Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 7:05:10
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Čebel@ jutro Kolumbo in črticaa če ni prepozno men bo zneslo pridt A se dobimo ob 10 na gibiju?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 7:06:22
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ upam, da so ble govorilne uspešne in sta razčistila Kavica je skuhana tko da si jo grem nalit in jo bom v vaši družbi popila
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 7:10:00
|
|
|
|
Urša08
|
Punce ste ble pa zvečer pridne Mene je že zelo zgodaj zmanjkalo na kavču Onasiss naj bo tvoje počutje čim prej boljše, z decom pa ene govorilne usekej tanci boga hana čebel@ je glava boljše? Sjmm super za večerno razvajanje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 7:12:37
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika vse najboljše za tvoj praznik. Bodi še naprej taka kot si, vesela, zadovoljna, čudovita mamica ,... Pa veliko veliko lepih trenutkov s svojo družinico, zdravja in vse kar si sama želiš. Lepo praznuj in naj bo današnji dan drugačen
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 7:13:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika vse najboljše za tvoj praznik. Bodi še naprej taka kot si, vesela, zadovoljna, čudovita mamica ,... Pa veliko veliko lepih trenutkov s svojo družinico, zdravja in vse kar si sama želiš. Lepo praznuj in naj bo današnji dan drugačen še tukaj vse naj naj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 7:13:43
|
|
|
|
Urša08
|
A še vedno sama pijem kavico itak sej po večini še vse spite Pri nas je pa Nejc zgoden, ob 6 auf, Žiga pa trenutno še spi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 7:14:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ upam, da so ble govorilne uspešne in sta razčistila bomo videli za koliko časa .....glava me ne boli grem hani dat mleko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 8:23:55
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika vse najboljše za tvoj praznik. Bodi še naprej taka kot si, vesela, zadovoljna, čudovita mamica ,... Pa veliko veliko lepih trenutkov s svojo družinico, zdravja in vse kar si sama želiš. Lepo praznuj in naj bo današnji dan drugačen še tukaj vse naj naj tamika se podpišem kar pod tole....uživaj dan in naj ti bo s samimi rožicami postlan....pa en zvrhan koš sladkih poljubčkov tvojih mulčkov!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 8:24:47
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro.... Tarja še vedno kuha...kašlja...tko da je z menoj doma... Šive nismo dali ven včeraj, ker ni zaceljeno..tko da v četrtek....če bo..... Tamika... TAnci..upam,da se Hana pozdravi... sjmm...he he .dobra pesmica Onasiss.... Urša...Tisa je danes vstala 6.15.....kot petelinček je zbudila še ostale LEpo se imejte na kavici
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 8:27:21
|
|
|
|
Ajvy
|
TAMIKA...VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 8:27:34
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro punce!!! za mano groznaaaa nočka....eva se je ob dveh zbudila z zabasanim noskom, sva ga očistle, ritko previle, pol pa naj bi nazaj zaspale....sam ona ni bla za.....sva oči zatisnle ob 5h, ob pol šestih je pa mamici ura za v službo zvonila, tko da sm vsaaaaaa polomljena in zalimana....mam že 2 l u riti pa nič ne zaleže upam da preživim ta dan :)))) no ja bo že....ob takih jutrih se spomnim na ostale mamice k majo take nočke kar dostkrat.....in mi je takoj malo lažje....sam mi pa tega res nismo vajeni k že od začetka pridno spančka....pomoje je to šele ena 5 nočka v njenih 15h mescih k sva bedele......tko da.....rabim objemčke..... pa še kar zamuja
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 8:41:22
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss tanci..jaz sem tud non stop zjutraj...sem ob 15,30 konc...pol pa šibam po tamale u vrtec.... kako se zmenmo...sej men se za knjigo ne mudi...mi mamo učke vnete tko da bo ta teden hana doma. zdej ne vem pravijo da je to ful nalezljivo... masiraj ji v očesnih kotičkih, da se kanali razširijo... s temi stvarmi je tako, da se največkrat prenašajo iz noska na očke...u bistvu sami nareijo ta prenost...in potem se okice hitro vnamejo eva je mela prve 3 mesce zamašene solzevode...sm jo non stop masirala...pr vsakem previjanju....no pri dopolnjenih 4 mesecih se je pa končalo in zaenkrat še traja vsakič ko jo previješ ji s fiziološko speri učke - NE S KAMELICAMI!!! - sorry za velike črke pa masiraj očesni kot....z mezinčkom fino fino pritisni od noska proti učku
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 8:44:09
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika vse najboljše za tvoj praznik. Bodi še naprej taka kot si, vesela, zadovoljna, čudovita mamica ,... Pa veliko veliko lepih trenutkov s svojo družinico, zdravja in vse kar si sama želiš. Lepo praznuj in naj bo današnji dan drugačen Vse najbolše in cmokce in objemčke od nas!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 8:49:17
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy boga Tisa a ma virozico? Naj se čim prej pozdravi Petrušk eto zate pa naj bodo od zdej naprej same dobre nočke. Še vedno navijam da se ne prikaže
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 8:50:59
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Kako ste! Mihajlo mal z zamudo VSE NAJBOLJŠE IN CMOKCE IN OBJEMČKE OD NAS!! Nism brala zato ne morm komentirat Mi imamo 7. zobek! Na plan je prikukala spodnja dvojka. V nedeljo smo šli v Atlantis mal plavat, je tamala tolk tulila ko smo šli vn Komej čakam morje. grem v kuhinjo mal čarat.
