![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 20:10:27
|
|
|
|
Onasiss
|
Kovačine so lepe, je senca, morček je full čist, plaža ....kamenčki... res je lepo...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 20:11:38
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Onasiss dej drugič k si v Kranju prid na en kofe do mene včer sem bla čist živčna, pa še čas med izpitoma sem se učila...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 20:11:47
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo iii že prvi kompletek
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2010 20:12:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 20:16:26
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: birdy Ah ja, zdele sem pa ziher da me dojenček mal brca. Tam spodi k se buši začne dvigovat. Super občutek. Pa sej filing sem mela že ful časa da ga čutm, pa ne kot brce ampak kot neko premikanje, no, dons me pa ziher brca, sanjsko iiiiiiiiii mene še nč Birdy si me pa čist zdražla s tistim kampom, tko da bomo pomoje kr šli za ene par dni A ne da je tale kobarid po slikah prov lep videt? Verjetno ti bom pa lohk naslednji vikend napisala kako je v realnosti, sam ne vem še a bova prespala, a bova zjutri prišla pa zvečer šla... To bomo pa še vidli Tole brcanje, mah, ne sekiri se. Jst sem tud Kristi ful zgodaj čutla, ampak Neli si je pa vzela časa. Sem pa jst to tud res rabila, sem v nedeljo mal padla k sem v breg po jagode lezla in sem se direkt po trebuhu kak meter al pa dva zapeljala... Pa me je blo kr strah, čeprov vem da načeloma ne bi smel bit hudga. Je bla pa fajn lekcija, v sandalih ne grem več v breg lazit, pa štorasta sem očitno tud že ratala...
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2010 20:30:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2010 20:31:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 20:36:56
|
|
|
|
Urša08
|
Žiga se je vmes zbudi tko da je blo spet uspavanje, sedaj pa upam, da bo spal . Nejc pa itak okol leta ker je popoldan spal. Birdy sej Kobardi pa tist konec poznam, sam mi smo bili v kampu Lazar, v tem tvojem pa še nismo bli. Če boste šli mal pofotkaj pa obvezno poročaj kako je . Pa previdno, nč lazt tam k ni treba
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 20:38:38
|
|
|
|
Urša08
|
Kake lušte delate z jagodami, ma jaz sem čist nora na vse rdeč jagode, češnje, paradižnik, pesa no sej mi tud ostalo tekne na vagi je šla baterija tko da se nč ne vagam in upam, da ne bom spet kregana ampak men tok paše jest
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 20:39:45
|
|
|
|
Urša08
|
Nč zdej grem še položnice plačat potem pa na kavčka mal počivat k moja glava je še zmer boleča. nočko pa se jutri tipkamo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 20:47:04
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Nč zdej grem še položnice plačat potem pa na kavčka mal počivat k moja glava je še zmer boleča. nočko pa se jutri tipkamo ej banka in pošta sta zaprti.... si me spomnila jih morm jaz tud... ... a jih lahko kera namesto mene????
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 20:49:04
|
|
|
|
Onasiss
|
No.. glede na vse skupaj danes je bila vsaj nekaj dobrega... je "ta lepi" fuzbal igral, pa sem si mal učke napasla....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 20:54:34
|
|
|
|
sjmm
|
