|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: dvojčki 2010
1.12.2010 17:55:42   
missD
1. Danana - LJ - med tednom med 10 in 14 uro
2. Natasha15-SLO -kadarkoli do 16.ure
3. tejalea - LJ - po dogovoru
4. country - po dogovoru oz med tednom med 10 in 12 uro
5. anya.**** - Lj - kadarkoli med 10 - 16 uro
6. aluap
7. Ernestina - Lj - med tednom po 16. uri, vikend kadarkoli
8. missD - LJ kadarkoli do 16.ure

(odgovor članu Ernestina)
Neposredna povezava do sporočila: 551
1.12.2010 18:03:37   
anya.xy
nekaj me zanima ve bi prišle s partnerji ali brez????

Jaka in Miha - 05.07.2010

Če imaš enega otroka si starš, če imaš dva, si sodnik. David Frost

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 552
1.12.2010 18:07:52   
natasha15
madonca tole je pa čist resno postalo, ste se lepo odzvaleuser posted image meni je vseeno z ali brez partnerja, kakor se boste odločileuser posted image

(odgovor članu anya.xy)
Neposredna povezava do sporočila: 553
1.12.2010 18:11:43   
tejalea
glavno da smo glavne akterke tamuser posted image

30. 5. 2010: Aleks in Žiga
28. 1. 2007: Lea

(odgovor članu natasha15)
Neposredna povezava do sporočila: 554
1.12.2010 18:23:53   
anya.xy
meni je recimo dosti lažje kam it s partnerjem...kot pa da grem sama, saj veste, če se začne 1 jokat, pol še 2 zmanjka prostora v maminem naročjuuser posted image

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 555
1.12.2010 21:06:26   
tejalea
No, moj bo sigurno z nami, ampak ne z nami na kavi... Malo šopinga, in ko pride akcija - halo halo pridi sem!! user posted image user posted image  malo heca

30. 5. 2010: Aleks in Žiga
28. 1. 2007: Lea

(odgovor članu anya.xy)
Neposredna povezava do sporočila: 556
1.12.2010 21:34:35   
anya.xy
Tealea se kr strinjam s tabo...
Aja hotla sem še povedat, da bi meni bolj pasal januar...se mi zdi da sem skozi v neki gužvi, pol pa še prazniki, kaj mislite ve????

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 557
2.12.2010 9:21:31   
country
O, aluap, pozdravljena še tukaj! Lepo da vam gre in naj Mojco neha zvijat.

Anja jaz bi tudi raje v januarju. Decembra imamo pri nas norišnico, ker imajo vsi od mojega rd in seveda tudi moj. Pa še prazniki... Sicer bom tudi v Lj, ampak v bolnici, to pa ni ravno razlog za kako srečanje. Žiga mora namreč na kontrolni cmcrf. Prišla bom pa najverjetneje v triu.user posted image

(odgovor članu anya.xy)
Neposredna povezava do sporočila: 558
2.12.2010 9:21:53   
natasha15
tudi jaz mislim da bo december zelooo kratek in bi se lahko dobile januarja, pa še kakšna nova mamica dvojčkov 2010 se nam bo lahko pridružilauser posted image

(odgovor članu anya.xy)
Neposredna povezava do sporočila: 559
2.12.2010 12:37:39   
Ernestina
Se strinjam, december bo minil kot bi mignil. Bi prišel oči raven, za vsak slučaj če duo začne petuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 560
2.12.2010 12:45:08   
anya.xy
Kdo bi si mislil da se bomo tak hitro zmenle, nas bo pa dosti, kam pa bomo šle na kavo v tako velikem številu, bi že skoraj lahko zakuple eno gostilnouser posted image user posted image  za eno kosilo...po mojem mnjenju za eno nedeljsko kosilo...KAJ PRAVITE??

Neposredna povezava do sporočila: 561
2.12.2010 14:01:24   
Ernestina
Aja, mi smo danes iz drugega cepljenja, zaenkrat še vse ok...

