TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Pozdravljene.... Tok čvekaste ste,da komaj sledim ... Pri nas pestro,pestro....čmrla postala trmasta do Marsa,včasih je ne moreš niti zamotit..ampak ko je napisala Suny počakat ,da se strezne... Js še kar pri klavirju čeprav na izpitu mi super gre..še dva me čakata...ampak preden me spusti na izpit garam in si pesmice pojem še ponoči v sanjah Drugače za letos naredim še en predmetni izpit...in potem zopet prestavimo vse na drugo šolsko leto...čisto pačasi v glavnem do konca . Tečaj za masažo je pa druga pesem,super gre...gladko,tekoče Z mojim imava kar naprej govorilne ure...hmmm...je tok priden,cele dneve dela...ma mu stojim ob strani...ampak še vseeno mislim,da mora v družini biti tisto tapravo,da lohka tudi drugo štima...še na sprehod ne gremo skupaj...so me gospodovi dnevi držal pokonc...te tazadnje smo kar preskočli(nedelje)...že planiram za tole nedeljo...dan samo za nas,pa če se cel svet na glavo postavi... Miška moja gre septembra po vsej verjetnosti v vrtec,vloga že oddana,placa pa itak je,čeprav ne točno tam k bi si želeli...so pa vsi vrtci pri nas na enem kupu. Cenim vsak dan,ki ga preživiva skupaj,je pa tako,da sem sama zelo omejena,ker nimava varstva(sigurnega)in potem velikokrat kej preprosto spustim...imam pa še kar dela,da pridem do željenega cilja...Saj vem,da ji bo lepo tam...ampak tist občutek..ga ne znam opisat je prov smotan... Morje?Komaj čakam,da pride dan ko odrinemo in smo skupaj od jutra do večera Veliko variant sem že pregledala...meni je pomembna plaža,da so kamenčki ali mivka,po možnosti z senčko,da je hotel v neposredni bližini z solidnimi cenami...mojemu pa je pomembno da je pot do tja čim krajša in da ima klimo ????Ima katera kakšno idejo? rab - lopar - san marino ....mivka cca. 4 km, borova senca, hotel cca. 250-500 m peš pot v delni senčki, klima v 4 hotelih, pot od nas cca. 4 ure mogoče se pa vidimo ... mi smo tam od 3.7.-17.7. http://www.imperial.hr/hotel-complex-san-marino/
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|