Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 13:28:13
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm ojoj bogi revček Tamika kake lušte mi ti delaš pa ravno sedaj ko sem lačna Ajvy oprosti za zamenjavo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 13:29:45
|
|
|
|
TAMIKA3
|
urša... sorry
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 13:33:42
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika ma ne sej se hecam sm si koj mal čokoladke privoščila in s čist lahkim srcem . Kako si? A si danes kaj počivala, si si vzela čas zase? Danes je tvoj dan, ne pozabi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 13:35:39
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Petrusk tebi pa se zamuja Navijam da si nosecka ,kdaj ponovis test??? pojma nimam....pomoje konc tedna
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 13:43:12
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm dan! smo imeli porazno noč..sam ne z Majem..on je začuda spal...ampak z Mihcem...prvič odkar imam otroke...torej v 15tih letih...smo imeli težave z ušeskom...ma je prejokal celo noč, sva mu na 2 ori Calpol tankala...pa vse žive domače vraže...zjutri pa kr k našmu P...je dobil kapljice...menda je vse neki zmehčano in otečeno...ni neko vnetje za AB...ampak je v bazenu ...k so imel plavalni tečaj...staknu eno bakterijo...šit na kubik no, zdej je dopoldan po večini prespal...sm mu dala še Lekadol kot so naročili, pa 2 x že kapljice in je že nehal jamrat...tko, da upam, da ne bo hujšega...držite pesti...k drgač po moje odpade Bohinj s kolegico sva se nakofetkali, mulčki so bli vsi ful pridni, tko, da sva nadoknadili tist k nama je zadnič ušlo ajvy...naj se Tarja hitro pozdravi!!! o petrušk...pri vas tud dežurstvo..ojoj... ...naj bo naslednja noč bolša....aja... da še ni ...jejejejejuhuhu!!!!! tamika...VSE NAJBOLJŠE...MNOGO ZDRAVJA IN ENERGIJE , DA BOŠ UŽILA VELIKO LEPIH, MAGIČNIH TRENUTKOV S SVOJIMI KRALJI....PA NAJ KAJ ČASA IN ENERGIJE OSTANE TUDI ZATE!!!!!!!!!! simona ...kej dobrega sčarej v kuhni čebelc@...a vi2 sta tud govorilne mela včeri...mi2 tud...je ene bedarije kvasil med masažo...pol pa ni glih tko izpadl kot naj bi...sam na konc se je dobro končalo ...k sm jz mal popustila hvala za MIHCA za govorilne... eden mora popustit ... ... a delate na ? jz bi že...moj pa je reku, da je dost ...no, sej mal cajta še mam, da ga kej pregovorim
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 13:43:28
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika ma ne sej se hecam sm si koj mal čokoladke privoščila in s čist lahkim srcem . Kako si? A si danes kaj počivala, si si vzela čas zase? Danes je tvoj dan, ne pozabi Zjutraj za dobro jutro sem v vrtcu zgubila ključe od avta, našla ...prišla domov, posesala, pospravila kuhinjo, šla na servis all inklusiv ( G), prletela domov, skuhala kosilo, nafutrala , spila kapučin in to je to
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 13:45:15
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika ma ne sej se hecam sm si koj mal čokoladke privoščila in s čist lahkim srcem . Kako si? A si danes kaj počivala, si si vzela čas zase? Danes je tvoj dan, ne pozabi Zjutraj za dobro jutro sem v vrtcu zgubila ključe od avta, našla ...prišla domov, posesala, pospravila kuhinjo, šla na servis all inklusiv ( G), prletela domov, skuhala kosilo, nafutrala , spila kapučin in to je to jz pravm, da si k multipraktik...DOL SE USED::BEJBA
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 13:45:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 KATJUŠA... hvala Kdaj imaš te delavnice? A vsak dan? Sem mislila, da bi se drug teden dobile na kavici... sem v sredo in v petek v Laškem zečnemo 3. tak da drug teden sem še frej... pol pa ja vsak dan od 8-12
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 13:49:02
