Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 20:24:59
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 20:35:47
|
|
|
|
sjmm
|
MI SMO opravli tedenski šoping..zaloge nafilal...sam tko sm jezna k sadje in zelenjava je bla čist zanič...tko, da ju3 sledi še sadno-zelenjavni šoping Miha bolje...so kapljice + lekadol c pomagale..HB zdej se z janom piflava merske enote..v četrtek kontrolka onassis....joj, joj....važn, da je zdej gut..a ga fejst boli urša..mmmm, fajn kosilce!!!! mihailo...a ne kva bi blo, če bi šlo kdaj vse gladko???!!..fajn zrihtajte katjuša....super ste tole zdilal...le tko naprej vam želim čebelc@ in sufr...z bejbikam...super za tak lušn dan..in uživancijo!!!!Pa še vreme je zdržal!!!
< Sporočilo je popravil sjmm -- 20.4.2010 20:36:37 >
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 20:39:08
|
|
|
|
Ajvy
|
onasiss....o joj...revček mali glava..kri teče v potokih...grozn je za videt..res je....sam da so lepo pošili..kje pa je točno rana? URša----Tarja kuha....39.2....zdejle smo jo ohlajali..pa dali Calpol..bomo videli kaj noč prinese...zjutraj greva k P
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 20:46:22
|
|
|
|
Onasiss
|
Hvala za objemčke.... Rano ima kake 4 cm nad desnim ušeskom...ampak kri pa res teče, sicer smo jo doma zaustavili, samo je na urgenci spet začela tečt....lepo so ga zrihtali, res so prijazni... Čebel@ .... gledala pa sem ...no u bistvu sem bila itak zraven in me je firbec prisilu, da pogledam....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 20:47:50
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Hvala za objemčke.... Rano ima kake 4 cm nad desnim ušeskom...ampak kri pa res teče, sicer smo jo doma zaustavili, samo je na urgenci spet začela tečt....lepo so ga zrihtali, res so prijazni... superca ,da so ga lepo zrihtal..mali junak......držite se...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 20:48:40
|
|
|
|
Onasiss
|
ajvy.....joj a spet je bogica....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 20:51:15
|
|
|
|
Onasiss
|
Ja..ja..res je bil pogumen. Zdaj mu grejo pa same neumnosti po glav... ...je pa priden moj mali princ...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 20:51:55
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Ja..ja..res je bil pogumen. Zdaj mu grejo pa same neumnosti po glav... ...je pa priden moj mali princ... he he ...kolk so zanimivi....res so.....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 20:53:53
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss ajvy.....joj a spet je bogica.... ma dej....resno..njo vedno ta vročina tolk rukne...čist adijo pamet....revčka je...pol pa reče...mami a sem bogica.....pol pa ji dam lupčka na čelce...pa mi reče..mami hvala, ker si tako prijazna...pr 39,2 vročine...mah...tko kt ti praviš..človek samo lahko joče..
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 20:59:19
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy ma dej....resno..njo vedno ta vročina tolk rukne...čist adijo pamet....revčka je...pol pa reče...mami a sem bogica.....pol pa ji dam lupčka na čelce...pa mi reče..mami hvala, ker si tako prijazna...pr 39,2 vročine...mah...tko kt ti praviš..človek samo lahko joče.. Tale fraza mi je pa zelo znana... ..pa kaki lepi komplimenti...mami kok si lepa danes, čeprav sem skuštrana, umazana, v raztrgani trenerki...ampak za njih smo najbolj prijazni, najlepši, NAJBOLJŠI... Upam, da vročina čimprej zgine...šč šč ...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 21:01:40
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy ma dej....resno..njo vedno ta vročina tolk rukne...čist adijo pamet....revčka je...pol pa reče...mami a sem bogica.....pol pa ji dam lupčka na čelce...pa mi reče..mami hvala, ker si tako prijazna...pr 39,2 vročine...mah...tko kt ti praviš..človek samo lahko joče.. Tale fraza mi je pa zelo znana... ..pa kaki lepi komplimenti...mami kok si lepa danes, čeprav sem skuštrana, umazana, v raztrgani trenerki...ampak za njih smo najbolj prijazni, najlepši, NAJBOLJŠI... Upam, da vročina čimprej zgine...šč šč ... to se popolnoma strinjam....lepo si povedala....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 21:08:31