Svitu zjutraj pokukala zobka, zato je bil včeraj bolj siten in malo spal.
Svit 69.5 cm in 7975 g, Lucija 64.5 cm in 7605 g. Smo pohvaljeni za razvoj, Svit vedno vse pokaže kaj zna, doma na prošnje in besede pa nima posluhauser posted image

(odgovor članu anya.xy)
Neposredna povezava do sporočila: 562
3.12.2010 9:00:00   
danana

IZVIRNO SPOROČILO: missD

1. Danana - LJ - med tednom med 10 in 14 uro
2. Natasha15-SLO -kadarkoli do 16.ure
3. tejalea - LJ - po dogovoru
4. country - po dogovoru oz med tednom med 10 in 12 uro
5. anya.**** - Lj - kadarkoli med 10 - 16 uro
6. aluap
7. Ernestina - Lj - med tednom po 16. uri, vikend kadarkoli
8. missD - LJ kadarkoli do 16.ure

O, super, kar nekaj nas je za srečanje. To nas bo lepo videti na kupu s toliko dvojnimi dojenčki. Bomo glavna atrakcija. Se strinjam, da je december zelo "bizi" mesec in bi verjetno težko našle čas, ki bi ugajal večini. Tako da velja za januar, bomo po praznikih dorekle datum. Punce se ponavadi dobivajo v BTC, ker ni težav s parkiranjem, samo meni je tisti lokalček Pod vodo v City parku ful preveč natrpan. Sploh če nas bo res toliko. Moramo tudi upoštevati, da imao megaloganske vozičke. Kaj pa kavarnica-slaščičarna v hali pod Emporiumom? Takoj pri vhodu je, zelo veliko prostora, nikoli gneče, pa še igralnica je zraven, če bo katera imela s sabo starejše otročke. Seveda smo glavne akaterke me in dvojčki ampak tudi ostali družinski člani so dobrodošli.

Ernestina user posted image bravo za ceplenje in pohvale na pregledu.

Uživajte na snegu. Mi gremo v popolni snežni opremi na sprehod....

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 563
3.12.2010 20:19:06   
natasha15
Ernestina....user posted image za pohvale! Pri nas je pa ravno obratno, doma vse pokažeta kaj znata, potem pa smo šli na sistematski pregled in me vprašajo če že kaj kobaca, vstaja ob opori,...in jaz povem da že 3 mesece kobaca, da vstaja ob opori, tudi hodi ob opori, potem pa ga sestra prime, da ga postavi na noge, jih pa on pokrči in se dela kot da nič ne znauser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 564
3.12.2010 20:22:46   
natasha15
danana...lahko se dobimo v kavarnici, sicer je ne poznam, je pa fino če je veliko placa, pa da ni gužve jaz nimam nobene pametne ideje, tud ne poznam tolk LJ. Jaz sem omenila še moji kolegici, ki ima dvojčici stare 9.mesecev in bo tudi prišla...se že prav veselim srečanja, bomo res prava atrakcija,najbolje da kakšno medijsko hišo povabimo

(odgovor članu danana)
Neposredna povezava do sporočila: 565
3.12.2010 20:52:51   
missD
haha natasha15 faca mal skriva svoje talente pred neznanci hihihi

res nas bo veliko pa različnih starosti ....kako sweetuser posted image user posted image

no da povem: zadnjič sta mala sred noči začela jokat(da bi jedla) in sem ugasnla varuško in si, tko kot vsako noč, rekla, sam še 2min. In seveda me je zmankal, sva se z dragim zbudila šele ob 7h, je pokukal v njuno sobico in Sofia takoj ko ga je vidla se je začela dretuser posted image

Zdele pa to zadevo že 2 noči prakticirava zanalašč. Sem rekla, da bom danes snemala kolko časa jokata preden zaspita nazajuser posted image Mislim, da je prav, da en obrok ukinemo ker tako ali tako pojesta zadnje čase samo 60 pa še to z veliko muko. Tko da sem sedaj uvedla strogi urnik in upam da mi uspe vzpostavit red.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 566
4.12.2010 13:09:04   
Ernestina
Hvala vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, kdaj pa ste ve dale otroke v svoje sobice? Mi kanemo šele na pomlad delat...samo tole zadnji teden je pa noro, vsakič ima kak zbujevalne čez noč...zajoka pa mir, pa čez dve uri spetuser posted image pa ni lakota...

