|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
15.6.2010 20:10:27   
Onasiss
Kovačine so lepe, je senca, morček je full čist, plaža ....kamenčki... res je lepo...

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
15.6.2010 20:11:38   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Onasiss user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dej drugič k si v Kranju prid na en kofe do mene 

včer sem bla čist živčna, pa še čas med izpitoma sem se učila...user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
15.6.2010 20:11:47   
Urša08
Kolumbo iii že prvi kompletekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
   [Brisano sporočilo]
15.6.2010 20:12:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3804
15.6.2010 20:16:26   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Ah ja, zdele sem pa ziher da me dojenček mal brca. Tam spodi k se buši začne dvigovat. Super občutek. Pa sej filing sem mela že ful časa da ga čutm, pa ne kot brce ampak kot neko premikanje, no, dons me pa ziher brca, sanjskouser posted image user posted image user posted image

iiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mene še nčuser posted image

Birdy si me pa čist zdražla s tistim kampom, tko da bomo pomoje kr šli za ene par dniuser posted image

A ne da je tale kobarid po slikah prov lep videt? Verjetno ti bom pa lohk naslednji vikend napisala kako je v realnosti, sam ne vem še a bova prespala, a bova zjutri prišla pa zvečer šla... To bomo pa še vidliuser posted image
Tole brcanje, mah, ne sekiri se. Jst sem tud Kristi ful zgodaj čutla, ampak Neli si je pa vzela časa. Sem pa jst to tud res rabila, sem v nedeljo mal padla k sem v breg po jagode lezla in sem se direkt po trebuhu kak meter al pa dva zapeljala... Pa me je blo kr strah, čeprov vem da načeloma ne bi smel bit hudga. Je bla pa fajn lekcija, v sandalih ne grem več v breg lazit, pa štorasta sem očitno tud že ratala...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
   [Brisano sporočilo]
15.6.2010 20:30:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3806
   [Brisano sporočilo]
15.6.2010 20:31:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3807
15.6.2010 20:36:56   
Urša08
Žiga se je vmes zbudi tko da je blo spet uspavanje, sedaj pa upam, da bo spaluser posted image . Nejc pa itak okol leta ker je popoldan spal.

Birdy sej Kobardi pa tist konec poznam, sam mi smo bili v kampu Lazar, v tem tvojem pa še nismo bli. Če boste šli mal pofotkaj pa obvezno poročaj kako jeuser posted image . Pa previdno, nč lazt tam k ni trebauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3808
15.6.2010 20:38:38   
Urša08
Kake lušte delate z jagodami, ma jaz sem čist nora na vse rdečuser posted image user posted image user posted image user posted image jagode, češnje, paradižnik, pesauser posted image user posted image user posted image user posted image no sej mi tud ostalo tekneuser posted image na vagi je šla baterija tko da se nč ne vagam in upam, da ne bom spet kreganauser posted image ampak men tok paše jest

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
15.6.2010 20:39:45   
Urša08
Nč zdej grem še položnice plačat potem pa na kavčka mal počivat k moja glava je še zmer boleča.

nočko pa se jutri tipkamouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
15.6.2010 20:47:04   
Onasiss

Nč zdej grem še položnice plačat potem pa na kavčka mal počivat k moja glava je še zmer boleča.

nočko pa se jutri tipkamouser posted image

ej banka in pošta sta zaprti....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

si me spomnila jih morm jaz tud...user posted image user posted image user posted image ... a jih lahko kera namesto mene????user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
15.6.2010 20:49:04   
Onasiss
No.. glede na vse skupaj danes je bila vsaj nekaj dobrega... je "ta lepi" fuzbal igral, pa sem si mal učke napasla....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
15.6.2010 20:54:34   
sjmm
 končno pršla do kompjutera

pr ns se vsem s fotrom na čelu čist pul...sploh jih ne morm u red spravt...za znortuser posted image user posted image user posted image user posted image

smo se z uno gajbo odpravl u štacuno...Maj je pojedu banano, žemlo in kinder pingvin u štacun...pojma nimam kam daje...pol je hotu na dvoriš po lužah skakt..pa se je posračkal...kok je tulu k je blo treba gor, pa na previjalno...k d smo ga strojil...jz pa celo kuhno fasnge...vroče k hudič k je not prtisnl...ta velki za noben deu...ta star pa spiz..

zdej grem mulčka spat fliknit...pol pa upam na kej miru...pa itak mularijo ne bom mogla spat spravt k s tem fuzbalom težijo, fotr bo itak še lačn...kuhna je bomba...edin zaloge so nafilane in frižider pomituser posted image

po moje bom kr na teraso drsnla

kolumbo...vidm, da mate pester dan...deci nam res začinijo lajfuser posted image ..dons sm še jz pira potrebna, pa sploh ne pijemuser posted image

birdy...super za brckeuser posted image user posted image user posted image user posted image

urša....o, a pri vas ud napeto...po moje bo tole vreme...nam je vsem že vročina u glavo usekalauser posted image

onassis....ma pr vs pa sploh...no comment...drž se bejba...če ne druzga pa flaše pirauser posted image user posted image

tanči...ej naš je skoz jedu ful take tople mlečne obroke zvečer..zdele bi pa sam jogurte , skute ipd...fajn bodite, pa tečkico pozdravte!!...kdaj se muvate na naš konc???

