![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 5:59:23
|
|
|
|
Onasiss
|
Jutro....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 6:10:11
|
|
|
|
Onasiss
|
Je kar malo bolje spat ko se shladi. Deja...take probleme s spanjem imamo mi s ta velikim, on bi še kar kaj počel.... pa milion stvari se spomni, da bi rad še naredu.... Te pa občudujem ko vidim, kako si angažirana v vrtcu in doma. Mi imamo same krulinde v vrtcu, razen par izjem... Ko ju pridem popoldne iskat sedijo na klopci pod drevesi in čvekajo, s hrbtom pa so obrnjene stran od igral....... sploh ne vejo kje so otroc in kaj počnejo.... Zadnjič je Tyson na enga vlakca splezala, je kr visoka zadeva brez kakih ograjc... pa ni bilo nobenga zraven.... ...raje sploh ne pomislim kva bi lahko bilo..... skratka Deja.... mal bolj na izi...imej se rada in špari energijo za svojega princa.....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 7:26:17
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Nočka solidna, zjutraj smo itak vsi štirje na kupu , Žiga se igra, jaz pijem kavico, Nejc pa še spi. Ne zastopim zakaj nočta kak dan oba zjutraj spat in se raje menjavata Včeraj ratalo položnice plačat, potem sem šla pa en film na popu gledat in mi je blo kar žal ker je bil res krut. Dons zjutraj je moj ene hlače iskal pa sem mu lepo povedala, da če misli po 6 uri domov hodt da cel teden ne bo nč zlikano Sjmm mi mamo ta teden taka lahka in hitra kosila (špinača + pire, koščki piščančka in zelenjava v smetanovi omaki + riž, zelenjavna juhica oz. obara + puding, kaki makarončki, zelenjavni narastek in krompirček) Deja mogoče ga pa res tale vročina daje, itak ima pa vsak otrok kdaj kako "fešto" zvečer. Ti si probaj malce spočiti
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 8:02:03
|
|
|
|
Katjusa
|
jutro punce.... deja misla sem da spi med vama k si tako napisala....... in ker poznam ljudi ko otroci spijo na sredini in to kr dolgo (4-6 let) sej me nič ne briga če se naspijo tak OK jst vem da se nebi itak pa vsak po svoje in vsak ima svoj prav in hvala bogu da ima:) mi se držimo ure in vedno zaspita v 10 minutah četud ne zgleda, da sta utrujena ampak itak da sta sej imata takšen ritem.... hodimo pa zdej 30 min-1 uzro kasneje spat k je tako dolgo svetlo in smo predolgo zunaj:) opoldne pa spi nekje 2-3 urce spat ga dam pa med 12 in 12:30..... men paše tko k zvečer sem tud jst utrujena in da bi ga imela dlje pokonci se mi glih zmeša je pa res problem tale vročina jst ga imam b body brez rokavov in enih bombažnih hlačkah na stopalce, ki pa si jih včasih ponoči dol potegne..... in točno vem kdaj ko mu rata se tko lepo smeji ene 5 minut pol pa nazaj zaspi...... danes mu je blo pa tudi vroče in je še dudo zgubil sem se pa mogla vstat k jo je tak hudo iskal in klical dada, dada,dada da sem mogla it pomagat iskat sam je pol kuj zaspal. mamico je celo noč nekaj pri srcu stiskalo in gre zdle na EKG upam, da ni nič narobe...... zdej grem pa položnice plačat k me je Urša spomnla že včeraj sam se mi ni dalo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 8:04:06
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Je kar malo bolje spat ko se shladi. Deja...take probleme s spanjem imamo mi s ta velikim, on bi še kar kaj počel.... pa milion stvari se spomni, da bi rad še naredu.... Te pa občudujem ko vidim, kako si angažirana v vrtcu in doma. Mi imamo same krulinde v vrtcu, razen par izjem... Ko ju pridem popoldne iskat sedijo na klopci pod drevesi in čvekajo, s hrbtom pa so obrnjene stran od igral....... sploh ne vejo kje so otroc in kaj počnejo.... Zadnjič je Tyson na enga vlakca splezala, je kr visoka zadeva brez kakih ograjc... pa ni bilo nobenga zraven.... ...raje sploh ne pomislim kva bi lahko bilo..... skratka Deja.... mal bolj na izi...imej se rada in špari energijo za svojega princa..... e kak si lepo napisala mislim, da bi se tega stavka lahko vse kdaj poslužle v dejanju Onasiss vaše vzgojiteljice bi pa rable kake govorilne.... a jim noben nič ne upa rečt?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 8:17:31