Danes je Svit pomagal očitu delat pizzo, Lucija pa mamici tortico...v torek pa bo prva svečka (he he vsak svojo polovico prispeva)user posted image
Nam bo uspelo naredit danes čestitke, vsaj glavni motiv??? Je treba otroke motivirat, zdaj sta naspana, najbolje da startamo, samo je še full posode za pomituser posted image

Lep vikend!

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 567
4.12.2010 13:42:57   
natasha15
missD...stroga mamiuser posted image user posted image ne sej je prav, če toliko malo pojesta pa še to s težavo,pol je vseeno če ukineš...
ernestina...mi smo dal tamaučka v svoje sobice pri cca. 3 mesecih, pa se je ful dobr obneslo, smo vsi veliko bolje spali...glede joka ponoči smo imeli mi isti problem in sem tudi ugotovila-TV, nampreč občasno sta pogledala kako risanko (max.5 min), ful uživala, ampak se jima je ponoči potem preveč dogajalo, kr neki kričala, pa sred postelje sedela ali pa stala,...v glavnem norouser posted image tko da mi smo potem čist ukinili, muziko pa imamo non-stop prižgano in zelo uživata ob glasbi, Žan sploh ful rad pleše, ga vzamem v naročje in ima nasmešek no ušes, sam ko pa mene roka boli in ga spustim, je pa jokuser posted image
Wau vi imate že 1 letouser posted image user posted image , mi pa januarja 2 leti,hehe...
aja drugače pa Ernestina posoda počakauser posted image

Uživajte...

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 568
4.12.2010 15:33:41   
Ernestina
Je posoda počakala ja...mami, nikogar drugegauser posted image tale ruski sistem je res počasne sorte...sploh ko se spraviš delat vse živo da zmanjka pulta potem je pa mus pomivanje, ko nimaš niti za kofe skuhatuser posted image

Jaz pa Tvja skoraj da ne dovolim, je prižgan ko je samo kak šport, pa uživata npr skoke gledat, drugo sem pa huda, v spalnici sploh ni tvja, no je, pa ne sme bit prižgan ko sta mala tam, če kdo hoče gledat tv zvečer mora v dnevno. Je pa res da se jim noro dogaja, že srečanje z drugimi neznanimi ljudmi jih full vrže...npr v trgovini se režita, doma je pa krizauser posted image domišljija je ziher po mamiciuser posted image

Kaj gredo leta hitro, vi pa kar 2 leti...user posted image user posted image user posted image
Bo treba na srečanju zapit vsa ta praznovanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Šibam, Lucija je že na telovadbi iz prebujanja...mami je prinesla giljotino oz rezalnik za papir, prstne barve so zmešane v rjavo, zdaj pa rabim akterje.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 569
5.12.2010 15:07:09   
Hana76
Pozdravljene.

Vidim, da se dogovarjate za srečanje, se boste sigurno imele super.

Anya.**** - jaz sem iz MB!

Imam pa eno vprašanje glede vozička - za tiste, ki imate otroka stara 10 mesecev in več: mi imamo Easy Walkerja duo in se sedeži ne dajo nastavit čisto pokončno, onadva pa, glede na to, da že nekaj mesecev stojita in sta navajena stvari gledat iz pokončne perspektive, nočeta biti v polsedečem položaju - kaj naredit? Ali naj kupim nov voziček, kako druge to rešujete? Če novi voziček, katerega?

