|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
20.4.2010 9:13:13   
Ajvy
uRŠA....Tisa je v vrtcu....Tarja je bolna....
He he ...se ti vidi ,da si nosečka user posted image user posted image

petruškuser posted image user posted image user posted image upam,da zdržiš tale dan

Simonakr.
..morje...ah ja...upam,da se nam rata letos vsaj malo namočit....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 326
20.4.2010 9:14:49   
Čebel@
s Hano se greva potepatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan vam želimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 327
20.4.2010 9:15:28   
TAMIKA3
zdaj pa moram vklopit turbo ( kolumbo mi ga malo posodiš user posted image user posted image )

user posted image

user posted image

user posted image

pa še kako pecivo spacat

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 328
20.4.2010 9:35:08   
petrušk_
ooo tamika....bom kr jst obe kavice spila....pecivo sm si pa u službo prnesla za pocrklat :)

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 329
20.4.2010 12:32:08   
sjmm
dan!

smo imeli porazno noč..sam ne z Majem..on je začuda spal...ampak z Mihcem...prvič odkar imam otroke...torej v 15tih letih...smo imeli težave z ušeskom...ma je prejokal celo noč, sva mu na 2 ori Calpol tankala...pa vse žive domače vraže...zjutri pa kr k našmu P...je dobil kapljice...menda je vse neki zmehčano in otečeno...ni neko vnetje za AB...ampak je v bazenu ...k so imel plavalni tečaj...staknu eno bakterijo...šit na kubikuser posted image

no, zdej je dopoldan po večini prespal...sm mu dala še Lekadol kot so naročili, pa 2 x že kapljice in je že nehal jamrat...tko, da upam, da ne bo hujšega...držite pesti...k drgač po moje odpade Bohinjuser posted image

s kolegico sva se nakofetkali, mulčki so bli vsi ful pridni, tko, da sva nadoknadili tist k nama je zadnič ušlouser posted image

ajvy...naj se Tarja hitro pozdravi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

o petrušk...pri vas tud dežurstvo..ojoj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...naj bo naslednja noč bolša....aja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da še niuser posted image ...jejejejejuhuhu!!!!!

tamika...VSE NAJBOLJŠE...MNOGO ZDRAVJA IN ENERGIJE , DA BOŠ UŽILA VELIKO LEPIH, MAGIČNIH TRENUTKOV S SVOJIMI KRALJI....PA NAJ KAJ ČASA IN ENERGIJE OSTANE TUDI ZATE!!!!!!!!!!

user posted image

simona ...kej dobrega sčarej v kuhniuser posted image user posted image user posted image

čebelc@...a vi2 sta tud govorilne mela včeri...mi2 tud...je ene bedarije kvasil med masažo...pol pa ni glih tko izpadl kot naj bi...sam na konc se je dobro končalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...k sm jz mal popustilauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 330
20.4.2010 12:33:59   
sjmm
mali je pojedl juhco z nudelčki..še HB, da sm jo včeri skuhala

zdej spi, Miha je tud na kavču začoril

jz tlele, ta velka 2 kmal prideta

pol bomo pa eno picoleto al pa dve spekli....sm že včeri oblublauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 331
20.4.2010 12:34:03   
MIHAILO
Pozdravljene...midva sva bila celo dopoldne zunaj...zdaj pa spi...Ker je spal do 8:30h user posted image ni spal dopoldanuser posted image user posted image ...Jutri gremo po tricikl user posted image user posted image V vozicku ze ne uziva vec tok,pomoje bo tricikl superca za njega...Mene je user posted image kr zdelala,mal me glava boli...

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 332
20.4.2010 12:36:01   
MIHAILO
TAMIKA VSE NAJBOLJSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 333
20.4.2010 12:36:36   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Pozdravljene...midva sva bila celo dopoldne zunaj...zdaj pa spi...Ker je spal do 8:30h user posted image ni spal dopoldanuser posted image user posted image ...Jutri gremo po tricikl user posted image user posted image V vozicku ze ne uziva vec tok,pomoje bo tricikl superca za njega...Mene je user posted image kr zdelala,mal me glava boli...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čas na zraku

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 3cikl

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zarad user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 334
20.4.2010 12:44:18   
MIHAILO
sjjm za Mihcauser posted image user posted image user posted image da mine hitro...A pol mislis da je v bazenu nastradal...Jaz sem tuhtala da Mihailo ko je bil febr. in marec bolan da je bil za vse bazen kriv ,ko hodi na plavanje...zdj nazadnje je takoj po plavanju zbolel ampak sem ga hitr nazaj pozdravla ,ker sem imela vse...sam na plavanje pa nismo sli...sej bo kmalu konec

