image

kdo nagaja? user posted image

T2, nam travell and living ne dela. jst pa glih tolk da nism obsedena z njihovimi oddajami... user posted image user posted image

nam TV švoh dela, T2 je menda v redu user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
   [Brisano sporočilo]
20.6.2010 21:12:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3852
   [Brisano sporočilo]
20.6.2010 21:25:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3853
20.6.2010 21:46:35   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

nbena me ne pogreša..ok..pa nič

Ja pa te! Pred 10 minutami, ko sem iskala potovalke, sem ravno mojemu razlagala, da se ta vikend pa sigurno ne jeziš nad turisti in da si verjetno kar nekam šla, ker se nisi oglasila. Samo da danes ne visim ves čas na RR-ju in tega nisemnapisala. In ker ne visim ves čas, me potem nekatere zezajo glede timinga odgovora, packe! Kar grem, se javim po dopustu!

ah daj no, hec saj veš....user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
   [Brisano sporočilo]
20.6.2010 21:52:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3855
20.6.2010 21:55:34   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Neboglasnica - ajme, da lahko tolk dni vnaprej o pakiranju razmišljaš. A ti povem sestrin recept kako 3 otroke naenkrat spakirat. Sediš pri najmlajšem v sobi in ostali otroci sedijo vsak v svoji sobi. In potem začneš - vsi **** spodnjega perila, **** tega in unega. Na koncu samo ko v potovalke daješ prekontorliraš če so vse dali na kupčke. Pri njej deluje, so že vsi zverzirani. Sploh pa za en teden morja ne rabiš dosti cunj - saj ste čani tudi preživeli brez Sarine potovalkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kaj na rečem, user posted image za sestrouser posted image

dobra teorijauser posted image , da pa v praksi to uspe, je tudi malo iluzija, ampak saj pri nas sta ta večja dva tudi na podoben princip zverzirana, itak si ne pakirata samo takrat ko gremo mi na dopust, letos bo to kar ene parkrat in že treba imet nek sistem, ampak meni je večji problem, vse za Tiana, zame in kar je skupno. Pa še user posted image   bi morala malo prekontrolirat in mu kaj dodati v potovalko, tako, da Mark in Nina sta še najmanj. Potem na koncu imam pa še eno čudno idejo, da mora biti bajta čisto spucana, pa nobenih cunj za oprat več nikjer, tako, da ponavadi ko vsi sladko spijo in ko je že vse v potovalkah jaz veselo še malo čistim.

Neposredna povezava do sporočila: 3856
   [Brisano sporočilo]
20.6.2010 22:26:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3857
   [Brisano sporočilo]
20.6.2010 22:43:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3858
   [Brisano sporočilo]
20.6.2010 22:48:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3859
   [Brisano sporočilo]
20.6.2010 22:49:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3860
20.6.2010 22:51:09   
metuljcek321
'Čer!

Čakam, da stroj do konca opere cunje, da jih še obesim, potem via postelja.

Mi smo uspešno prelisičili smotano vreme, uživali v petek pop. na pikniku s moževmi sodelavci & familijami, soboto in nedeljo pa preživeli na morjuuser posted image

Zgovornost julijčkov - aha, vem, o čem govorite. Naša poleg ponavljanja & čvekanja na veliko prepeva - na poti na morje smo poleg zimzelenega nabora (Kuža pazi, Ringaraja, Mi se imamo radi, 1x je bil en škrat ipd.) 100 x slišali še komad Barčica po morju plava .. čist na novo pa nekaj, kar vsebuje izraz Ole Majole & vzporedno držanje za lička ter kimanje L-D z glavo ... hma ... kaj znano kateri? Za polulat smešno, res.

Morska prehrana - testenine na 1001 način, riž na 1001 način, juhice iz vrečke, stvari na žaru, ... neboglasnica, je bla ša zadnjič na med.over.net debata o simple kosilih & je blo veliko idej - če se ti da posurfat & poiskat.

Aha, zdaj pa vidim, zakaj ste se strigle/strigli - luna je bla - ulala - in kako so frizurce v teh skoraj zimskih razmerah? Still OK? Upam, da ne zebe okoli ušesuser posted image  Jaz sem se pred nekaj dnevi mal poskubila s tistimi škarjicami za resice delat - je celo ena sodelavka opazila, pa rekla, da je super - ouje, torej nisem čist mim odrezala - bravo jaz.

