metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Jap, še en a čudakina klele , sem že mojga na to navadla, tako da ko znosi vse v avto mi pomaga pospraviti in spucat vse, tako da je tipi topi ko gremo in tud ko pridemo, samo prah porišem in je to to. Drugače se moram pa začet učit minimalistično pakirat, kljub temu da vem da morda kdaj kakšno majčko 2 * oblečeš ali pa se da splahniti posušiti in spet oblečeš, ker si pač pretežno v kopalkah jih vedno po eno za vsak dan s seboj vlečem, isto za Laro. aha, tud jaz spucam vse v nulo, hopla potovalke v avto znese moj, via morje tko da, k se vrnemo, se vse šajna - ni lepšega, res ... no, pol pa razpakiramo in je raztur jp, sveža majčka ali 2 za vsak dan - itak -- zdajle za 2 dneva sva imeli ženski članici družine sabo tolk k za 1 teden - ne vem, kako mi je to ratal, res ne aja, smo se pa malce preoblekili (ja, eto, res je treba kaj več met sabo, saj pravim ) za obisk mojih staršev - za nazaj grede smo namreč zavili še v Strunjan, kjer sta naša dva na dopustu - hotel Oleander - pozna katera? Nismo nič klicali, namalali smo se tam, mala je potrkala na vrata in ju z najbolj milim glaskom tega planeta klicala - se jima je tko milo storilo (sicer smo zmenjeni, da se vidimo next weekend, tole je bil pa plus - hi, hi, kratko & sladko) ... ooooooo, oprano perilo ... obesit, pol pa črta ... nisem neki zaspana, z malečko sem popoldne zalegnla, medtem ko je moj finiširal moniranje kopalnice ... spali ko bombi 2 uri in pol ... če je pa tak usran vreme, nimaš kej