deveta
|
fiška: a stran iz slo. greste. Uauuu, to je pa res pgum. Res lepo. Pa lepo je da RR obstaja in boš poročala. Res da je to še nekoliko daleč ampak vseeno. Še enkrat čestitke za pogum . Moje otroštvo je bilo tudi krepko povezeno s kmetijo saj je moj nono imel kar precej živali (koze, prašiče, zajce, kokoši, purane), pa še velik vinograd. To je res lepo okolje za otroke, vsaj jaz sem uživala. Majhna starostna razlika, ja težko je, imam prijateljico ki ima slabo leto in pol razlike in je rekla da je ful hudo. Ampak hudo je prvo leto, pol pa je zmeraj lažje in lepše. Jaz sem tako vesela, ko sem dobila v uporabo celo njivo pred hišo, ko sem s sem k možu preselila. res imam rada svoj vrt in sajenje rožic in grmičkov okoli hiše... Mož pa, če ga tri dni prosim malo pokolsi okoli hiše. To je pa njegov edini delež pri urejanju okolice. Pa za oljke lepo skrbi, tukaj pa ga ne morem kregat . Joj, čisto sem zašla iz teme, samo kaj ko so me ob teh fiškinih slikah (sicer brez kengorujev ) kar spomini na otroštvo in pomlad in vrt obšli. Aninchy: pa kaj je s tisto tvojo kolegico. Pa kolko krat njen mali lula, da ga toliko krat previja . saj jaz bi jo najbrž tudi previla, če bi bilo potrebno, samo če ni pokakana res ni potrbe, saj te "moderne" plenice vse popijejo in je plenica polna, rita pa suha. Edino če ima pralne, pol bi verjetno tudi jaz večkrat previla, da nima mokre rite. Ja, če bi pa v vrtcih toliko previjali, pol bi mogli imet eno vzgojiteljico več zaposleno, da bi samo previjala. Z enim bi začela in, ko bi končala bi spet s tistim prvim nadaljevala . Danes dopoldne pa sem se dobila s kolegicami . Kako je pasalo, pa čeprav samo eno uro babjega čveka. Je bila tista, ki sem jo že više omenila s punčkama leto in pol razlike ( starejša 20 mesecev, tamala 2 meseca) in še ena s fantkom starim 16 mesecev. Zjutraj sem vse za kosilo pripravla in pol šibala v svojo domačo vas, ki je ob enem domača vas vseh treh (zdaj smo vse razseljene, ampak po sosednjih vaseh , tako da nismo daleč). Joj, kako je pasalo, malo družbe mamic Zdaj pa grem še jaz malo ležečki, dokler vlada tišina v hiši
|