|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
19.11.2010 11:19:41   
barvar
IZVIRNO SPOROČILO: Meemee

Smo mislili na vaju user posted image . Revček, kok so ga mučili. Pa še nič niso ugotovili user posted image . No, pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala. Saj se malo hecam. Bilo je pa res grozno. Napišem kaj več popoldan ko bom imela več časa in bo ati malega zabaval user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
19.11.2010 11:26:48   
izalina
Meemee poštnina je 9,95€ (za tele centke nism zihr lih). Naročila sva na tej strani http://www.laluz-menden.de/index.php?cat=c294_ROeMER.html&XTCsid=62265562b8710811979097b4229cca34
Za kolekcijo 2010 se nič ne čaka, za 2011 se pa 30 delovnih dni. Kolkor sem jaz prečakirala ima ta stran najnižjo poštnino, ostale imajo tam okrog 19€. Ampak midva sva hotla Highline 2011 in je bila to nacenejša varijanta. MAl poglej, če ti je vseen za barvo pa material so tudi cenejše variante.

Barvaruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
19.11.2010 11:29:38   
ozzi
evo nas1
v sob oto gremo v šoping pa me zanima naslednje:
- kakšne lončke za pitje uporabljajo vaši dojenčki (moj še ni pil iz flaške, ker se dojimo=
- kakšne posodice za hranjenje imate
- kje bi dobila body puli in kakšne izkušnje imate z oblačenji le tega

hvala

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
19.11.2010 13:22:33   
Sapin
Živjo!
Mi smo pa šli spat šele okoli pol ene zjutraj ... In se je zbudila že ob osmih. No tale "že" je tu, ker sem jaz bolj zaspan človek trenutno. Sva se potem malo božali in je zaspala do skoraj enajstih - jaz pa tudi. Zdaj ima pas že svoj spanček "dve uri po bujenju.

Kako pogosto vi previjate otročke? Jaz jo skoraj vsako uro. Toliko kaka. user posted image

Pitje: Jaz sem nagruntala varjanto, da nekaj spije. Nukov pojilnik - flaška z nekim čudnim cucljem, pa sem luknjice razširila, da teče. Ajda ne zna ali noče sesat iz flaške. Pa noče pit hladnih, mrzlih tekočin. 37 stopinj +. Ji pa dajem ali vodo, ali nesladkan otroški čaj.

Hranjenje: Moja ne poje veliko. pomoje ene 50ml. In ja, tudi jaz ji včasih prav tlačim žličko v usta. Včasih pa lepo je. Predvsem takrat, ko ima kaj, česar po najnovejših smernicah ne bi smela jest (recimo sadni jogurt). user posted image

Danes je tu dež in vse sivo ... Mala spi in še razmišljam o sprehodu.

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
19.11.2010 13:24:32   
Sapin
Puli body - obstajajo. Trenutno Ajda nosi body - puli znamke CLAR. Je prišel v vreči, mislim pa, da se jih dobi v BC.

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
19.11.2010 13:51:52   
deveta
ijoj ste se spet razpisale.user posted image
Moje kosilo bo zabavno, vas grem prebrat.user posted image user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
19.11.2010 14:46:01   
deveta
Izalina: kupi zrske "za na hitro". jaz zmeraj tako rečem mesarjuuser posted image user posted image . Imam bolj mediteranski način kuhanja, vse mora bit narejeno v največ 20-30 min. No ja kak pasulj in mineštro kuham malo dljeuser posted image .
To čakanje do 12 mesecev pa se mi zdi tak absurduser posted image user posted image user posted image . Otrok če je v jaslih prosto, gre tja z 11 meseci in tam je vse. Tudi kravje mleko. pa bo človek ja boma poskusu s tem in ga ne bo dal na testiranje v vrtecuser posted image . Te kar podpiram, da boš malo po svoje naredilauser posted image . jaz bom tudi, čeprav pri nas nimajo takih ekstremnih priporočil.

