|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
17.11.2010 21:17:45   
sabri
No, moji babnici spita, možek dela, jaz pa na hitro k vam potem pa kar ležat, me glava boli. Vidim, da pri gh ne komplicirate več dosti, jah, mi še kar moramo čuvat. Danes sem naredila purana, pire pa špinačo in sem njej dala čisto malo slano špinačo in z malo sojinega mleka, nam pa še malo kisle smetane in malo več mleka. Potem ji je pa moj dajal njeno verzijo špinače, jo ni hotela jesti, je dal pa našo verzijo, je pa odpirala usta ko mali ptiček. rezultat, ona sicer ful jedla ampak čez par minut fuuul zbruhala. Če ji kaj ne sede, ful zbruha. Tako da se nove stvari pe vedno malo bojim uvajat, ker kar čakam, kdaj bo zbruhala. Ej, kaj pa ribe kdaj že lahko? A skute pa vidim, da že dajete, sem mislila, da je po 7 mesecu, mah vse pozabim sproti. Lepo se mejte in se beremo.

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
17.11.2010 21:22:17   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

tista, ki gre na masažo - uživajuser posted image Mene je pa na masažo strah it - sem čudna, ne? user posted image Ma če sem full občutljiva, pa se mi zdi, da bi me bolelo.

Tud mene je in me vse boli user posted image . Če mam pa čist zakrčene mišice na ramenskem obroču user posted image . Bi morala še vsaj ene 3krat it, da mi to razbijejo... Drugače pa fajn občutek, da si naredu nekaj zase user posted image
Ti se pa pozdravi čimprej! Pa glede vrtca nič skrbet! Do polnih 11m se mu bo rutem spanja še zamenjal user posted image .
So pa zanimivi ti mulci - naš recimo še vedno leži na hrbtu kot majski hrošč, nobenga interesa, da bi se kotalil, a ko pride do govora je prava babnica. Dada, mama, ama, ababa, (vse brez pomena, seveda) .... ni da ni!

Mi smo imel pa dons vzgojni 2 minuti (nisem hotla minija vzet iz posteljce, ko sem ga že ven dala). Je tako tulil, da ne samo, da smo ga potem dali ven (še večkrat!!!), od ihte se je ves pobruhal user posted image . V 2h minutah!!!!

Sabri, bela riba je že koj na začetku. Tko da, že lahko. Skute so pa po novem skoraj tako kot mleko user posted image . Skoraj pri 1. letu. Men je rekla patronažka, da naj kar po "starem" - okrog 7. meseca.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 17.11.2010 21:27:06 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
17.11.2010 21:37:17   
sabri
Kati, hvala za odgovor. Ej jaz sem ravno včeraj začela z vzgojnimi ukrepi in to ponoči, ker sem videla, da to nikamor več ne pelje. Zbuja se čedlaje pogosteje, ne pa ravno obratno in sem videla, da se samo crklja. Ok lahko, samo ne na pol ure in to ponoči, jaz pa zombi. In sem jo včeraj prvič ob 23 že podojila, kao, da je jedla, potem pa dvakrat do 1 nisem, je jokala, ampak sem jo samo tolažila in dudo dajala in nič dvigala. Se je potem obakrat pomirila po pol ureuser posted image šele in potem spala tri ure v kosu, bom videla danes. Da pa še bruhajo od tegote, jao jao. Jim bomo na njihovi ohceti vse povedali auser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
17.11.2010 21:42:51   
m_o_i
tole obracanje tudi nasemu mulcu ne gre...lezi ko prilepljen-SEVEDA pa ne na previjalni miziuser posted image  tam bi se pa se na glavo postavu, ce bi le znal!
aja, pa na trebuscek se prekucne ponoci oz. med nocnim spanjem. zadnje case rad lezi na boku (SEVEDA takrat ko bi mogu-zarad refluksa-ga niso ustavli niti tisti trikotniki za 30 evrovuser posted image , ktere sem kupla, da bi obstal na boku. vedno mu je uspelo se na hrbet obrnit).
skratka, ko ponoci spi na boku, vedno rito cist zasuce, da je od pasu navzdol videt, kot da na trebuscku lezi, zgornji tel telesa pa ostane na boku. in ko se muva tak dolgo, da se cel obrne na trebuh, se zbudi-mulc enostavno ne zna spat na trebuscku oz. ne zna glavice polozit na postlouser posted image

