|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
18.11.2010 16:10:25   
j.b.
we are sorryuser posted image user posted image user posted image user posted image

hej hoj!
Danes smo imeli posvetovalnico, mere: 7900g in 66,7 cm. Ta mesec morem obvezno uvest gluten, začet morem dodajat čajno olivnega olja v hrano, pa 4x na teden meso (ajde razumem če bi lahko jedel že prašiča ali govedino ...) kaj naj bomo cele dni jedli perutnino in ribe? (btw začeti s plavimi ribami). Čez 2 tedna naj začnem uvajat rumenjak..., od 7 m naprej pa navaden jogurt ali skuta s primešanim domačim sadjem. Tolk sm si zapovlna. Pozabila sem vprašat kdaj naj uvedem 3tji obrok ... Kaj ve menite? vidim da jih veliko že imate 3 obroke, kdaj ste to začele, ko so otroc pojedl 2 obroka brez mleka ste kr še tretjega prilkjučile? Komaj čakam da lahko začne jogurte jest, je malca kuj pripravljana
K: gres, cvetača in bučka z žličko olivnega olja (prvič probala gluten)
M: jabolko z rikevo kašico

vrečo imamo odlično služi svojemu namenu.

ena me je spraševala kako je traktorju ime??? Emmm nima imena še (mejbi kkšn spidi gonzales), mogoče te znamka zanima, nism čist razumela?

Aninchy a keksolino prštimaš z vodo al z AM? Jaz mam tiste male paketke AM, pa smrdi tist mlek

No, šibava zdej še mal vn dokler je dan. Včeraj sva pršla ob 6ih domov, ko je bla tema kot u rogu. Midva pa brez lučke Sm bolj po občutku vozičkala, ko sva zapeljala dol s ceste sm pa popravla nazaj gor. Me je bilo malo strah, ma dobro da imava psa s sabo. Itak pa če bi srečala bognedaj medveda, bi pes skril rep med noge in via čez grič brez naju. Ni neki hud pes čuvaj, ta žival bi se samo igrala. Ouuuu nakladam, adijo

< Sporočilo je popravil j.b. -- 18.11.2010 16:11:49 >

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
18.11.2010 16:13:34   
j.b.
smajlije si pa predstavljajte same, se mi ne da še enkatuser posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
18.11.2010 17:16:21   
deveta
j.b.: ja, jaz ji, odkar smo zmleli oljke letos (dober teden nazaj al je že dvauser posted image ) vsakič dam not malo oljčka. In od takrat ji gre kosilo še bolj v slastuser posted image user posted image

Oblačila: naša je tudi zelo pogosto v fantka oblečenauser posted image user posted image . To si lahko privoščim, če bi bla pa fantek, je pa verjetno ne bi v punčkaste cunje oblačlauser posted image .

Dež: dežna prevleka našega vozičke je tudi zelo lepo oblikovana, vendar raje prakticirava sprehod s kengorujem, ko je dež. Vsaj dokler še gre, ker kmalu ne bo šla več notuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
18.11.2010 21:24:06   
nusi
igrače - mi imamo obraten problem, za moje pojme ima mali preveč igrač, ampak sem jih kar pospravila in potem jih na par dni zamenjam. Mislim, da je preveč igrač bolj škodljivo, če jih ima manj bolj domišljijo uporablja.

sprehodi - tudi v dežju, petje in pogovor sta obvezna user posted image

obleke -  za prvi mesec smo jih podedovali na tone user posted image , sedaj jih pa kupujemo oz. dobivamo od babic in dedkov user posted image

koliko gh? - koliko hrane se sploh ponudi? Danes je žiga izvedel tak napad na kaki in suhe slive, da sem se odločila, da mu ne dam več, ker me skrbi, da bi bilo preveč. Pa tudi vedno kadar je se potem noče čez podojiti (ponavadi 1 uro). A ve jih hranite dokler usta odpirajo ali kako?