sunny...a je kak recept gut???

ok, bejbe...stay cool and wonderfuluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
15.6.2010 21:05:20   
tanci29
čao

o tišina...sam fuzbal na sporeduuser posted image user posted image user posted image

onasiss-a si unga gledala k je ta rmen kartonček fasu
ej sory sam jest sem se tud nasmejala sploh tistu komarniku..drgač pa norn haus pr vas...naj se čim prej pomirijo vsi

ej pridem nazaj sam mal

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
15.6.2010 21:11:23   
tanci29
evo me nazaj...sem se tolk smejala da nisem mogla več pisat, sem mojmu razlagala eno prigodo iz službe, se smejem že cel dan.

sjmm-ja še malo kaka dva mesca pomoje. sem vidla da hodš plesat u našo vasuser posted image ...kdaj dobite limuzino nazaj...

kolumbo-ej bejba boš vse štacune s šuhi izropala...naša dva sta oba dobila tiste nikice ta čipuser posted image .

urša-zgleda da je neki u zrakuuser posted image ...drgač pa ful luštne fotke z dopusta

birdy-o kok lepo...občutki so najbrž fenomenalniuser posted image user posted image user posted image user posted image

čebela-kaj vam je mamca spet zagodla

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
15.6.2010 21:43:12   
Onasiss
ja tanci...un ta sedem....user posted image user posted image user posted image user posted image si je v 10 minutah ene 7x frizurco popravi, ene 10x tisto na p reku, pa se na ekran pogledu... mah nimaš kaj,,, lep je, pa še dobro dribla....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
15.6.2010 21:45:37   
Onasiss
sjmm...pri vas pa pri nas je čist isto.... k je treba delat nikjer nobenga, je pršu dam sem ga sam nazjala, če je normalen...je  šel takoj komarnik popravt....

KERA DELA SEZNAME???

MI IMAMO VZUNAJ ŽE TROJKE, KAK TEDEN TOREJ CCA 5 JUNIJA ZGORNJI DVE, SEDAJ PA STA ŠE SPODNJI VEN PRILEZLI.
...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
15.6.2010 21:46:48   
Onasiss
grem gledat naprej.... pol pa spat...

VSE SKUPAJ, NAJ NAM BO ČIMLAŽJE....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
15.6.2010 22:00:04   
birdy
Pa tele moje otroke dons mal luna trka. Kristi se je zbudila, sem ji dala zamleko (kot za life, sej veste, voda z nekim okusom, no, jst sem ji kr čez tist pljunek od mleka vodo čez nalilauser posted image ), šla nazaj spat, ma problem je Neli, spi na kavču. Je spala že v pojstli, pol se je pa zbudila in prišla na kavč. Pa to se je do zdej 1x zgodlo in še takrat je bla bolnauser posted image
Čakam deca, pa se mi čist nič ne da...
Kolumbo, sej jagod je dost, tud gozdnih. Sam če ti vse otroc pojejo, pol greš pa tud še mal po bregu skakat če je trebauser posted image
Urša, bom pofotkala in točno povedala kaj pa kakouser posted image Jst res ne vem, tok varjant je odprtih zaenkrat da se lohk glih kjerkol znajdemo.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
   [Brisano sporočilo]
15.6.2010 22:03:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 3820
15.6.2010 22:16:18   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

evo me nazaj...sem se tolk smejala da nisem mogla več pisat, sem mojmu razlagala eno prigodo iz službe, se smejem že cel dan.

sjmm-ja še malo kaka dva mesca pomoje. sem vidla da hodš plesat u našo vasuser posted image ...kdaj dobite limuzino nazaj...

kolumbo-ej bejba boš vse štacune s šuhi izropala...naša dva sta oba dobila tiste nikice ta čipuser posted image .

urša-zgleda da je neki u zrakuuser posted image ...drgač pa ful luštne fotke z dopusta

birdy-o kok lepo...občutki so najbrž fenomenalniuser posted image user posted image user posted image user posted image

čebela-kaj vam je mamca spet zagodla

sam bog ve???? upam, da kmal, k drgač se bo mojmu snel...men pa strgaluser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
15.6.2010 22:18:47   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

OOO TANCYuser posted image .....nism izropala vseh štacun, sm sam kontrolo delalauser posted image ....Majkl je šu spat s tanovimi ponaredki od kroksov, ker prav d jih nebi slučajno muca copatarica odneslauser posted image ....Rokso je clo dons dvakrat prehodu dnevno samo po dvehuser posted image -nogahuser posted image .

Tasatr še kr zoprn k drek...jst grem sam še spat.