Ful ste pridno pisale, ste me nasmejale, ful se je dogajalo, ful tem obrnilo, veliko prijetnih novosti, nekaj bolančkov. Razdelite si po potrebi: user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3861
   [Brisano sporočilo]
20.6.2010 22:52:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3862
20.6.2010 23:01:54   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Jap, še en a čudakina kleleuser posted image user posted image , sem že mojga na to navadla, tako da ko znosi vse v avto mi pomaga pospraviti in spucat vse, tako da je tipi topi ko gremo in tud ko pridemo, samo prah porišem in je to to.
Drugače se moram pa začet učit minimalistično pakirat, kljub temu da vem da morda kdaj kakšno majčko 2 * oblečeš ali pa  se da splahniti posušiti in spet oblečeš, ker si pač pretežno v kopalkah jih vedno po eno za vsak dan s seboj vlečem, isto za Laro.

aha, tud jaz spucam vse v nulo, hopla potovalke v avto znese moj, via morje

tko da, k se vrnemo, se vse šajna - ni lepšega, res ... no, pol pa razpakiramo in je razturuser posted image  user posted image

jp, sveža majčka ali 2 za vsak dan - itak -- zdajle za 2 dneva sva imeli ženski članici družine sabo tolk k za 1 teden - ne vem, kako mi je to ratal, res ne

aja, smo se pa malce preoblekili (ja, eto, res je treba kaj več met sabo, saj pravimuser posted image  user posted image ) za obisk mojih staršev - za nazaj grede smo namreč zavili še v Strunjan, kjer sta naša dva na dopustu - hotel Oleander - pozna katera? Nismo nič klicali, namalali smo se tam, mala je potrkala na vrata in ju z najbolj milim glaskom tega planeta klicala - se jima je tko milo storilo (sicer smo zmenjeni, da se vidimo next weekend, tole je bil pa plus - hi, hi, kratko & sladko) ...

ooooooo, oprano perilo ... obesit, pol pa črta ... nisem neki zaspana, z malečko sem popoldne zalegnla, medtem ko je moj finiširal moniranje kopalnice ... spali ko bombi 2 uri in poluser posted image  user posted image  ... če je pa tak usran vreme, nimaš kej

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3863
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 8:13:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 3864
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 8:32:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3865
21.6.2010 8:39:39   
Majuska
Jutro,

smotano ponedeljkovo jutro ... mi smo imeli še slabo prespano noč. Nekje do 2h je še šlo, potlej se je pa mali zbujal glih na pol ure in tečnaril za čaj. Včeraj namreč ni hotel večerjati, je pa zato želodček zahteval svojo pozornost ponoči - prvič smo sredi noči šli kuhat čaj user posted image   zjutraj sem bila seveda sesuta do konca, oči se je odločil ostati doma, ker je v soboto delal 10 ur.

Kavo rabim, pa dva zobotrebca za oke ...

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3866
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 8:54:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3867
21.6.2010 8:55:08   
nanka
Dobro jutro, danes sem doma, čeprav nimam pojma zakaj, ker je tamala naspidirana do konca in veselo skaklja okoli.

METULJČICA TO JE PESEM OD KALIČOPKA, ups črke, gre pa tako nekako
Ole Majole, kili kili kili jaka zaka bum bum bum. Super pesmica za naše malčke, pa še pleše se zraven.

Majuška kako je Aleksander? Se je že pokazalo kaj ga muči?

Glu kaj sta izvedela s Tianom? Upam da ni slinavka.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 8:56:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3869
21.6.2010 8:58:05   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Majuška kako je Aleksander? Se je že pokazalo kaj ga muči?

Aleksander je šel danes k babi, včeraj mu je vročina padla, zadnje merjenje je pokazalo 36.6. Mislim, da smo iz hudega ven, nismo pa pogruntali, kaj bi bilo. Ušeska niso bila, zob menda tudi ne ... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 8:59:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3871
21.6.2010 9:13:51   
glugluglu
majuska , super, da ste venuser posted image , pa ravno med vikendom

nanka, šele ob 10.20 sva s Tianom naročena, spet sem mu dala calpol, ker so ga usta bolela in ni še nič danes jedel, pa saj ne vem, če je sploh prav, da mu to dam, samo kaj pa naj, če ga boli, upam, da bo dobil kakšno pametno mazilo, da mi ga ne bo treba s Calpolom filat. Že tako, mu ga moram zmešat v čaj, drugače, ga ne  bi pojedel, pa še to sedaj samo čakam kdaj bo že pogruntal, da je včasih čaj malo čudnega okusauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3872
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 9:22:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3873
21.6.2010 9:25:18   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

majuska , super, da ste venuser posted image , pa ravno med vikendom

nanka, šele ob 10.20 sva s Tianom naročena, spet sem mu dala calpol, ker so ga usta bolela in ni še nič danes jedel, pa saj ne vem, če je sploh prav, da mu to dam, samo kaj pa naj, če ga boli, upam, da bo dobil kakšno pametno mazilo, da mi ga ne bo treba s Calpolom filat. Že tako, mu ga moram zmešat v čaj, drugače, ga ne  bi pojedel, pa še to sedaj samo čakam kdaj bo že pogruntal, da je včasih čaj malo čudnega okusauser posted image

Glu, nič hudega za vikend, včasih paše nikamor it ... čeprav mi je en malo žal za včerajšnjo fešto user posted image

Sporoči, kaj bo P rekel/rekla ...

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3874
21.6.2010 9:42:23   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Dvodnevna viroza ?

ne vem, nič ni bil prehlajen user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

časi
kozo

Kateri je boljši čas zimski ali poletni

zimski (38%)

poletni (62%)

Število vseh glasov: 143

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!