lapa pa nonstop-ko kaka baba, resuser posted image  samo, da bote vedle-jaz pa tudi user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sploh ne znam bit vec tiho med vozickanjem. mulc gleda v isto smer kot jaz, tak da vidiva se ne-jaz pa kuj nabijam in nabijam (kak se mi kaj folk smeji?!)
ma ne ustavi me niti dezevno vreme, ko je zaprt se s tistim PVCjem in me res ne more nic slisat. jaz pa razlagam in razlagamuser posted image

danes sem mu nabavla tist napihljiv valj (itak nama je na FTP pokazala nekaj vaj, sicer na tisti veliki zogi, ampak mi je tale valj bolj cartkan, vaje pa lahko iste delava na njem) - ma spipalo se mu je od veselja! slina je lila v potokihuser posted image  pa tisti prisrcen, ornk glasen smehuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
17.11.2010 21:55:03   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

tole obracanje tudi nasemu mulcu ne gre...lezi ko prilepljen-SEVEDA pa ne na previjalni miziuser posted image  tam bi se pa se na glavo postavu, ce bi le znal!

Hahahha user posted image . kot bi našga opisala! Mamo previjalno na pralnem stroju in zadaj pride cev od stroja in še ena rozeta. Ma če ni mali že 100krat probal rozeto ven spulit tud neč nočem! Že 1 mesec govorim, da ta bo pa zih vodovodar! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
17.11.2010 23:23:09   
klupko
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

tole obracanje tudi nasemu mulcu ne gre...lezi ko prilepljen-SEVEDA pa ne na previjalni mizi  tam bi se pa se na glavo postavu, ce bi le znal!

Hahahha . kot bi našga opisala! Mamo previjalno na pralnem stroju in zadaj pride cev od stroja in še ena rozeta. Ma če ni mali že 100krat probal rozeto ven spulit tud neč nočem! Že 1 mesec govorim, da ta bo pa zih vodovodar!

Mi pa imamo na pralnem še sušilca, tako da ga ne morem gor rihtat. Odkar je začel na veliko čofotat ga pa ne kopam več v sobi, ker mi je škoda uničevat parket..tako da sem v kopalnici dala kar deko na tla, čez brisačo in ga potem kar na tleh slečem in oblečem po kopanju. Na njegovi levi je potem radiator in tista cev od stroja (mimogrede bom pojamrala, da se dragemu ni dalo vrtat da bi speljal cev v odtok iz kuhinje in tako imamo odtok kar lepo v banjo posledično kot pruser posted image user posted image drgnem tisto banjo vsak teden da ne bi cela črna ratala) in potem tisto vleče in tolče in se mi čedalje bolj neumno zdi sploh igrače kupovat, ko so mu take zastonj stvari najbolj zanimive.
Ne vem zakaj se potem počutim bedno, če vidim da drug otrok ima več igrač kot on in se počutim kot slab starš, ker mu ne dajem vsega kar bi mu lahko.user posted image Najbrž kompliciram brezveze..po drugi strani bi mu pa spet težko dala več kot mu kupujeva, ker sem že omenjala da smo bolj broke..user posted image Ah, bo že...najbrž sem samo jezna nase, da nisem izpolnila obljube sami sebi, da ne bom imela otroka dokler ne bom toliko finančno zmožna, da mu lahko dam vse česar jaz nisem imela. I miss my mum to kick my ass!user posted image

Aprilčica - sem te dodala na fb-ju..

