|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
20.11.2010 10:56:47   
Aninchy
fiška33 - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fulare lepooo! Jst sm skor user posted image user posted image user posted image res, fuuuuul mi je všeč! Pa kengurujiiiiii user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
20.11.2010 11:28:35   
farina
jaz sem tud full srečna za fiškouser posted image user posted image za oboje še za enga otroka in pol za kengurujčkeuser posted image , fiška saj veš,da ko boš tu,ti bom rade volje kaj pomagala, še posebi zdaj ko boma sosediuser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
20.11.2010 12:21:15   
nusi
fiška - to sta pa čisto resno zastavila user posted image in ja fuuul je lepo. Sem vesela za vas, tudi mene je že zamikalo, da bi kmetovala (v SLO user posted image ), samo nimam izkušenj in zato ne vem če je to sploh zame.
Moj dragi pa računalničar - bi pošizil med radičem in kravami user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
20.11.2010 15:04:15   
deveta
fiška: a stran iz slo. greste. Uauuu, to je pa res pgum. Res lepo. Pa lepo je da RR obstaja in boš poročala. Res da je to še nekoliko daleč ampak vseeno. Še enkrat čestitke za pogumuser posted image . Moje otroštvo je bilo tudi krepko povezeno s kmetijo saj je moj nono imel kar precej živali (koze, prašiče, zajce, kokoši, purane), pa še velik vinograd. To je res lepo okolje za otroke, vsaj jaz sem uživala. Majhna starostna razlika, ja težko je, imam prijateljico ki ima slabo leto in pol razlike in je rekla da je ful hudo. Ampak hudo je prvo leto, pol pa je zmeraj lažje in lepše. 
Jaz sem tako vesela, ko sem dobila v uporabo celo njivo pred hišo, ko sem s sem k možu preselila. res imam rada svoj vrt in sajenje rožic in grmičkov okoli hiše... Mož pa, če ga tri dni prosim malo pokolsi okoli hiše. To je pa njegov edini delež pri urejanju okolice. Pa za oljke lepo skrbi, tukaj pa ga ne morem kregatuser posted image .
Joj, čisto sem zašla iz teme, samo kaj ko so me ob teh fiškinih slikah (sicer brez kengorujevuser posted image ) kar spomini na otroštvo in pomlad in vrt obšli.

Aninchy: pa kaj je s tisto tvojo kolegico. Pa kolko krat njen mali lula, da ga toliko krat previjauser posted image . saj jaz bi jo najbrž tudi previla, če bi bilo potrebno, samo če ni pokakana res ni potrbe, saj te "moderne" plenice vse popijejo in je plenica polna, rita pa suha. Edino če ima pralne, pol bi verjetno tudi jaz večkrat previla, da nima mokre rite. Ja, če bi pa v vrtcih toliko previjali, pol bi mogli imet eno vzgojiteljico več zaposleno, da bi samo previjala. Z enim bi začela in, ko bi končala bi spet s tistim prvim nadaljevala user posted image user posted image user posted image .

Danes dopoldne pa sem se dobila s kolegicamiuser posted image . Kako je pasalo, pa čeprav samo eno uro babjega čveka. Je bila tista, ki sem jo že više omenila s punčkama leto in pol razlike ( starejša 20 mesecev, tamala 2 meseca) in še ena s fantkom starim 16 mesecev. Zjutraj sem vse za kosilo pripravla in pol šibala v svojo domačo vas, ki je ob enem domača vas vseh trehuser posted image  (zdaj smo vse razseljene, ampak po sosednjih vasehuser posted image , tako da nismo daleč). Joj, kako je pasalo, malo družbe mamicuser posted image

Zdaj pa grem še jaz malo ležečki, dokler vlada tišina v hišiuser posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
20.11.2010 16:08:03   
Meemee
Pozdrav user posted image

Danes zjutraj sem bila na masaži user posted image user posted image user posted image in sem zdaj čisto "polomljena". Se bo treba večkrat naročit user posted image

Sicer že 2 dni ful pridno likam, pa pospravljam, pa kuham, ... (se moram malo pohvalit user posted image ).