Neposredna povezava do sporočila: 570
5.12.2010 15:57:41   
bunka83
Čau babe, mam pomoje ene 2 min časa...noro je tole ratal!

Mi smo stari 4 mesce, 7150g/66cm, 6650g/63cm, bili v razvojni, fantka se lepo razvijata, mah je že dretje...user posted image

tipkam, ko bom lhko...

Mars David & Jonatan - 31.7.2010

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 571
5.12.2010 22:08:45   
bunka83
Nadaljevanje...

Mi se še vedno dojimo na 2h, ponoči na 3, res ne vem kako lahko sploh zdržim tak tempo. Čez dan vedno manj spita in zahtevata veliko pozornosti, tako da sem čisto izžeta, ko pride moj domov. Še srajce ne sleče mu jih že porinem v roke in svoje vlečem skoraj po tleh. Sta zelo močna čvrsta fanta, se sama obrneta že na trebuh in glava je kot antena, igračke že tudi lepo prijemata.
Kopamo se ob 18.30 in potem takoj spat, bujenje na 2h samo za hrano in zjutraj se zudita od 7-7.30.
Z GH bomo začeli na silvestrovo, ko bosta stara točno 5 mesecev.
Kupili bomo eno veliko igralno blazino za na tla, samo 200e za ta Airex je huda. Poznate kakšno cenejšo varianto?
Prejšnji teden sem imela kar pestro. Naredila se mi je ena neboleča bula v eni prsi in sem letala po zdravnikih. Pristala sem na onkološkem na punkciji velike ciste, verjetno polne mleka. Sem na ATB in posledično mala2 tudi - SPET!
V razvojni ambulanti so me malo okregali zaradi mojega/najinega handlinga in nas zato poslali na FT. Se mi zdi, da malo pretiravajo...

Zdej grem pa spat, se mi že megli ekran!

Mars David & Jonatan - 31.7.2010

(odgovor članu bunka83)
Neposredna povezava do sporočila: 572
6.12.2010 9:40:35   
Ernestina
bunka83, ne se sekirat glede razvojne, pomoje imajo naročeno da je pač treba del otrok tja poslat da imajo kaj dela, saj marsikakega enojčka, ki bi bil potreben, ne pošlejouser posted image Ti sama veš in vidiš, a se lepo razvijate, ne vem kaj hočejo, če se pri 4. mesecih lepo obračata, držita glavico pokonci???

Blazino sem pa jaz naročila v Britofu pri Kranju MPI, nam je na razvojni svetovala, je 2x2m prišla okrog 64 eur - material alveolen. Je približno 1 cm debeline, lahko se jo uporablja kot igralno, lahko tudi za telovadbo...tak da bomo mi tudi kasneje napokali za v šotor za dopust...

Dobra si...hodiš istočasno spat z malima?

Mi smo se včeraj sprehajali popoldne po okrašeni Lj in od daleč slišali Miklavža...domov prišli utrujeni - oči in mami sta se nakengurujčkala...čestitke so imele včeraj drugi del, nam je Lucija zaspala vmes, čaka nas še glavni končni del.

Trenutno spimo...

Lp

(odgovor članu bunka83)
Neposredna povezava do sporočila: 573
6.12.2010 11:55:40   
Ernestina
Aja, punce so kupovale tudi penaste puzzle v BC, nam so jih odsvetovali, ker lažje ven spraska otrok material.

Neposredna povezava do sporočila: 574
6.12.2010 14:18:37   
danana
Ojla punce,

joj, kakšno vreme. Sneg mi je všeč in me ne ovira pri pohajanju, ampak tale dež je pa tako zoprn. Da ne govorim o plundri na tleh, bljak. Ma se moram vseeno vn spraviti, grem v štacuno in v vrtec, upam, da vreme kokr tolk zdrži, ma saj mokra bom itak....

