|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
21.4.2010 7:34:00   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebelk@ jaz mam Žiga v pidžamici in ga pokrijem s kovterčkom, se mi pa ponoči odkrije

no sej glih zarad tega jo imam v vreči da se ne odkriva in ne ustaja

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 401
21.4.2010 7:34:23   
Katjusa
čebela mi ga imamo tud v vreči.... če se zgodi nesreča ga dam v pižamco s stopali in pokrijem z dekico pa itak se v 3 sekundah odkrije.... aja v vreči je v samem bodiju že celo zimo je bil tako.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 402
21.4.2010 7:35:12   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čebelk@ jaz mam Žiga v pidžamici in ga pokrijem s kovterčkom, se mi pa ponoči odkrije

a ne vstane če je v vreči? našega nič ne ovirauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 403
21.4.2010 7:36:08   
Urša08
čebel@ pri nas vreča odpade , je ne prenese in se skoz zbijauser posted image tko da sem ga potem začela brez vreče dajat spat in boljše spimo. 

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 404
21.4.2010 7:36:46   
Urša08
Šibam polentico narest za mojedva sončka. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 405
21.4.2010 7:40:48   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

a ne vstane če je v vreči? našega nič ne ovirauser posted image user posted image user posted image

v zimski ni mogla ustajat,v poletni mi pa verjetno bo malo lezla ker je full tanka

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 406
21.4.2010 7:41:09   
Čebel@
pri nas je sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 407
21.4.2010 7:43:54   
Katjusa

pri nas je sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi imamo še rolete dol.....:)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 408
21.4.2010 7:48:51   
Čebel@

mi imamo še rolete dol.....:)

user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 409
21.4.2010 7:49:45   
Onasiss
jutro....

user posted image

user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 410
21.4.2010 7:51:45   
Onasiss

sej veš rana ura zlata urauser posted image user posted image user posted image user posted image
mah ne moj je vstal pol pa sem slšala neko paniko v dnevni in sem šla pogledat in imamo čebele na obisku..... itak so se zdej vs eposkrile k jst čakam z lopatko da jim dam po riti.....

user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 411
21.4.2010 7:55:01   
Urša08
Mi imamo tud sončekuser posted image

Onasiss si ti z Vitom na bolniški? Kako si? Kej boljše volje?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 412
21.4.2010 7:57:13   
Urša08
A kera pozna Lošinj? Jaz že vse splaniran da šibnemo na Rab če bo lepo vreme , moj pa zjutraj pravi če ne bi šli na Lošinj user posted image V glavnem a so luštne plaže, je dobro za sprehajanje, je kje kaka mivka? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 413
21.4.2010 8:00:54   
Onasiss
Mi imamo tudi sonček....user posted image user posted image user posted image

Danes sem doma...dopust, ker je mogu Onasis u Maribor, za jutri pa še ne vem...verjetno bo šel Vito u vrtec, ker ga nič ne boli in je ok....

Sem pa jezna na tale maj...vsako leto imamo nekaj....user posted image user posted image user posted image  3 leta nazaj je imel Vito rota virozo in smo šli v bolnico, 2 leti nazaj smo šli sicer na morje, pa je fasu pljučnico, lani je pa takle čas dedek umrl, potem pa še babi, pa še ko smo bli vmes u Čatežu, smo bli fulll razzočarani nad apartmajem... no letos mamo pa šive na glavi.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Že lan sva z mojim rekla, da ne bova planirala nobenih dopustov.... še dobr....user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 414
21.4.2010 8:02:16   
Onasiss
tanci in kolumbo sta bili na Lošinju....