|
|
|
|
Katjusa
|
Onasiss kaj jst to berem bogi Vito Ajvy držim pesti, da bo noč mirna in brez vročine. čebela in surf za uživancijo jst sem pravkar vabila naredla za florčita.... ju3 se bom šla tle zanimat za kako torto, če niso predragi drgač bo pa kaka tuševa zalegla... moj pravi, da naj kakega vlakeca al pa rorija..... zdej pa čakam mojga, da se primaje iz službe sem ga vprašala če ma vsaj kako bejbo tam pa pravi, da je kr sam in sem rekla, da je bogi grem računat kolk metrov rabmo zaklučnih letev in kolk ploščic in kolk kvadratov podna za dnevno, kuhinjo in hodnik.... da k moj pride ga zasipam s številkami...... punce kaka barve imate kej kopalnice ajde vzamte fotiče v roke pa mi poslikajte, da dobim kako idejo kako naj imamo mi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 22:05:44
|
|
|
|
sjmm
|
jz sm kaput še en cote vkup zmečem..pa basta skoz eno sladkarijo meljem k jo že dolg nism...se vid, da teta tečnoba trka na vrata z mulčki zaenkrat mir ajvy...joj, kok prisrčno...tile naši sončki..naj se tvoja sončica hitro pocajta,, onassis...za pogumnega princa....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 22:06:58
|
|
|
|
sjmm
|
še en metin čajček popijem, pa mal pod tuš...pol pa da vidm, če je še kej razn fuzbala na tv..pa mižule NOČKO!!!!!!!!!!!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 20.4.2010 22:17:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 6:35:54
|
|
|
|
baki
|
jutro
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 7:05:43
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Mojedva sončka še spita, midva z sva popila kavico, on je šel v službo, jaz pa na rr Kolk ste včer lepo napisale o naših otročkih, ja res majo take luštne izjave da kr srce pogreje Ajvy držim pestke za Tarjo, da gre vročinca stran Sjmm lepo da je Mihec boljši Ti si pa kak dan mal na izi vzem, nam boš pregorela Kolumbo dobr se je končal tale padec, sam da je Majkl ok
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 7:06:19
|
|
|
|
Urša08
|
Baki jutro Kako si?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 7:12:49
|
|
|
|
Katjusa
|
dobro jutro....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 7:16:26
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša kaj pa ti že delaš pokonci?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 7:25:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša kaj pa ti že delaš pokonci? sej veš rana ura zlata ura mah ne moj je vstal pol pa sem slšala neko paniko v dnevni in sem šla pogledat in imamo čebele na obisku..... itak so se zdej vs eposkrile k jst čakam z lopatko da jim dam po riti.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 7:28:18
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro punce..... za vse bolančke in ponesrečenčke..... prežvela včerajšnji dan , današnja nočka prespana, edino včeri zvečer mi je bruhnla celo flašo mleka nazaj....tisto sluzasto - od noska pa vsega skupej.....tko da upam, da se hitr pocajtamo.... še zamuja, pa itak nism zdržala in nardila še en test pa nč ??!???!?!!....no ja počakajmo kaj bo ratal iz tega lep dan vam želim
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 7:29:36
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro katjuša.......tukaj kjer sva sedaj imava majhno kopalnico in svetlo modre ploščice,tam bo pa kopalnice velika in bojo verjetno kakšne oranžne al pa bež barve ploščic s čim imate ponoči pokrite ???Hana se je ob 22.30 zbudila čist premočena (jo imam v zimski vreči),tko da sem jo dala v poletno vrečo in pokrila z dekico
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 21.4.2010 7:30:48 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 7:30:01
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša kaj pa ti že delaš pokonci? sej veš rana ura zlata ura mah ne moj je vstal pol pa sem slšala neko paniko v dnevni in sem šla pogledat in imamo čebele na obisku..... itak so se zdej vs eposkrile k jst čakam z lopatko da jim dam po riti.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 7:31:22
|
|
|
|
Urša08
|
čebelk@ jaz mam Žiga v pidžamici in ga pokrijem s kovterčkom, se mi pa ponoči odkrije
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?