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika ma ne sej se hecam sm si koj mal čokoladke privoščila in s čist lahkim srcem . Kako si? A si danes kaj počivala, si si vzela čas zase? Danes je tvoj dan, ne pozabi Zjutraj za dobro jutro sem v vrtcu zgubila ključe od avta, našla ...prišla domov, posesala, pospravila kuhinjo, šla na servis all inklusiv ( G), prletela domov, skuhala kosilo, nafutrala , spila kapučin in to je to jz pravm, da si k multipraktik...DOL SE USED::BEJBA
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 14:03:20
|
|
|
|
Urša08
|
Vidim da ni nobene tuki Mi smo pojedli juhico, sedaj grem pa še ta drug del kosila pripravit.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 14:23:27
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 KATJUŠA... hvala Kdaj imaš te delavnice? A vsak dan? Sem mislila, da bi se drug teden dobile na kavici... sem v sredo in v petek v Laškem zečnemo 3. tak da drug teden sem še frej... pol pa ja vsak dan od 8-12 A POTEM SI ZA EN KOFE? TERAPIJA LAŠKO SREDA OB 12H IN PETEK OB 10H
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 14:45:45
|
|
|
|
sjmm
|
juho pojedl še ostali Maj zuni z jančijem jz hajam ...ne, ne...testo za pico haja jz se pa z vodo nalivam zdej grem pa sušilc odrešit cot
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 14:47:05
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Vidim da ni nobene tuki b Mi smo pojedli juhico, sedaj grem pa še ta drug del kosila pripravit. kaj dobrega za drugi del kosila???????
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 15:01:14
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm mi je zadišal pečen krompir tko da sem nardila pečen krompirček zraven pa zreščki v zelenjavno - tamarjevi omakici (sem mela že v hladilniku skuhano) Tebe sušilc kliče, jaz sem pa mojga ravno nafilala. Ma sem se čist v cote vrgla k sem včerej ugotovila da za vikend itak ni zneslo. Sedaj pa perem, sušim, da se losamo kupov Kako je Miha?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 15:08:39
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 KATJUŠA... hvala Kdaj imaš te delavnice? A vsak dan? Sem mislila, da bi se drug teden dobile na kavici... sem v sredo in v petek v Laškem zečnemo 3. tak da drug teden sem še frej... pol pa ja vsak dan od 8-12 A POTEM SI ZA EN KOFE? TERAPIJA LAŠKO SREDA OB 12H IN PETEK OB 10H seveda z veseljem, da se končno vidmo ... a to boste vsi al kako? a bi se do mene oglasl sem vam us put na poti?.... al se kje dobimo... no v laško nebi hodla, če ni potrebe lahko se pa v celju zmenmo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 15:14:59
|
|
|
|
Katjusa
|
okna in vrata bomo dobil za 2070€ al neki takega zraven bodo še alu rolete in zunanje poličke to je z dostavo, montažo, demontažo in odvozom starih sma ful zadovolna glede na to da je bla 1 ponudba 2800€ otroška sobica že čaka so nas klical in smo se zmenl, da kak teden počakajo da mi2 prrebelima stene in da dama nov podn not, ki sma ga včeraj nabavla otroška in spalnica bodo imele bolj svetel podn.... hodnik, kuhinja in dnevna pa bodo v istem bolj temnem (možek zbral)... zdej se ukvarjama s kopalniškimi ploščicami sma si že ene 3x premisla in res nimama pojma zdej te moderne so same velike in ker je ful mala kopalnica bo še manjša zgledala..... nebi rada, da bom čez 2 lete rekla, da mi je kopalnica ker je ne bo šlo tako hitro renovirat grem mal perilo zlagat... sem ful utrujena mojga ne bo do ene 9 zvečer imajo gužvo v službi...... no bo pa zato v četrtek in petek frej in bomo delali 100/h
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 15:43:05