Previjanje - previjam na cca 3 ure, včasih tudi pogosteje, če se npr. ravno pokaka.

GH - še kar malo čakamo (6. mesecev bo kmalu tu user posted image ). Sicer sem ji parkrat zvečer že dala riževo kašico, pa dopoldne ji včasih dam malo kakija (ker imam naše - domačeuser posted image ). SIcer pa pridno spremljam vaše jedilnike, da bo potem manj za razmišljat user posted image . Vidim pa, da ste uvedle že kar precej obrokov. Bravo user posted image user posted image user posted image

user posted image malo počiva. Smo šli skupaj, pa je user posted image tako brcala in se pogovarjala, da sva raje prišli nazaj v dnevno in se zdaj malo igrava. Potem gremo pa skupaj malo naokoli, pa kakšno user posted image si bo treba privoščit user posted image

Zvečer pa kak fin film, pol pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, pa lepo soboto še naprej user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
20.11.2010 16:09:08   
Meemee
Aja, Fiška - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za kmetijo. Midva sanjava o tujini, ampak ... Bomo videli, kako bo user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
20.11.2010 17:22:03   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: deveta
Aninchy: pa kaj je s tisto tvojo kolegico. Pa kolko krat njen mali lula, da ga toliko krat previjauser posted image . saj jaz bi jo najbrž tudi previla, če bi bilo potrebno, samo če ni pokakana res ni potrbe, saj te "moderne" plenice vse popijejo in je plenica polna, rita pa suha. Edino če ima pralne, pol bi verjetno tudi jaz večkrat previla, da nima mokre rite. Ja, če bi pa v vrtcih toliko previjali, pol bi mogli imet eno vzgojiteljico več zaposleno, da bi samo previjala. Z enim bi začela in, ko bi končala bi spet s tistim prvim nadaljevala user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image Točno to sem ji jst rekla!!! user posted image user posted image Pa je rekla, da tamali veliko pije in ima takojuser posted image polno plenico in ga fuul moti zdaj, ko že skor hodi....user posted image mah... po moje veliko nardi tud dejstvo, da ji njena babi vedno prinese paket plenic, ko pride na obiskuser posted image sama ne vem, če jih je 2krat v celem letu kupila - srečnicauser posted image
Sem pa sigurna, da bi v vrtcu še tretjič previli, če bi se otrok slučajno pokakaluser posted image mislim, da se ji ne bi na računu konec meseca poznalouser posted image

Aja, ma pa plenice za enkratno uporabo.....

Meemee - uživaj!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 20.11.2010 17:25:19 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
20.11.2010 18:43:56   
deveta
Aninchy: Ja to pa tudi jaz mislim, da bi ga previli. Moja mama dela v jaslih in itak si ne dovolijo, da bi otroci mokri hodili okroguser posted image .

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
20.11.2010 19:07:57   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Meemee

Danes zjutraj sem bila na masaži user posted image user posted image user posted image in sem zdaj čisto "polomljena". Se bo treba večkrat naročit user posted image

Hehehhe. Moja zgodba od par dni nazaj user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
20.11.2010 19:39:32   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: Meemee

Hehehhe. Moja zgodba od par dni nazaj user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
20.11.2010 21:42:59   
Barbara_L
prejle se mi je v joku zbudil, ker ni mogu vec skoz nosek dihat. mi je padlo v glavo, da mam kremo materine dusice in sem mu namazala pod nosek, na prsni kos in podplatke-spi ko dojencek spet!

Tale krema je super, samo mazati je treba po bodiju, ne direkt po prsih. Našemu je pomagala.

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
20.11.2010 21:46:08   
m_o_i
prejle se mi je v joku zbudil, ker ni mogu vec skoz nosek dihat. mi je padlo v glavo, da mam kremo materine dusice in sem mu namazala pod nosek, na prsni kos in podplatke-spi ko dojencek spet!