končno pršla do kompjutera pr ns se vsem s fotrom na čelu čist pul...sploh jih ne morm u red spravt...za znort smo se z uno gajbo odpravl u štacuno...Maj je pojedu banano, žemlo in kinder pingvin u štacun...pojma nimam kam daje...pol je hotu na dvoriš po lužah skakt..pa se je posračkal...kok je tulu k je blo treba gor, pa na previjalno...k d smo ga strojil...jz pa celo kuhno fasnge...vroče k hudič k je not prtisnl...ta velki za noben deu...ta star pa spiz.. zdej grem mulčka spat fliknit...pol pa upam na kej miru...pa itak mularijo ne bom mogla spat spravt k s tem fuzbalom težijo, fotr bo itak še lačn...kuhna je bomba...edin zaloge so nafilane in frižider pomit po moje bom kr na teraso drsnla kolumbo...vidm, da mate pester dan...deci nam res začinijo lajf ..dons sm še jz pira potrebna, pa sploh ne pijem birdy...super za brcke urša....o, a pri vas ud napeto...po moje bo tole vreme...nam je vsem že vročina u glavo usekala onassis....ma pr vs pa sploh...no comment...drž se bejba...če ne druzga pa flaše pira tanči...ej naš je skoz jedu ful take tople mlečne obroke zvečer..zdele bi pa sam jogurte , skute ipd...fajn bodite, pa tečkico pozdravte!!...kdaj se muvate na naš konc??? sunny...a je kak recept gut??? ok, bejbe...stay cool and wonderful
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 21:05:20
|
|
|
|
tanci29
|
čao o tišina...sam fuzbal na sporedu onasiss-a si unga gledala k je ta rmen kartonček fasu ej sory sam jest sem se tud nasmejala sploh tistu komarniku..drgač pa norn haus pr vas...naj se čim prej pomirijo vsi ej pridem nazaj sam mal
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 21:11:23
|
|
|
|
tanci29
|
evo me nazaj...sem se tolk smejala da nisem mogla več pisat, sem mojmu razlagala eno prigodo iz službe, se smejem že cel dan. sjmm-ja še malo kaka dva mesca pomoje. sem vidla da hodš plesat u našo vas ...kdaj dobite limuzino nazaj... kolumbo-ej bejba boš vse štacune s šuhi izropala...naša dva sta oba dobila tiste nikice ta čip . urša-zgleda da je neki u zraku ...drgač pa ful luštne fotke z dopusta birdy-o kok lepo...občutki so najbrž fenomenalni čebela-kaj vam je mamca spet zagodla
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 21:43:12
|
|
|
|
Onasiss
|
ja tanci...un ta sedem.... si je v 10 minutah ene 7x frizurco popravi, ene 10x tisto na p reku, pa se na ekran pogledu... mah nimaš kaj,,, lep je, pa še dobro dribla....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 21:45:37
|
|
|
|
Onasiss
|
sjmm...pri vas pa pri nas je čist isto.... k je treba delat nikjer nobenga, je pršu dam sem ga sam nazjala, če je normalen...je šel takoj komarnik popravt.... KERA DELA SEZNAME??? MI IMAMO VZUNAJ ŽE TROJKE, KAK TEDEN TOREJ CCA 5 JUNIJA ZGORNJI DVE, SEDAJ PA STA ŠE SPODNJI VEN PRILEZLI....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 21:46:48
|
|
|
|
Onasiss
|
grem gledat naprej.... pol pa spat... VSE SKUPAJ, NAJ NAM BO ČIMLAŽJE....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 22:00:04
|
|
|
|
birdy
|
Pa tele moje otroke dons mal luna trka. Kristi se je zbudila, sem ji dala zamleko (kot za life, sej veste, voda z nekim okusom, no, jst sem ji kr čez tist pljunek od mleka vodo čez nalila ), šla nazaj spat, ma problem je Neli, spi na kavču. Je spala že v pojstli, pol se je pa zbudila in prišla na kavč. Pa to se je do zdej 1x zgodlo in še takrat je bla bolna Čakam deca, pa se mi čist nič ne da... Kolumbo, sej jagod je dost, tud gozdnih. Sam če ti vse otroc pojejo, pol greš pa tud še mal po bregu skakat če je treba Urša, bom pofotkala in točno povedala kaj pa kako Jst res ne vem, tok varjant je odprtih zaenkrat da se lohk glih kjerkol znajdemo.