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro punce!!!!!!!!!!!!! čist preveč pridno ste čvekale včeri...nimam niti cajta prebrat, tko da bom rajš kr spremljala tekočo debato....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 8:21:01
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ jutro punce!!!!!!!!!!!!! čist preveč pridno ste čvekale včeri...nimam niti cajta prebrat, tko da bom rajš kr spremljala tekočo debato.... ti, ti, ti..... moreš vse prebrat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 8:40:21
|
|
|
|
Urša08
|
Pri nas je deževno vreme tko da je čist namenjeno pospravljanju. Mi je ratalo postlo preoblečt - sem končno zimske kovtre zamenjala s poletnim . Katjuša upam, da bo z mamico vse ok Petrušk jutro
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 8:41:10
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ jutro punce!!!!!!!!!!!!! čist preveč pridno ste čvekale včeri...nimam niti cajta prebrat, tko da bom rajš kr spremljala tekočo debato.... ti, ti, ti..... moreš vse prebrat sj bom sam ste take čvekice da žal nau cajta med šihtam...doma mi pa comp ne dela....grozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zmešal se mi bo že!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bom čez ene 2 dni prebrala...oblubm...hihihihihih
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 8:42:00
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Pri nas je deževno vreme tko da je čist namenjeno pospravljanju. Mi je ratalo postlo preoblečt - sem končno zimske kovtre zamenjala s poletnim . Katjuša upam, da bo z mamico vse ok Petrušk jutro jutro nazaj katjuša pa tud od mene pikapoke za mamico....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 8:47:53
|
|
|
|
Katjusa
|
mami je klicala prihaja domov....... ne vem kaj je z njienim srčkom večkrat ima take napade pa nikol nč ne vejo..... zdej je imela neki časa mir..... pa tud ne razumem zakaj vedno čaka..... to ko jo zagrabi bi mogla it ne pa da celo noč čaka pol pa gre sam da pride domov ker to pomeni da ni verjetno v nevarnosti
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 8:49:16
|
|
|
|
Katjusa
|
punce hvala za pikepoke zdej grem pa na evrokrem pol pa v klub lepo dopoldne
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 8:53:32
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša super novička
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 9:24:47
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Nočka prespana...Miš je spal 12 ur! Zdej mi pa piškote krade in risanke gleda sjmm, hvala za recepte. Bom provala že danes kej skupi spravt! Uf, pol morem pa it do gazde najemnino nest, pa še v DM po plenice, k sm ugotovila, da mam samo še ene 3 plenice. Pa kako položnico bi žihr tudi jst šla plačat...Sam ne vem, če se mi lih da neki...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 9:49:45
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro.... KOnčno se je ohladilo ,da je naš mlajši otrok lahko lepo spal....12 ur v kosu..pa še bi..če je ne bi zbudila ob osmih za v vrtec.... S Tarjo sva imeli psihologa...vse ok..kontrola čez pol leta, ker je pisalo postrani držala..... JUtri imamo zaključek v vrtcu....ima katera kakšno idejo, kaj naj kupimo vzgojiteljicam? Tako, danes delam popoldan, tako da lahko še malo posravljam zdejle...jejjjj
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 10:00:50
|
|
|
|
Urša08
|
Sunny, Ajvy lepo vaju je brat Jaz sem se danes spravila na spalnico, še par malenkosti pa bo pospravljena, no razen enga celikega kupa cunj za likat . Vreme je sicer idealno za likat sam pri dveh mulčkih okol na žalost ne gre.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 10:40:54