Žlička: medve se tudi hraniva z dvema žličkamauser posted image . Eno ima ona eno jaz.

barvar: pa kako da neuser posted image . Seveda smo mislili na vaju. Vsaj jaz semuser posted image , pa še katera sigurno. Pa se je zgodilo tisto česar si se (po eni strani) bala, vse negativno, tako da ne veš kaj mu škodi. Ali je bilo do sedaj vse v redu in ni na nič alergičen bil, do sedaj?

m_o_i: čakamo rezultateuser posted image user posted image user posted image

Danse smo pa bili v Kopru. Veronika se je pokazala da je že velika punca in bila je pridnauser posted image . Smo nabavili nekaj "konzeru" frutka in podobnega za čese ko bomo na terenuuser posted image . In ja nekako telepatsko sem povezana z vamiuser posted image user posted image user posted image . Vi razpravljate o cucljih ki se stinejo in ven teče in glej ga zlomka, danes smo ga kupili tudi miuser posted image . Ima lepe ročaje in ker je pri nas flašča trenutno naj igrača bo to- to. Smo že malo poskusili na prazno in je sploh ni hotla spustit iz rokuser posted image user posted image .
Pa še stolček smo naročiliuser posted image . Tisti lesen, ki raste z otročkom. Sem si ga od zmeraj želela imet. Pa še cena je super, samo 32 evrov, sem trikrat pogledala, če je res. Dolker pa ne bo lepo sedela, bova nadeljevale s hranjenjem v gugalniku. Ta naš gugalnik je itak precej velik in se ga da čisto pokončno postavit tako da ni panikeuser posted image .

ozzi:
Previjanje: jaz jo previjem zjutraj, pa 2x čez dan in še zvečer preden gre spat. Torej 4 plenice dnevno. Včasih, če se pokaka takoj v čisto plenico, pa seveda ne čakam in jo lepo previjem. Vendar si je že lepo uredila urnik in kaka zjutraj ali pa zvečer med večerjouser posted image . Kakšen dan zadje dni tudi preskoči pol pa drugi dan dvojno porcijo narediuser posted image user posted image .
Bodi puli: nimam pojme, že jez ne maram pulijev, ker ne maram imet zaprtega vratu, tako da pol tudi zanjo ne gledam. Mame pogosto po sebi otroke oblačimouser posted image user posted image .
Posodica za hranjenje: jaz sem ji kupila en majhen lonec (bolj lonček, ampak zgleda kot pravi lonec, saj ima pokrov in je res pravi lonecuser posted image )v karerem ji kuham. nato skuhano ven poberem, pretlačim in nazaj v lonec dam. Pol jo pa kar ven iz tistega dajem. Sadjn kašice in razne riževe kašice in podobno pa ji kar v naše šalce dam. Nič kaj ne kompliciram, dam ji z naše posode jest. Mogoče pa ji bom nabavla kmalu kako posodico, ki bo samo zanjo.

Gostota hrane: naša tudi ne mara da je preveč tekoče, sploh jest noče. Moram res pazit, da ne dam preveč vode zraven k kosilu in sadje moram gostit z banano ali rižem če je preveč sočno in posledično pretekočeuser posted image

tako mojega kosila je konec, zadje žlice so bile že pošteno mrzle. ja ko pa sem toliko pisala vmesuser posted image user posted image .

Lepo se mejte, in hitro ven, ker naj bi drugi teden hladne fronta prišla (tako pravijo). Pol pa bo pol ure priprav, dolker bomo tamale v kombinezone, šale kape....zavijaleuser posted image . No mogoče jih ve že, pri nas pa še ni bilo potrebe do sedajuser posted image .

čav čav

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
19.11.2010 14:58:30   
j.b.
joj punce, men tooolk trokira in nagaja tale računalnik, da me kr mine kej napisat, ker preden mi kej odpre ... Bom vrgla kmal to kišto skoz oknouser posted image

izalina, a se midve drgač možno da poznava?? Kje bolj natančno pa je tale vikend?

gosta hrana, naš je tut tak da če je preredko da noče jest. Sploh nevem kako bova kkšno govejo župco jedla ...user posted image user posted image

Previjanje, jest previjem tut nekje 4x na dan, če pa se pokaka čez dan pa takoj ko to ugotovim. Drugače pa rad kaka takoj zjutraj ali pa zvečer ko je že umit, sit in naštiman za it spatuser posted image user posted image