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
18.11.2010 21:29:47   
m_o_i
koliko gh? - koliko hrane se sploh ponudi? Danes je žiga izvedel tak napad na kaki in suhe slive, da sem se odločila, da mu ne dam več, ker me skrbi, da bi bilo preveč. Pa tudi vedno kadar je se potem noče čez podojiti (ponavadi 1 uro). A ve jih hranite dokler usta odpirajo ali kako?

zanimivo vprasanje! bom tudi jaz z veseljem prebrala vase ideje okol tega, ceprav nimam tezav s tem-nas se je ze cist fajn naucil met usta zaprta, ko mu ne pase vec (mami se pa zdi, da bi se mogel vsaj ciiisto malo pojestuser posted image )

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
18.11.2010 21:54:52   
ozzi
hej hej!

zanima me ali tiste, ki dojite in že uvajate pomalo gosto hrano dajete otročkom kaj za pit.- vodo, čaj? po žlički al kako?

lp

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
18.11.2010 21:58:27   
deveta
Koliko gh: na začetku sem ji dajala po nekaj žličk (sem zgodaj začela, pri 4 mesecih), kakšen dan vmes tudi preskočila in sva se samo dojili. Nekje po petem mesecu pa sem ji poznano hrano začela dajat do takrat dokler je usta odpirala, ko ni želela več je nisem silila. Najprej je pojedla malo, nekje do 50g, zadnji teden pa poje kosilo okoli 100g. Danes pa je naredila rekord in pojedla 150g. Je bilo pa vmes tudi meso. Danes je drugič dobila meso in bila spet popolnoma nora. Ne vem ali je bila obakrat, ko je dobila meso tako lačna, ali ji je res tako dobrouser posted image user posted image . Tati je bil čisto navdušen, ko sem mu to povedalauser posted image user posted image user posted image .
Tudi ona se noče dojit čez, tudi če poje zelo malo. In že od začetka rada je GH, sicer po malo, ampak ko je zagledala svojo žličko se ji je že nasmešek prikazal na obrazek. Zdaj pa že vriska, ko žličko vidiuser posted image .

Govorjenje med sprehodi: itak, to je obvezno user posted image user posted image . Pesmice v vseh jezikih, pravljice, vsakodnevne zadeve in potek dneva, plani za naslednje dni.... Če pa piha, poslušava šumenje dreves, če prički pojejo, poslušava ptičke; včasih pa sva preprosto tiho kakih 15 ali 20 min. Tudi to včasih paše.

Šibam zdaj spat, ker moram jutri spet po opravkih v Koper. Pa je treba zgodaj vstatuser posted image
Lahko noč

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
18.11.2010 22:00:58   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: ozzi

hej hej!

zanima me ali tiste, ki dojite in že uvajate pomalo gosto hrano dajete otročkom kaj za pit.- vodo, čaj? po žlički al kako?

lp

ne, meni je patronažna rekla, da dokler dojim s tem dobi dovolj tekočine. Ne vem pa kdaj se začne tekočina dodajat user posted image . Sedaj sigurno še ne, ampak ko bo pa recimo 3 obroke gh imel bo pa gotovo že kaj za pit potreboval.

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
18.11.2010 22:02:58   
deveta
Pitje: poskušava. Se uči pit. S flaško se zelo rada igra, vsako jutro ji skuham čaj. Spije pa bolj malo, po 10-30 ml v celem dnevu. Ne vem ali ne zna pit iz flaške ali ni žejna. Pol ji pa včasih iz kozarčka dam oz. pokrovčka od flaške, to pa pije in si kozarček vleče k ustom. Vendar več kot 50 ml na dan ni še nikoli spila.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
18.11.2010 22:11:49   
m_o_i
user posted image  jaz sem mu danes uturila ze on loncek z nastavkom za pitjeuser posted image  (sploh nisem mela flaske caja s sabo, ampak samo ta loncek-pokrov in ustnik sta silikonska)

malo je cudno gledal, lepo je primu za oba rocaja user posted image  in...mahal z njim in tolkel po vozicku (frajerju je celo uspelo, da je teklo ven iz tega lonckauser posted image  drugace je neprepusten, samo ko nastavek z usti stisne, se luknjica odpre)
no, je pa tudi pil iz njega-ko mu je mamica pridrzala to cudouser posted image  sploh se mu ni nic cudno zdelo-kot da ze od nekdaj uz tega ven pije...
(to sem se zaj pohvalila zato, ker berem, da se boste nekateri ucili iz flaske pit)

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
18.11.2010 22:19:03   
K_a_t_i
GH - dajem, dokler je. Ko ima dovolj, se začne obračat, mahat z rokami, stisne usta, pljuva,... Skratka, ni za spregledat. Mlečne kašice mu zdaj par dni delam tok kot je "doza" napisana na škatli (prej sem mu manj, ker ni nikoli vsega pojedel). Običajno malo ostane. Sadje in zelenjava - se pa orientiram po narejenih kašicah - torej na obrok okrog 180-200g - to je max. Pa itak nikoli toliko ne poje. Sem pa opazila, da ima raje, če je bolj gosto. No, mogoče se redkega naveliča jesti in ne hrane user posted image .

