|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
16.6.2010 5:59:23   
Onasiss
Jutro....
user posted image

So what....

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
16.6.2010 6:10:11   
Onasiss
Je kar malo bolje spat ko se shladi.

Deja...take probleme s spanjem imamo mi s ta velikim, on bi še kar kaj počel.... pa milion stvari se spomni, da bi rad še naredu....

Te pa občudujem ko vidim, kako si angažirana v vrtcu in doma. Mi imamo same krulinde v vrtcu, razen par izjem... Ko ju pridem popoldne iskat sedijo na klopci pod drevesi in čvekajo, s hrbtom pa so obrnjene stran od igral....... sploh ne vejo kje so otroc in kaj počnejo....user posted image Zadnjič je Tyson na enga vlakca splezala, je kr visoka zadeva brez kakih ograjc... pa ni bilo nobenga zraven....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...raje sploh ne pomislim kva bi lahko bilo..... skratka Deja.... mal bolj na izi...imej se rada in špari energijo za svojega princa.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
16.6.2010 7:26:17   
Urša08
jutro

Nočka solidna, zjutraj smo itak vsi štirje na kupuuser posted image user posted image user posted image , Žiga se igra, jaz pijem kavico, Nejc pa še spi. Ne zastopim zakaj nočta kak dan oba zjutraj spat in se raje menjavatauser posted image

Včeraj ratalo položnice plačat, potem sem šla pa en film na popu gledat in mi je blo kar žal ker je bil res krut. Dons zjutraj je moj ene hlače iskal pa sem mu lepo povedala, da če misli po 6 uri domov hodt da cel teden ne bo nč zlikanouser posted image

Sjmm mi mamo ta teden taka lahka in hitra kosila (špinača + pire, koščki piščančka in zelenjava v smetanovi omaki + riž, zelenjavna juhica oz. obara + puding, kaki makarončki, zelenjavni narastek in krompirček)

Deja mogoče ga pa res tale vročina daje, itak ima pa vsak otrok kdaj kako "fešto" zvečer. Ti si probaj malce spočitiuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
16.6.2010 8:02:03   
Katjusa
jutro punce....

deja misla sem da spi med vama k si tako napisala....... in ker poznam ljudi ko otroci spijo na sredini in to kr dolgo (4-6 let)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej me nič ne briga če se naspijo tak OK jst vem da se nebiuser posted image user posted image user posted image itak pa vsak po svoje in vsak ima svoj prav in hvala bogu da ima:)
mi se držimo ure in vedno zaspita v 10 minutah četud ne zgleda, da sta utrujena ampak itak da sta sej imata takšen ritem.... hodimo pa zdej 30 min-1 uzro kasneje spat k je tako dolgo svetlo in smo predolgo zunaj:) opoldne pa spi nekje 2-3 urce spat ga dam pa med 12 in 12:30.....  men paše tko k zvečer sem tud jst utrujena in da bi ga imela dlje pokonci se mi glih zmešauser posted image user posted image user posted image user posted image
je pa res problem tale vročina jst ga imam b body brez rokavov in enih bombažnih hlačkah na stopalce, ki pa si jih včasih ponoči dol potegne..... in točno vem kdaj ko mu rata se tko lepo smeji ene 5 minut pol pa nazaj zaspi...... danes mu je blo pa tudi vroče in je še dudo zgubil sem se pa mogla vstat k jo je tak hudo iskal in klical dada, dada,dada da sem mogla it pomagat iskat sam je pol kuj zaspal.

mamico je celo noč nekaj pri srcu stiskalo in gre zdle na EKG upam, da ni nič narobe......

zdej grem pa položnice plačat k me je Urša spomnla že včeraj sam se mi ni dalouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
16.6.2010 8:04:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Je kar malo bolje spat ko se shladi.

Deja...take probleme s spanjem imamo mi s ta velikim, on bi še kar kaj počel.... pa milion stvari se spomni, da bi rad še naredu....