Bubolin, sevede de smo mislile nate. Čakamo na poročilo, in HB da niso ugotovil alergij, po drugi strani pa škoda, ker je pa le fino da veš pri čem si ane?
.
puli bodi, jest sem enega podedovala, pa mi je tak šikanuser posted image . Puli bodi pa kavbojke, pa je Matic moj mali frajerčekuser posted image user posted image

Morem it, je konec pop. spanca. Je spal čudežne dve uri!!! Bravo naš!user posted image
Šibava ven s...user posted image dokler je še vedr.... papa

< Sporočilo je popravil j.b. -- 19.11.2010 14:59:38 >

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
19.11.2010 15:21:04   
pajkica
Živjo, se opravičujem ker kar takole skakam v vašo temo. Sicer imamo tudi mi majčka doma, ampak mi zmanjkuje časa, da bi tako vneto klepetala kot ve.

Me pa nekaj zanima. Tiste, ki imate sušilca ste zadovoljne z njim ali se vam zdi nepotreben nakup? Mi gre že prav na živce ta vlaga in dež, ker se cunje ne sušijo. Katerega pa priporočate kupiti? Malo sem gledala Boscheve. Ampak se bojim, da mi bo kasneje žal in da bi prav komot shajali tudi brez njega. Pa še to: ali je res veliko manj likanja s sušilcem?

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
19.11.2010 15:42:17   
deveta
Sušilec je zakon. Mene je stric prepričal, da se splača ga imet in nama ga z možem podaril za poročno darilo. Še dobro, da sem se pustila prepričat. Imam od Gorenja in sem zadovoljna. Ta mali itak ne dajem megčalca ko perem, ampak, če sušiš v sušilcu, ostane perilo mehko. Kar se likanja tiče ne znam svetovat, ker skoraj nobene stvari ne likam (poberem iz stojala za perilo ali iz sušilca in čim prej zložim in vam v omaro). Zdaj ne vem kako bi sušila, če ga ne bi imela. Najbrž bi stojalo s perilom imela v dnevni sobi, kot pogosto pred sušilcem, če je bilo več dni (včasih tednovuser posted image ) zaporedoma deževno in megleno. Po moje nakup ni zgrešen, edino poleti ponavadi malo dlje počivauser posted image .

(odgovor članu pajkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
19.11.2010 15:48:05   
deveta
IZVIRNO SPOROČILO: j.b.

Previjanje, jest previjem tut nekje 4x na dan, če pa se pokaka čez dan pa takoj ko to ugotovim. Drugače pa rad kaka takoj zjutraj ali pa zvečer ko je že umit, sit in naštiman za it spatuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  
Pri nas se je to ustavilo, je pa bilo v prvih mesecih kar stalnica. Komaj jo v posteljico položim, pa čuješ pokanje iz riteuser posted image .

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
19.11.2010 17:32:22   
nusi
Čer user posted image

Mi smo iz posvetovalnice, naše mere: 8800 g in 70 cm OG 44 user posted image . Dali smo kri in vodo.

Body puli - imamo iz leclerca, se dobro obnesejo pozimi, pa itak se odpnejo tako, da jih ni težko oblečt.
količina gh - nam je P rekla, da lahko poje kolikor mu paše, je rekla, da več kot je npr velikost pomaranče itak ne zmore user posted image

mleko - po 9 mesecu, ampak redčeno z vodo
skuta, jogurt, smetana - po 7 mesecu
kašice - ni navdušena nad instant varianto, je rekla, da če že hočem, naj mu skuham kašo, speštam in dodam

barvar - o joj, a na tako majhnih že take teste delajo user posted image , priden tvoj pikec in čestitke tebi, ki si ga pogumno spremljala user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
19.11.2010 19:22:59   
Barbara_L
IZVIRNO SPOROČILO: pajkica

Me pa nekaj zanima. Tiste, ki imate sušilca ste zadovoljne z njim ali se vam zdi nepotreben nakup? Mi gre že prav na živce ta vlaga in dež, ker se cunje ne sušijo. Katerega pa priporočate kupiti? Malo sem gledala Boscheve. Ampak se bojim, da mi bo kasneje žal in da bi prav komot shajali tudi brez njega. Pa še to: ali je res veliko manj likanja s sušilcem?