Danes sva bila leteča, tko da je bil bolj na "konzervah":
M: kaki vanilija z vmešano žličko gresa (tistega, ki ima zraven adaptirano mleko) - vse je pojedel!
K: Hipp riž z zelenjavo in puranom (vse pojedel user posted image )
M: Hipp mešano sadje z žiti (pol pojedel)
V: Milupa 7 žit (mlečna kašica) - vse pojedel

Danes mi je prvič dal dvojko na dojenje.... Za drugo malico sem ga hotela dojit pa ni želel. Pil je samo 1 uro po kosilu (verjetno žeja) in pred spanjem. No pa zjutraj še v napol snu in ponoči....

Pitje - flaško samo grize. Tko da - al mu dam tako flaško s "slamico" iz silikona (mam še od Žiga) ali pa kar tisto malo 2dl plastenko z nastavkom za otročke. Sicer 3/4 ven pljune in je pol direkt za preoblečt, ampak vsaj nekaj pa vendar spije user posted image )

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 18.11.2010 22:21:21 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
18.11.2010 22:27:12   
m_o_i
jaz se pa ze pripravljam na KONCNO nejemanje ABjev in ornk uvedeno gosto hrano (jutri poklicem glede izvida-navijajte!!)-sem si danes pri prijateljici narocila(ker je sla v Ikeo) tole  http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/70179754 user posted image

ziher je ziher user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
18.11.2010 22:44:21   
izalina
Spimo že od 19.30, ampak na vsake tolko časa tako zajoče v spanju, da me kar pri srcu stisne. Se je ati prostovoljno javil, da gre k njej spatuser posted image . Pa naj mu bo, jaz sem pa še malo na netu.

j.b. kam pa vidva z Mticem hodita k P. V Žiri ali Idrijo? Čisto tako iz firbca me zanima, ker mi prijateljice pravijo, da je v Žireh ful bedno za P. Lahko pripelješ samo zdravega otroka (na posvetovalnico ali sistematski pregled). Če je bolan pa ga moreš peljat kar k splošnemu zdravniku.user posted image

Voda - se borimo. Vsak dan je malo bolje. Ji moram pa vedno turit tisto flašo z vodo. Spije pa max. 60ml. Ji dajem pa po flaš. Sem poskusila tudi z žličko pa je tako zamudno. Spije pa mogoče malo več, čeprav gre nekaj mimo.

Količina hrane - ponavadi za kosilo poje največkrat vse kolikor ji pripravim. Tam nekje med 140-180g. Za malico pa malo štrajka in ne poje vsega. Kdaj preprosto ne odpira več ust. Potem ji malo na silo dam še dve žlici in če vidim da je to to, potem preneham. Za malico poje tam okoli 80-100g. Po malici je vedno še mleko, po kosilu pa kdaj samo voda, kdaj pa tudi mleko. Odvisno koliko poje.

Skutke, pudingi - P mi je rekla da to šele po dopolnjenem 12 mesecuuser posted image . No tega se definitvno nebom držala. Pomoje tam nekje med 7 in 8 mesecem. Aha no rekla je da lahko čist navadni jogurt prej, ostalo pa NIČ. No mi bomo malo drugače.

Ribe - odgovor, ki mi ga je dala P je takle: jaz ribe odsvetujem do 12. mesec, nove smernice pa jih priporočajo po dopoljnjenem 7.mesecu (mogoče 8.). Od istega dohtarja dve različni informacijiuser posted image . Jaz jih bom kar kmalu, po mojem pred govedino.
Razmišljam, če sem sploh že v življenju kdaj naredila oz. skuhala goveji zrezek. Pomojem bom ga prvič naredila princeskiuser posted image .

Jutri poskusiva prodeno kašo, potem pa čez vikend meso. user posted image Saj ji lahko dam piško, ki jo bo babi spekla v nedeljo za kosilo. Pa ji dam malo meska s hrbta? Bo pa cela piška pečena v pečici (bomo imeli šele ta vikend martinovo kosilouser posted image ). vendar bo začinjenauser posted image . Bo pa eko,bio domača piška, tista, ki se je še 14dni nazaj po dvorišču pri sosedih šetalauser posted image user posted image .