Danes smo se potepali celo popoldne, ker oči dela nočno in je bil čez dan fraj. Sva cel dan mislila da bo vbistvu danes kar doma, ker je malo dela, potem sta se pa s šefom slišala in je šel delat...ter mi zjalovil načrte za zvečer.user posted image
Ah, bova že jutri popoldne otroka uspavala pa...user posted image user posted image
Mali je za zajtrk jedel jabolko, kaki, piškot..par žličk...
Kosilo: bučka, melancan, česen, pelati, ajdova kaša..tudi bolj švoh..
Večerja: gres v kompotu od kuhanega jabolka in hruške, pa to skuhano sadje..kar lepa porcija..tehtam ali merim pa ne..
No, po tem gresu je pojedel še joško in smo se šli kopat...po kopanju pa sem mislila da bo šel spat in sem mu dala še drugo joško in malo potegne pa začne jokat in ga nisem silila..sem si mislila da najbrž ni še zaspan in bo še malo pokonci..ga dvignem da vseeno podreva kupčka...in rigne, obenem pa bruhne toliko kot še nikoli...letelo je do pol sobe, po sedežni in po nama.user posted image Sekundo sem bila v šoku, potem je pa moj prišel, da ga je prijel, sem se šla slečt, ker sem bila vsa mokra, potem se malo spucala, malega preoblekla..in potem je zaspal šele ob 21:30 namesto ob 20ih. Sem se kar ustrašila da je kaj narobe, ampak mislim da je samo preveč pojedel in je pač moralo ven. Je pa res bilo grozno za videt..ampak on se je takoj smejal naprej (tako kot takrat ko prdneuser posted image )...
Drugače je zdaj dva dni spal od 20ih do 8ih zjutraj z enim dojenjem ob 5ih. Oh, kako mi je všeč. user posted image
Sem že upala da bo od zdaj naprej tako, ampak smo ga že danes biksnili..bomo videli..
Čez dan pa ne spi skoraj ničuser posted image Dopoldne odspi uro pa pol in popoldne mogoče en kratki dremež..kakor kdaj..

Zahirančki..prejšnji teden je rodila žena od bratovega sodelavca. V sedmem mesecu je rodila in otroček je težek le 800gr. Je pa imela urgentni carski rez. Zdaj je mali v Lj, mamica pa v Kopru.user posted image
Upajmo, da bo vse ok.user posted image
Ko samo pomislim nase, ko sem enkrat dobila popadke v šestem mesecu in sem že mislila, da bom šla rodit..hvala bogu da nisem, ker moj mišek verjetno ne bi preživel.user posted image Sem se pa malo bolj pazila, pa en mesec sem velikooo časa preležala z nogami v zraku in smo zgurali do 39 tednov.user posted image Je pa revež tehtal samo 2830gr in bil 47cm pa še desno nogico je imel podvito navznoter..so rekli, da ni imel prostora in da še dobro, da je samo ena nogica takauser posted image HB se mu je to poštimalo, ker sem mu ob vsakem previjanju masirala nogico in delala vaje z aktivnim gibom in je nogica zdaj ok.user posted image
Danes pa toliko dolgovezim kot že dolgo ne...mah, grem še malo na uvajanje GH poškilt pa spat..ne vem kaj me čaka..

< Sporočilo je popravil klupko -- 17.11.2010 23:28:07 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
18.11.2010 8:51:38   
klupko
Zaspanke ene!!user posted image

Dobro jutro vsem user posted image
Skuham vam velik vrč turške kave, da vas bo dobro predramilauser posted image user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
18.11.2010 9:23:07   
ozzi
dobro jutro, punce!

Danes bi svojemu mišku probalča dat polento. kako jo vi pripravite? kaj pa kus kus?

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
18.11.2010 9:38:02   
deveta
ojla!

spet kar nekaj jutranjega branjauser posted image

samo na hitro bom nekaj pokomentirala, pol pa se grem igratuser posted image

RIBE: nam so rekli po 7 mesecu. In z raziko kot pravi K_a_t_i so priporočali, da začnemo s plavo ribo, ker je niže na prehrambeni lestvici in vsebuje manj "strupov".user posted image  Ja, kdo bi zdaj vedel kaj je najbolj pravuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
18.11.2010 9:42:58   
deveta
ozzi: jaz ji skuham navadno polento, tisto ki jo imam doma za nas. Klasično instant polento. Najprej skuham zelenjavo, pol zelenjavo ven poberem in ta čaš, ko jo tlačin v tisti vodi skuham polento. Tri minute in je narejena. Pol še pretlačeno zelenjavo not vržem in to je to. Zelenjava se med tem že nekoliko ohladi in ko jo not umešam je temperatura glih prava.
Kus kusa še nisem dala, bom pa skupaj z zelenjavo skuhala in pol pretlačla in to bo touser posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
18.11.2010 9:46:24   
Meemee
We are sorry ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutrooooooooooo

Noč je bila spet zanimiva. Ne vem kolikokrat sem se zbudila, ampak ene 10_x_ je pa že bilo user posted image Zjutraj pa žaba mala vsa nasmejana in naspana, jaz pa kot zombi user posted image Eh, bo že.