Tale krema je super, samo mazati je treba po bodiju, ne direkt po prsih. Našemu je pomagala.

tole si pa napisala TOCNO TAK, kot je blo vceraj okol polnoci pri nas doma! ma kaka fizioloska (v ampulah in v spreju), pumpica in inhalacije-krema materine dusice je z-a-k-o-n user posted image user posted image
(pri hisi je pa zato, ker je to moja mami v casu moje nosecnosti nabavla, ker sem bla en teden boga za umret-nisem mogla dihat)

pies: jaz mazem direkt na kozo, ampak res malo! razmazem si po prstih in potem po Elijevem prsnem kosu, malo pod noskom in podplate ne pozabi namazat

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 20.11.2010 21:47:13 >

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
20.11.2010 21:48:59   
K_a_t_i
moi, sej je tebe citirala user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
20.11.2010 21:51:57   
m_o_i

kak pa naj voham, ce ni kvadratka narisalo

user posted image user posted image user posted image  hebemti tekniko

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 20.11.2010 21:52:17 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
20.11.2010 22:02:56   
nusi
čer user posted image

ker je ravno govora o justovih kremcah - kje bi jo lahko dobila, a pozna katera kakšno svetovalko? Rada bi tole kremo iz materine dušice.
Hvala.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
20.11.2010 22:04:23   
sabri
Fiška, bravo tudi za selitev, kako pa to, da ste se odločili ravno tja, zaradi sorodnikov ali vam je pač tam všeč?
Materina dušica, sem jo že pri tavečji nabavila in je super, tamalo pa še nisem mazala direkt, prej kremo pa pottem čez in je ok.
Sama sebi delam pramene zdaj, držite pesti, da bo uspelo. Joj kaj dela ta porodniška, ko ne gremo dosti v svetuser posted image .

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
20.11.2010 22:05:00   
sabri
nusi, jaz poznam, če rabiš povej, ker vidim, da si iz LJ.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
20.11.2010 22:12:26   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

kak pa naj voham, ce ni kvadratka narisalo

user posted image user posted image user posted image  hebemti tekniko

Sej nima veze, sem se pa nasmejala za ves dan nazaj. user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
20.11.2010 22:15:14   
m_o_i
ker sem prej ravno o tehniki govorila-danes je pralni stroj naredu kaputuser posted image user posted image . kuj vodo vlece v sebe; ko pa je je poln, pa ven vrze (ne me sprasevat, kje tece ven, ker se mi sanja neuser posted image  vem pa, da je kopalnica mokra)

samo se ne sekiram prevec-mam ZLATO sosedo, h kateri hodim ze tri mesece vsak vecer na kavo, ko mulc zaspi (je v bolniski in ji je hudo dolgcas). no, k njej lahko nesem prat + malo niti je v gorenju potegnila in bo nov pralni stroj za sitne pare drug teden v bajtiuser posted image
pokorno pa priznam, da sem lepo stevilo socnih izustla, ko sem zagledala poplavo v kopalniciuser posted image  zaj se vazim tu, kak se ne sekiram, samo prvo sekundo mi je pa varovalko ven vrglouser posted image

fiska, kmetica(nic slabega ne mislim s tem) - kapo dol za tako pogumno odlocitev! ma ne za kmetovanje, ampak za selitev na drug kontinent... 

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
20.11.2010 22:33:07   
K_a_t_i
Evo, še jedilnik spišem, preden baterija crkne...
Z: dojenje (ob 6 in 9)
M: jabolko z žlico gresa z mlekom (ob 10:15)
K: žrebiček z zelenjavo in polento (ob 14)
V: 7 žit mlečna kašica (ob 18)
pred spanjem: dojenje (ob 20)

Me prav zanima kako bo spal... Namreč nisem navajena, da je "samo" na 4 ure...

