klupko
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i tole obracanje tudi nasemu mulcu ne gre...lezi ko prilepljen-SEVEDA pa ne na previjalni mizi tam bi se pa se na glavo postavu, ce bi le znal! Hahahha . kot bi našga opisala! Mamo previjalno na pralnem stroju in zadaj pride cev od stroja in še ena rozeta. Ma če ni mali že 100krat probal rozeto ven spulit tud neč nočem! Že 1 mesec govorim, da ta bo pa zih vodovodar! Mi pa imamo na pralnem še sušilca, tako da ga ne morem gor rihtat. Odkar je začel na veliko čofotat ga pa ne kopam več v sobi, ker mi je škoda uničevat parket..tako da sem v kopalnici dala kar deko na tla, čez brisačo in ga potem kar na tleh slečem in oblečem po kopanju. Na njegovi levi je potem radiator in tista cev od stroja (mimogrede bom pojamrala, da se dragemu ni dalo vrtat da bi speljal cev v odtok iz kuhinje in tako imamo odtok kar lepo v banjo posledično kot pr drgnem tisto banjo vsak teden da ne bi cela črna ratala) in potem tisto vleče in tolče in se mi čedalje bolj neumno zdi sploh igrače kupovat, ko so mu take zastonj stvari najbolj zanimive. Ne vem zakaj se potem počutim bedno, če vidim da drug otrok ima več igrač kot on in se počutim kot slab starš, ker mu ne dajem vsega kar bi mu lahko. Najbrž kompliciram brezveze..po drugi strani bi mu pa spet težko dala več kot mu kupujeva, ker sem že omenjala da smo bolj broke.. Ah, bo že...najbrž sem samo jezna nase, da nisem izpolnila obljube sami sebi, da ne bom imela otroka dokler ne bom toliko finančno zmožna, da mu lahko dam vse česar jaz nisem imela. I miss my mum to kick my ass! Aprilčica - sem te dodala na fb-ju.. Danes smo se potepali celo popoldne, ker oči dela nočno in je bil čez dan fraj. Sva cel dan mislila da bo vbistvu danes kar doma, ker je malo dela, potem sta se pa s šefom slišala in je šel delat...ter mi zjalovil načrte za zvečer. Ah, bova že jutri popoldne otroka uspavala pa... Mali je za zajtrk jedel jabolko, kaki, piškot..par žličk... Kosilo: bučka, melancan, česen, pelati, ajdova kaša..tudi bolj švoh.. Večerja: gres v kompotu od kuhanega jabolka in hruške, pa to skuhano sadje..kar lepa porcija..tehtam ali merim pa ne.. No, po tem gresu je pojedel še joško in smo se šli kopat...po kopanju pa sem mislila da bo šel spat in sem mu dala še drugo joško in malo potegne pa začne jokat in ga nisem silila..sem si mislila da najbrž ni še zaspan in bo še malo pokonci..ga dvignem da vseeno podreva kupčka...in rigne, obenem pa bruhne toliko kot še nikoli...letelo je do pol sobe, po sedežni in po nama. Sekundo sem bila v šoku, potem je pa moj prišel, da ga je prijel, sem se šla slečt, ker sem bila vsa mokra, potem se malo spucala, malega preoblekla..in potem je zaspal šele ob 21:30 namesto ob 20ih. Sem se kar ustrašila da je kaj narobe, ampak mislim da je samo preveč pojedel in je pač moralo ven. Je pa res bilo grozno za videt..ampak on se je takoj smejal naprej (tako kot takrat ko prdne )... Drugače je zdaj dva dni spal od 20ih do 8ih zjutraj z enim dojenjem ob 5ih. Oh, kako mi je všeč. Sem že upala da bo od zdaj naprej tako, ampak smo ga že danes biksnili..bomo videli.. Čez dan pa ne spi skoraj nič Dopoldne odspi uro pa pol in popoldne mogoče en kratki dremež..kakor kdaj.. Zahirančki..prejšnji teden je rodila žena od bratovega sodelavca. V sedmem mesecu je rodila in otroček je težek le 800gr. Je pa imela urgentni carski rez. Zdaj je mali v Lj, mamica pa v Kopru. Upajmo, da bo vse ok. Ko samo pomislim nase, ko sem enkrat dobila popadke v šestem mesecu in sem že mislila, da bom šla rodit..hvala bogu da nisem, ker moj mišek verjetno ne bi preživel. Sem se pa malo bolj pazila, pa en mesec sem velikooo časa preležala z nogami v zraku in smo zgurali do 39 tednov. Je pa revež tehtal samo 2830gr in bil 47cm pa še desno nogico je imel podvito navznoter..so rekli, da ni imel prostora in da še dobro, da je samo ena nogica taka HB se mu je to poštimalo, ker sem mu ob vsakem previjanju masirala nogico in delala vaje z aktivnim gibom in je nogica zdaj ok. Danes pa toliko dolgovezim kot že dolgo ne...mah, grem še malo na uvajanje GH poškilt pa spat..ne vem kaj me čaka..
< Sporočilo je popravil klupko -- 17.11.2010 23:28:07 >
|