Cres je fajn, tam kjer smo bli mi lani.... oz kamp Kovačine..... full lepa plaža...čak..kera gre že tja??????user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 415
21.4.2010 8:05:08   
Onasiss
Grem se spokat, pride sestra na obisk in bom izkoristila njen obisk in skočila do mojga zdravnika po napotnico za okulista. Nekaj slabo vidm, pa še leče si bom umislila....user posted image user posted image

Urša...zdaj zvečer pijem čaj in hodim zgodaj spat tako, da sem na pravi poti, tudi rekreirat sem se začela, čeprav to ni to, kar si želim.... jezna sem, ker se mi je na faksu ustavilo...mah sej bo....

Kdaj maš pregled?????

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 416
21.4.2010 8:09:47   
Urša08
Onasiss mate pa res smola za prvomajskeuser posted image user posted image user posted image user posted image   Pregled mam jutriuser posted image Sem danes že čist na trnih, mal nervozna, če bo vse ok. Glede faksa pa sej bo, dobra si da pri dveh majhnih otročkih in službici še to zmoreš user posted image Pa super za boljše počutje, jaz tud zvečer čajčkam in zgodaj hodim spatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 417
21.4.2010 8:21:57   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

sej veš rana ura zlata urauser posted image user posted image user posted image user posted image
mah ne moj je vstal pol pa sem slšala neko paniko v dnevni in sem šla pogledat in imamo čebele na obisku..... itak so se zdej vs eposkrile k jst čakam z lopatko da jim dam po riti.....

user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

ja takele so zahrbtne in čakajo v zasediuser posted image user posted image user posted image user posted image

onasiss imate pa res smolo za majske počitnice..... Važno da Vita ne boli in da se dobro počuti v situaciji kot je....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 418
21.4.2010 8:23:06   
Katjusa
Urša joj ti živčki..... boš videla jutri kako bo srček lepo bil in kako se je tvoja mala pikica dobro namsetila boš najsrečnejša na svetuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 419
21.4.2010 8:24:09   
Onasiss

Urša joj ti živčki..... boš videla jutri kako bo srček lepo bil in kako se je tvoja mala pikica dobro namsetila boš najsrečnejša na svetuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

podpis....

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 420
21.4.2010 8:42:35   
Čebel@
katjuša.......verjetno si zadnjič spregledala:bi prosila za kakšno slikico od Pikijauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
kako naj Hani dopovem da cukanje in ščiplenje mamico boli???pri njej ne zaleže NIČ!!!prosim za nasvete ker sem čistuser posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 421
21.4.2010 8:46:39   
Katjusa

katjuša.......verjetno si zadnjič spregledala:bi prosila za kakšno slikico od Pikijauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
kako naj Hani dopovem da cukanje in ščiplenje mamico boli???pri njej ne zaleže NIČ!!!prosim za nasvete ker sem čistuser posted image user posted image

čebela sem vidla... čakam da sestriča ujagam, da mi jo pošle.....

hmmm.... jst ga za rokico primem in mu jo dam stran in ti ponavljam  po 1000x pa zraven rečem da ne sme.... itak izziva do konca ampak nekako se nauči.... no do sedaj se je že veliko.... cuka in ščipa me pa ne, vsaj ne tko nalašč....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 422
21.4.2010 9:21:21   
črticaa
jaz se moram pa hvalit,... DOMINIK NAREDI ŽE 10 KORAKOV SAM,.. jupiiiii na dobri poti ssmouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 423
   [Brisano sporočilo]
21.4.2010 9:34:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu črticaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 424
21.4.2010 9:43:22   
Ajvy
oi..bili pri P..dali kri..ki bo već povedala....
ŠE vedno kurimo....

Onasiss...jutro.....pa gre lahko v vrtec s šivi? ČIst tko vprašam, da vem za naprejuser posted image

KOlumbo...jutro....ti pa imaš Maja za akrobacije...

URša.
..jst tut komaj čakam jutr ,da prideš kej lepga napisat....

Katjuša....ko rano rani, rano dan zaj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk...samo da je bila nočka boljša...ja..vem kako je..ko ta sluz leti ven , pa še cela večerja...boga Eva-.----

Črtica...čestitke Dominiku za hojo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?