Nočko.

Aja - Fiška, dobra si. Jst se ne odlepim od kle user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
21.11.2010 8:30:01   
bubolin
Jutrooooo

user posted image   user posted image   user posted image Spali danes bolj slabo user posted image

Waaauuuuu kolk ste se razpisale, ne bom veliko komentirala ker mi net took počas dela potem pa še tale RR šteka, tako da user posted image

Danes gremo k babici na kosilo - se malo pocrkljat (da ne bo treba kuhat user posted image ) končno vsi trije, je moj končno en dan frej - joooj bo dnarja k skos tok dela user posted image joke. Potem pa z Markom ostaneva do srede v Lj pa se bova mal potepala naokol, pa fizioterapijo imava spet, pa par stvari za diplomo moram zrihtat, pa še kaj se bo našlo.

Fiška - bravooo bravooo user posted image dobra si.

Previjanje -  tam od 4x do 5x na dan oziroma ko je pokakan takoj.

GH - zdej že par dni papa riževo kašico, da se najprej malo navadi na gostoto (jo naredim s svojim mlekom), ta teden bova pa po moje začela počasi z zelenjavco, glede na to da bo drug petek star 6 mesecev.

Lep preostanek vikenda vsem user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
21.11.2010 10:38:23   
farina
jutro babike;) kako ste?JAZ TAK MUHASTO KOT VREME;). ajaa včeraj smo gledli avtosedeže, ima katera izkušnje z njimi, katere nabavit? tiste od 7-18 KG ALI OD 9 DO 36.sM GLEDALA, MALO, pa ugotovila da tisti od 9 do 36 niso tolk oblazinjeni, pa nimajo naklona, oziroma bolj malo....

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
21.11.2010 11:41:44   
Aninchy
Hej punce!
Povejte mi prosm, kaj dat tamalmu zravn testenin? Mislim, kaj nardite, da hrana ni tok "suha"??? Sej veste - jst a kuhanje p to....user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
21.11.2010 12:03:00   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: farina

jutro babike;) kako ste?JAZ TAK MUHASTO KOT VREME;). ajaa včeraj smo gledli avtosedeže, ima katera izkušnje z njimi, katere nabavit? tiste od 7-18 KG ALI OD 9 DO 36.sM GLEDALA, MALO, pa ugotovila da tisti od 9 do 36 niso tolk oblazinjeni, pa nimajo naklona, oziroma bolj malo....

Avtosedež - mi bomo kupili tegale http://www.laluz-menden.de/product_info.php?info=p1556_ROeMER-SAFEFIX-plus-Trendline-Olivia-2010.html. RÖMER sedeži so ful varni, kvalitetni, ... user posted image Ima 4 stopnje naklona.  Tele http://www.laluz-menden.de/index.php?cat=c308_ROeMER-KING-plus-2010.html so isti, samo brez isofixa in zato cenejši user posted image
Meni osebno se zdi 9-18 boljš kot tisti do 36.

< Sporočilo je popravil Meemee -- 21.11.2010 12:07:12 >

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
21.11.2010 12:03:26   
deveta
Daj k testeninam isto kot k čemu drugemu, npr rižu al polenti. Skuhaj zelenjavo v vodi, jo vzami ven, lepo pretlači in daj k pašti (oz. testeninamuser posted image ), čez pa malo masla ali olja. Lapo pomašaj in papica je tuuser posted image . Tako bi naredila jaz, samo do zdaj ji še nisem paštice skuhala, tako da ne vem kako se ta recept obnese. Bom pa v kratkem.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

koliko časa?
čipka

V KOLIKŠNEM ČASU STE SHUJŠALE DO ŽELJENIH KG PO PORODU?

v enem tednu (14%)

v enem mesecu (9%)

v dveh mesecih (5%)

v treh mesecih (10%)

v šetih mesecih do enega leta (30%)

v več kot 1 letu (32%)

Število vseh glasov: 147

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!