IZVIRNO SPOROČILO: klupko

Ne vem zakaj se potem počutim bedno, če vidim da drug otrok ima več igrač kot on in se počutim kot slab starš, ker mu ne dajem vsega kar bi mu lahko. Najbrž kompliciram brezveze..po drugi strani bi mu pa spet težko dala več kot mu kupujeva, ker sem že omenjala da smo bolj broke.. Ah, bo že...najbrž sem samo jezna nase, da nisem izpolnila obljube sami sebi, da ne bom imela otroka dokler ne bom toliko finančno zmožna, da mu lahko dam vse česar jaz nisem imela. I miss my mum to kick my ass!

Nisi slaba mama!!! Otrok niti pod razno ne potrebuje vsega tistega kar bi mu starši radi kupili in mu nekateri tudi kupijo. Vse kar rabi je par igrač (naša žaba ima vsega skupaj 5 igrač in ji nič ne manjka user posted image ). Če daš otroku vse (še preden si to sploh zaželi ali potrebuje), potem ima kmalu vsega preveč in postane kar malo apatičen in zahteva vedno več. Verjemi mi, veliko takih vidim v šoli, kjer učim. Potem imaš 6-letnike, ki so staršem prerasli čez glavo, zahtevajo vsemogoče in nekateri vzamejo celo kredit, da jim lahko ustrežejo Mulci se pa potem ne zadovoljijo s "staro" igračo, da ne rečem, da sploh iznajdljivi niso več. user posted image S čim vse smo se mi igrali, ko smo bili majhni. Jaz tudi nisem imela veliko stvari, skoz smo morali gledati na denar, ampak mi nikoli ni nič manjkalo. Ker sem imela tisto, kar je najbolj pomembno - LJUBEZEN in ČAS mojih staršev user posted image . Veliko časa smo preživeli skupaj in to si bom vedno zapomnila. Tudi to želim dati moji pikici. To, da se ful ukvarjaš s svojim Anejem je veliko več, kot pa kup igrač, oblek, ..., ki mu tako ali tako ne pomenijo toliko kot ti in njegov očka user posted image

Joj, kok sem zafilozofirala, ampak ... Tako pač razmišljam jaz user posted image Upam, da ne zameriš user posted image user posted image user posted image

lapa pa nonstop-ko kaka baba, res  samo, da bote vedle-jaz pa tudi  jaz sploh ne znam bit vec tiho med vozickanjem. mulc gleda v isto smer kot jaz, tak da vidiva se ne-jaz pa kuj nabijam in nabijam (kak se mi kaj folk smeji?!)
ma ne ustavi me niti dezevno vreme, ko je zaprt se s tistim PVCjem in me res ne more nic slisat. jaz pa razlagam in razlagam

Hehe, pol nisem samo jaz tako čudna user posted image user posted image Me ponavadi vsi čudno gledajo kaj se z otrokom pogovarjam, ampak men se zdi to pomembno user posted image

Grem se zdaj malo k moji stisnit na igralno podlogo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Meemee -- 18.11.2010 9:50:23 >

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
18.11.2010 10:07:12   
Aninchy
Mornin'!

Mi smo danes super spali! Sicer je šel Martin spat šele ob 22h (sva mela pižama partiuser posted image ), no, pa je potegnil do mal čez 8 user posted image in zdej spet spiuser posted image ne vem, ali sem pisala včeraj al sam na FBju... da mi je Martin zaspal sede na mojih kolenih za računalnikomuser posted image in očitno mu je blo tok všeč, da je danes skoraj ponovil vajo!user posted image user posted image user posted image Ma sem ga še prav čas vidla, pa sem ga nesla v posteljo, da mu tole slučajno ne pride v navado...user posted image user posted image Sva pa musko poslušala - romano krajnčan, hajdi in pa otroške ljudskeuser posted image se je mami čist preveč vživelauser posted image

sedenje - jst mam en mičken problem..... naš mulo bi SKOS SEDEL!!!user posted image Kokr ga položim na hrbet takoooj začne jokat in take krokodilje solze spuščatuser posted image (ampak je took šikan zravenuser posted image ), ko ga pa dam nazaj sedet, je pa najbolj srečen na svetu in se steguje okrog za igračami ali še raje za "ne-igračami"user posted image in pol frajer pokrči eno nogico in se nekak prevali čez drugo in bi že kar po 4h šel!user posted image Pol je pa na mene jezn, ker ga KAO ne pustim it!? LOL, majhn si, ne moreš še sam!user posted image Ampak če ga pa pustim, da se spravi na trebuh, je pa tud jezen pol, ker tak obstaneuser posted image user posted image ahh, kdo bi jih razumel?!user posted image