Jah našo hitro zamenjajo za fanta. Jah kaj pa naj gledam tisle lepe Adidasove trenirkice,brezrokavničke, jaknice in še kup drugih modrih cunjic. Ji pa potem dam vedno roza slinček in pa kapo oz.trak user posted image . Ja babice in dedki pa znajo poskrbet, da so omare polneuser posted image .

Olivno olje - vsako jutro si rečem, da danes ji bom pa dala pri kosilu olje. Samo za kosilo pa vedno pozabimuser posted image . Midva z user posted image bolj uporabljava kokosovo mast, olivno olje je samo za solato.

Šibam v mižulemažule. Nočko.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
18.11.2010 22:47:12   
klupko
Jao, kaj si še ne bojo omislili, da bi le mamice kurile dinarčke.user posted image
Jaz sem našemu kupila tisti plastičen slinček s "predalom" da ne pada hrana dol, ampak se lepo tam ustavi..in sem ga vrgla stran, ker je v kuhinji vpil ves smrad od kuhanja...sem ga prala z različnimi čistili pa je še kar smrdel, tako da je romal v smeti.
Jaz sem grozno občutljiva na vonjave in mi non stop nekaj smrdi, potem me pa moj obsodi da pretiravam in kar nekaj.user posted image Če mi pa reeees no..npr. obrne se mi ko me objame ali poljubi nekdo, ki veliko kadi..se spomnim še med nosečnostjo ko je en par prišel v trgovino in sta takooooo smrdela, da sem laufala bruhat. Sem pa sama delalauser posted image Sem bila hitro nazaj, njiju pa ni bilo več..varovala niso piskala, blagajna na mestu. Zakon.user posted image
Druga stvar ki me grooozno jezi je, ko mi gre tisti smrad od kuhanja v lase in potem se voham še cel dan. Drugače rada kuham, ampak te vonjave po kosilu me pa spravljajo ob pamet.user posted image
Joj, samo jamram. Grem raje spat.
Jutri imamo kontrolo na pediatrični zaradi polivanja, ko je bil 5 tednov star.user posted image
Lahko noč. user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
19.11.2010 7:50:18   
Meemee
Jutro user posted image

Danes sem malo bolj naspana user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: izalina

Ja babice in dedki pa znajo poskrbet, da so omare polneuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas sicer ni ravno tako. No, moja mami ji je kar nekaj stvari kupila user posted image user posted image , medtem ko ji je moja tašča samo prvič, ko jo je videla (ko je bila ene 14ih dni stara), prinesla eno oblekico. Od takrat naprej pa ni nič več dobila od nje user posted image user posted image user posted image No, ja. Saj najbrž sem grozna, ker mislim, da bi ji lahko kdaj kaj dala user posted image .

Grem perilo obesit user posted image pa potem kaj pokomentiram.

< Sporočilo je popravil Meemee -- 19.11.2010 7:51:22 >

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
19.11.2010 8:05:19   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: izalina

Razmišljam, če sem sploh že v življenju kdaj naredila oz. skuhala goveji zrezek. Pomojem bom ga prvič naredila princeskiuser posted image .

Predlagam teletino - da ne boš 3 ure kuhala user posted image

Moi, stiskam pesti!!!

Meemee - bolje, da nič ne da, kot pa da čist kiksne user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 19.11.2010 8:07:12 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
19.11.2010 8:36:10   
Meemee
Kati - kaj pa vem. Raje imam kiks, kot pa NIČ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
19.11.2010 9:21:22   
Meemee
moi -user posted image user posted image user posted image da kmalu izveš kakšni so izvidi user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
19.11.2010 9:29:15   
j.b.
Izalina, s kje pa si ti, da veš da lahko grem na oba konca?user posted image user posted image Drgač pa hodim v Idrijo. Če imaš ekonom lonc bojo goveji zreski tik tak narjeni.user posted image

Q goste hrane, naštimam zmerej ful (pomoje okrog 200 ali več mml), in ponavad vse poje, ta naš Matic je en mali požeruščekuser posted image Mu pa dajem dva obroka na dan, pa še zmeri nevem kdaj naj uvedem tretjega. Naj kar začnem al kako? (pozabila vprašat v P)

Čaj, naštimam vsak dan, odkar je GH ga popije do 70 ml na dan, več redko. Prej pa nikol ni hotel nič pit. Zdej pa pije po uni flaški ki ne poliva, ena ful pisana od nuka.