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ojla punca...Jaz sem bla cist ...Zdj ko sem pojedla eno milko in popila en breskev sok sem boljs...Nikol ne pojem cele cokolade v bistvu sploh ne jem sladkarij ker se mi ne lustajo sam pred in med pa je vcasih se ena premal in takrat se nafilam da mam za cel mesec dost in pizza se mi vedno lusta preden morm dobit ... KATJUSa kak fajn da ste vse to uredili sem vesela za vas...kaksno otrosko sobo ste pa narocili???Jaz ne vem kaj bom za otrosko,mam posteljico previjalno mogoce se kaksne omare visti barvi...ne vem ...Mi smo dobili posto iz bosne ampak je v cirilici in mormo jutri k tolmacu nest da prevede 115e bomo dal zato ker si oni dol ne morjo zabicat da cirilice ne berejo tukaj... in ze skoz je tko 3 leta odkar urejeva te papirje skoz vedno prevajamo zarad tega...enkrat je moj kr nazaj poslal in rekel da pac ni ok ker je cirilica pol so pa oni vse izpolnili v latinici obrazec je bil pa v cirilici sam je moj nazaj poslal in so tipkal na racunalnik se obrazec
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 16:01:39
|
|
|
|
Katjusa
|
mihailo mi2 sma naročila sobico za 2 torej pograd in eno kotno omaro(90x90)+ 2 visoki eno ozko (40cm) in eno široko(80cm)... aja pa eno pisalno mizo..... not bom dala še komode iz ikee, ki so v bistvu nove...... pa za zdej bo not še benijeva postlca sej bom lahko kmalu poslikala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 16:58:05
|
|
|
|
Onasiss
|
TAMIKA VSE NAJBOLJŠE.....................
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 17:01:52
|
|
|
|
Onasiss
|
Na hitro... zjutraj namesto, da bi se proti kliničnemu peljala lepoo s kolesom, smo divjalo na urgenco z razbito glavo.... Vito si je namreč razbil glavo in je imel 4 cm velikooooooo luknji na glavi... kri je lila kot v potoku....GROZA.....ne vem kdo je bolj joku..on al jaz.... no skratka, so mu slikalli glavico...pa je hvalabogu vse bp, luknjo smo pa zašili s tremi šivi....joj je blo groza za gledat ...ampak nimaš kaj sem firbec.... ...zdaj vsaj vem kako to delajo....upam, da zadnjič kaj takega doživljam....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 18:54:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Na hitro... zjutraj namesto, da bi se proti kliničnemu peljala lepoo s kolesom, smo divjalo na urgenco z razbito glavo.... Vito si je namreč razbil glavo in je imel 4 cm velikooooooo luknji na glavi... kri je lila kot v potoku....GROZA.....ne vem kdo je bolj joku..on al jaz.... no skratka, so mu slikalli glavico...pa je hvalabogu vse bp, luknjo smo pa zašili s tremi šivi....joj je blo groza za gledat ...ampak nimaš kaj sem firbec.... ...zdaj vsaj vem kako to delajo....upam, da zadnjič kaj takega doživljam.... o marija nooooo .......kaj je pa delal?.......samo da se je vse srečno končalo ....pa vsa čast da si zraven gledala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 18:58:02
|
|
|
|
Čebel@
|
eno brzinsko javljanje:s Hano,surf/salt in Patricijo smo bile cel dan v Alburetumu in uživale 200 na uro ......Hana je že ob 18.30 zakomirala [sm=bravo.gif].......lahko bi kdaj naredile srečanje v Alburetumu,ker so res fenomenalna igrala[sm=bravo.gif] zdej grem pa na jagode in čokolado
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 20:20:29
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo se popoldan sprehajali po sončku, je tok pasalo Sedaj pa Nejc že spančka, Žiga se še crklja, možek se je odločil da bo fuzbal gledal , jaz bom pa čajček popila potem bom šla pa najbrž kar počivat. Onasiss ojoj kaj pa je bilo? Bogi Vito čebel@ super za potepanje po volčjem potoku
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 20:21:19
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo Katjuša super za napredek pri stanovanju
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 20:22:37
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika a te tvoji štirje kralji in ata kralj razvajajo Sjmm kako je Mihec? Ajvy je Tarja kaj boljša?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?