Sušilec je ful dobra stvar-veš koliko časa ti prihrani. Pomisli: iz stroja direkt v sušilca in nato direkt v omare-kaj češ lepšega. Perilo pa je ful mehko...
Sama imava boscheva, glej da bo 7 kg kapacitete. So malo dražji, a vredni vsakega centa. Jaz pozimi sploh več ne sušim drugače kot v sušilcu-tudi moževe ta lepe srajce. Boš videla-ko ga boš imela, se boš vprašala, kako si lahko zdržala brez njega.
Z likanjem je pa pri nas tako, da zaradi praktičnosti likam le moževe srajce, pa še za te že ob nakupu gledamo, da so lahke za likanje.

< Sporočilo je popravil Barbara_L -- 19.11.2010 19:25:03 >

(odgovor članu pajkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
19.11.2010 20:08:44   
pajkica
Super ste hvala vam user posted image  
Takoj v ponedeljek gremo v nakup, brez debate user posted image

Sam še to mi povejte? A vam kaj krči cunje?
Pa po internetu sem gledala tega

http://www.gospodinjski-aparati.si/aparati/artikel/16067/

Mislite, da je v redu? Na kaj naj sploh bom pozorna pri nakupu?

< Sporočilo je popravil pajkica -- 19.11.2010 20:11:36 >

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
19.11.2010 20:25:52   
deveta
Ma včasih kako debelejšo majco malo skrči, vsaj občutek imam tak, drugače pa ne. Edino volne in česa bolj občutljivega ne dajem not. Mislim, da kar koli boš vzela bo v redu. Baje pa je dobro, da ima gladek boben (ne pa takega "pikčastega" kot pralni stroj. Ne vem. jaz takega s pikicami še nisem vidla, edino če je kombinirani s pralnim. Pa kar se tiče odvajanja vode preveri, seveda če že nisi. Eni imajo kondenzacijsko posodo, eni pa imajo cev za odtok vode (tudi to sem samo slišala, moj ima kondenzacijsko posodo).user posted image

(odgovor članu pajkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
19.11.2010 20:44:36   
nusi
midva imava kombiniran pralno sušilni stroj, samo večinoma sušiva notri posteljnino in brisače. Ostale stvari se mi zdijo prav prežgane če so notri sušene. Samo če imaš pa ločen sušilni stroj je pa sigurno ful bolš.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
19.11.2010 21:25:32   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: deveta

IZVIRNO SPOROČILO: j.b.

Pri nas se je to ustavilo, je pa bilo v prvih mesecih kar stalnica. Komaj jo v posteljico položim, pa čuješ pokanje iz rite .

Je blo treba tega? user posted image Usral se je kt vidra in se seveda čist zbudil!!! Sem ga dajala spat od 19:30 do 21h... user posted image   Pol pa še 20 minut tavelkiga...

Sušilca nimamo - no, mamo ročnega - špage user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 19.11.2010 21:29:55 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
19.11.2010 21:33:43   
sabri
Mah nagaja ta rr, se mi res ne da že tretjič pisat. Bom jutri, samo za kako idejo bi prosila, kje bi še lahko prodala rabljeno pohištvo poleg bolhe? Ker nama skoraj nič ne bo pasalo v hišo in se na bolhi baje ful slabo prodaja, na splošno se rabljeno pohištvo baje slabo prodaja, midva pa imava kar nekaj, pa sploh ne tok staro, tudi samo dve leti. Zdaj grem pa pod tuš pa spat. 

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
19.11.2010 21:38:05   
izalina
Ojla,

danes smo pa mi imeli eno tečnobicouser posted image . Nič ji ni bilo prav, spala bolj malo čez dan, samo za kosilo pojedla eno veliko porcijo prosene kaše s korenčkom in bučko. Sedaj pa z atijem počivata oz. upam da je zaspala. Smo pa pri babi in dedijo in ko smo prišli k njima je začela noro jokat. Ni jih več prepoznala. Prej pa vedno brez problemov. Babi je bila kar malo užaljena, ker se je začela neutolažljivo jokat pri njej. No po cca. 1 uri se je pa malo vnesla, je pa skos gledala kje sva midvauser posted image .

Deveta bom šla res prav k mesarju in malo povprašalauser posted image . Pa ji ga bom kar spekla in bomo videli kako iin kaj.

