|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
16.6.2010 13:47:11   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

TAMIKA...NEDELJA TUD PRI NAS FREJ!!!!!!!!!!!!! A SE VIDMO?????????????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
16.6.2010 13:48:13   
birdy
Dan. Mi smo nazaj, sva šla mal po fasngo. Zdele pa tko ščije da je moj dal od neli sedež ven iz avta in ko tašča pride jo greve iskat. Ma polom je tole da nimam izpita za avto. Takoj ko bo denar (pa ne bom več noseča) grem delat izpit!!!!!
Punce, a ve mate pa velik za likat? Jst mam pa tako srečo, sem čez vikend čist vse oprala pa še speglala in mam zdej sam dva slaba stroja za speglat (so ble vmes deke pa postelnina ki jo ne peglam). Za oprat pa dons ziher še ne bo zadost, mogoče se bo do jutr nabraluser posted image A ste mi fovš???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolum,bo, srečno vožnjo!!!!! Pa ga maš čeprov si misnla da ga ne boš dočakala, bravoooooooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
16.6.2010 13:48:18   
sjmm
ajde grem kuhat...mam celo vojsko sestradancov doma, pa še fotrčk dela pr sosed..tko, da k ga bo lakota zvila, bo kuj uletuuser posted image user posted image

drgač dons kitarčkamo, pa Saška se gre za dijaško izkaznco slikat...k ju3 imamo ta zaresen vpis ob 10h dopoldne...je moj že čist pikast...sm mu rekla, naj pol kr do večera dela...al pa če do zjutri potegne...če bo pol kej mejn tečnuser posted image user posted image user posted image

kolumbo...sretan vam put u ta novem pižojčku!!!!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
16.6.2010 13:48:59   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

TAMIKA...NEDELJA TUD PRI NAS FREJ!!!!!!!!!!!!! A SE VIDMO?????????????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TO MI DELI..JEA...JEAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
16.6.2010 13:50:40   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Dan. Mi smo nazaj, sva šla mal po fasngo. Zdele pa tko ščije da je moj dal od neli sedež ven iz avta in ko tašča pride jo greve iskat. Ma polom je tole da nimam izpita za avto. Takoj ko bo denar (pa ne bom več noseča) grem delat izpit!!!!!
Punce, a ve mate pa velik za likat? Jst mam pa tako srečo, sem čez vikend čist vse oprala pa še speglala in mam zdej sam dva slaba stroja za speglat (so ble vmes deke pa postelnina ki jo ne peglam). Za oprat pa dons ziher še ne bo zadost, mogoče se bo do jutr nabraluser posted image A ste mi fovš???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolum,bo, srečno vožnjo!!!!! Pa ga maš čeprov si misnla da ga ne boš dočakala, bravoooooooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JZ tud nimam...me čaka u jesenuser posted image

vau..kok si bla pridna s cotam...ej, pri nas sm lahk še tok pridna...zmer se mulčki še bol pridn preoblačjo!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
16.6.2010 13:51:27   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Jutro....
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
16.6.2010 13:52:01   
TAMIKA3

TO MI DELI..JEA...JEAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da se kaj ne sfizi user posted image .... a mi lahko plis še enkrat napišeš pot na ZS user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
16.6.2010 13:53:14   
sjmm
katjuša....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..za mami!!!!upam, da bo vse ok!!! kva so ji kej rekl???

plis, napiš kej o prkolci..kok je velka, kok folka se not stlač..k mogoče bova res mogla sprejet vajino velikodušno ponudbo k naju bojo za avto opilil, da bova kr zelenauser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
16.6.2010 13:54:00   
sjmm

upam, da se kaj ne sfizi user posted image .... a mi lahko plis še enkrat napišeš pot na ZS user posted image user posted image user posted image user posted image

bom zvečer..zdej user posted image k piskrom!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
16.6.2010 13:54:33   
Urša08
Birdy je res zoprno bit brez izpita v tem cajtu ampak tud če ga maš pa nimaš avta je isti zos - tko je dostkrat pr men user posted image user posted image user posted image user posted image Ma kok strojev cot pa zamažete v enem tednu? Mi jih mamo okol 5, pa pred morjem nisem bla pridna in sem samo ta najnujnejš zlikala ostalo pa čaka user posted image tako da me v spalnici čaka meterski kup cunjuser posted image