ONASIS jst mam tak komarnik d ga komej vidm, k je narjen komplet z oknomuser posted image user posted image user posted image ....in se mi je že ene parkrat zgodil d sm uletela na blakon k James bond s komarnikom na nosuuser posted image user posted image user posted image ....enga sm že strgala k sm bl štorastauser posted image

mejte  se čaoooooooooooo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 3822
15.6.2010 22:34:17   
Katjusa
hej punce..... sem vas prebrala pa sem tok utrujena, da se mi nič ne da ampak moremuser posted image user posted image user posted image user posted image

birdy sej so ti punce povedala nč lazit tam k ni trena pazi nase in na bušija in čestitke za brcikeuser posted image user posted image user posted image user posted image

onasiss joj imaš pa res smolouser posted image user posted image user posted image user posted image sej veš za vsakim dežjem posije sonceuser posted image user posted image

tanci kok je tebe lepo mal prebrat čeprav čist na brzinouser posted image user posted image user posted image

sjmm kaj za en avto imate moj gleda neka lancia phedrauser posted image user posted image user posted image kaj vam je crknlo? sej ne vem kako ga nej nazaj držim sem rekla, da bi kupla avto ko bom user posted image al pa ko bomo tega odplačal.... pa neki nori in  gleda in potem mi kaže drsna vrata ( k bi jih rada imela) in sedem sedežev...... tak dauser posted image nej dela kar če da ni dnarja tak veuser posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo še mal pa se boste z novim avtom okol vozl.....user posted image user posted image user posted image

CLAUD v soboto imamo v planu ljubljano bi se dal muce videt????

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
15.6.2010 22:44:59   
TAMIKA3
čer user posted image

imam dost peglajz user posted image user posted image user posted image user posted image ... ni in ni konca user posted image user posted image user posted image user posted image ... grem počasi user posted image user posted image user posted image user posted image

SJMM... KAJ POČNETE V NEDELJO? MI SMO FRAJ!!!

lahko in mirno noč user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
16.6.2010 5:46:32   
Deja
Deja ma sej sploh ne vem kaj nej ti napišemuser posted image upam, da se situacija kmalu popravi. A čez dan vedno iste ure spi? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja čez dan gre spat po kosilu - nekje okoli 12.45 in potem spi ponavadi do 15h...

KATJUSA
dejauser posted image user posted image user posted image user posted image mislim, da tvoj žiga samo mamico pogreša.... kar se pa spanja tiče se bosta pa vi2 mogla držat ure in ne ko bo dol padel aha zdej gremo pa spat...... naš tud kdaj ni ob 8:30 zaspan pa je treba it..... a svoje postelje Žiga nima?

sej ponavadi gre spat ob isti uri - okoli 21.30, sam zdaj ko je blo vroče čez dan in je malo manj po kosilu spal, je šel cca 1uro prej zvečer spat. pri nas pa ni tako da bi moral iti spat ko še ni zaspan, ker smo ugotovili, da se potem ponoči veliko zbuja in jamra... kako to misliš A svoje postelje Žiga nima? Valda da jo ma, pa tam tudi spi....user posted image

SJMM
deja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image poznam tele štorije s spanjem...sicer naš načeloma ugasne tja do 10h...sam včas so tud cele procedure...mojga pa sploh ne upošteva...pol pa jokauser posted image ...mogoče je zdele k ga vročina zmara mal bolš...sej veš vse pride...vse mineuser posted image

hvala za user posted image ... sej nocoj je bila nočka super!!!

SJMM
jz mam pa en user posted image ...če nism preveč firbčna...kok imate kej poletne robe za vaše user posted image ?? sm že mal pozabla....k našga smo včer 4x preoblekeluser posted image user posted image ...mivka, voda ipd

pr nas mamo enih 10kratkih hlač, pa enih 20-25 majčk s kratkimi rokavi (od številke 74-2let ene so še lanske pa so mu še prav... ) 4kapice na šilt, 2 klobučka....aja pa ene 10 bodyev s kratkimi in menda 6bodyev brez rokavov, ma pa še 2 taka pajacka alla body ko so malo hlačnice....

PETRUŠK_
deja  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala!!!

KOLUMBO
DEJA, da men že dva dni ful slabo spita glih zarad vročine, učeri smo mel ekstra dolgo proceduro uspavanja, pa je blo čez pl ure isto...Majkl pr men u postli...čez dve ure Rokso, tastar pa itak že 4 tedne sam po hotelih spi k polhuser posted image user posted image user posted image ............Majkl ga že ful pogreša in je bil učeri tečn ko drekec pekec...dons zutri pa on pride z idejo da HOČM U BABI VRTECuser posted image user posted image user posted image .....spet krokodilje solze, kličem babi, da hoče Majkl v njen vrtec, ker majo ful večje igrišče itd......babi čist navdušena, napakiram oba in sta zdej U BABI VRTECuser posted image .

si me mal potolažila....

aja pa še to.... VSE LEPO POZDRAVLJENE!!!!!!!!

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.