Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 7:34:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebelk@ jaz mam Žiga v pidžamici in ga pokrijem s kovterčkom, se mi pa ponoči odkrije no sej glih zarad tega jo imam v vreči da se ne odkriva in ne ustaja
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 7:34:23
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela mi ga imamo tud v vreči.... če se zgodi nesreča ga dam v pižamco s stopali in pokrijem z dekico pa itak se v 3 sekundah odkrije.... aja v vreči je v samem bodiju že celo zimo je bil tako.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 7:35:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebelk@ jaz mam Žiga v pidžamici in ga pokrijem s kovterčkom, se mi pa ponoči odkrije no sej glih zarad tega jo imam v vreči da se ne odkriva in ne ustaja a ne vstane če je v vreči? našega nič ne ovira
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 7:36:08
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ pri nas vreča odpade , je ne prenese in se skoz zbija tko da sem ga potem začela brez vreče dajat spat in boljše spimo.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 7:36:46
|
|
|
|
Urša08
|
Šibam polentico narest za mojedva sončka.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 7:40:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebelk@ jaz mam Žiga v pidžamici in ga pokrijem s kovterčkom, se mi pa ponoči odkrije no sej glih zarad tega jo imam v vreči da se ne odkriva in ne ustaja a ne vstane če je v vreči? našega nič ne ovira v zimski ni mogla ustajat,v poletni mi pa verjetno bo malo lezla ker je full tanka
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 7:41:09
|
|
|
|
Čebel@
|
pri nas je sonček
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 7:43:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ pri nas je sonček mi imamo še rolete dol.....:)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 7:48:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ pri nas je sonček mi imamo še rolete dol.....:)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 7:49:45
|
|
|
|
Onasiss
|
jutro....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 7:51:45
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sej veš rana ura zlata ura mah ne moj je vstal pol pa sem slšala neko paniko v dnevni in sem šla pogledat in imamo čebele na obisku..... itak so se zdej vs eposkrile k jst čakam z lopatko da jim dam po riti.....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 7:55:01
|
|
|
|
Urša08
|
Mi imamo tud sonček Onasiss si ti z Vitom na bolniški? Kako si? Kej boljše volje?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 7:57:13
|
|
|
|
Urša08
|
A kera pozna Lošinj? Jaz že vse splaniran da šibnemo na Rab če bo lepo vreme , moj pa zjutraj pravi če ne bi šli na Lošinj V glavnem a so luštne plaže, je dobro za sprehajanje, je kje kaka mivka?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 8:00:54
|
|
|
|
Onasiss
|
Mi imamo tudi sonček.... Danes sem doma...dopust, ker je mogu Onasis u Maribor, za jutri pa še ne vem...verjetno bo šel Vito u vrtec, ker ga nič ne boli in je ok.... Sem pa jezna na tale maj...vsako leto imamo nekaj.... 3 leta nazaj je imel Vito rota virozo in smo šli v bolnico, 2 leti nazaj smo šli sicer na morje, pa je fasu pljučnico, lani je pa takle čas dedek umrl, potem pa še babi, pa še ko smo bli vmes u Čatežu, smo bli fulll razzočarani nad apartmajem... no letos mamo pa šive na glavi..... Že lan sva z mojim rekla, da ne bova planirala nobenih dopustov.... še dobr....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 8:02:16
|
|
|
|
Onasiss
|
tanci in kolumbo sta bili na Lošinju.... Cres je fajn, tam kjer smo bli mi lani.... oz kamp Kovačine..... full lepa plaža...čak..kera gre že tja??????
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 8:05:08
|
|
|
|
Onasiss
|
Grem se spokat, pride sestra na obisk in bom izkoristila njen obisk in skočila do mojga zdravnika po napotnico za okulista. Nekaj slabo vidm, pa še leče si bom umislila.... Urša...zdaj zvečer pijem čaj in hodim zgodaj spat tako, da sem na pravi poti, tudi rekreirat sem se začela, čeprav to ni to, kar si želim.... jezna sem, ker se mi je na faksu ustavilo...mah sej bo.... Kdaj maš pregled?????
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 8:09:47
|
|
|
|
Urša08
|
Onasiss mate pa res smola za prvomajske Pregled mam jutri Sem danes že čist na trnih, mal nervozna, če bo vse ok. Glede faksa pa sej bo, dobra si da pri dveh majhnih otročkih in službici še to zmoreš Pa super za boljše počutje, jaz tud zvečer čajčkam in zgodaj hodim spat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 8:21:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sej veš rana ura zlata ura mah ne moj je vstal pol pa sem slšala neko paniko v dnevni in sem šla pogledat in imamo čebele na obisku..... itak so se zdej vs eposkrile k jst čakam z lopatko da jim dam po riti..... ja takele so zahrbtne in čakajo v zasedi onasiss imate pa res smolo za majske počitnice..... Važno da Vita ne boli in da se dobro počuti v situaciji kot je....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 8:23:06
|
|
|
|
Katjusa
|
Urša joj ti živčki..... boš videla jutri kako bo srček lepo bil in kako se je tvoja mala pikica dobro namsetila boš najsrečnejša na svetu
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 8:24:09
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Urša joj ti živčki..... boš videla jutri kako bo srček lepo bil in kako se je tvoja mala pikica dobro namsetila boš najsrečnejša na svetu podpis....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 8:42:35
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.......verjetno si zadnjič spregledala:bi prosila za kakšno slikico od Pikija kako naj Hani dopovem da cukanje in ščiplenje mamico boli???pri njej ne zaleže NIČ!!!prosim za nasvete ker sem čist
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 8:46:39
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.......verjetno si zadnjič spregledala:bi prosila za kakšno slikico od Pikija kako naj Hani dopovem da cukanje in ščiplenje mamico boli???pri njej ne zaleže NIČ!!!prosim za nasvete ker sem čist čebela sem vidla... čakam da sestriča ujagam, da mi jo pošle..... hmmm.... jst ga za rokico primem in mu jo dam stran in ti ponavljam po 1000x pa zraven rečem da ne sme.... itak izziva do konca ampak nekako se nauči.... no do sedaj se je že veliko.... cuka in ščipa me pa ne, vsaj ne tko nalašč....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 9:21:21
|
|
|
|
črticaa
|
jaz se moram pa hvalit,... DOMINIK NAREDI ŽE 10 KORAKOV SAM,.. jupiiiii na dobri poti ssmo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2010 9:34:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 9:43:22
|
|
|
|
Ajvy
|
oi..bili pri P..dali kri..ki bo već povedala.... ŠE vedno kurimo.... Onasiss...jutro.....pa gre lahko v vrtec s šivi? ČIst tko vprašam, da vem za naprej KOlumbo...jutro....ti pa imaš Maja za akrobacije... URša...jst tut komaj čakam jutr ,da prideš kej lepga napisat.... Katjuša....ko rano rani, rano dan zaj... petrušk...samo da je bila nočka boljša...ja..vem kako je..ko ta sluz leti ven , pa še cela večerja...boga Eva-.---- Črtica...čestitke Dominiku za hojo
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?