Sjmm sploh ne dvomim v vaša kosilčka, pri vas zmer dobr jeste user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
16.6.2010 13:55:35   
Urša08
Sjmm naj popravilo čim manj everčkov popapa da vam ostane za dopustek.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
16.6.2010 14:02:11   
TAMIKA3
meni je od triglava ostal samo kupček za zvečer user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
16.6.2010 14:02:51   
TAMIKA3

bom zvečer..zdej user posted image k piskrom!!!user posted image

deal user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
16.6.2010 14:56:46   
SURF
Pozdravljene....
Tok čvekaste ste,da komaj sledimuser posted image ...
Pri nas pestro,pestro....čmrla postala trmasta do Marsa,včasih je ne moreš niti zamotit..ampak ko je napisala Suny počakat ,da se strezne...
Js še kar pri klavirjuuser posted image čeprav na izpitu mi super gre..še dva me čakata...ampak preden me spusti na izpit garam in si pesmice pojem še ponoči v sanjahuser posted image user posted image Drugače za letos naredim še en predmetni izpit...in potem zopet prestavimo vse na drugo šolsko leto...čisto pačasiuser posted image user posted image v glavnem do koncauser posted image .
Tečaj za masažo je pa druga pesem,super gre...gladko,tekočeuser posted image

Z mojim imava kar naprej govorilne ure...hmmm...je tok priden,cele dneve dela...ma mu stojim ob strani...ampak še vseeno mislim,da mora v družini  biti tisto tapravo,da lohka tudi drugo štima...še na sprehod ne gremo skupaj...so me gospodovi dnevi držal pokonc...te tazadnje smo kar preskočli(nedelje)...že planiram za tole nedeljo...dan samo za nas,pa če se cel svet na glavo postavi...

Miška moja gre septembra po vsej verjetnosti v vrtec,vloga že oddana,placa pa itak je,čeprav ne točno tam k bi si želeli...so pa vsi vrtci pri nas na enem kupu.
Cenim vsak dan,ki ga preživiva skupaj,je pa tako,da sem sama zelo omejena,ker nimava varstva(sigurnega)in potem velikokrat kej preprosto spustim...imam pa še kar dela,da pridem do željenega cilja...Saj vem,da ji bo lepo tam...ampak tist občutek..ga ne znam opisat je prov smotan...

Morje?Komaj čakam,da pride dan ko odrinemo in smo skupaj od jutra do večerauser posted image Veliko variant sem že pregledala...meni je pomembna plaža,da so kamenčki ali mivka,po možnosti z senčko,da je hotel v neposredni bližini z solidnimi cenami...mojemu pa je pomembno da je pot do tja čim krajša in da ima klimouser posted image ????Ima katera kakšno idejo?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
16.6.2010 15:00:17   
SURF
Zakaj ko se morem spravit k učenju klavirja,ter vadit,vadit in vadit...mi tako diši likanje in kupčkov kar ni večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ???????

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
16.6.2010 15:09:27   
SURF
Deja tudi pri nas pride vsake kvatre kak tak večer...ponavadi takrat,ko imam js še full planov kaj bom naredila ko zaspiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tudi moja zaspi med nama,čeprav sedaj lohka govorim da zaspi zraven mene in potem jo odnesem v posteljo in tam odspančka svojo nočko...ja je pa prišla neka frka vmes...ker atija nekaj časa ni bilo takrat še doma...je sedaj ko so je zopet pridružil naredila cel žur in ni zaspala dokler ni šel iz spalnice...ga je zgleda pogrešala...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
16.6.2010 15:21:23   
SURF
Nekaj ste čvekale o cotkah..ja pa sami fantkiuser posted image user posted image user posted image
O številkah sploh nevem...je tolk tega vsega...bodiji na kratke rokave  pa bodiji brez rokavov in seveda bodiji na dolg rokav,pa legice in tunike,kratke majčke in oblekice,pa tudi kakšna trenerkica ,pa ene kavbojke trenutno...za spanje se zdej poslužujem kar bodija z dolgimi rokavi in hlačke z stopalci...hmmm..kratke hlačke ima pa samo tiste za pod oblekceuser posted image ji kar tričetrt legice oblečem...pa že tako ima čisto poštempiljkana kolenauser posted image
Klobučke najraje kupim v pikapolonici,pred sezono je bila taka zbirka..ki je do zdej že pošla..in sreča da sem jih kupila takrat...
Smo pa zopet na cicibankah,ker je hotela hodit pa prstih...bo pa treba v nabavo še po ene...ker je isti problem kot pri Petruškuser posted image ..

Katjuša-A v Celju imamo trgovino Ciciban??