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 8:52:45
|
|
|
|
Urša08
|
Simonakr super za uživanje v Atlantisu A prideš dons na kavo pred gibigib?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 8:54:29
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem tamaledva že napravla, sedaj mata že malco - sta turbo lačna Jaz sem dala en stroj cunj prat, kuhinja je tud pospravljena tko da sedaj še sebe zrihtam in lahko šibnemo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 8:54:32
|
|
|
|
petrušk_
|
tnx ursa
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 8:55:14
|
|
|
|
Urša08
|
Uživajte pa se kasneje spet tipkamo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 8:58:43
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika vse najboljše za tvoj praznik. Bodi še naprej taka kot si, vesela, zadovoljna, čudovita mamica ,... Pa veliko veliko lepih trenutkov s svojo družinico, zdravja in vse kar si sama želiš. Lepo praznuj in naj bo današnji dan drugačen punce, hvala
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 9:00:01
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy TAMIKA...VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN hvala za Tarjo in tebe
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 9:01:18
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ jutro punce!!! za mano groznaaaa nočka....eva se je ob dveh zbudila z zabasanim noskom, sva ga očistle, ritko previle, pol pa naj bi nazaj zaspale....sam ona ni bla za.....sva oči zatisnle ob 5h, ob pol šestih je pa mamici ura za v službo zvonila, tko da sm vsaaaaaa polomljena in zalimana....mam že 2 l u riti pa nič ne zaleže upam da preživim ta dan :)))) no ja bo že....ob takih jutrih se spomnim na ostale mamice k majo take nočke kar dostkrat.....in mi je takoj malo lažje....sam mi pa tega res nismo vajeni k že od začetka pridno spančka....pomoje je to šele ena 5 nočka v njenih 15h mescih k sva bedele......tko da.....rabim objemčke..... pa še kar zamuja jaz sem takšnih noči vajena naj ne pride
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 9:05:07
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ jutro punce!!! za mano groznaaaa nočka....eva se je ob dveh zbudila z zabasanim noskom, sva ga očistle, ritko previle, pol pa naj bi nazaj zaspale....sam ona ni bla za.....sva oči zatisnle ob 5h, ob pol šestih je pa mamici ura za v službo zvonila, tko da sm vsaaaaaa polomljena in zalimana....mam že 2 l u riti pa nič ne zaleže upam da preživim ta dan :)))) no ja bo že....ob takih jutrih se spomnim na ostale mamice k majo take nočke kar dostkrat.....in mi je takoj malo lažje....sam mi pa tega res nismo vajeni k že od začetka pridno spančka....pomoje je to šele ena 5 nočka v njenih 15h mescih k sva bedele......tko da.....rabim objemčke..... pa še kar zamuja jaz sem takšnih noči vajena naj ne pride hvala hvala
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 9:06:41
|
|
|
|
TAMIKA3
|
dan dan se je začel fenomenalno - sem v vrtcu izgubila ključe od avta ... ponoči spali bolj malo - reakcija na terapijo-napenjanje, jok... včeraj sva s Tristanom bila v Laškem, potem fuzbal, večerja, kopanje in postelje, smo bili bolj pozni 20:30 Punce uživajte na A BO KAKO SREČANJE
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 9:10:34
|
|
|
|
TAMIKA3
|
ČASTIM
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?