Ernestina najina fanta (5,5 mesecev) še vedno spita pri nama. Ampak izključno zaradi pogostega zbujanja (nekje od 3 ure naprej se zbujata na priblizno 2 uri vse do jutra, seveda vsak posebej), ker imamo samo eno otroško sobo in nočemo celo noč zbujati starejšega bratca. Takoj, ko bo se bosta nehala toliko prebujati pa se bosta preselila v otroško sobo. Starejšega sva pa že pri 2 mesecih izsleila iz spalnice in se je super obneslo. Smo vsi trije boljše spali.

missD jaz sem tudi že poskušala ukiniti hranjenje pri katerem od neštetih nočnih zbujanj, pa mi nekako ne uspe. Duda ne pomaga, jo takoj izpluneta, s sesanjem palčka se zadovolita samo za par minut, božanje ali petje sploh ne pomaga, tudi nošenje ne....po nekaj minutah (ali sekundah) od vseh zgoraj naštetih možnosti nastopi tako histerično dretje, da ni druge kot da ju priklopim - oh, ja, mmmm joška, to pa pali. Tišina v momentu, pa 5 do 10 minut sesanja in spimo dalje. Se sploh ne trudim več, ker tisto vreščanje je pa ubijalsko. Srečno pri ukinjanu nočnih obrokov!

Hana76 mi zaenkrat se vedno uporabljamo košare, toda pri prvem sinu smo imeli isti problem. Sem mu povštrček (ali pa zloženo odejico) podstavla za hrbet in je bil zadovolen.

bunka83 sem imela pred časom enako izkušnjo glede prsi. Čez noč se mi je na zunajem robu ene dojke naredila ogromna zatrdlina - neboleča bula. Tudi jaz sem bila napotena v ambulanto za bolezni dojk kjer so mi takoj napovedali, da gre verjetno za zamašen mlečni vod in punkcija je to samo potrdila. V nekaj dneh se je bula sama zmanjšala, še dodatno pa so mi jo izpraznili na punkciji, kjer je ven povlekla ogromno mlečne tekočine. Sedaj jo sicer na otip še malo občutim, ampak je skoraj neopazno. Ni pa to nič nevarnega.
Glede razvojne ambulante pa se nič ne sekiraj. Ja, kje pa so bili prej, da bi ti pokazali prave prijem?. Samo kregati znajo, da bi te že v naprej kaj naučili pa ne...Pa če vidiš, da lepo napredujeta sploh ni panike.
Glede blazine pa imamo mi kar puzzle po tleh. Res da lahko tiste delčke ven zgrebejo, ampak so veliki in se jim ne morejo zatakniti, pa fini so za grist. Ko pa so otroci starejši, pa puzzle prav radi sestavljajo. Vsaj naš ta velik fant. Čeprav je tale blazina, ki ti jo je priporočila Ernestina kar ugodna.
Ti pa čisto verjamem, da si kar zmozgana. Tole stalno dejenje res kar utruja, pa še ponoči se ne naspimo, podnevi je pa itak akcija in nič spanja. Zato sem pa jaz veliko zunaj, ker v vozičku pa spita in včasih tudi šele po 4 urah jesta.

Pri nas je bil pa Miklavz na obisku in je prinesel sadje in čokoladno torto. Smo mu pisali pismo in naš veliki-mali junak si je zaželel za darilo čokoladno torto in nič drugega. Pa smo jo dobili in se že zjutraj sladkali.
Drugače pa smo mi bolj za Dedka Mraza, ki bo našima dvojčkoma prinesel primopočke za hranjenje - set krožničkov, pogloga za krožnik, lonček za pit, žličke, ta velikemu pa obvezno knjigice (sem bila na knjiznem sejmu in veselo zapravljala) in še neko igračo, pa se še nismo odločili kaj.

Če ima katera kakšne fine recepte za uvajanje GH naj jih prosim pripopa. Mi bomo sedaj okrog novega leta začeli z uvajanjem, pa me je že čista groza. Nisem ravno neka kuharica pa mi pride vsaka ideja prav.

Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?