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2010 22:03:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 22:16:18
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 evo me nazaj...sem se tolk smejala da nisem mogla več pisat, sem mojmu razlagala eno prigodo iz službe, se smejem že cel dan. sjmm-ja še malo kaka dva mesca pomoje. sem vidla da hodš plesat u našo vas ...kdaj dobite limuzino nazaj... kolumbo-ej bejba boš vse štacune s šuhi izropala...naša dva sta oba dobila tiste nikice ta čip . urša-zgleda da je neki u zraku ...drgač pa ful luštne fotke z dopusta birdy-o kok lepo...občutki so najbrž fenomenalni čebela-kaj vam je mamca spet zagodla sam bog ve???? upam, da kmal, k drgač se bo mojmu snel...men pa strgal
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 22:18:47
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo OOO TANCY .....nism izropala vseh štacun, sm sam kontrolo delala ....Majkl je šu spat s tanovimi ponaredki od kroksov, ker prav d jih nebi slučajno muca copatarica odnesla ....Rokso je clo dons dvakrat prehodu dnevno samo po dveh -nogah . Tasatr še kr zoprn k drek...jst grem sam še spat. ONASIS jst mam tak komarnik d ga komej vidm, k je narjen komplet z oknom ....in se mi je že ene parkrat zgodil d sm uletela na blakon k James bond s komarnikom na nosu ....enga sm že strgala k sm bl štorasta mejte se čaoooooooooooo
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 22:34:17
|
|
|
|
Katjusa
|
hej punce..... sem vas prebrala pa sem tok utrujena, da se mi nič ne da ampak morem birdy sej so ti punce povedala nč lazit tam k ni trena pazi nase in na bušija in čestitke za brcike onasiss joj imaš pa res smolo sej veš za vsakim dežjem posije sonce tanci kok je tebe lepo mal prebrat čeprav čist na brzino sjmm kaj za en avto imate moj gleda neka lancia phedra kaj vam je crknlo? sej ne vem kako ga nej nazaj držim sem rekla, da bi kupla avto ko bom al pa ko bomo tega odplačal.... pa neki nori in gleda in potem mi kaže drsna vrata ( k bi jih rada imela) in sedem sedežev...... tak da nej dela kar če da ni dnarja tak ve kolumbo še mal pa se boste z novim avtom okol vozl..... CLAUD v soboto imamo v planu ljubljano bi se dal muce videt????
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 22:44:59
|
|
|
|
TAMIKA3
|
čer imam dost peglajz ... ni in ni konca ... grem počasi SJMM... KAJ POČNETE V NEDELJO? MI SMO FRAJ!!! lahko in mirno noč
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 5:46:32
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Deja ma sej sploh ne vem kaj nej ti napišem upam, da se situacija kmalu popravi. A čez dan vedno iste ure spi? ja čez dan gre spat po kosilu - nekje okoli 12.45 in potem spi ponavadi do 15h... KATJUSA deja mislim, da tvoj žiga samo mamico pogreša.... kar se pa spanja tiče se bosta pa vi2 mogla držat ure in ne ko bo dol padel aha zdej gremo pa spat...... naš tud kdaj ni ob 8:30 zaspan pa je treba it..... a svoje postelje Žiga nima? sej ponavadi gre spat ob isti uri - okoli 21.30, sam zdaj ko je blo vroče čez dan in je malo manj po kosilu spal, je šel cca 1uro prej zvečer spat. pri nas pa ni tako da bi moral iti spat ko še ni zaspan, ker smo ugotovili, da se potem ponoči veliko zbuja in jamra... kako to misliš A svoje postelje Žiga nima? Valda da jo ma, pa tam tudi spi.... SJMM deja... poznam tele štorije s spanjem...sicer naš načeloma ugasne tja do 10h...sam včas so tud cele procedure...mojga pa sploh ne upošteva...pol pa joka ...mogoče je zdele k ga vročina zmara mal bolš...sej veš vse pride...vse mine hvala za ... sej nocoj je bila nočka super!!! SJMM jz mam pa en ...če nism preveč firbčna...kok imate kej poletne robe za vaše ?? sm že mal pozabla....k našga smo včer 4x preoblekel ...mivka, voda ipd pr nas mamo enih 10kratkih hlač, pa enih 20-25 majčk s kratkimi rokavi (od številke 74-2let ene so še lanske pa so mu še prav... ) 4kapice na šilt, 2 klobučka....aja pa ene 10 bodyev s kratkimi in menda 6bodyev brez rokavov, ma pa še 2 taka pajacka alla body ko so malo hlačnice.... PETRUŠK_ deja hvala!!! KOLUMBO DEJA, da men že dva dni ful slabo spita glih zarad vročine, učeri smo mel ekstra dolgo proceduro uspavanja, pa je blo čez pl ure isto...Majkl pr men u postli...čez dve ure Rokso, tastar pa itak že 4 tedne sam po hotelih spi k polh ............Majkl ga že ful pogreša in je bil učeri tečn ko drekec pekec...dons zutri pa on pride z idejo da HOČM U BABI VRTEC .....spet krokodilje solze, kličem babi, da hoče Majkl v njen vrtec, ker majo ful večje igrišče itd......babi čist navdušena, napakiram oba in sta zdej U BABI VRTEC . si me mal potolažila.... aja pa še to.... VSE LEPO POZDRAVLJENE!!!!!!!!
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.