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 335
20.4.2010 12:48:20   
sjmm

sjjm za Mihcauser posted image user posted image user posted image da mine hitro...A pol mislis da je v bazenu nastradal...Jaz sem tuhtala da Mihailo ko je bil febr. in marec bolan da je bil za vse bazen kriv ,ko hodi na plavanje...zdj nazadnje je takoj po plavanju zbolel ampak sem ga hitr nazaj pozdravla ,ker sem imela vse...sam na plavanje pa nismo sli...sej bo kmalu konec

ja, P je bil prepričan....je že prejšnji teden hodil, no naj bi še ta teden, sam zgleda, da je zaključil, pa še všeč mu je bilo.....je pač en manjši šolski bazen in mislim, da se tu voda ne čisti dovolj ..po moje...pol je pa Miha še zaradi alergije na pršice bol občutljiv..oziroma ima bol občutljiva dihala in vse kar je povezano z noskom in grlom...pa je takle šmoren nastaluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 336
20.4.2010 12:49:19   
sjmm
mihailo...hvala za pikepoke!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 337
20.4.2010 12:59:46   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

ja, P je bil prepričan....je že prejšnji teden hodil, no naj bi še ta teden, sam zgleda, da je zaključil, pa še všeč mu je bilo.....je pač en manjši šolski bazen in mislim, da se tu voda ne čisti dovolj ..po moje...pol je pa Miha še zaradi alergije na pršice bol občutljiv..oziroma ima bol občutljiva dihala in vse kar je povezano z noskom in grlom...pa je takle šmoren nastaluser posted image

to se jst spomnm mene k sm bla ene 8 let stara sva se z atijem v toplicah potapljala....so mogl obema z uno ogromno inekcijo ušeska pucat!!....od takrat naprej me ne prpravš da se potopim v bazenuuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa da hitro mine......

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 338
20.4.2010 13:00:33   
petrušk_

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa bravo za tricikel

petrušk_

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 339
20.4.2010 13:12:21   
MIHAILO
Petrusk tebi pa se zamujauser posted image user posted image user posted image user posted image Navijam da si noseckauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,kdaj ponovis test???

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 340
20.4.2010 13:12:55   
MIHAILO
Cebel kdaj jo ti ne preicakujes'???

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 341
20.4.2010 13:18:38   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

dan!

smo imeli porazno noč..sam ne z Majem..on je začuda spal...ampak z Mihcem...prvič odkar imam otroke...torej v 15tih letih...smo imeli težave z ušeskom...ma je prejokal celo noč, sva mu na 2 ori Calpol tankala...pa vse žive domače vraže...zjutri pa kr k našmu P...je dobil kapljice...menda je vse neki zmehčano in otečeno...ni neko vnetje za AB...ampak je v bazenu ...k so imel plavalni tečaj...staknu eno bakterijo...šit na kubikuser posted image

no, zdej je dopoldan po večini prespal...sm mu dala še Lekadol kot so naročili, pa 2 x že kapljice in je že nehal jamrat...tko, da upam, da ne bo hujšega...držite pesti...k drgač po moje odpade Bohinjuser posted image

s kolegico sva se nakofetkali, mulčki so bli vsi ful pridni, tko, da sva nadoknadili tist k nama je zadnič ušlouser posted image

ajvy...naj se Tarja hitro pozdravi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

o petrušk...pri vas tud dežurstvo..ojoj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...naj bo naslednja noč bolša....aja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da še niuser posted image ...jejejejejuhuhu!!!!!

tamika...VSE NAJBOLJŠE...MNOGO ZDRAVJA IN ENERGIJE , DA BOŠ UŽILA VELIKO LEPIH, MAGIČNIH TRENUTKOV S SVOJIMI KRALJI....PA NAJ KAJ ČASA IN ENERGIJE OSTANE TUDI ZATE!!!!!!!!!!

user posted image

simona ...kej dobrega sčarej v kuhniuser posted image user posted image user posted image

čebelc@...a vi2 sta tud govorilne mela včeri...mi2 tud...je ene bedarije kvasil med masažo...pol pa ni glih tko izpadl kot naj bi...sam na konc se je dobro končalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...k sm jz mal popustilauser posted image

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za MIHCA
user posted image user posted image za govorilne... eden mora popustit user posted image user posted image ... user posted image user posted image ... a delate na user posted image ?

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 342
20.4.2010 13:20:26   
TAMIKA3

TAMIKA VSE NAJBOLJSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 343
20.4.2010 13:22:06   
TAMIKA3
user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 344
20.4.2010 13:23:13   
TAMIKA3
user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 345
20.4.2010 13:24:04   
TAMIKA3
user posted image user posted image user posted image user posted image MAGLA user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 346
20.4.2010 13:24:31   
Ajvy
sjmm....za Miho user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 347
20.4.2010 13:24:58   
Katjusa
dan punce....

tamika vse naj naj sreče zdravje in ljubezni.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj sem dobila vabilo iz zavoda, da se morem danes javit na neki delavnici..... no in zdej bom  3 mesece tja hodla kjer se bomo naučili kako si najt zaposlitev.... dobimo 1,1€ na uro in potne stroške..... upam, da bo uspešno in da bom dobila zaposlitev.... sicer mi je tole zdej res čist v nepravem času ampak priložnost zamujena ne vrne se nobena in sem se vpisala oz. sem se odločla, da poskusimuser posted image user posted image user posted image

sem imela v načrtu za nedeljo nardit malo feštico florčiju.... no moj ima neke druge plane in ker imama pomanjkanje časa se nisma zmenla in zdej ne vem kaj bo ampak mislim, da feštica za rd bi pa mogla bit.... pa še zadnja tle v dramljah........ bom pol neka vabila naredla in poslala tle k sosedom in botrci od florjana in naj bo vsaj ena tortica....

berem vas ne ker ne uspem vas pa pogrešamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 348
20.4.2010 13:25:21   
Urša08
Mi smo ravno domov prišli. Je blo tko luštno. user posted image

Grem juhico dat gret potem vas pa prebratuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 349
20.4.2010 13:28:01   
TAMIKA3
KATJUŠA... hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj imaš te delavnice? A vsak dan? Sem mislila, da bi se drug teden dobile na kavici... sem v sredo in v petek v Laškem user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?