Aninchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ozzi - kje bi dobila body puli in kakšne izkušnje imate z oblačenji le tega Jst jih mam iz C&A za 4,99€ žlička - jp, tud mi smo meli po dve in je tud "svojo" dajal v usta... Ampak je hitr ugotovil, da na njej ni nič in je hotel mojo... brihtn fant in pol sm mu dala mojo in jst vzela njegovo... in pol sva si jo tak menjala, da sva bla oba čist umazana zdej mu dam ponavadi eno igračo in ko odpre usta, da bi jo dal v usta, mu jst hitro hrano not porinem kruta mama - sicer je to sam takrat, ko mu neki ne paše "trenutno", ker zna bit tak zbirčen da joj! danes je kaki, jutri mu ni všeč... danes ne je banane, jutri bi jedu kr samo po kom ma kej to?!?! barvar, moi - "cuclji" - me je ravn zadnjič moja mami psihirala, naj mu kupim... mam enga s plastičnim pokrovom, pa (še) ni navdušen, morm kupit enga takega silikonskega, pa bomo pol vidli... hoče pa skos pit z MOJE šalce za kavo deveta - za stolček! previjanje - povprečno 5 plenic na dan. Ampak zadnje čase ima navado samo v čist frišne plenice kakat Mam pa kolegico, ki samo do 14h otroka previje najmanj 6krat - pa NI tolkrat pokakan!!! pa nisem tega vedla, dokler ni začela cel halo delat, ker ga bojo v vrtcu previjali samo 2krat v ceeleeeem DOpoldnevu Mali je zdej star eno leto...... posodice - sem dobila ob Martinovem rojstvu kompletek iz IKEE. skodelica, krožnik in šalčka z motivom miške. se ne razbije, če pade na tla in ima spodaj gumo, da ne drsi gostota hrane - niti slučajno tekoče pa nič več ne miksam, samo mal z vilico pretučkam... riža sploh ne več, mogoče dvakrat potučkam z vilco... Joj, joj joj k ste omenle juhco... j.b. - naš jo enostavno OBOŽUJE!!! Ampak ne tisto, ki jo jst pripravim zanj, ampak tisto, ki jo tašča pripravi ZAME! torej tako z nešteto "prepovedanimi" snovmi ahh sej mu ne morm rečt ne, če pa tooook lepo odpira ustaaaaaa pa zrom študiram: sej je sam zelenjava, sej je sam zelenjava... količina gh - če je dobro - dokler ne zmanjka! recimo da naredim dobrih 200... v najslabšem primeru ostane par žličk priprava mesa - našmu ni všeč, če dam skupi s krompirjem ali rižem kuhat ali zmučkat, kar pač je tist dan... more bit vse posebi kuhano in on je malo tega, malo onega... problem je, ker je belo meso PRESUHO! a mi to pomaga samo mal olja, al ste si ve še kok drugače pomagale? Tista voda od kuhanja se mi zdi tk pajkica - jst osebno ga nimam, se pa NE BI branla, če bi mi ga kdo odstopu mam moje starše eno ulico stran in včasih celo tja nosim cote sušit torej vidiš, da sem navdušena! In ja.... oblačil po sušenjo ne likam, so fuul fajn mehka in niso zmučkana Sicer jih tudi pri navadnem sušenju čedalje manj likam, ampak so tok trde - sušilec je zakon! Aaaaa, vidim, da so ti že tud ostale pozitivno odgovarjale! ma za krčenje pa ne vem... men še (ŠE) ni nič... Aja, ja, volne jst tud ne dam notr... pliš je pa ful smotan za pucat ven Mi mamo tud k. posodo. nusi - lepe mere! sabri - ziher majo tud na RR kako rubriko za rabljeno opremo prodajat al pa kake druge strani... bambino.si, bibaleze.net.... ?? ne vem... OMG kuik ste načorglale sm se kr utrudla?! noč