deveta
|
ojla! Joooj, ste se raspisale, pa še včeraj zvečer sem brala, zdaj pa računalnik prižgem in kar 2 strani. Uf, zdaj mam pa delo . Najprej naj vam poročam o današnjem dnevu. Sva šle s taščo v Koper končno vse papirje rešit (o koncu moje pogodbe za delo in reševanje zavarovanja na CSD). Pa mi sredi poti poči guma . In ker je moja tašča tehnični tip mi jo lepo zamenja . Je rekla, naj jaz držim tamalo, da si ne bom rok mazala, ker jo moram pol itak dojit. Pol lepo rešiva vse zadeve in se na poti za nazaj vstaviva pri vulkanizerju in je blo ful za čakat. Pa sva lepo prišli domov in je ona šla spet dol in zdaj mi je sporočila da je vse zrihtala in se vrača . Smo se pa odločili in dali gor kar zimsko/letne pnevmatike, tako da ne bo potrebno prepogosto menjavat . Do zdaj sem imela skozi letne (ja mi primorci si to lahko privoščimo). Sem si pa rekla, da je to prav namerno to ratalo: zdaj imam naš zakladek v avtu in prav je bilo, da smo nove gume dali . če se to ne bi zgodilo, pa ne vem kdaj bi se tega domislili . Iz vsake nesreče (samo da ni hujšega) je potrebno kaj dobrega potegnit . Moj možek pa je zdaj tako nemočen kar se tega tiče . Zdaj je na poskusnem tednu v Trstu (najverjetneje bo le menjal službo ). Ima pa tak grd urnik, od 8 do 17 . Pol ko domov pride pa itak ni več za nikamor it. Še če bo na banko želel si bo mogu prosto vzet . sapin: lepo da ste spet vsi skupaj. Očka jo najbrž kar pogreša, ko je ne vidi tako dolgo. M_o_i: joj, bogi Elias. Ti je pa res moglo bit hudi, ko si ga gledala takega. Vendar kakor vidim (oz. berem), ti je že dal vedet, da je zdaj že korenjak in pol . Jaz sem se zjokala, ko so mi jo za eno noč odnesli pod lučko (je imela zlatenico), pe še so mi jo vmes prinesli, da jo podojim. Tisto noč nisem mogla niti oči zapret, namesto, da bi to izkoristla in se lepo nasapala. joj, Sabri ko bi katera obgovorila na to vprašanje, bi blo super (mogoče je v nadaljevanju, berem in pišem sproti ). Tudi jaz nimam pojma, koliko naj bi pojedel 5 ali 6 mesečno otrok. Vem pa, da Veronika poje okoli 100 do 130 g in noče več. Vendar če ji je zadosti ji je pač zadosti. Se neki ne obremenjujem, zanima pa me vseeno, koliko vaši pojedo, tako informativno. Sabri: mi tudi zmeraj Housa gledamo . Pa lepo tvojemu možeku, ko ga tako lepo porihtaš izalina: joj, še dobro da ima naša rada krompir . To je moja naj hrana, ne vem kaj bi če ji ne bi bil dober K_a_t_i: ja prav imaš, včasih pa se res splača kaj novega poskusit, jaz sem zadjič (prvič v življenju) proseno kašo kupla za popestritev njenega jedilnika in mi je blo tako dobro, da sem jo drugi dan zase skuhala za kosilo . Zdaj bom pa še piro probala Juf, pa vživaj na masaži, dobre ideje za darila ima tvoj dragi Aninchy: ti si pravi primer mame, ki ne komplicira . Otroku daš stvari probat in to je to. Mislim, da so se tako obnašale vse mame še kakih 20 let nazaj, ker ni bilo toliko bombardiranja o vsem mogočem iz vseh strani. Čestitam ti za pogum in nobramenjevanje s tisoč in eno informacijo (ki so si itak vse različne) . Jaz tako pogumne še zdaleč nisem, čeprav tudi jaz ne delam neke panike. Moji je itak ena najljubših igrač list od špinače. Dokler jaz kuham, ga ona skoraj celega pogloda (požre secer ga ne, je pa zdrobljen na prafaktorje), pa čeprav je srov . Je pa res, da frucverge in podobno ni glih v mojem stilu . To bo jedla samo pri kakšni noni če ji bo želela dat. Pri nas doma tega ni . No pa sem prišla skozi. Zdaj pa še Copy stisnem preden potrdim, ker me bo sigurno ven vrglo. saj sem ze eno uro tukaj
|