Včerajšnji menu:
ZAJTRK: mleko
MALICA: ? ne vemuser posted image user posted image
KOSILO: krompir in mešana zelenjava
MALICA: jabolko + banana
VEČERJA: keksolino

Današnji menu:
ZAJTRK: mal mleka
MALICA: zgleda da nič...? mleko
KOSILO: rižota s piščancem
MALICA: še ne vem - sadje
VEČERJA: keksolino

papa

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
18.11.2010 10:32:53   
deveta
meemee:user posted image user posted image  glede filozofije o igračah in ljubezni. Če si otrok ne razvije občutka, kaj pomeni nekaj si želeti (ampak res želeti, ne da si nekaj zaželi in to jutri ima) ni sposoben ceniti stvari v življenju. In vedi klupko, da mu boš še boljša mama, če mu boš kdaj rekla ne.user posted image  (zato nič panike, če kak evro zmanjka za kako igračouser posted image ). Tako kot meemee sem tudi jaz imela osnovne stvari (kako igračo, žogo, kolo... pač kar ima zdaj vsak otrok) ampak največ mi je pomenila mamina in očkova družba in to je najpomembnejše. Mislim, da je otroku kupiti vse kar si želi, ( v želji, da ne bo kdo imel kaj več kot on), najslabša popotnica za njegovo nadalnje življenje.
Torej na kratko, se pridružujem mnenju Meemeeuser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
   [Brisano sporočilo]
18.11.2010 10:58:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu deveta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3239
18.11.2010 11:14:58   
klupko
Meemee user posted image user posted image user posted image
Saj vem da imaš prav in tudi sama tako razmišljam, ampak me občasno zgrabi panika da otroku kaj manjka in sem vsa živčna in potem take bedarije premišljujem.user posted image
Včeraj me je verjetno spravilo iz tira, ker mi je zmanjkalo bodijev z dolgim rokavom..namreč prej sem prala bele stvari vsak drug dan, če ne celo vsak dan, ker je veliko polival in je bilo malo morje tetra plenic za oprat. No, zdaj ko je tudi GH pa je polivanja bolj malo (HB!!!) razen včerajšnji primeruser posted image No, vglavnem nisem prala ene tri dni, ker se mi ni nabralo za poln stroj in sva ponucala vse bodije z dolgim rokavom, ker se je treba kljub slinčku po vsakem obroku preoblečt, ker imava take igre med hranjenjem da je veselje.user posted image
No, potem sem bila vsa živčna da kaka starša sva, da kako nama lahko zmanjka cunj za otroka. No, saj sem mu potem dala bodi s kratkimi rokavi in čez majčko z dolgimi, ampak me je vseeno toliko požrlo, da sem se potem še na igrače spravila pa še kaj.user posted image
Potem se mojemu začela jamrat da kako nama lahko zmanjka cunj in reče da greva danes v šoping. To sem čakala!user posted image user posted image user posted image user posted image Joke user posted image
No, naj pa omenim, da najin mulo ni nič cunj podedoval, tako da nimam glih nabite omare z oblekami...nekaj že je, ampak zgleda potrebujemo večjo zalogo..kaj čmo če nisva znala punčke naredit tako kot vsi v okoliciuser posted image user posted image tako nama nič ne pride pravuser posted image

Imamo pa en nov problem..namreč mulc se mi začel ponoči tako premetavat po postelji, da me kar psihira da se bo podhladil. Namreč on se stisne k tisti stranici ob vzglavju in tako počez zaspi nazaj. Seveda odkrit!user posted image
Ponoči se v sobi shladi in ne verjamem da je not več kot kakih 18 stopinj, ker mene kar zebe ko vstanem ga podojit. Danes se je pa čist okoli obrnil in ko sem prišla je ležal na kovtru!user posted image Sicer ni nič jamral, ampak sem slišala po varuški da nekaj izvaja in ko sem prišla je začel tisto svoje eeeee, aaaa..ob 5ih zjutraj..če lahko človek še kaj lepšega vidi ob taki uriuser posted image no, lahko ja...spečega dojenčkauser posted image
Razmišljam o nakupu vreče za spanje za njega, ampak se bojim da bo to zgrešen nakup, ker v tistem ne bo mogel izvajat svojih akrobacij in bom po mojem imela samo jok namesto mirnega spanca.user posted image Ali jo katera uporablja?