Te pa občudujem ko vidim, kako si angažirana v vrtcu in doma. Mi imamo same krulinde v vrtcu, razen par izjem... Ko ju pridem popoldne iskat sedijo na klopci pod drevesi in čvekajo, s hrbtom pa so obrnjene stran od igral....... sploh ne vejo kje so otroc in kaj počnejo....user posted image Zadnjič je Tyson na enga vlakca splezala, je kr visoka zadeva brez kakih ograjc... pa ni bilo nobenga zraven....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...raje sploh ne pomislim kva bi lahko bilo..... skratka Deja.... mal bolj na izi...imej se rada in špari energijo za svojega princa.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e kak si lepo napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim, da bi se tega stavka lahko vse kdaj poslužle v dejanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Onasiss vaše vzgojiteljice bi pa rable kake govorilne.... a jim noben nič ne upa rečt?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
16.6.2010 8:17:31   
petrušk_
jutro punce!!!!!!!!!!!!!
čist preveč pridno ste čvekale včeri...nimam niti cajta prebrat, tko da bom rajš kr spremljala tekočo debato....
user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
16.6.2010 8:21:01   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

jutro punce!!!!!!!!!!!!!
čist preveč pridno ste čvekale včeri...nimam niti cajta prebrat, tko da bom rajš kr spremljala tekočo debato....

ti, ti, ti.....user posted image user posted image user posted image user posted image moreš vse prebratuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
16.6.2010 8:40:21   
Urša08
Pri nas je deževno vreme tko da je čist namenjeno pospravljanju. Mi je ratalo postlo preoblečt - sem končno zimske kovtre zamenjala s poletnimuser posted image .

Katjuša upam, da bo z mamico vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image

Petrušk jutrouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
16.6.2010 8:41:10   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

jutro punce!!!!!!!!!!!!!

ti, ti, ti.....user posted image user posted image user posted image user posted image moreš vse prebratuser posted image user posted image user posted image user posted image

sj bom sam ste take čvekice da žal nau cajta med šihtam...doma mi pa comp ne dela....grozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zmešal se mi bo že!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bom čez ene 2 dni prebrala...oblubm...hihihihihih

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
16.6.2010 8:42:00   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Pri nas je deževno vreme tko da je čist namenjeno pospravljanju. Mi je ratalo postlo preoblečt - sem končno zimske kovtre zamenjala s poletnimuser posted image .

Katjuša upam, da bo z mamico vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image

Petrušk jutrouser posted image

jutro nazajuser posted image user posted image user posted image
katjuša pa tud od mene pikapoke za mamico....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
16.6.2010 8:47:53   
Katjusa
mami je klicala prihaja domov.......  ne vem kaj je z njienim srčkom večkrat ima take napade pa nikol nč ne vejo..... zdej je imela neki časa mir..... pa tud ne razumem zakaj vedno čaka..... to ko jo zagrabi bi mogla it ne pa da celo noč čaka pol pa greuser posted image user posted image user posted image
sam da pride domov ker to pomeni da ni verjetno v nevarnostiuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
16.6.2010 8:49:16   
Katjusa
punce hvala za pikepokeuser posted image user posted image user posted image

zdej grem pa na evrokrem pol pa v klub
lepo dopoldneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
16.6.2010 8:53:32   
Urša08
Katjuša super novičkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
16.6.2010 9:24:47   
sunny24
Jutro!
Nočka prespana...Miš je spal 12 ur! user posted image   Zdej mi pa piškote krade in risanke gleda user posted image user posted image user posted image

sjmm, hvala za recepte. Bom provala že danes kej skupi spravt! user posted image

Uf, pol morem pa it do gazde najemnino nest, pa še v DM po plenice, k sm ugotovila, da mam samo še ene 3 plenice. Pa kako položnico bi žihr tudi jst šla plačat...Sam ne vem, če se mi lih da neki...

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
16.6.2010 9:49:45   
Ajvy
jutro....
KOnčno se je ohladilo ,da je naš mlajši otrok lahko lepo spal....12 ur v kosu..pa še bi..če je ne bi zbudila ob osmih za v vrtec....

S Tarjo sva imeli psihologa...vse ok..kontrola čez pol leta, ker je pisalo postrani držala.....

JUtri imamo zaključek v vrtcu....ima katera kakšno idejo, kaj naj kupimo vzgojiteljicam?

Tako, danes delam popoldan, tako da lahko še malo posravljam zdejle...jejjjjuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
16.6.2010 10:00:50   
Urša08
Sunny, Ajvy lepo vaju je brat user posted image

Jaz sem se danes spravila na spalnico, še par malenkosti pa bo pospravljena, no razen enga celikega kupa cunj za likatuser posted image . Vreme je sicer idealno za likat sam pri dveh mulčkih okol na žalost ne gre.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
16.6.2010 10:40:54   
Ajvy

Sunny, Ajvy lepo vaju je brat user posted image

Jaz sem se danes spravila na spalnico, še par malenkosti pa bo pospravljena, no razen enga celikega kupa cunj za likatuser posted image . Vreme je sicer idealno za likat sam pri dveh mulčkih okol na žalost ne gre.

ne govor...tamle me gleda....ah....jutruser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
16.6.2010 10:42:33   
sjmm
dan!