Sušilca nimamo. Ga ima pa babi in so cunjice in pleničke res bolj mehke, kot če se sušijo na zraku. Ja na to pazi, da je boben gladek, ker manj uniči cunje.

j.b. po mojem se ne poznava, ker jaz ne poznam nobenega mamice, ki bi tam gor živela. Vikend je pa tam nekje blizu pretvornika pa nekaj na P... se reče tistemu področju tamuser posted image . Več ti pa ne znam povedat.

Previjam po potrebi. Tam nekje 5krat na dan. Nekako ne šparam s plenicami, ker so pralne in mi je vseeno ali jih operem 10 ali pa 11. ko se pa pokaka jo pa takoj previjem, ko to ugotovim. Približno že vem kdaj kaka.

Nič šibam se crklat.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
19.11.2010 21:51:57   
m_o_i
user posted image
user posted image
user posted image

tak, zaj pa ponovimo vajouser posted image

za izvid sem celi dan klicala-v prazno (a sem kaj drugega pricakovala?! a-a), tak da se vedno jemljemo AB...

barvar pusti ti te teste; itak so ti povedali, da do tretjega leta tezko, da kaj pokaze na teh testih (beri: dete je alergicno, test je negativen)?! opazuj otroka in bos vidla, da bos TI postavla PRAVO diagnozo. posiljam roje inu roje pikapok user posted image user posted image user posted image  da prides zadevi do dna user posted image

ozzi nas mulc je dobil v dar ta loncek z nastavkom od ene tete Silve (moja prijateljica z leti moje mameuser posted image ), je pa od tupervera al kaj je ze ona firma.

previjanje previjem ga 5x : 8h,11h,14h in 17.30h itak, in pa takrat, ko se pokaka (to pa najrajsi naredi po previjanju ob 11huser posted image ) v svezo plenicko je najlepse srackatuser posted image . ce se pokaka med hranjenjem-ne poje vec niti nic-dokler ga ne previjem. ce se igra-obstane in zacne full govorit pa brcat; skratka, nezgresljivo je, kdaj naredi poticko.

susilec nimamo nikamor spljohuser posted image  v stanovanju je takoo pregret zrak, da je perilo hitro suho, pa se zrak malo ovlazi user posted image  torej je pri nas nakup susilca res proc vrzen denar. likamo pa itak po defoltu (moja mama mi se tangice speglauser posted image  se jo vedno slisi od likalne deske "prek**ti striki", jaz ji dam odgovor, da naj ne pegla, ona se pa ne da. higiena pa to, pravi...OK, naj bo. je pa res, da sem se jaz dobila od nje, da vse likam. ne vem, mam potem obcutek, da je RES cisto. gatke likam, samo tangic pa res neuser posted image  (sicer jih ze od nosecnosti ne nosim vec; rita zrastla pa touser posted image )

se tole: ABji ocitno ne delujejo vec-mulcu tece iz noska full, pa zamasenega ma...se je mati oborozila s fiziolosko v pumpici od Nivee (tisto v ampulah itak imam, samo v eno nosnico se lahko kanem, v drugo pa ze ne vec.samo po nosu ne vrtat, vse drugo lahko! tut zjoce se, ce mu ga s kako palcko cistim, ko je kaka hudo velika muca not. no, ko so mu pa kateter v pimpeka tiscali, se pa ni drl, samo nekaj stokal.ah, kdo bi jih razumel user posted image )
no, tisto gumijasto pumpico itak mam in vlecem ven smrklje (to se pusti, samo mu moram najprej pihat v obraz z njouser posted image ).

prejle se mi je v joku zbudil, ker ni mogu vec skoz nosek dihat. mi je padlo v glavo, da mam kremo materine dusice in sem mu namazala pod nosek, na prsni kos in podplatke-spi ko dojencek spet!