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sunny, Ajvy lepo vaju je brat Jaz sem se danes spravila na spalnico, še par malenkosti pa bo pospravljena, no razen enga celikega kupa cunj za likat . Vreme je sicer idealno za likat sam pri dveh mulčkih okol na žalost ne gre. ne govor...tamle me gleda....ah....jutr
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 10:42:33
|
|
|
|
sjmm
|
dan! naš je imel žurko od 3h-6h....pol je popil mleko...spal skor do pol10h...pojma nimam kva ga spet daje?? mogoče vreme k je tečkan ko vragec Saška ga je zdej peljala vn k so se z eno prjatlco zmenile....ne morm belivat...to se je do zdej sam ene 2x zgodl...no, odkar sva rekla, da lahk njen internetni mož pride na obisk je zlo uslužna kličm deca.....no way ga dobit...prov, mene tud zvečer ne bo u postl po kuhn mam bombni napad...sm učer zvečer fasngo filala in pol 2 stroja cot obesla in na terasi še 2 zlikala..pol sm bla pa okol pol1h ponoč čist budna...sm še en film pogledala zdej grem pa kuhno porihtat, dokler še nimam enga za nogo obešenga aja ...pa kolumbo in šime sta se na brzake ustavla....JZ PA TAKO BOMBO PO BAJTI....NE VEM KVA SI BO ŠIME MISLU ...AJA, MAMI KOLUMBO MA PA LUŠN BUŠI ajde...vas še mal med pucanjem preberem!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 16.6.2010 12:13:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 13:08:33
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy sam pomoje tebe gleda kupček mene pa kup Kolumbo čestitke za avto, srečno vožnjo pa naj vam dolgo služi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 13:12:10
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm vi pa radi ponoč žurate ne sej se hecam, pišuka a misliš da ga vročina daje Mi smo že pokosilčkali, sedaj sem Žigca spat dala, Nejc je v dnevni, mene pa še kuhinja čaka da jo pospravim. No sej ni take panike k smo mel obarco za kosilo, puding morm pa še skuhat. Sem pa tok lena ratala, si bom en kapučinček nardila pa mal uživala. Moj vprašanje kdaj bo prišel, ta teden je bol pozen ampak tako je. grem kapučinček narest pa pridem back
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 13:16:25
|
|
|
|
Urša08
|
V soboto naj bi mel piknik pa me vreme skrbi in ne vem kaj narest premikat mi je pa tud zoprno ker mamo že tok vikendov zasedenih da sploh ne vem kam premaknit. Mah sem prav slabe volje, pa še varstvo bi blo pametno najdt za tamaledva - no sej mam samo eno možnost Se morva dons z mojim odločit al spelemo v soboto al ne.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 13:40:55
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SJMM FUUUUL TI HVALA, ...PA NE BLUZI Z BOMBO MAMO AVTO ZDELE ME PELJE NA PROBNO VOŽNJO IN KOSILO,...sej jst ga še ne upam pelat čauuuuuuuuu BOMBA ŽE PORIHTANA ...SM BLA 2 URI SAMA...POSESALA IN POMILA...DEJ ZDEJ ŠE 1X PRIDTA!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 13:44:22
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm vi pa radi ponoč žurate ne sej se hecam, pišuka a misliš da ga vročina daje Mi smo že pokosilčkali, sedaj sem Žigca spat dala, Nejc je v dnevni, mene pa še kuhinja čaka da jo pospravim. No sej ni take panike k smo mel obarco za kosilo, puding morm pa še skuhat. Sem pa tok lena ratala, si bom en kapučinček nardila pa mal uživala. Moj vprašanje kdaj bo prišel, ta teden je bol pozen ampak tako je. grem kapučinček narest pa pridem back URŠA NE VEM KVA GA DAJE...K MAMO FAJN NOČI IN MAL MANJ FAJN ..pišuka..od kolumbo velke črke ... ah bomo vidl...sej mi tud ne spimo vsako noč enako dobr ste mel izi bizi kosilčke...pri nas se je mami namislila, da bojo ribji filejčki po pariško, kukkus+ porovo smetanova omaka in paradajz u solat...seveda s koruzo...k Maj je NOR nanjo.....kr za sabo nos tiste ta male valfruta piksnce
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 13:45:06
|
|
|
|
sjmm
|
TAMIKA...NEDELJA TUD PRI NAS FREJ!!!!!!!!!!!!! A SE VIDMO?????????????????
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.