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
18.11.2010 11:21:57   
klupko
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

Bilo pa je v zakulisju govora še o kakšnem osrednjeslovenskem srečanju letos kar na istem placu. Megar enkrat decembra. Imamo še oziroma že kandidatke?

Pićimo ven! Je treba izkoristit tole krasno novembrsko poletje!

Midva sva za!user posted image
Pri nas dežuje..ne vem kako se ve sprehajate z vozičkom po dežju...jaz si ne predstavljam da bi peljala voziček in držala dežnik. Že telefoniram težko.user posted image Se pa tudi jaz dostikrat pogovarjam z malim med vozičkanjem..vsake toliko si pa zaželim nasmeška in se ustavim, stopim pred njega in se mi takoj nasmeje in imam energijo za porivat naslednjih 100km.user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
18.11.2010 11:23:18   
Aninchy
klupko - se strinjam z meemee in deveto!!user posted image

Gromska
- uauuuu! Tole z igračami je pa ful fajn zadeva!user posted image

Jst se pa javim za kako srečanje na Trojanah!!!?user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
18.11.2010 11:31:48   
Aninchy
klupko - prej ko smo meli trikolesnika, je bil sprehod po dežlu čiiist u izi, ker gre kamot z eno rokouser posted image zdej k mam pa marelo vozek (ročaji posebej), je pa mal težje, ampak še vseen ne tolk, da bi naju notr zadržalouser posted image user posted image

vrečo
- imam, ampak ne uporabljam, ker je zgori na naramnice in mi nič ne koristi, ker ga ravn v roke ponavadi zebeuser posted image user posted image sicer je pa zlo na kamot narejena in je otročku udobno notruser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
18.11.2010 12:05:14   
Sapin
Grrrrrrrrrrrrr. agr. ueeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image , ne maram rr!

Na hitro, dokler mala spi!

Nam gre kar dobro. Očka je opazil, da je mala miš precej zrasla in je že interaktivna in ne zaspi več, če jo nosiš okoli. Pa da jo drugi ljudje zelo zanimajo, vendar se ne začne repenčit le, dokler sem jaz zraven. Pa silno me je razveselil tale moj deloholik. Je povedal, da se bo zmenil, da bo en dan na teden doma delal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Po novem letu, ko bomo doma.

Klupko - Jaz hočem bit otrokova najljubša igrača. Da se sproti še socializira. Trenutno se učiva božaj in ne grabi, praskaj in lasaj, ker mamico to boli. Upam, da bo hitro dojela. Krokodilček tudi grize, ampak je meni zabavno. Kaj pa, če bi malo dete dala v spalno vrečo?

Sprehodi in kjlepetanje - je sila zabavno, ko mali na sprehodih pojem pesmice: metuljček cekinček, en hud pesjan, ježek teka teka, in se mimoidoči nasmihajo. Sploh je to zabavno početi v Nemčiji.

Gume menjat: imam še kar zimske gor. Ni bilo nobenega prostovoljca, ki bi jih šel zamenjat, jaz pa sem bila v pozni nosečnosti prezasedena (ali prelena), da bi šla menjat.

MOI: A se prav spomnim, da imaš ti izkušnje z uvajanjem kravjega mleka? 

Tudi Ajda se kar precej zbuja ponoči. Vendar se na srečo le priklopi na joško in zaspi nazaj. Dude naša ne mara več in verjamem, da bo veselica, ko jo bomo prestavili v njeno posteljico.

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
18.11.2010 12:15:24   
deveta
klupko: ja za cunjice je pa najbrž kar problem, če nič ne dobišuser posted image . jaz včasih stojim pred omaro in si zmišljujem kaj bi danes, ker je toliko tega. je res en drag špas tole oblačenje. Jaz možu non stop govorim, kaka sreča je to, da nam ni treba oblekic kupovat. Sploh pa zdaj, ko v par mesecih vse prerastejo.