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
19.11.2010 22:34:37   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: ozzi
- kje bi dobila body puli in kakšne izkušnje imate z oblačenji le tega

Jst jih mam iz C&A za 4,99€

žlička
- jp, tud mi smo meli po dve in je tud "svojo" dajal v usta... Ampak je hitr ugotovil, da na njej ni nič in je hotel mojo... brihtn fant in pol sm mu dala mojo in jst vzela njegovo... in pol sva si jo tak menjala, da sva bla oba čist umazana zdej mu dam ponavadi eno igračo in ko odpre usta, da bi jo dal v usta, mu jst hitro hrano not porinem kruta mama - sicer je to sam takrat, ko mu neki ne paše "trenutno", ker zna bit tak zbirčen da joj! danes je kaki, jutri mu ni všeč... danes ne je banane, jutri bi jedu kr samo po kom ma kej to?!?!

barvar, moi -

"cuclji" - me je ravn zadnjič moja mami psihirala, naj mu kupim... mam enga s plastičnim pokrovom, pa (še) ni navdušen, morm kupit enga takega silikonskega, pa bomo pol vidli... hoče pa skos pit z MOJE šalce za kavo

deveta - za stolček!

previjanje - povprečno 5 plenic na dan. Ampak zadnje čase ima navado samo v čist frišne plenice kakat Mam pa kolegico, ki samo do 14h otroka previje najmanj 6krat - pa NI tolkrat pokakan!!! pa nisem tega vedla, dokler ni začela cel halo delat, ker ga bojo v vrtcu previjali samo 2krat v ceeleeeem DOpoldnevu Mali je zdej star eno leto......

posodice - sem dobila ob Martinovem rojstvu kompletek iz IKEE. skodelica, krožnik in šalčka z motivom miške. se ne razbije, če pade na tla in ima spodaj gumo, da ne drsi

gostota hrane - niti slučajno tekoče pa nič več ne miksam, samo mal z vilico pretučkam... riža sploh ne več, mogoče dvakrat potučkam z vilco...
Joj, joj joj k ste omenle juhco... j.b. - naš jo enostavno OBOŽUJE!!! Ampak ne tisto, ki jo jst pripravim zanj, ampak tisto, ki jo tašča pripravi ZAME! torej tako z nešteto "prepovedanimi" snovmi ahh sej mu ne morm rečt ne, če pa tooook lepo odpira ustaaaaaa pa zrom študiram: sej je sam zelenjava, sej je sam zelenjava...

količina gh - če je dobro - dokler ne zmanjka! recimo da naredim dobrih 200... v najslabšem primeru ostane par žličk

priprava mesa - našmu ni všeč, če dam skupi s krompirjem ali rižem kuhat ali zmučkat, kar pač je tist dan... more bit vse posebi kuhano in on je malo tega, malo onega... problem je, ker je belo meso PRESUHO! a mi to pomaga samo mal olja, al ste si ve še kok drugače pomagale? Tista voda od kuhanja se mi zdi tk

pajkica - jst osebno ga nimam, se pa NE BI branla, če bi mi ga kdo odstopu mam moje starše eno ulico stran in včasih celo tja nosim cote sušit torej vidiš, da sem navdušena! In ja.... oblačil po sušenjo ne likam, so fuul fajn mehka in niso zmučkana Sicer jih tudi pri navadnem sušenju čedalje manj likam, ampak so tok trde - sušilec je zakon!
Aaaaa, vidim, da so ti že tud ostale pozitivno odgovarjale! ma za krčenje pa ne vem... men še (ŠE) ni nič... Aja, ja, volne jst tud ne dam notr... pliš je pa ful smotan za pucat ven
Mi mamo tud k. posodo.

nusi - lepe mere!

sabri - ziher majo tud na RR kako rubriko za rabljeno opremo prodajat al pa kake druge strani... bambino.si, bibaleze.net.... ?? ne vem...