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
16.6.2010 15:30:22   
Katjusa

katjuša....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..za mami!!!!upam, da bo vse ok!!! kva so ji kej rekl???

plis, napiš kej o prkolci..kok je velka, kok folka se not stlač..k mogoče bova res mogla sprejet vajino velikodušno ponudbo k naju bojo za avto opilil, da bova kr zelenauser posted image user posted image

prikolica je adria 305 not je trenutno prostora za 3 bo pa do konca tega tedna not placa za 4 se pravi eno ležišče 120 za 2 in 2x okol 60 cm (pograd) potem je psredaj baldahin 2x3m in še kao kabina(kuhinja ki se jo pritrdi ob strani mislim da je 2x1,35 in še nadstrešek...... zraven vam lahko dam še šotor, ki se ga postavi v baldahin (vržeš v zrak in se raztegne) in kako blazino za napihnt..... v prikoli je ena omara in en mali hladilnik..... pa plin ki pa še ne dela in verjetno še ne bo tak da bo treba imat kako rezervo lahko moja 2 fehtam za indukcijsko ploščo..... posode še ni.... dons sem kupla 2 vzglavnika..... tko počasi se bo kej nabralo  v glavnem če mene vprašaš bo placa vsaj za 6 oseb s tem da 2 spita v baldahinu..... bom poslikala na morju lahko pa ti prikolo že prej slikam takoj k bo pograd narejen......

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
16.6.2010 15:32:31   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

pojma nimamuser posted image user posted image user posted image
evo sme poiskala je pa tud v velenju.....user posted image user posted image user posted image http://www.ciciban.info/RegionMaps.aspx?gcgid=951d54f6-16d5-4d62-92cc-9aae6985bb59&uui=129211686907360000

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
16.6.2010 15:36:02   
Katjusa
kolumbo srečno vožnjouser posted image user posted image user posted image user posted image pa veliko lepih kilometrovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aja pa kako fotko 

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
16.6.2010 15:42:04   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
JUtri imamo zaključek v vrtcu....ima katera kakšno idejo, kaj naj kupimo vzgojiteljicam?

Mi smo zaključek imeli včeraj, dobila pa sem  - tako lepo vrtnico (sem jo že dala sušit....) pa bone za dm.

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
16.6.2010 16:10:38   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

prikolica je adria 305 not je trenutno prostora za 3 bo pa do konca tega tedna not placa za 4 se pravi eno ležišče 120 za 2 in 2x okol 60 cm (pograd) potem je psredaj baldahin 2x3m in še kao kabina(kuhinja ki se jo pritrdi ob strani mislim da je 2x1,35 in še nadstrešek...... zraven vam lahko dam še šotor, ki se ga postavi v baldahin (vržeš v zrak in se raztegne) in kako blazino za napihnt..... v prikoli je ena omara in en mali hladilnik..... pa plin ki pa še ne dela in verjetno še ne bo tak da bo treba imat kako rezervo lahko moja 2 fehtam za indukcijsko ploščo..... posode še ni.... dons sem kupla 2 vzglavnika..... tko počasi se bo kej nabralo  v glavnem če mene vprašaš bo placa vsaj za 6 oseb s tem da 2 spita v baldahinu..... bom poslikala na morju lahko pa ti prikolo že prej slikam takoj k bo pograd narejen......

zlata si!!!tenx!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
16.6.2010 16:18:00   
sjmm
joj, kak žur smo mel po kosilu...so bli k vreme...sam tko simpatiko...Saška vsa zalublena, pa se ji nč ne da..pa je treba dons slikat, pa ju3 vpis....pa Janči...so ga že 10 minut po prihodu iz šole punce na dvoriš klicale...je čist na frišn zatreskan..je prejle prznal...jz sm pa prov na glas zatulila...Jan je pa u Uršulo...pa smo mel u kuhni okn na stežaj odprt...se je čist u hlače usral, da ga ni slučajn slišala...k je bla že na igriščuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa Miha...dons pride z raztrganimi đinskami...ves potolčn...hja.., mami sm se za bejbo boriluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...me je kr na rit vrgl....v glavnem smo bli fuuul glasni in nasmejani....je ata domu uletu...ga sploh nismo porajtal...je bil užaljenuser posted image

zdej sm pa sama..k u uno gajbo jih gre sam 5...mulca na kitaro, Saška slikat, majči za spremstvo, ata pa šoferja špilauser posted image user posted image user posted image user posted image

grem posodo zmetat u pomivalca....pol mam pa en kapučinček na umu

user posted image

user posted image

user posted image

evo častim...dejte si duška!!!!!!

< Sporočilo je popravil sjmm -- 16.6.2010 16:19:35 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
16.6.2010 16:19:10   
sjmm
sunny....včeri podabla...naš favorit letos :

3 breskve, 2 vanilijeva jogurta, 3 kepice poljubnega sladoledauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
16.6.2010 17:29:57   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

pojma nimamuser posted image user posted image user posted image
evo sme poiskala je pa tud v velenju.....user posted image user posted image user posted image http://www.ciciban.info/RegionMaps.aspx?gcgid=951d54f6-16d5-4d62-92cc-9aae6985bb59&uui=129211686907360000

hvala Katjuša...za tole vem,pa ni veliko izbire...ni prav trgovina ciciban.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.