naš je imel žurko od 3h-6h....pol je popil mleko...spal skor do pol10h...pojma nimam kva ga spet daje?? mogoče vreme k je tečkan ko vragec

Saška ga je zdej peljala vn k so se z eno prjatlco zmenile....ne morm belivat...to se je do zdej sam ene 2x zgodl...no, odkar sva rekla, da lahk njen internetni mož pride na obisk je zlo uslužnauser posted image

kličm deca.....no way ga dobit...prov, mene tud zvečer ne bo u postluser posted image user posted image

po kuhn mam bombni napad...sm učer zvečer fasngo filala in pol 2 stroja cot obesla in na terasi še 2 zlikala..pol sm bla pa okol pol1h ponoč čist budna...sm še en film pogledalauser posted image

zdej grem pa kuhno porihtat, dokler še nimam enga za nogo obešenga

aja ...pa kolumbo in šime sta se na brzake ustavla....JZ PA TAKO BOMBO PO BAJTI....NE VEM KVA SI BO ŠIME MISLUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...AJA, MAMI KOLUMBO MA PA LUŠN BUŠIuser posted image user posted image user posted image user posted image

ajde...vas še mal med pucanjem preberem!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
   [Brisano sporočilo]
16.6.2010 12:13:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 3844
16.6.2010 13:08:33   
Urša08
Ajvy sam pomoje tebe gleda kupček mene pa kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo čestitke za avto, srečno vožnjo pa naj vam dolgo služi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
16.6.2010 13:12:10   
Urša08
Sjmm vi pa radi ponoč žurateuser posted image user posted image user posted image ne sej se hecam, pišuka a misliš da ga vročina dajeuser posted image

Mi smo že pokosilčkali, sedaj sem Žigca spat dala, Nejc je v dnevni, mene pa še kuhinja čaka da jo pospravim. No sej ni take panike k smo mel obarco za kosilo, puding morm pa še skuhat. Sem pa tok lena ratala, si bom en kapučinček nardila pa mal uživala. Moj vprašanje kdaj bo prišel, ta teden je bol pozen ampak tako je.

grem kapučinček narest pa pridem backuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
16.6.2010 13:16:25   
Urša08
V soboto naj bi mel piknik pa me vreme skrbi in ne vem kaj narestuser posted image premikat mi je pa tud zoprno ker mamo že tok vikendov zasedenih da sploh ne vem kam premaknit. Mah sem prav slabe volje, pa še varstvo bi blo pametno najdt za tamaledva - no sej mam samo eno možnost user posted image user posted image user posted image Se morva dons z mojim odločit al spelemo v soboto al ne.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
16.6.2010 13:40:55   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

SJMM FUUUUL TI HVALA, ...PA NE BLUZI Z BOMBOuser posted image

MAMO AVTOuser posted image user posted image user posted image  ZDELE ME PELJE NA PROBNO VOŽNJO IN KOSILO,...sej jst ga še ne upam pelatuser posted image

čauuuuuuuuu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BOMBAuser posted image user posted image user posted image user posted image ŽE PORIHTANAuser posted image user posted image ...SM BLA 2 URI SAMA...POSESALA IN POMILA...DEJ ZDEJ ŠE 1X PRIDTA!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
16.6.2010 13:44:22   
sjmm

Sjmm vi pa radi ponoč žurateuser posted image user posted image user posted image ne sej se hecam, pišuka a misliš da ga vročina dajeuser posted image

Mi smo že pokosilčkali, sedaj sem Žigca spat dala, Nejc je v dnevni, mene pa še kuhinja čaka da jo pospravim. No sej ni take panike k smo mel obarco za kosilo, puding morm pa še skuhat. Sem pa tok lena ratala, si bom en kapučinček nardila pa mal uživala. Moj vprašanje kdaj bo prišel, ta teden je bol pozen ampak tako je.

grem kapučinček narest pa pridem backuser posted image

URŠA NE VEM KVA GA DAJE...K MAMO FAJN NOČI IN MAL MANJ FAJNuser posted image user posted image user posted image user posted image ..pišuka..od kolumbo velke črkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ... ah bomo vidl...sej mi tud ne spimo vsako noč enako dobruser posted image

ste mel izi bizi kosilčke...pri nas se je mami namislila, da bojo ribji filejčki po pariško, kukkus+ porovo smetanova omaka in paradajz u solat...seveda s koruzo...k Maj je NOR nanjo.....kr za sabo nos tiste ta male valfruta piksnceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
16.6.2010 13:45:06   
sjmm
TAMIKA...NEDELJA TUD PRI NAS FREJ!!!!!!!!!!!!! A SE VIDMO?????????????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.