OMG kuik ste načorglale sm se kr utrudla?!user posted image noč

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
19.11.2010 22:35:38   
Aninchy
no, smejkote si mislite.... itak so krnaprej notr....user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
19.11.2010 22:44:46   
farina
ojla punce, da vas mal pozdravim in pokomentiram, da me čist ne pozabite in izključite;)
glede gh; naša pri 6 mescih je takole; ob sedmih mleko, ob pol desetih sadna kašica, ob pol enih zelenjavno mesni obrok, ob treh mlečna kašica, ob šestih ali mleko, ali jogurt ali skuta,kaj pač hoče, ob devetih mleko
ne kompliciram, je meso, golaže, rižote, testenine, juhe, tako kot mi, pač ne solimo toliko in popramo, koščki so še vedno majhni,
glede količine,je odvisno od vsakega otroka, je rekla ena da več kot eno pomarančo tako ali tako ne bo pojedel, ni tako, ker naša spada bolj med  dojenčke z manekensko postavouser posted image ,pa poje zjutraj eno banano in hruško, tako da je odvisno, koliko rabi, včasih bo pojedel več, včasih manj,edin to vem da če poje 100g se šteje to kot cel obrok,ni potem več otroka potebna silit še š čim če noče, no tak je vsaj na začetku, pola se počasi mleko začne manj porabljat, pa ostale stvari vedno bolj,ampak mleko še vedn more bit.
mi smo drgač okej, zdravi, 1,12, se selimo,to je glede nas, glede malecke, pa imam občutek da postaja vedn bolj občutljiva,full sočutna do drugih, se je zadnjič jokala 3 letna deklica, pa se je še naša začela, kak so kaj vaši majčki karakterno?

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
   [Brisano sporočilo]
19.11.2010 23:03:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu farina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3299
20.11.2010 9:45:51   
fiška33
Lep pozdrav

Bom kratka user posted image
Pri nas je še vse po starem. Hvala vsem za čestitke user posted image .

Gromska, vem, da mi bo na trenutke verjetno žal, ker bo naporno, ampak med prebiranjem forumov na to temo (majhna starostna razlika), sem imela kar solzne oči, od sreče user posted image . Bomo pregurali, psihično sem pripravljena, seveda pa v čim prejšnjem pričakovanju izkazovanja ljubezni med potomcema.

Naša ima še vedno težave s trdnim spancem v zgodnjem večeru. Še vedno se budi 5x, 6x do polnoči. Običajno izsili veliko posteljo in stiskanje šele ob 23h, ampak če se hočeta še mami pa ati kaj stiskat, potem jo je treba dat v ta veliko posteljo že prej, da imamo vsaj malo mira. Ker dugače sem tudi do pol ure pri njeni posteljici. Mojo dlan si daje na obraz in me z obema rokama drži, noge pa ovije okrog mojega komolca user posted image . Upam, da to obdobje mine čim prej.

Včeraj smo odkrili spodaj dve lepi žagici. Jih še nisem pričakovala, ker ni pretirano nakazovala, da se kaj pripravlja, razen tega švoh spanca zvečer.

Ena je spraševala glede naše nove oddaljene kmetije … Takole je user posted image … Nahaja se v okolici Melbourna, malo izven nekega manjšega kraja, z dvema OŠ (nižja stopnja). Sicer ne bo najina, ampak končno se nama je pokazala možnost, da zaživiva tako, kot želiva. Sorodnik nama odda okrog 50 m2 velik apartma (za simboličnen znesek), s tem da lahko za štart svojega kmečkega biznisa izkoristiva njegovih 12 Ha (ograjeni travniki). Tudi on je po duši kmet, ampak nobeden izmed njegovih potomcev ni zainteresiran za oživitev kmetije. Tukaj bova prodala stanovanje, ki ga je lani dragi podedoval in investirala in upava, da bova do svoje zemljice prišla čim prej. Moj bo kar v štartu postal kmet, jaz pa bom šla najprej še malo delat user posted image .

No, tudi zato se nama z drugim otrokom tako mudi. Mi kar ustreza, da imam ginekologa in bolnico 5 min vstran, pa še za eno porodniško bom pomolzla državico. Za pridobitev stalne vize je kar dolgotrajen proces, računava, da vse porihtamo do poletja 2012.

user posted image

user posted image

user posted image

Nuši, čestitam za odločitev za pralne pleničke!

Pajkica, tudi mi imamo pralno sušilnega. V glavnem sušim na stojalih, ker imam na srečo še eno sobo fraj, sušilnik pa uporabljam namesto likalnika. Posušeno perilo poprskam z vodo in dam npr. po 5 majc skupaj v sušilnik za 5-10 min. Ven vzamem tople in mehke majice, ki jih samo še obesim na obešalnike. Najbolj me pa jezi, ker potem perilo ne diši več toliko. Kaj to uporabljajo neke dišavne listke za v sušilnike v Ameriki? Ve katera?

LP

Vesna, 10.5.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?