Igrače, imamo jih ful malouser posted image . Ampak pridejo v poštev vse plastične zadeve s kuhinje, itd, pa mu je ful zanimivouser posted image

Moi, hehe, a ti boš Eliasa že učila da sam jeuser posted image user posted image user posted image

Cunce, dobili smo precej škatel rabljenih cunc, na začetku so obiski prinesli nove cunce, od takrat pa ni nobeden nč več prinesel. Saj po drugi strani mi je pa tak luštno u štacuni gledat kaj bi mu kupila (do zdej sem mu kupila samo bundo in ene frajerske kavbojke, nisem se mogla upretuser posted image . Bomo vidli, mogoče bomo kej dubl za Miklavžauser posted image

Grem, tamali bi se igral z manouser posted image user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
19.11.2010 9:43:36   
m_o_i
Moi, hehe, a ti boš Eliasa že učila da sam jeuser posted image user posted image user posted image

heh, mulc ze zdaj dobi v roke svojo zlico. sicer bolj klati po luftu z njo, pa tolce po stolcku, AMPAK jo pa ze v usta tudi da user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
19.11.2010 9:52:36   
j.b.
moi, sej to je drgač super ideja! Ko se opacka splakneš pod vodo in jeuser posted image
Tale tvoj pob pa je tut že pridenuser posted image je hitro ugotovil čemu služi žlicauser posted image

< Sporočilo je popravil j.b. -- 19.11.2010 9:54:04 >

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
19.11.2010 10:35:04   
izalina
Ojla,

j.b midva z mojim sva oba iz Žirov. Pa od mojega starši imajo tam blizu vas nekje vikend. Samo sedaj pa ne živiva v Žireh, razen čez vikend, ko gremo na 'počitnice'. Zato vem, ker si napisala, da si z Mrzlega Vrha. Ekonom lonca pa nimam user posted image .

Danes mi spet malo štrajkamo pri hrani pa nekaj je tečna. Za malico ni hotla nič pojest, mleka čist malo, nazadnje je pa jedla ob 7h.user posted image Razen spila je danes že 40ml.

Igrače smo večinoma podedvali od bratrančkov. Ene dve smo pa dobili. Pa ji vsak dan dam dve in ji potem malo menjam ko se naveliča. Sedaj so ji zanimivi tisti listki, ki so prišiti na igrače, kjer piše gor firma ali pa kako se vzdržuje.user posted image Sva jih pa strogo prepovedala kupovat (Miklavž,...) oz. naj vprašajo kaj rabi in bova povedala.

Oblačila - se strinjam s Kati. Bolje nič, kot pa nekaj čist mim. Smo dobili od tašče ene kariraste hlače in majčko živo rdeče barve in čaka in bo čakalo v predalu, dokler ne prerasteuser posted image .
Smo pa po netu naročili avtosedež user posted image . Romer King plus. Slabih 200€ s poštninov vred za kolekcijo 2011. V BC je pa 245€user posted image . Ampak ga dobimo v roku 30 dneh, ker ga morajo naročit. Nam se itak ne mudi, bolj nama je bilapomembna cena.

Greva midve malo ven, ker je mala tečka.

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
19.11.2010 10:46:13   
barvar
Helou. Sem videla, da me niste nič pogrešale in pestk stiskale za naju user posted image .
Pa vseeno, za nama sta dva mučna dneva v alergološki amb.in na pediatriji. Naredili so mu kožne teste - vse negativno. Včeraj pa je imel še intolerančni test za laktozo - so mu petkrat kri jemali. Zdaj pa je treba do pon.počakat na izvide.
M_o_i user posted image user posted image user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
19.11.2010 11:08:23   
Meemee
izalina - kje ste sedež naročili? Koliko je bila poštnina? user posted image

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
19.11.2010 11:14:12   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: barvar

Helou. Sem videla, da me niste nič pogrešale in pestk stiskale za naju user posted image .
Pa vseeno, za nama sta dva mučna dneva v alergološki amb.in na pediatriji. Naredili so mu kožne teste - vse negativno. Včeraj pa je imel še intolerančni test za laktozo - so mu petkrat kri jemali. Zdaj pa je treba do pon.počakat na izvide.

Smo mislili na vaju user posted image . Revček, kok so ga mučili. Pa še nič niso ugotovili user posted image . No, pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?