Vrečo tudi imam, pa je ne uporabljam, ima pa dolge rokave, sicer so tanki ampak so. Zdaj se je malo umirila in se ne odkrina več tolko. sredi niči pa jo itak k sebi vzamem, ker ima tudi ona mene za dudouser posted image  in se hoče vsake pol ure za 5 sekund podojit. Verjetno bo tudi z moje strani kmalu kak vzgojni ukrepuser posted image user posted image . Samo s tem odlašam in odlašam, kaj pa ko je tako lepo s stiskat z njouser posted image . samo počasi bo tudi mami dopuser posted image dlo vsake pol ure jo priklapljatuser posted image .

Grem zdaj zelenjavo speštat, mislim da bo kosilo kuhano.
danes za kosilo: brokoli, korenček, bučka in polenta, pa še košček purana.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
18.11.2010 12:22:07   
Meemee
We are sorry ... AGAIN user posted image Tokrat ne grem smajlijev popravljat!

user posted image je spala in našvicala celo posteljo. Tam kjer je imela glavo je kar luža user posted image user posted image user posted image

Gromska - user posted image user posted image user posted image za srečanje. Sem defenitivno ZA.

Aninchy - zorganiziraj Trojane, pa pridemo. Samo ne v kakšnem snegu user posted image

Čakava user posted image , da pride domov (danes prej, ker je šel na en razgovor user posted image ), potem gremo pa na mlekomat user posted image user posted image user posted image

Je tako čudno zgledalo brez smeškov, tako da, ... Zdaj so tu user posted image

< Sporočilo je popravil Meemee -- 18.11.2010 12:24:35 >

(odgovor članu Sapin)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
18.11.2010 12:38:40   
Sapin
A - pa še par stvari:

Pri nas obstajajo komisijske trgovinice z otroškimi cunjami. Sem zadnjič vzela en kombinezonček, ker ji bo tale, ki ga nosi, premajhen verjetno pred koncem zime. Imajo pa vse mogoče. Se splača pogledat.

DEŽ ne maram. Pa še veter je...  glede prepišnosti je speedy quinny porazen ...

(odgovor članu Sapin)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
18.11.2010 13:04:30   
m_o_i
MOI: A se prav spomnim, da imaš ti izkušnje z uvajanjem kravjega mleka?

nope-verjetno si narobe razumela moje besede "navadno mleko". pisala sem o navadnem adaptriranem za nealergike (ko sem se skusala resit aptamila ADC oz. Allernove) user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Sapin)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
18.11.2010 14:18:38   
izalina
Na hitro, ker bo princesita počasi lačna...danes amo je, se vidi da je včerajšni dan bolj ko ne prespala.

Dež - greva vseeno ven. Imava High trek-a trikolesnika in je zakon. Tista pelerina je super oblikovana in se popolnoma prilega vozičku. Jo imam pa vedno malo manj oblečeno, ker je noro vroče, če je čez voziček ta plastika. Piha pa noter čisto nič.
Oblačila kar smo dobili (podedovali) so v modri barvi. Za doma je OK, pa tudi za ven se ne sekiram, ker so ful lepe stvari. Drugače pa Klupko jaz sem nazadnje kupila bodije v Hoferju. 10kom 20€ in so mi super. So malo bolj tanki, kar je meni všeč, saj imamo v stanovanju 22°C in je samo v tem bodiju. Drugače mi takoj zašvica in ima celi hrbet in lasje mokre. ž
Vrečo imam pa je ne uporabljam, ker mala spi čisto pri miru. Mogoče se obrne samo z boka na hrbet in nazaj. Nikoli je še nisem našla odkrite.
Pogovarjanje med vozičkanjem - ja kaj pa naj drugega delam, kot čvekam z malo. Sej drugače se mi zmeša. Se pa večinoma pogovarjava, čisto vsakdanje stvari, kot da bi imela nekoga ob sebi, ki bi mi lahko odgovarjal. Samo v tem primeru nikoli ne dobim odgovora. samo kakšen krik ali piska, kdaj pa tudi slinast tuš.

Nič ena se krega, moram šibat.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
18.11.2010 15:54:29   
klupko
IZVIRNO SPOROČILO: izalina
Se pa večinoma pogovarjava, čisto vsakdanje stvari

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?